forum.gif
Seksks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Seksks
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.09 16:50 labots
 citēt
Meklējot ātru ilustrāciju JUMC tēmai (lai bauda kļūtu vēl acīmredzamāka), piešķīru savam daudz represētajam profilam jaunu izskatu. Pievienoju attāli līdzīgu attēlu ar meiteni uhh brīdī.

Un, ko domājies, tas akurāt pagarināja man profila apskatīšanu par 13 lietotājiem. Tā ik dienas skatās 2 nezināmie haiduki (neabonēju, nezinu, bet nojaušu), šodien un vakar skaits krietni pieauga (septiņkārši). Šodien tas pats. Bet pie kadriem nobalsots vairāk nav. Tas nozīmē tikai vienu - ka tantas bilžuks profilā magnetizē.

Cienītie, jums jau ir pilnīgi vienalga, kādu attēlu apskatīt, ka tik plika meiča būtu redzama? Nožēlojami.
Publicēts: 05.11.09 16:57
 citēt
nenoliegšu, meiča forša, nobildēts arī forši
Publicēts: 05.11.09 16:58
 citēt
Godiigi sakot uz plikaam tanteem patiik labaak skatiities nekaa uz plikiem onkuljiem Ja Tev ir savaadaak nu Sorry..... :D
Publicēts: 05.11.09 17:02 labots
 citēt
Man to meiteņu vietā neglaimotu apziņa, ka der pilnīgi jebkura jauna, cita, kārtējā, nākošā tante.
To apliecina arī komentāri pie tādām bildēm un pat fakts, ka tādas bildes izvirzās topos, neatkarīgi no to izpildījuma. Ka ka tik tantei smuki "argumenti" būtu.

Sitiet mani ar slapju airi (metafora), ja tas nav sekli.

Man mazos tramvajos un lielos vilcienos ir vienalga, bet kā tie meituki jūtas? Nekā, jo neaizdomājas par to. Un kā mēs, sakiet, ar tādu attieksmi un vajadzībām to kopproduktu celsim? Nekā! Vieni cels, citi pa seklumu plunčāsies.

Vai tādām darbībām ir sakars ar foto iemaņu paaugstināšanu, kaut kāda līmeņa definēšanu, stipri jāšaubās.
Publicēts: 05.11.09 17:15 labots
 citēt
Priekš Schnirka "rūpju bērniem", vienmēr laipni. Lēmējorgāns jau garu pa daļai ir izlaidis, priekšstāvjiem lasot avīzes un komisijās pļāpājot par "būt vai nebūt", tad nu vismaz te jāparušina ogles ar virtuālu biguli. Pensijas grāmatiņā gan ieraksti "Es te biju - 8., 9., un 10. Saeima. Borja" netiks uzskaitīti.
Publicēts: 05.11.09 19:25
 citēt
hahāāāā!!! es ar bildi nomainīju, un rezultāts tas pats! tāka netikai plikas tantes topā :D
Publicēts: 05.11.09 19:31
 citēt
shauttra:hahāāāā!!! es ar bildi nomainīju, un rezultāts tas pats! tāka netikai plikas tantes topā :D

Bet mazajā bildē izskaties pēc tantes, kad atvēru lielu - aplauzos :D :D :D
Publicēts: 05.11.09 19:33
 citēt
Jāiet uz Shauttru paskatīties, kamēr nav nomainījis profilbildi :P :D :D
Publicēts: 05.11.09 22:15
 citēt
Topika nosaukumā gadījumā naf kļūda???
Pareizi būtu jālasa Sesksks
Publicēts: 05.11.09 22:41
 citēt
Vanderfons:ka tik plika meiča būtu redzama? Nožēlojami.
saprotams, nožēlojami, bet vismaz ar mani TIK ļauni nav, ka pavisam 1-alga. aci piesaista gan vairāk par, teiksim tā, daudzām citām bildēm.
Publicēts: 06.11.09 07:46
 citēt
smartins:
shauttra:hahāāāā!!! es ar bildi nomainīju, un rezultāts tas pats! tāka netikai plikas tantes topā :D

