forum.gif
Kur lai tādā laikā pabildē?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur lai tādā laikā pabildē?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.09 10:48
 citēt
Ir pasūtījums rīt pabildēt vienu skaistu dāmu kaut kur outdoors. Njemot vērā laika apstākļus, esmu nedaudz confused par vietu, kur varētu pabildēt. Protams, ka nosacījums būtu,lai modele nenosalst un nav otrā dienā slima :) Vislabāk būtu dzirdēt par kādu vietu Rīgā. Paldies jau iepriekš.
Publicēts: 06.11.09 10:51
 citēt
Lai uzvelk smuku mētelīti i nebūs auksti.
Publicēts: 06.11.09 10:52
 citēt
Ja modele ir norūdījusies tad nenosals, bet ja viņa ir tāda ka pārsvarā viņas ir tad nu zarazu noķers noteikti, un vēl cūku gripa plaši izplatās Latvijā....
Tā kā bildē vien siltā istabā un esi drošs :)
Publicēts: 06.11.09 10:54
 citēt
Sarunā kādu studiju, kur ir "outdors" fons...:)
Publicēts: 06.11.09 10:55 labots
 citēt
mhm. Dubļu posts - izviņājus.
Publicēts: 06.11.09 10:59
 citēt
confused par outdoor, interesanti.

bet vispār, viss atkarīgs, no tā, cik ļoti sesiju vajag 1) Tev, 2) modelei. ko katrs no Jums (viens otram) ir gatavs sniegt par labu sesiju (kā arī - ko šai sakarā nozīmē - laba sesija). ja šīs lietas ir skaidras, tad jākristalizējas arī iespējamiem risinājumiem. tā pa lielam risinājumu ir miljoniem.

one trillion dollar can make fat lady sing (c) anti-flag
Publicēts: 06.11.09 10:59
 citēt
Paldies Frīdi!
Publicēts: 06.11.09 11:05
 citēt
Tā arī ir... Bet vai tad man grūti, ja cilvēks vēlas...
Publicēts: 06.11.09 11:06
 citēt
Ilmiss:ja cilvēks vēlas...

un atkal... viss atkarīgs no tā, KO šis cilvēks vēlas (atsevišķos gadījumos arī no tā, vai pats vēlies ŠO cilvēku). :)
Publicēts: 06.11.09 11:15
 citēt
Pirtinjaa...
Vispar, ja atrast gana izturigu modeli, es jau nu labprat pa meza dubliem pabildetu. Tik zel ka gulu slimnica :(
Publicēts: 06.11.09 11:22
 citēt
Schnircks:var salikt jaukus kontrastus ar aksesuāriem.

ferarī, lambordžīnī, poršē (gan jau derēs arī košs leksus vai bumers) utt utjp? :)
Publicēts: 06.11.09 11:28
 citēt
Gudris:šitādā laikaa nekas smuks nesanāks...bildes būs pelēkas un nepievilcīgas

Jalieto zibspuldzes! Būs košas un krāsainas.
Publicēts: 06.11.09 11:32 labots
 citēt
"pelēkajā " laikā ārā gaismītes "aplaiza" cilvēka augumu maigi izgaismojot. Pats labākais laiks āra sesijas bildēm. Asa saules gaisma ir ienaidnieks parasti!!!

Bet te ir redzams nemācēšana ielikt RAW iekš PS... bilde naf pelēka, bet tiek pelēki pasniegta
Publicēts: 06.11.09 11:49
 citēt
Publicēts: 06.11.09 11:52
 citēt

uz mana monitora nemaz neizskatās pelēka, es pat teiktu, ka baigi o.k. bilde sanākusi. IMHO, protams.
Publicēts: 06.11.09 11:53
 citēt
:):):)
nevienam laikam naf ne vainas :)
Publicēts: 06.11.09 12:01
 citēt
Meži, meži:) Priežu meži pie ezeriem un nepārāk tālu no auto:) Variants!
Publicēts: 06.11.09 12:30
 citēt
Shitais laiks tak ir super prieksh outdoor footage!
Pakustin peleeko vielu un buus viss ok!
Publicēts: 06.11.09 12:31
 citēt
Kaut viena ideja - pilseetas ielas, sniegs un peljkjes, iedod meitenei lietussargu rokaa, vel kkaatu Zara maisinju, un bildee kaa vinja leekaa paar peljkjeem..
Publicēts: 06.11.09 12:33
 citēt
un aparātā ieliec melnbalto filmu! :D
Publicēts: 06.11.09 12:53
 citēt
Gudri... a kāpēc ēnas ir neizstrādātas
No gaismu viedokļa otrā ir labāka
Publicēts: 06.11.09 12:55
 citēt
Abi sirpotrebi, bet ta otra vismaz pec kaut ka izskatas, pirma viens vienigs bardaks un ar superlimi pielimeta beibe.
Publicēts: 06.11.09 13:02
 citēt
Haiduks:otrā ir labāka

abas garām...
Publicēts: 06.11.09 13:10
 citēt
alvils:
Haiduks:otrā ir labāka

abas garām...

Kam garām?
Otrā būtu forša, ja tā konservu kārba netraucētu
Publicēts: 06.11.09 13:11
 citēt
Otrajai nosaukums varētu būt - mirklis pirms CSN :D
Publicēts: 06.11.09 13:14
 citēt
Haiduks:
alvils:]

abas garām...

