forum.gif
Pārdodu jaunu HP LaserJet 2300
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu jaunu HP LaserJet 2300
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.09 15:42
 citēt
Pārdodu pilnīgi jaunu (nelietotu) HP LaserJet 2300 printeri ar oriģinālo kartridžu (arī jaunu, nelietotu - iepakojumā)
Printeris ir svaigs, kā no mātes miesām nācis, nedaudz noputējis, jo iepakojums bija biku atplēsts un nabags nedaudz noputēja bezdarbībā stāvot, bet es izvilku ārā un ar lupatu notīrīju. :)

Izsoles princips! Cik kurš ir gatavs dot?

P.S. Lūdzu bez kolhoza! Raksta, tikai interesenti, kas vēlas preci savā īpašumā.
Publicēts: 04.11.09 16:21
 citēt
Pa 30,- LVL ņemu :)
Publicēts: 04.11.09 16:33
 citēt
madis:Pa 30,- LVL ņemu :)

Aizej nokaunies Madi! :D
www.am.lv...
Publicēts: 04.11.09 16:43
 citēt
Par ko man kaunēties?
2003. gada grabaža vairāk nav vērta :)
un starpcitu
www.salidzini.lv...=
Publicēts: 04.11.09 16:52
 citēt
Es biju gatavs 20Ls piedāvāt, bet neatradu, vai atbalsta macintosh platformu.
Publicēts: 04.11.09 16:54
 citēt
madis:Par ko man kaunēties?
2003. gada grabaža vairāk nav vērta :)
un starpcitu
http://www.salidzini.lv/search.php?q=hp+10a&cn=&cl=

Printeris ir jauns - pampālis tu tāds. :D Viņš vēl ir gatavs paklausīgi un ilgi kalpot. Cits jautājums, ka tu nesaproti, kādiem mērķiem viņš ir paredzēts. Mājās pie PC jau neturēsi, lai 1-2x izdrukātu kkādu dokumentu. Viņš vairāk ir paredzēts mazam SIA.
Publicēts: 04.11.09 16:54
 citēt
Pterodaktils:Es biju gatavs 20Ls piedāvāt, bet neatradu, vai atbalsta macintosh platformu.

Es laikam viņu iemetīšu labāk daugavā. :D
Publicēts: 04.11.09 17:01
 citēt
SIA īpašnieki pasūta printerus no autorizētiem dīleriem ar garantiju, nevis seko fotobloga izsolēm. Ieliec savu cenu un gaidi vēstules, kad ļaudis cīnīsies par tiesībām uz printeri. Bet tie oriģinalie kārtridži lielākoties ir demo ar desmitdaļu pulvera. Un tīkla karti šamajam arī diez vai izdosies sameklēt, lai tajā mazajā sia strādātu.
Publicēts: 04.11.09 17:08
 citēt
Jā! Skaidrs Tev! Pac pampālis! :) Saki cenu savai nezināmās izcelsmes paklausīgajai drukas iekārtai. Varbūt te kādam ir mazs SIA "Mājās pie PC" :)
Publicēts: 04.11.09 17:13
 citēt
Pterodaktils:SIA īpašnieki pasūta printerus no autorizētiem dīleriem ar garantiju, nevis seko fotobloga izsolēm. Ieliec savu cenu un gaidi vēstules, kad ļaudis cīnīsies par tiesībām uz printeri. Bet tie oriģinalie kārtridži lielākoties ir demo ar desmitdaļu pulvera. Un tīkla karti šamajam arī diez vai izdosies sameklēt, lai tajā mazajā sia strādātu.

Šis kārtridžš nav demo.
Publicēts: 04.11.09 17:13
 citēt
Man ir pircējs pa 60Ls, ja kādam mazajam SIA vajag, tad pa 70Ls var dabūt. Līdz piektdienas dienai.
Publicēts: 04.11.09 17:17 labots
 citēt
Tad atvainojos, bet prātīgāk tiešām ir nosaukt cenu. Cerības, ka solīšana aizies līdz vairākiem simtiem ir veltas. Saprotu, ka printeris ir vērtīgs, savulaik lāzernieku stiepām no štatiem rokas bagāžā ar 110v barošanu par vairākiem tūkstošiem dolāru. Kamēr pirms gada mājām nopirku kautkādu samsungu, kurš sadarbojās ar mac zem simts latiem.
Publicēts: 04.11.09 17:17
 citēt
Labi ja pircējs atteiksies tad sestdien pa 30.99 Ls paņemšu :)
Publicēts: 05.11.09 02:03
 citēt
Ilgvars:
Pterodaktils:Es biju gatavs 20Ls piedāvāt, bet neatradu, vai atbalsta macintosh platformu.