Bet mazajā bildē izskaties pēc tantes, kad atvēru lielu - aplauzos :D :D :D

Riktīgi :D

Bet par Vanderfona sāpi šīs diskusijas ietvaros runājot - tā tas te ir un būs, kamēr dzelžainā adminu roka kaut ko nemainīs. Bet tā kā vietnes filosofija ir visai plaša, brīva un ar foto kā mākslu nesaistīta, tad pagaidām, šķiet tā arī paliks un šeit esošajiem personāžiem to jāpieņem kā faktu, kuru mainīt ir praktiski neiespējami. Admini gan nav truli ļautiņi un saprot, kas šeit notiek un kādēļ tas notiek, bet vien viņiem zināmu iemeslu dēļ (nezinu, varu tikai minēt, tāpēc labāk nerakstīšu - kādu) pagaidām neko nedara lietas labā.
Publicēts: 06.11.09 07:58
 citēt
Kā jūs domājiet,kāpēc uz žurnālu vākiem liek smaidīgas un skaistas sievietes?Es pieņemu,ja liktu večus,vai FB topa bildes,tad tos pirktu stipri mazāk.
Vanderfon-seklos ūdeņos lielas zivis nedzīvo....
Publicēts: 06.11.09 15:50
 citēt

Un, zinību vīra Vanderfona vārdus dzirdējis, sultans Haiduks iekaisa piktumā un saviem vergiem lika to dauzīt rungām un iemest tumšākā cietumā, un pats viņš norāva no galvas savu valdnieka kroni, sita savu seju un plēsa savu vārdu. Un tad viņš iegāja pilī un aizslēgtas tika visas durvis, un pilī raudāja un vaimanāja viņš pats un viņa sieva, un visas viņa trīs meitas, un vaimanāja visi kalpi un visi ļaudis pilsētā un sultana pilī.
Publicēts: 06.11.09 16:34
 citēt
Jātaisa plastiskā operācija - gribu būt neglīta! :D
Publicēts: 06.11.09 16:43 labots
 citēt
Unte, nav gan jātaisa. Tev vienkārši jāpagaida, kamēr redzes lokā ienāks "svaigāka gaļa", tad uzmanība novērsīsies.

"Dakter, es gribu gludu ādu un lielas, mirdzošas acis."
Plastiskais ķirurgs: Tas maksās 20 Ls.
Paciente: Par operāciju?
Ķirurgs: Nē, par gāzmasku.
Publicēts: 06.11.09 16:49
 citēt
Unte:Jātaisa plastiskā operācija - gribu būt neglīta! :D
dies' pas'! :(:(:(
Publicēts: 06.11.09 16:52 labots
 citēt
Unte:Jātaisa plastiskā operācija - gribu būt neglīta! :D

Šopiņā ar plastiskiem intrumentiem var darboties bezgalīgi - ātri, ērti, nesāpīgi ... ;) ... un restore arī iespējams, ja nu pārāk nepatīkami izskatās ... ;)
Publicēts: 06.11.09 17:20
 citēt
Vanderfons:
Pareizi būtu jālasa Sesksks

Un, zinību vīra Vanderfona vārdus dzirdējis...

:D:D:D
Par augstu netēmē ?
Publicēts: 06.11.09 21:35
 citēt
Vanderfons:

Un, zinību vīra Vanderfona vārdus dzirdējis, sultans Haiduks iekaisa piktumā un saviem vergiem lika to dauzīt rungām un iemest tumšākā cietumā, un pats viņš norāva no galvas savu valdnieka kroni, sita savu seju un plēsa savu vārdu. Un tad viņš iegāja pilī un aizslēgtas tika visas durvis, un pilī raudāja un vaimanāja viņš pats un viņa sieva, un visas viņa trīs meitas, un vaimanāja visi kalpi un visi ļaudis pilsētā un sultana pilī.

sasmējos
Publicēts: 06.11.09 22:46
 citēt
es arī nepajokam...talants cilvēkam.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):