Kam garām?
Otrā būtu forša, ja tā konservu kārba netraucētu

ne tikai konservu kārba jānovāc, bet arī jāpārkadrē. lai gan, ja meistarīgi pārkadrē, varbūt var arī konservu kārbu atstāt. :)
Publicēts: 06.11.09 13:15
 citēt
Gudris:runa par bildēšanu kad ir apmācies un miglains...

ja jāvērtē tikai un vienīgi gaismas vienā un otrā situācijā, tad mans viedoklis ir tāds, ka katra gaisma ir laba (pa savam), jāmāk tikai izmantot.
Publicēts: 06.11.09 13:16 labots
 citēt
Tēma :D
...ir , ka visos laikos jāvar... bet tava otrā bilde rāda, ka tur ir bijuši superīgākie apstākļi...
Migla, ceļš , meitene, auto (starp citu redz, ka pie stures tukšums... un tas norāda, ka auto ar meiteni naf saistes))

+ alvils Publicēts: 06.11.09 13:14
Publicēts: 06.11.09 13:16
 citēt
Gudri, ievēro stila nosacījumus!

Bet šeit gāja runa par bildēšanu, kad ir klaudijs un fogijs! Nenovirzaties no sabdžekta, smārtessi.
Publicēts: 06.11.09 13:55
 citēt
Gudris padalies ar modelēm, apslolu tevi viņām neapcelt un neko sliktu nedarīt. Visās bildēs tev tādas atklātas.
Pie tam man pirmā patīk labāk par otro, krāsas košākas. Pie tam neticu, ka viņas ir kaut kad rudens/pavasara mēnešos bildētas.
Publicēts: 06.11.09 13:56
 citēt
Gudri, tu esi āksts... saulainā laikā ar zipeni, pelēkā tāpat.... loģiski, ka bilde plakana...
Publicēts: 06.11.09 14:03
 citēt
petersonsphoto:Gudri, tu esi āksts... saulainā laikā ar zipeni, pelēkā tāpat.... loģiski, ka bilde plakana...

??? bet, kāpēc nevar ar zipeni piegaismot, vai pat par pamatgaismu likt?
Nomācies laiks, bet liekās, ka saulē www.photodom.com...
Publicēts: 06.11.09 14:04
 citēt
Andreass:Gudris padalies ar modelēm, apslolu tevi viņām neapcelt un neko sliktu nedarīt. Visās bildēs tev tādas atklātas.
Pie tam man pirmā patīk labāk par otro, krāsas košākas. Pie tam neticu, ka viņas ir kaut kad rudens/pavasara mēnešos bildētas.

:D strādā tik pat cītīgi pie tā jautājuma, kā Gudris, un nevarēsi atkauties :)
Publicēts: 06.11.09 14:16
 citēt
outdoors un confused?

jem vienu big kār, noloki to dāmu uz hūda i fotografē... lēni, izjusti, rūpīgi... neaizmirsti lielo stiklu ar vienu aci.

visiem> klau, a bez fantāziju rosinātiem jautājumiem neviens neko nerakstīs? par fotogrāfiju...
Publicēts: 06.11.09 14:20
 citēt
Kaut viena ideja - pilseetas ielas, sniegs un peljkjes, iedod meitenei lietussargu rokaa, vel kkaatu Zara maisinju, un bildee kaa vinja leekaa paar peljkjeem..

Šito būs grūti pārsist :)
Publicēts: 06.11.09 14:27
 citēt
arturso:Kaut viena ideja - pilseetas ielas, sniegs un peljkjes, iedod meitenei lietussargu rokaa, vel kkaatu Zara maisinju, un bildee kaa vinja leekaa paar peljkjeem..

Šito būs grūti pārsist :)

Nekas sevišķs... :( kustība ar tādu centrējumu, un apstādināšanu (slēdža ātrums par lielu) ne visai skatās !!!
Publicēts: 06.11.09 14:27
 citēt
mhm un Avedons kapā otrādi apgrieztos :D
Publicēts: 06.11.09 14:32
 citēt
arturso:mhm un Avedons kapā otrādi apgrieztos :D

Manis pēc lai griežās, kā vilciņš... man ir savas domas!!!, un es nekad neesmu bijis elkdievības pielūdzējs, atšķirībā no dažiem, kuri ļoti bieži liek topikos svešus darbus :)
Publicēts: 06.11.09 14:34
 citēt
Haiduks:
Nekas sevišķs...

Sadalu viedokli. Nekas īzcils (šedevram līdzīgs), daudz lažu. Un kadrējums no apakšas, sadalot kājas uz kadru malām, bet galva augšā viena pati, iecentrēta un maziņa saplūst kopā ar lietussargu, nerunājot par fona līnijām, kas griež kā žiletes izskatīgo meiču kopā... Nu, izteikums, ka "šito nepārsist" ir akceptējams tikai tai gadījumā, ja tas teikts ar zināmu ironijas vai sarkasma devu apakšā. :)

p.s. nav tā, ka man bilde nepatīk. smuka meiča, ir emocijas, arī ideja. bet ar to nepietiek, lai bildi nosauktu par perfektu/neatkārtojamu utt.
Publicēts: 06.11.09 14:36
 citēt
Nee, nu labi, var jau arii shaadaa laikaa shaadas bildes taisiit.. buutu extreemi.. :D

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):