Karoč, cik sapratu tad tagad ir OK paņemt mākslīgu 3D bildi(vislabāk svešu), iešopot iekšā pliku skuķi, piešopot kādu migliņu, var arī zirgus un var lepoties ar sevi?
Tā... Temats mans, tāpēc arī saku pēdējo vārdu. Nu ko? Eksperiments ar slaveno tautas teicienu "neaiztiec sūdu- sāks smirdēt" izdevies! Burtiskā nozīmē un par visiem 100% Izdarām secinājumus! Ir arī pozitīvi blakusefekti: apskatījām brīnišķīgos Armanda (Escaper) darbus.
Eltons, un cik vel reizes tu mainīsi "savas" sāpīgas tēmas nosaukumu par Alloxas "plagiātu"!??? = "Uzmanību plagiāts" aplauzās un kļuva par kautrīgu "Neko" [url=http://smiles2k.net/big_smiles/6/index.html] ... tagad nožēlojams "SLĒGTS", nākošāis nosaukum, visticamāk, būs = "Admiņi, lūdzu! izdzēšiet, beidzot, šo manu nelabi smirdošo [url=http://smiles2k.net/big_smiles/6/index.html] tēmu"
Nezinu, kas te smird, bet kurš te ir viskategoriskākais un kūda citus pēc sava prāta, gan redzams. Tikai nezinu, kāpēc tā, jo tēma un bildes tajā, manuprāt, ir booooring.
Vanderfons:Nezinu, kas te smird, bet kurš te ir viskategoriskākais un kūda citus pēc sava prāta, gan redzams. Tikai nezinu, kāpēc tā, jo tēma un bildes tajā, manuprāt, ir booooring.
A ko citu lai dara, jā oponenti mēgina uzbrukt ar pliku pakaļu uz priekšu... Радует только одно - через задницу нельзя забеременеть!
Savu tēmu slēdzu tā iemesla dēļ, ka jautājums pilnīgi un galīgi izsmelts! Nevis tāpēc, lai pie rokas pieķertais zaglis vēl vairāk apdirstos un smirdētu šeit. Nav jau pirmā reize, kad šim pašpasludinātajam fotoģēnijam ar zilo zvaigznīti tā sakāpis galvā, kad tik slimīgi reaģē uz aizrādījumiem. Arī profesionālā psihoneirologa diagnoze bija viennozīmīga par šo slimnieku: BEZCERĪGS GADĪJUMS! Atliek nožēlot, ka valstij krīze un Tvaika ielas pacienti sēž pa mājām un piemēslo internetu.
Ja manipulācijas ar 3D ģenerētiem attēliem ir uzskatāmas par nereālām un vizuālās mākslas galējām izpausmēm, tad tajā jomā sevi izrādošiem ļautiņiem arī citas galējības, pēc loģikas, nevarētu būt svešas.
Eltons:Savu tēmu slēdzu tā iemesla dēļ, ka jautājums pilnīgi un galīgi izsmelts! Nevis tāpēc, lai pie rokas pieķertais zaglis vēl vairāk apdirstos un smirdētu šeit. Nav jau pirmā reize, kad šim pašpasludinātajam fotoģēnijam ar zilo zvaigznīti tā sakāpis galvā, kad tik slimīgi reaģē uz aizrādījumiem. Arī profesionālā psihoneirologa diagnoze bija viennozīmīga par šo slimnieku: BEZCERĪGS GADĪJUMS! Atliek nožēlot, ka valstij krīze un Tvaika ielas pacienti sēž pa mājām un piemēslo internetu.
cik var peerties! Alloxa, tu peenjeemi gatavu izejas failu kuru uzrendereeji vai arii vnk aplipinaaji ar saviem elementiem, neviens to nevienam nevar aizliegt, un shajaa gadiijumaa var vieniigi noveerteet Tava salipinaajuma kvalitaati un tavu dzejoli pie bildes, nevis Tavu ideju vai nepaarspeejamo izteeli. thats it. tu paraadiiji sevi kaa prasmiigu aplikaaciju meistaru fotoshopaa, bet ne kaa kaut kaa origjinaala veidotaaju!
Vanderfons:Ja manipulācijas ar 3D ģenerētiem attēliem ir uzskatāmas par nereālām un vizuālās mākslas galējām izpausmēm, tad tajā jomā sevi izrādošiem ļautiņiem arī citas galējības, pēc loģikas, nevarētu būt svešas.
