Samsung P2350... Iespejams ka tew taisniba.... Bet saubos ka to vispar nemsu... Gribas kauko lielaku... Gribejas tik saprast kura virziena skatities....
Apple monis ir ar 1. kontrastu, bet itka jau visi saka ka esot tie labakie bildem (no normalas cenas moniem) ... Tadel ar radas tads jautajums...
Tu jau neprasīji kāds ir labākais monitors bilžu aplūkošanai. Tu prasīji izvēlēties vienu no divām atbildēm. (Kurām nav nekada sakara ar bilžu kvalitāti monitorā).
Portreti:Tu jau neprasīji kāds ir labākais monitors bilžu aplūkošanai. Tu prasīji izvēlēties vienu no divām atbildēm. (Kurām nav nekada sakara ar bilžu kvalitāti monitorā).
Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku
Iesaku pakrat un nopirkt normalu (kaut ko starp pro un zemo limeni)... atceries parunu - neesmu tik bagats, lai pirktu letu mantu... es ietu uz NEC, starp citu...
Pec "piebildes" izlasishanas sanaca pasmaidit... "labakais no tiem, ko dabujam" neizklausas ipashi nopietni
Tomo:[/ciuote]
Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku
Iesaku pakrat un nopirkt normalu (kaut ko starp pro un zemo limeni)... atceries parunu - neesmu tik bagats, lai pirktu letu mantu... es ietu uz NEC, starp citu...
Es temeju uz p22w... Vienkari man te kompis aizgaja citos medibu laukos un pagaidam bus jaiztiek ar 13" macbook... Vaig kaukadu monitoru klat, lai var padarboties ar bildem... Es ar pagaidam ipasi fotosopa vinas neapstradaju.... Piekopju naturalas bildes... Kompi veicu tik mazus labojumus... Taa ka nezinu vai man tiekties pec LACIE vai kauka tada....
Tomo:Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku
Jautājums - vai Tev svarīgas ir tās 24 vai 26 collas, vai tomēr tāds monitors, kas daudz maz labi rādīs krāsas? Ja pietiek ar 22" cenā virs 200 Ls, uzmet aci Dell 2209WA
Tomo:Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku
Jautājums - vai Tev svarīgas ir tās 24 vai 26 collas, vai tomēr tāds monitors, kas daudz maz labi rādīs krāsas? Ja pietiek ar 22" cenā virs 200 Ls, uzmet aci Dell 2209WA
Tas fujitsu siemens p22w likas ar tads sakarigs pa 220Ls, skiet ka vinam bij ta H-IPS plate... Palasijos ka ta esot laba... Netaa bij raxtits ka tas IPS ir labakas, bet TN sudigakas... Ta viens dzeks saka ka tas TN matricas ir labakas.... Ta kaa tur isti ir??? Ja nemaldos, tad lielakajai dalai ir tas TN matricas....
Gudris:laurelz man tas pats ...značit tam taa jaabuut
settingos ekraanu var biki piekrukjiit, bet man sanaak taa, ka vaio visas melnaas redzu, vai visas baltaas((nedaudz mainot skata lenkji), a kaa dabut, lai redz abas?
Nevajag gan. Paskatījos darbā tās saites un nesapratu, ko Tu ar tiem cipariņiem gribēji teikt. Apskatīju mājās, izrādās zem cipariem, izņemot 255 un 000, ir toņu joslas.)
Pec "piebildes" izlasishanas sanaca pasmaidit... "labakais no tiem, ko dabujam" neizklausas ipashi nopietni
e]
Es temeju uz p22w... Vienkari man te kompis aizgaja citos medibu laukos un pagaidam bus jaiztiek ar 13" macbook... Vaig kaukadu monitoru klat, lai var padarboties ar bildem... Es ar pagaidam ipasi fotosopa vinas neapstradaju.... Piekopju naturalas bildes... Kompi veicu tik mazus labojumus... Taa ka nezinu vai man tiekties pec LACIE vai kauka tada....
Ja monitora meklējumu laikā aiziet citos medību laukos arī kompis,tad tas ir mājiens no Augstākas varas,ka jāņem jaunais 27" iMac,i kompis cienijams ,i 27" IPS matrica,i pie macbook piestāv.