forum.gif
MAGNUM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / MAGNUM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.09 15:31
 citēt
Magnum Photos ir starptautiska ārštata fotogrāfu aģentūra, ko pēc Otrā pasaules kara nodibinājis Roberts Kapa un trīs viņa kolēģi. Kopš tā laika aģentūrai piebiedrojušies desmitiem fotogrāfu un iemūžinājuši sešdesmit vēstures gadus. Iespaidīgajā kolekcijā ir vairāk kā desmit miljoni negatīvu, kas glabājas Magnum Photos galvenajā ēkā. Lielākā daļa nav sagrupēta un sakārtota, bet nesen atrasta krāsaino fotogrāfiju sērija, ko Kapa uzņēmis Otrā pasaules kara laikā. Vairumā redzami gluži parasti ļaudis, kas ierauti pasaules notikumu virpulī. Sešus gadu desmitus Magnum Photos fotogrāfi uzņēmuši tuvplānus, lai fiksētu emociju uzliesmojumus. Šī sešdesmit gadus ilgā vēsture nu skatāma caur milzīgas attēlu kolekcijas prizmu, vērtējot notikumus ar aculiecinieku acīm.

šovakar 24:00 Viasat History, ja kādam ir kaut neliela interese par foto
Publicēts: 04.11.09 15:34
 citēt
Paldies par info !
Publicēts: 04.11.09 15:42 labots
 citēt
Atnāks analogo lietu speciālisti no grupas "jesķ mafon" un pateiks, ka tas ir fetišs. Un ka tām filmiņām sen vajadzēja būt sabirzušām. Un ka vispār parasto ļaužu bildēšana nav nekāda māksla ...
Nav man Viasat. Bet paldies!
Publicēts: 04.11.09 16:12
 citēt
es teļuku neskatos
Publicēts: 04.11.09 16:12
 citēt
Būtu vēl tas Viasat, tad jau paskatītos...
Publicēts: 04.11.09 16:40
 citēt
jātaisa ''plenērs''
Publicēts: 04.11.09 17:36
 citēt
hei, tev nav kāds kas varētu 24:00 nospiest pogu REC pēčāk mož pirtiņā pačolēt :)
Publicēts: 04.11.09 17:39
 citēt
Ui esmu rīgā neredzēšu šo pasākumu :/ Magnum ir spēks :)
Publicēts: 04.11.09 19:13
 citēt
J, Rozēs var paskatīt kādreiz tur bija neliela formāta albūmiņi izdevējs Terail photo. sakopojumi no Magnum photo piemēram Sleep, Trees, Film stars, Desert, Couples, gan jau ir vel kādi bet šobrīd redzu nosauktos
Publicēts: 04.11.09 19:34
 citēt
URT:J, Rozēs var paskatīt kādreiz tur bija neliela formāta albūmiņi izdevējs Terail photo.

Vai šis albūmiņš? :)
www.jr.lv...
Publicēts: 04.11.09 20:28
 citēt
Tas ir gabals ko Viasat History griež vismaz jau pus gadu pabrizjam:) BET LABA man gan vinja ir kops avasaras ar vissu VISAT logo :)
Publicēts: 05.11.09 00:54
 citēt
Snow:
URT:J, Rozēs var paskatīt kādreiz tur bija neliela formāta albūmiņi izdevējs Terail photo.

Vai šis albūmiņš? :)
[url=http://www.jr.lv/lv/veikals/prece/?shop_id=281332

šis]http://www.jr.lv/lv/veikals/prece/?shop_id=281332

šis[/url] šķirstīts bet savai bibliotekai pagaidām tādu ne...

biju domājis šo sēriju... www.amazon.co.uk...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):