Es gribu iegādāties foto albūmu, kurā var ievietot A4 fotogrāfijas, līdzīgi kā portfolio, kāds zina kur es tādu varētu nopirkt un cik tas varētu maksāt?
interesants risinājums, ja man to pašai vajadzētu noteikti izmantotu šo ieteikumu, bet man vajag dāvanai, gribās, lai ir riktigi smuki, jo, ja es taisīšu pati noteikti kaut kas nesanāks
Ir J.Rozes grāmatnīcās (tiesa ne visās), arī foto salonos (arī ne visur, jāmeklē) nopērkami albumi ar pabiezām puskartona lapām, pa vidu plānās zīdpapīra lapas, kuros var ielīmēt A4 formāta fotogrāfijas. Pati esmu tādus albumus izmantojusi dāvanām ne reizi vien. Tiesa gan, padārgi izmaksā šāda dāvana. Pats albums ap Ls 12-18, plus vēl bildes A4 60 gab., katra aptuveni Ls 1,- ,tad kopā diezgan sālīti sanāk. Bet, ja var atļauties, un ja ir nozīmīga jubileja, tad dāvana labu labā, parasti visiem ļoti patīk.
nopeerk vajadziigaas kraasas puskartona lapas, kas lielaakas par A4, uzliimee bildes, ieshuj spiraalee, pie spiraales ieshujot taa pasha papiira streemeliiti (aizlipdiitaaju saucamo - kas pie mugurinjas aizpilda bildes biezumu). Vaakiem izmanto veel bishk biezaaku kartonu.