Tākā neesmu nikonists un nekā no nikon nesaprotu BET labprāt gribētu dzirdēt vai rēdzēt kādu gudru seju vai kautvai kas māk tēlot gudru seju un izteikt kādu viedokli LV mēlē salīdzinot priekšgājēju 17-50 F/2.8 ar jauno 17-50 F/2.8 kas ir aprīkots ar stabilizāciju. Abus iepriekšminētos Objektīvus testam es varu sniegt ,bet proti pašlaik tikai uz NIKON. canonisti sorry, jūs nākošie ja ir interese ,piedāvājiet laiku un vietu kad ir vēlme pačalot par šo tēmu ?
-- Fototehnika Canon,Nikon,Sony,Olympus,Pentax,Tamron,Tokina no Japānas fotopreces.jp@gmail.com Skype: quattrotime TEL. + 371 26 99 85 19
Man ir versija bez VC un tas ir lielisks stikls, daļēji tādēļ varbūt, ka manējais ir made in Japan, pirkts Kanādā. reaktors, vai tavi Tamroni ir japāņu versijas vai citas? ps. piesakos testēt VC versiju
zo:pasauciet alvilu, vinsh ir speciaalists tamrona zuumu jautaajumos.
Veco versiju esmu daudz lietojis 28-75/2.8 (tas ir tas pats, tikai domāts pilnam rāmim). Būtu interesanti patestēt VR versiju, bet man šobrīd nav bodija, ar ko to varētu izdarīt.
var uztaisiit Canon versus Nikon pirtinju vareetu panjemt veel liidzi Canon EOS 7D Body uz apspeķošanu 100mm macro L gan nesolu ka dabuushu tik driizam uz LV
reaktors:var uztaisiit Canon versus Nikon pirtinju vareetu panjemt veel liidzi Canon EOS 7D Body uz apspeķošanu 100mm macro L gan nesolu ka dabuushu tik driizam uz LV
alvils:mjā, es arī labprāt patestētu. mož ir tik labs, ka viņa vien dēļ uz canonu pāriet.
mauhaha, veel nav miera
nav. gaidu izdevīgu piedāvājumu no viena vai otra spārna. principā esmu gatavs izvēlēties kā vienu tā otru... pagaidām neviens baigi izdevīgi neko nepārdod ne vienā ne otrā flangā... gaidu, skatos, vēroju, domāju, vērtēju, krāju.