forum.gif
Monitora kontrasts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Monitora kontrasts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.09 11:18
 citēt
Dzheki, kaads ir labaks monitora kontrasts bildes skatiishanai monitora?
1. 7000:1
2. 50000:1
Publicēts: 04.11.09 11:21
 citēt
2.
Publicēts: 04.11.09 11:23
 citēt
Tas 2ais ir marketings.
Publicēts: 04.11.09 11:28
 citēt
versatile:Tas 2ais ir marketings.

Samsung P2350... Iespejams ka tew taisniba.... Bet saubos ka to vispar nemsu... Gribas kauko lielaku... Gribejas tik saprast kura virziena skatities....

Apple monis ir ar 1. kontrastu, bet itka jau visi saka ka esot tie labakie bildem (no normalas cenas moniem) ... Tadel ar radas tads jautajums...
Publicēts: 04.11.09 11:36
 citēt
Tu jau neprasīji kāds ir labākais monitors bilžu aplūkošanai. Tu prasīji izvēlēties vienu no divām atbildēm. (Kurām nav nekada sakara ar bilžu kvalitāti monitorā).
Publicēts: 04.11.09 11:57
 citēt
Portreti:Tu jau neprasīji kāds ir labākais monitors bilžu aplūkošanai. Tu prasīji izvēlēties vienu no divām atbildēm. (Kurām nav nekada sakara ar bilžu kvalitāti monitorā).

Ok kaadi parametri ir svarigi?

Pagaidam esmu noskatijis Samsung T240 un T260
Publicēts: 05.11.09 09:46
 citēt
Es lietoju T240 Samsung - ir ok.
Publicēts: 05.11.09 13:04
 citēt
svarīgi ir, lai nbūtu TN matrice un monis rādītu visas krāsas

gaišās:

xtknight.50webs.com...

un tumšās:

xtknight.50webs.com...
Publicēts: 05.11.09 13:50
 citēt
Tomo:
2. 50000:1

Tas ir dinamiskais kontrasts ;) Labāk pameklēt matricu, kura nemaina krasas atkarība no skatījuma leņķa
Publicēts: 05.11.09 14:00
 citēt
Maris:svarīgi ir, lai nbūtu TN matrice un monis rādītu visas krāsas

gaišās:

xtknight.50webs.com...

un tumšās:

[url=http://xtknight.50webs.com/blacktest.htm

TN]http://xtknight.50webs.com/blacktest.htm

TN[/url] matrica vai IPS??? Cik palasiju netaa, tad TN ir vissudigaka kvalitate!! IPS ir vislabaka.... Pa vidu esot VA.....
Publicēts: 05.11.09 21:13 labots
 citēt
vispaar macs nav labaakais un var pateikt par to cenu cik vinsh maksaa vinsh ir slikts !

lūk īstie moņi : www.thg.ru...

www.thg.ru...
Publicēts: 05.11.09 21:19
 citēt
andre:vispaar macs nav labaakais un var pateikt par to cenu cik vinsh maksaa vinsh ir slikts !

www.thg.ru...

Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku ;)
Publicēts: 05.11.09 21:30
 citēt
andre:vispaar macs nav labaakais un var pateikt par to cenu cik vinsh maksaa vinsh ir slikts !

www.thg.ru...

Pec "piebildes" izlasishanas sanaca pasmaidit... "labakais no tiem, ko dabujam" neizklausas ipashi nopietni:)

Tomo:

www.thg.ru...

Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku ;)

Iesaku pakrat un nopirkt normalu (kaut ko starp pro un zemo limeni)... atceries parunu - neesmu tik bagats, lai pirktu letu mantu... es ietu uz NEC, starp citu...
Publicēts: 05.11.09 21:34
 citēt
/nbutu/ ir /nebutu/
Publicēts: 05.11.09 22:05
 citēt
Senders:

www.thg.ru...

Pec "piebildes" izlasishanas sanaca pasmaidit... "labakais no tiem, ko dabujam" neizklausas ipashi nopietni:)

Tomo:[/ciuote]

Iesaku pakrat un nopirkt normalu (kaut ko starp pro un zemo limeni)... atceries parunu - neesmu tik bagats, lai pirktu letu mantu... es ietu uz NEC, starp citu...

Es temeju uz p22w... Vienkari man te kompis aizgaja citos medibu laukos un pagaidam bus jaiztiek ar 13" macbook... Vaig kaukadu monitoru klat, lai var padarboties ar bildem... Es ar pagaidam ipasi fotosopa vinas neapstradaju.... Piekopju naturalas bildes... Kompi veicu tik mazus labojumus... Taa ka nezinu vai man tiekties pec LACIE vai kauka tada....
Publicēts: 05.11.09 22:07
 citēt
Tomo:Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku ;)

Jautājums - vai Tev svarīgas ir tās 24 vai 26 collas, vai tomēr tāds monitors, kas daudz maz labi rādīs krāsas?
Ja pietiek ar 22" cenā virs 200 Ls, uzmet aci Dell 2209WA
Publicēts: 05.11.09 22:24
 citēt
karliks:
Tomo:Nu labi andre... Katrs pa savam macinam... Man interese kaukas pieejamaks un ne jau es tads profs... Paaugsos, nopirksu kauko nopietnaku ;)

