Ir pasūtījums rīt pabildēt vienu skaistu dāmu kaut kur outdoors. Njemot vērā laika apstākļus, esmu nedaudz confused par vietu, kur varētu pabildēt. Protams, ka nosacījums būtu,lai modele nenosalst un nav otrā dienā slima Vislabāk būtu dzirdēt par kādu vietu Rīgā. Paldies jau iepriekš.
Ja modele ir norūdījusies tad nenosals, bet ja viņa ir tāda ka pārsvarā viņas ir tad nu zarazu noķers noteikti, un vēl cūku gripa plaši izplatās Latvijā.... Tā kā bildē vien siltā istabā un esi drošs
bet vispār, viss atkarīgs, no tā, cik ļoti sesiju vajag 1) Tev, 2) modelei. ko katrs no Jums (viens otram) ir gatavs sniegt par labu sesiju (kā arī - ko šai sakarā nozīmē - laba sesija). ja šīs lietas ir skaidras, tad jākristalizējas arī iespējamiem risinājumiem. tā pa lielam risinājumu ir miljoniem.
one trillion dollar can make fat lady sing (c) anti-flag
"pelēkajā " laikā ārā gaismītes "aplaiza" cilvēka augumu maigi izgaismojot. Pats labākais laiks āra sesijas bildēm. Asa saules gaisma ir ienaidnieks parasti!!!
Gudris:šitādā laikaa nekas smuks nesanāks...bildes būs pelēkas un nepievilcīgas
Bet te ir redzams nemācēšana ielikt RAW iekš PS... bilde naf pelēka, bet tiek pelēki pasniegta
Kaut viena ideja - pilseetas ielas, sniegs un peljkjes, iedod meitenei lietussargu rokaa, vel kkaatu Zara maisinju, un bildee kaa vinja leekaa paar peljkjeem..
Tēma ...ir , ka visos laikos jāvar... bet tava otrā bilde rāda, ka tur ir bijuši superīgākie apstākļi... Migla, ceļš , meitene, auto (starp citu redz, ka pie stures tukšums... un tas norāda, ka auto ar meiteni naf saistes))
Gudris padalies ar modelēm, apslolu tevi viņām neapcelt un neko sliktu nedarīt. Visās bildēs tev tādas atklātas. Pie tam man pirmā patīk labāk par otro, krāsas košākas. Pie tam neticu, ka viņas ir kaut kad rudens/pavasara mēnešos bildētas.
Andreass:Gudris padalies ar modelēm, apslolu tevi viņām neapcelt un neko sliktu nedarīt. Visās bildēs tev tādas atklātas. Pie tam man pirmā patīk labāk par otro, krāsas košākas. Pie tam neticu, ka viņas ir kaut kad rudens/pavasara mēnešos bildētas.
strādā tik pat cītīgi pie tā jautājuma, kā Gudris, un nevarēsi atkauties
Kaut viena ideja - pilseetas ielas, sniegs un peljkjes, iedod meitenei lietussargu rokaa, vel kkaatu Zara maisinju, un bildee kaa vinja leekaa paar peljkjeem..
arturso:Kaut viena ideja - pilseetas ielas, sniegs un peljkjes, iedod meitenei lietussargu rokaa, vel kkaatu Zara maisinju, un bildee kaa vinja leekaa paar peljkjeem..
Šito būs grūti pārsist
Nekas sevišķs... kustība ar tādu centrējumu, un apstādināšanu (slēdža ātrums par lielu) ne visai skatās !!!
Manis pēc lai griežās, kā vilciņš... man ir savas domas!!!, un es nekad neesmu bijis elkdievības pielūdzējs, atšķirībā no dažiem, kuri ļoti bieži liek topikos svešus darbus
Sadalu viedokli. Nekas īzcils (šedevram līdzīgs), daudz lažu. Un kadrējums no apakšas, sadalot kājas uz kadru malām, bet galva augšā viena pati, iecentrēta un maziņa saplūst kopā ar lietussargu, nerunājot par fona līnijām, kas griež kā žiletes izskatīgo meiču kopā... Nu, izteikums, ka "šito nepārsist" ir akceptējams tikai tai gadījumā, ja tas teikts ar zināmu ironijas vai sarkasma devu apakšā.
p.s. nav tā, ka man bilde nepatīk. smuka meiča, ir emocijas, arī ideja. bet ar to nepietiek, lai bildi nosauktu par perfektu/neatkārtojamu utt.