Tik no sākuma sev pie kājas piesien.
Publicēts: 05.11.09 02:08
 citēt
fandango : Tik vecss var but pat XP ne sevišķi :):) VISTA točno nē un iespējams ka pat korektus draiverus lai drukā no FS un ta vēl sakalibrēt ar Plakana monja un krasu profili tadam flinstonam uz jaubajiem papiriem ar nebus un kartridzji ar noteikt sen nav razosana utt.
Publicēts: 05.11.09 08:11
 citēt
Publicēts: 05.11.09 08:31
 citēt
Luni,nemaldini tautu.
Vēl vecāki HP printeri korekti strādā uz putna un arī uz Win 7.
Šitais ar PCL 5 vai 6 draiveriem ies rūkdams.
Galvenais tik kabeli pareizo atrast.
Publicēts: 05.11.09 08:42
 citēt
shvaboc:Luni,nemaldini tautu.

Piedo vecais , pietiekami labi zinu ka jau 2-3 gadus vecam modelim ir grūti atrast kartridzjus LATVIJĀ :):)
Publicēts: 05.11.09 08:52
 citēt
Sūnaini gan meklē... priekš šitāda aparāta vairumniekam noliktavā ir,pat priekš vecāka ColorJet 4550 viss ir.
Dīvainas tās zināšanas.
Tas ka pie mums viņus nepērk,jo uzpilda vecos,tas ir cits jautājums,bet ražot viņus ražo un nopirkt var.
Publicēts: 05.11.09 08:54
 citēt
OMG! Šķiet šeit ir veltīgi ko skaidrot... Pēc runas tēma tiek slēgta, ja nav izpratnes, tad nav ko tukši salmus kult - eksperti lol. Varu pateikt tikai vienu, ka ar kartridžiem problēmu nav, jo mans uzņēmums joprojām izmanto tādu pašu modeli - TĪKLĀ!!! Kartridži tiek pirkti no kantora, kas specializējas ar HP produkciju.
Publicēts: 05.11.09 08:56
 citēt
Ilgvars:

eee veeciit ja taisies mest kaukurr aicinu ciemos - ierausim pa alinjaam un laidiisim leeja no 16 staava !!! pie reizes iemuuzzinasim sho bojaaeju ;)
Publicēts: 05.11.09 08:57
 citēt
Ilgvars,varēji tad pierakstīt ka konkrētais eksemplārs nāk ar tīkleni komplektā,jo pašiem meklējot info,redzam ka HP lapā stāv rakstīts par to ka by default tīklene jāpērk pašam.
Publicēts: 05.11.09 08:58
 citēt
fandango:Tiešām nesaprotu, ar kādām OS šis strādā. Nekādu informāciju netā neatradu. jautājums par to pašu mac -pc saderību. Un kā šis der mazam ofisam, ja nav tikla kartes?

Kāpēc ir kkas jāapgalvo, ja nav izpratnes par preci?
Publicēts: 05.11.09 08:59
 citēt
Topiks ir slēgts!
Publicēts: 05.11.09 10:10
 citēt
Lunis:
shvaboc:Luni,nemaldini tautu.

Piedo vecais , pietiekami labi zinu ka jau 2-3 gadus vecam modelim ir grūti atrast kartridzjus LATVIJĀ :):)

Tā nu gan nav, jo man ir HP Deskjet 320, kas ir pagājušā gadsimta modelis un viņam vēl aizvien var kārtridžus dabūt...
Publicēts: 05.11.09 10:14
 citēt
Lunis:fandango : Tik vecss var but pat XP ne sevišķi :):) VISTA točno nē un iespējams ka pat korektus draiverus lai drukā no FS un ta vēl sakalibrēt ar Plakana monja un krasu profili tadam flinstonam uz jaubajiem papiriem ar nebus un kartridzji ar noteikt sen nav razosana utt.

Hmm! Laikam lieki būtu jautāk, kāpēc tev ir tāds niks? :)
Publicēts: 05.11.09 12:20
 citēt
ko jūs te ņematies? Labs printOris un par kasetes cenu ir vērts ņemt! Atbalsta gan mac`u, gan šmaku. Šamam arī visas rezerves daļas var un varēs dabūt pa trīsciparu skaitli. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):