Jautājums - vai Tev svarīgas ir tās 24 vai 26 collas, vai tomēr tāds monitors, kas daudz maz labi rādīs krāsas?
Ja pietiek ar 22" cenā virs 200 Ls, uzmet aci Dell 2209WA

Tas fujitsu siemens p22w likas ar tads sakarigs pa 220Ls, skiet ka vinam bij ta H-IPS plate... Palasijos ka ta esot laba... Netaa bij raxtits ka tas IPS ir labakas, bet TN sudigakas... Ta viens dzeks saka ka tas TN matricas ir labakas.... Ta kaa tur isti ir??? Ja nemaldos, tad lielakajai dalai ir tas TN matricas....
Publicēts: 05.11.09 22:25 labots
 citēt
Gudris:

gaišās:

xtknight.50webs.com...

un tumšās:

]http://xtknight.50webs.com/blacktest.htm
[/url]

melnās manējais 4 nerāda balto vienu :(

Runajot par monitoriem priekš bildēm un video CRT joprojam rullēēē :)

Mans tagadejais rada 2 baltas un 16 melnas... :D
Publicēts: 05.11.09 22:27
 citēt
Karliks, neiesaku Dell kaa sugu - vinji tak ir kaa amerikaanju kosmosa shatli - itkaa kruta, bet tikuntaa visas daljas ir leetaakaas no leetaakajaam.. :D
Publicēts: 05.11.09 22:29
 citēt
Gudris:

gaišās:

xtknight.50webs.com...

un tumšās:

]http://xtknight.50webs.com/blacktest.htm
[/url]

melnās manējais 4 nerāda balto vienu :(

Runajot par monitoriem priekš bildēm un video CRT joprojam rullēēē :)

ja balto neraada beidzamo tad labi jo 255/255/255 arī ir tīrs baltais, ja priekšpēdējo, tad.... - par melno dīvaini, lcd parasti klibo gaišais gals

a ar crt ar ir kjeza - tie noveco un bilde aizpeld tā, ka nepiekalibrēsi - nupat jau lietoto tirgū nemelojošu atrast diezgan utopiski
Publicēts: 05.11.09 22:30
 citēt
TN toč nevajag
Publicēts: 05.11.09 23:09 labots
 citēt
Gudris:
Maris:

ja balto neraada beidzamo tad labi jo 255/255/255 arī ir tīrs baltais, ja priekšpēdējo, tad.... - par melno dīvaini, lcd parasti klibo gaišais gals

man ir 3 gadi vecs Dell - nezinu kaa tagad bet tad tie monitori bij baigie meesli vinjiem :(

Nezinu, kāds Tev mēsls gadījies, bet es ar savu Dell 2005 FPW joprojām apmierināts.
Publicēts: 05.11.09 23:12 labots
 citēt

gaišās:

xtknight.50webs.com...

un tumšās:

]http://xtknight.50webs.com/blacktest.htm[/url]

Laptopam 4 melnas pazudushas, baltaas visas iznjemot peedeejo, biki mainot skata lenkji
Publicēts: 05.11.09 23:18
 citēt
Gudris:laurelz man tas pats ...značit tam taa jaabuut :D

settingos ekraanu var biki piekrukjiit, bet man sanaak taa, ka vaio visas melnaas redzu, vai visas baltaas((nedaudz mainot skata lenkji), a kaa dabut, lai redz abas?
Publicēts: 06.11.09 01:21
 citēt

www.thg.ru...

un tagad apskatamies publikacijas datumu :D
13 июля 2005
1 сентября 2005
-
ja par LCD, lietoju NEC. Patīk arī cena/kvalitāte
Publicēts: 06.11.09 03:08
 citēt
A man tūkstots vadu. Vo!
Publicēts: 06.11.09 11:21
 citēt
Pa 330 Ls varu piedāvāt ne pārāk daudz lietotu HP LP2475W ar h-ips matricu.

29510016- Juris.
Publicēts: 07.11.09 08:13
 citēt
Maris:TN toč nevajag
Nevajag gan. Paskatījos darbā tās saites un nesapratu, ko Tu ar tiem cipariņiem gribēji teikt. Apskatīju mājās, izrādās zem cipariem, izņemot 255 un 000, ir toņu joslas.:))
Publicēts: 07.11.09 11:03
 citēt
Tomo:
Senders:e]

Pec "piebildes" izlasishanas sanaca pasmaidit... "labakais no tiem, ko dabujam" neizklausas ipashi nopietni:) e]

Es temeju uz p22w... Vienkari man te kompis aizgaja citos medibu laukos un pagaidam bus jaiztiek ar 13" macbook... Vaig kaukadu monitoru klat, lai var padarboties ar bildem... Es ar pagaidam ipasi fotosopa vinas neapstradaju.... Piekopju naturalas bildes... Kompi veicu tik mazus labojumus... Taa ka nezinu vai man tiekties pec LACIE vai kauka tada....

Ja monitora meklējumu laikā aiziet citos medību laukos arī kompis,tad tas ir mājiens no Augstākas varas,ka jāņem jaunais 27" iMac,i kompis cienijams ,i 27" IPS matrica,i pie macbook piestāv. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):