To kā Alloxa nav normāls, videji statistisķi, šaubu nevajdzētu būt nevienam... Tāpēc arī pateicu = "Радует только одно - через задницу нельзя забеременеть!"
alchsh: ... Alloxa, tu peenjeemi gatavu izejas failu kuru uzrendereeji vai arii vnk aplipinaaji ar saviem elementiem, neviens to nevienam nevar aizliegt ... var vieniigi noveerteet Tava salipinaajuma kvalitaati un tavu dzejoli pie bildes, nevis Tavu ideju vai nepaarspeejamo izteeli ... paraadiiji sevi ka prasmiigu aplikaaciju meistaru fotoshopaa, bet ne kaa kaut kaa origjinaala veidotaaju!
Ak tā ... Mhmmm ... Kas tik viss nav jāuzzina par mūsdienu aplikāciju mākslu ...
Alchsh - man patika Tavs rezumē par konkrēto darbu, bet es vairāk no konkrētā darba uz vispārīgo aplikāciju un lipināšanas stilu, aplūkojot terraescape variantus. Nav domāts kā pārmetums, bet drīzāk gan kā tāds izbrīns, ko tik visu var saveidot un pārveidot. Bet nu tur kaut kas ir jāzin un jāmāk apstrādē, lai tas viss izskatītos gluži kā fotogrāfijā ...
alchsh:cik var peerties! Alloxa, tu peenjeemi gatavu izejas failu kuru uzrendereeji vai arii vnk aplipinaaji ar saviem elementiem, neviens to nevienam nevar aizliegt, un shajaa gadiijumaa var vieniigi noveerteet Tava salipinaajuma kvalitaati un tavu dzejoli pie bildes, nevis Tavu ideju vai nepaarspeejamo izteeli. thats it. tu paraadiiji sevi kaa prasmiigu aplikaaciju meistaru fotoshopaa, bet ne kaa kaut kaa origjinaala veidotaaju!
Tēma ir par "plagiātoru" Alloxa nevis par "kaut kaa origjinaala veidotaaju" - mēgini apvienot(aizvietot) pavisam dažādas lietas!!! = demagogisks paņiemiens!
Starpcitu, tieši tapēc, kā neatradu tavos darbos k/k originilitāti (lielākums banaļņiķi), pāris diens atpkaļ izmetu tevi no saviem favorītiem... Piedod, nedomāju, kā jutīsies tik spēcīgi traumēts - kā, oponējot, iesāksi "demagogisko ieroču" pielietošanu.
"cik var peerties!" - tik, cik daudz būs tādu "tukšu" cepēju, kā tu, kolēga.
Linkman:Alchsh - man patika Tavs rezumē par konkrēto darbu, bet es vairāk no konkrētā darba uz vispārīgo aplikāciju un lipināšanas stilu, aplūkojot terraescape variantus. Nav domāts kā pārmetums, bet drīzāk gan kā tāds izbrīns, ko tik visu var saveidot un pārveidot. Bet nu tur kaut kas ir jāzin un jāmāk apstrādē, lai tas viss izskatītos gluži kā fotogrāfijā ...
Paga paga... Cik man zināms, Terragen programmā veidotās sistēmas momentuzņēmumi ar foto aplikācijām nav nekādā sakarā. Darbs jāiegulda, izveidojot vidi, pēc tam tikai lidinies un atrodi statiskos kadrus, no kura rakursa gribi (pamēģināju... var, bet lai filigrāni nostrādātu...oi, oi, kāds laiks jāiegulda) Mans izbrīns bija, ievērojot kolēģa nokpēto gatavo demo šablonu, jo, ja cilvēks pats izveido ladšafti, tad nev nekāda problēma "bildēt" no jebkuriem rakursiem un veidot simtiem dažnedāžādu bilžu ja tas nepieciešams. Pati animācija jau interesantāka. Ne?
Eltons - paga, paga - izstāsti man konkrētāk, kā to var izdarīt? Vienkārši es gribu pamēģnāt uztaisīt, lai saprastu, cik tas sarežģīti vai vienkārši ... ... Kas tas ir Terragen programma? Kurš to piedāvā? Un kā notiek tā lidināšanās un tad darba veidošana?...
