Objektīvs ideāls! Nopirku no reaktora vienu priekš Nikona. Pagaidām neko nopietnu vēl nav sanācis sabildēt, bet salīdzinot ar pirmo Tamron versiju (man bija bez iebūvētā autofokusa), tad pielikts ir visās jomās:
1) ātrāks un klusāks autofokuss; 2) superass jau pie 2,8; 3) baigi piestrādāts pie materiālu kvalitātes; 4) vēl baigi svarīgi - bokeh kvalitāte. Vairs neredzu nepieciešamību pēc, piemēram, 50mm 1.4, jo priekš portretiem labāk lietojams tamrons.
Kad sanāks nopietnāk patestēt, ielikšu arī bildes..
a es jau biju stipri apņēmies pavisam un galīgi pāriet uz FIXIEM hmm moš tomēr vienu zoomu vajadzēs nu blin gaidu jauno nedēļu ar nepacietību mans tests būs uz 500D un 7D ar movie režīmiem tieši tāpēc man tā stabilizāvija interesēja
1) Nočekojiet, ja iespējams, kas tu ar to asumu problēmu VC versijai pret bezVC: www.picmuse.com...
2) Vienā citā apskatā vēl tika pieminēta problēma, linku vairs nevaru atrast, tādēļ neesmu drošs ka pareizi sapratu=> ja nofokusē + darbojas VC + sagāž objektīvu, tad rezultātā tiek mazliet zaudēts fokuss.
alvils, bija bija par skriceleeshanu jau no pa sha saakuma -e s tieshi tam pieversu uzmaniibu, ka ar testeeshanu un pateiket patiik/nepatiik buus par maz;-)