neapshaubu! bet shoreiz vajag tieshi kadu no vecajiem modeljiem. Pat to visas iespejas nespeshu pilniibaa izmantot! galvenais, ko vajag - ettl2, manualais rezhim sun uzticamiiba, kas pietruukst sigmai...
versatile:neapshaubu! bet shoreiz vajag tieshi kadu no vecajiem modeljiem. Pat to visas iespejas nespeshu pilniibaa izmantot! galvenais, ko vajag - ettl2, manualais rezhim sun uzticamiiba, kas pietruukst sigmai...
fuu...es ar sigmas zipeni negribeetu...
Viens ko nekad neesmu sapratis, ko tad samēra tas ETTL, ja zipene vislaik pret griestiem ir???????????
Nu zipene tak zin ka pret griestiem. Ir man ari canon zibsnis, 420ex, bet tam nav m rezima... Patiesiba, tas ettls pie kajas, tapat vislaik ar sigmu mokos delj ta m.
versatile:Nu zipene tak zin ka pret griestiem. Ir man ari canon zibsnis, 420ex, bet tam nav m rezima... Patiesiba, tas ettls pie kajas, tapat vislaik ar sigmu mokos delj ta m.
Ko tas dod,ka zin, ka pret griestiem....taapat nezin cik tie griesti augsti vai tumshi. Tātad paliek jautājums par ETTL. Jo zipeni pagriestu uz priekshu taapat lieto tika saulee un nakts apstaakljos.
Kapec doma ka nezin? Ja pareizi atceros, ettlam bija preflashs, kad gaismu nomera, kas paliek pari. Ta ka pofig par to vai balti 10m griesti vai 2m melni... Vismaz ta aptuveni atceros ettl pamatus