Caur gūgli apskaties terragen veidojumus, tūkstošiem. Pamēģināju ar Terragen 2 (Terragen pirmais, kurš vienkāršāks, diemžēl neatbalsta manus četrkodolus) veidot savu landšafti... ar lielām grūtībām bet var strādāt, visādu tutoriālu pietiekami. Bet nu tie piemēri gatavie... afigeķ... būtu tik man laiks, pārkvalificētos uz filmu veidošanu. Un vajadzība.
Es jau arī, meklējot skolas, kā varētu kādus fonus pats izveidot, nejauši uzdūros uz terragen sitēmā veidotajām bildēm. (Kā blakusprodukts, nejauši uzdūros uz bildes ko mūsu paš-dižciltīgais kolēģis bija tik nagla nospiedis)
Elton, 1.NEVIEN vārds no šī txt: "nokpēto gatavo demo šablonu" NEATBILST PATIESĪBAI = nopērc MW ar bonuspaku sapratīsi kas ir kas) 2. parādi vismaz vienu bildi kas dūtu 1:1 līdzīga manai = lai pierādītu Alloxas plagiātu! (uzzini ko sauc par plagiātu, cienijāmo analfabēt) 3. Jā neesi jēlais - uztaisi labāk. 4. jā neizbeigsi savu "nagla nospiedis" atklāšu FB pasaulej, kā kāds, lopā piedzēries, Eltona kungs nagla gribēja tikt klāt pie vienas nepilngadīgas kundzes dzimumorgānien!!! (ir liecinieķi!!!)
zazis:Pēc kāda mēneša varēs sarīkot grupņiku - būs vairāki pāri kuri gribēs izkauties
Nu, nu... Tu ko?! Lai es sistu garīgu kropli par viņa kaķa lāstiem... Fuj!
Kārli... man nekāda naida taču... tikai sausa statistika. Nu labi, pabakstīju sūdu nedaudz... vispārējai jautrībai... re, sanāca... Vainīgs, vairāk nedarīšu tā. Varbūt.
zazis:Pēc kāda mēneša varēs sarīkot grupņiku - būs vairāki pāri kuri gribēs izkauties
Nu, nu... Tu ko?! Lai es sistu garīgu kropli par viņa kaķa lāstiem... Fuj!
Kārli... man nekāda naida taču... tikai sausa statistika. Nu labi, pabakstīju sūdu nedaudz... vispārējai jautrībai... re, sanāca... Vainīgs, vairāk nedarīšu tā. Varbūt.
Gan jau zaživjet tavs dupsis - un būs atkal ko piedāvāt [url=http://smiles2k.net/love_smiles/2/index.html] ... Alloxas (iz)mīlu aiznirst pagaidām nevienam neizdevās. [url=http://smiles2k.net/love_smiles/2/index.html]
Paldies par baudu, EltoņČIKS [url=http://smiles2k.net/love_smiles/3/index.html]
Pameklēju google terragen un nokļuvu līdz dažām galerijām, piemēram: www.planetside.co.uk... He - dažas superīgi izskatās un pat neiedomāsies, ka izmantots terragen2 softiņš. Vajadzēs tiešām kādu pamēģināt, jo no bildēm pagaidām galīgi nav saprotams, ka tās tiek veidotas ...... Vai blogā vēl ir kādas terragena atbalstītas ainavas? ... ... Lūdzu paraugus studijā (ja kādam ir) ...
Linkman:Pameklēju google terragen un nokļuvu līdz dažām galerijām, piemēram: www.planetside.co.uk... He - dažas superīgi izskatās un pat neiedomāsies, ka izmantots terragen2 softiņš. Vajadzēs tiešām kādu pamēģināt, jo no bildēm pagaidām galīgi nav saprotams, ka tās tiek veidotas ...... Vai blogā vēl ir kādas terragena atbalstītas ainavas? ... ... Lūdzu paraugus studijā (ja kādam ir) ...
Tie kas grib iemācīties saredzēt ainavu smukumu, pirms iet bildēt dabā, ļoti noder ceļošana pa virtuālām planētam. Gaisma, laika apstākļi, rakursi, skatpunkti, daž. kadrējumi, dažādi f.a. objektīvi un t.t., vis ir pieejāms un veidojāms pēc savas gribas un gaumes.
Paldies Eltonam par interesanto informāciju... Vienmēr jautri palasīties, kā dažu ģenialitāte tiek atmaskota. (Tam gan parasti seko garas aizstāvības runas, jo ģēniji neiedomājas, ka var jau sākumā paskaidrot, kā radās ideja).
Tikai pateicoties Eltona aktivitātei, bloga publika ieguva daudz informācijas. Šo informāciju Alloxa nebūtu pasniedzis, jo laikam uzskata, ka tā ir jāslēpj. Ceru, ka maldos, bet daudzi "meistari" uzskata, ka nevienam neko nedrīkst teikt utt., par laimi ir Interneta laikmets un tādi cilvēki tikai paši sev kāpj uz kājām.
MartinK:Paldies Eltonam par interesanto informāciju... Vienmēr jautri palasīties, kā dažu ģenialitāte tiek atmaskota. (Tam gan parasti seko garas aizstāvības runas, jo ģēniji neiedomājas, ka var jau sākumā paskaidrot, kā radās ideja).
Tikai pateicoties Eltona aktivitātei, bloga publika ieguva daudz informācijas. Šo informāciju Alloxa nebūtu pasniedzis, jo laikam uzskata, ka tā ir jāslēpj. Ceru, ka maldos, bet daudzi "meistari" uzskata, ka nevienam neko nedrīkst teikt utt., par laimi ir Interneta laikmets un tādi cilvēki tikai paši sev kāpj uz kājām.
No kā tu secini, kā Alloxa k/k ir slēpis!??? No vēstures; Biju sācis gatavot publikācijai šeit PS "akšions" skolas, dažaas ir redzamas arī tagad... FB admiņiem nepatika tās, (nezkāpēc), varbūt tāpēc, kā to man ir sakrājies "pārāk daudz" (virs 100)! Admiņi saņiemtu sirdstrieku, jā abas FB zvigznītes piederētu Alloxam. Tieši tāpēc nepublicēju šeit ne savus dzejoļus nē stāstus. "Pateicoties Eltonam" FBlogeri uzzināja Eltona slēpto būtību, jo viņa īstā motivācija nebija virzīta uz uzzināt Alloxas k/k "noslēpumus", bet gan nolaist šo līdz savam līmenim un vel zemāk - gribi apstrīdēt šo? Velreiz atgādinu, kā man nav nekādu noslēpumu - vis ko es zinu un izmantoju praksē ir diezgan primitīvs, vienkāršs un logisks man. Svarīgākais un vienlaikus grūtākais iemācīt (t.b. pārmācīt) - origināli, nestandarti domāt, prast izjust, sapras savas sliecības, dotības uz uzticēties savai intuīcijai. Par "daudzi "meistari" uzskata, ka nevienam neko nedrīkst teikt" - pa laimi, es nebiju sastapis dzīvē tādus "meistarus", bet naivos skolniekus, kas domāja, kā pieredzi var uzkrāt (sasniegt m. līmeni) pāris mēnešos, redzēju gan. Tagad par "kā radās ideja" man šis process nav kontrolējams un nav likumsakarīgs - citreiz sēžot uz poda vai vienkārši runajot ar kādu pa telefonu, miega laika un t.t...........
Ахматова Анна
Когда б вы знали, из какого сора Растут стихи, не ведая стыда, Как желтый одуванчик у забора, Как лопухи и лебеда.
Сердитый окрик, дегтя запах свежий, Таинственная плесень на стене... И стих уже звучит, задорен, нежен, На радость вам и мне.
Nu ko... cienijāmais 3D grafiķis Escaper, kas bij registrējies pēc "netīšā" Etona ielūguma, lai uzzīnātu no Alloxas, "kā radās ideja", klusē! Visi pārmetumi plagiātā izrādījās neturīgi... Tēmas motivācija ir varāk kā skaidra...
Tik tiešām var "slēgt" šo Eltona "neko" tēmu, par "atrastām 1 000 000 000 un trīm atšķirībām".
P.S. Varu ieteikt Eltonam biežak cept k/k līdzīgu - jautru, pamācošu un atmaskojošu mūsu "terminātora" īsto būtību!!!
Tēma slēgta, jo zaglēns beidzot savu neveiksmīgo pakaļdarinājumu izņēma no galerijas, līdz ar to nav vairs sarunas priekšmeta. Ar ko arī apsveicu! Galerijā būs apskatāmi vairāk pašu radīti darbi, kas ir daudz interesantāk.
Bet bildes autors vairs nenāk saprotamu iemeslu dēļ: ar tādu mēslu vaboli kāds ir All-loha nevienam nav vēlēšanās vairs runāt, pietiek ar pirmo mēģinājumu, lai saprastu kas tas par tipu.