Jonatans:Nee, nu labi, var jau arii shaadaa laikaa shaadas bildes taisiit.. buutu extreemi..
Paskati , ka bildi vērtē fotogrāfi, kaut vai te [url=www.shutter.lv/index.php?name=coppermine&file=displayimage&pid=36297]www.shutter.lv/index.php?name=coppermine&file=displayimage&pid=36297[/url] arī te redzam www.photodom.com... un salīdziniet kā uzvedās fotobloga idioti Vienīgi, daži varbūt neredzēs vērtējumu, jo shutterī ir tā.
Haiduk, bet es jau neko par to neteicu! Tieshi taapeec te es iemetu bildes joka peec, neredzu jeegu te likt bildes kuraas esi sevi ielicis, savas emocijas, laiku, speeku.. Nav tak te ko stresot!
Haiduks ar šādu komentāru var pārsteigt tikai un vienīgi sevi.
Par Photodom atzīmju robotu balsojumu var droši teikt - ja kur ir idioti vienviet sapulcējušies, tad tur. Tās īsrindītes līdz viedoklim neizvelk. Haidukam patīk. Man liekas, viņi ir šādi:
"XOT", "Super", "!!!", "555" nav viedoklis. Pat 4 gadus vecs bērns raksta izvērstāk.
Vanderfons:Haiduks ar šādu komentāru var pārsteigt tikai un vienīgi sevi.
Par Photodom atzīmju robotu balsojumu var droši teikt - ja kur ir idioti vienviet sapulcējušies, tad tur. Tās īsrindītes līdz viedoklim neizvelk. Haidukam patīk. Man liekas, viņi ir šādi:
"XOT", "Super", "!!!", "555" nav viedoklis. Pat 4 gadus vecs bērns raksta izvērstāk.
Gan jaf tauta sapratīs, tik glupa jaf tā naf, kādu tu to iztaisi Pārgudro tēlot tev labi padodās... bet vai tev kāds tic?
Haiduk - paldies ... ... Tas bija labs teiciens ...... Vēl tik vajadzētu noskaidrot, kad sākas strīds un kurš ir muļķis ... ... Mhmm - kādas gan ir strīda un muļķa pazīmes ... ... Mēs taču varētu mierīgi un gudri par to pafilozofēt ...
kāpēc pēdējā laikā daudzas tēmas aiziet līdz apvainojumam? Sākās taču tik mierīgi, ar vietas noskaidrošanu.
man piemēram liekas, ka tas ir tikai normāli, ka katram ir savs redzējums noteiktā vietā. Viens ieraugot ūdeni domā, kā tur dabūt laivu un nobildēt, cits ūdensmoci, cits meiteni, cits puisi, bet daži daudzas līgavas. Ko mēs te viens otru apceļam!!!!!!!!
P.S. patīk gan Gudris, gan Haiduka bildes, tur katrā ir savs redzējums un man neprasās lai viņas būtu savādākas, jo tad tās būtu cita autora bildes.
Andreass:kāpēc pēdējā laikā daudzas tēmas aiziet līdz apvainojumam? Sākās taču tik mierīgi, ar vietas noskaidrošanu.
man piemēram liekas, ka tas ir tikai normāli, ka katram ir savs redzējums noteiktā vietā. Viens ieraugot ūdeni domā, kā tur dabūt laivu un nobildēt, cits ūdensmoci, cits meiteni, cits puisi, bet daži daudzas līgavas. Ko mēs te viens otru apceļam!!!!!!!!
P.S. patīk gan Gudris, gan Haiduka bildes, tur katrā ir savs redzējums un man neprasās lai viņas būtu savādākas, jo tad tās būtu cita autora bildes.
Parasti vide ir tāda, kādai tai atļauj būt... Blogā ir atļauts rasties visu laiku jauniem un jauniem (pašlaik bergupuris1) uzbraucējiem... un jautājums ir, vai ļaut viņiem pilnībā pārņemt vidi un vai ļaut viņiem tēlot varoņus, vai nolikt savā vietā, un pēc pieredzes tad viņi dzēšās, un drīz ir vietā ar citu niku, bet to pašu dabu
Pacenties, un artrodi vietu, kur es kādam uzbraucu pirmais... bet man visādi!!! var braukt virsū... nekā nebija!!!
Sodien vakar bilddeju cjali sniegputeni paplana dzemperiti i nekas grimmetaja sim feisam un rokam uzlika puskilogramu puderkrema un dzeks smaidija ar visju sniegu auxstumu utt Sodien vispar bij exstremi bildeju uz Sliedem jau vakara ari biezss grimss un O.K sakotneji cjalim feiss bija sarkans ka vecim BEUGAS isstijas oo Labi piegrimme un nekadus "Siltos" nevaig
Haiduks: ... ja vecaistēvs mācīja, lai ar muļķi nestrīdās, tad mamma mācīja, nekad nepaliec parādā
Man tēvs ieteica - nelej ūdeni caurā mucā, kā arī - nelec uz pannas un necepies ... Bet es Tevi saprotu - šad tad gribās virtuāli pavingrināties (pelēkās masas muskuļu treniņš) ...
Gan jaf tauta sapratīs, tik glupa jaf tā naf, kādu tu to iztaisi
Labi, tad ar piemēriem:
Par šo kadru
lietotājs X nobalso ar !!!555!!! Haiduka izpratnē, IDEĀLS komentārs.
Viens no balsotāja darbiem:
Cits balsotājs: !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ejam uz viņa kadriem:
Par šo kadru arī kāds ir paspējis ielikt bezemociju 5+5+5.
Kā Haiduks saka, gan jau tauta sapratīs.
Es tikai paprasīju, kādēļ 555, !!! un XOT skaitās labs komentārs, PARAUGKOMENTĀRS. Haiduks atbildēja, kā parasti. Un ar piemēriem parādīja, ko tas viss ir vērts.
Gan jaf tauta sapratīs, tik glupa jaf tā naf, kādu tu to iztaisi
Labi, tad ar piemēriem:
Par šo kadru
Ejam uz viņa kadriem:
Es tikai paprasīju, kādēļ 555, !!! un XOT skaitās labs komentārs, PARAUGKOMENTĀRS. Haiduks atbildēja, kā parasti. Un ar piemēriem parādīja, ko tas viss ir vērts.
Vaderfons iesaka bildēt šādi photo.net... ... un galvenais lai zem krūtim melni pusmēneši būtu
Ejam uz viņa kadriem:
Vaderfons iesaka bildēt šādi photo.net... ... un galvenais lai zem krūtim melni pusmēneši būtu
Un lai nebūtu, ka tas tukšklabis izrauj vienu bildi no kopējā skata, mani var apskatīt te www.photodom.com... un MB variantā te photogipermarket.com... un shutteri ši pati meitene ieņem augšinu vērtējumos, un ja neko nedarīs, rezultātus nesasniegs... galvenais ir nekad neklausīties skaudīgajos vanderfonos... Vanderfon, ši norāde tukšklabim!!! www.shutter.lv...
Doma laist valja uz Andrejiem... ... 'sjogad nedaudz pazjeeloju "iistos pirts miiljus ar nosaukumu ZD", savaadaak tukshklabjiem jaf sen saapeetu veeders, lasot par pirtinju
Veikli pārmeties no IDEĀLA komentāra uz ideālu kadru. It kā veikli. Jo visi argumenti par labu XOT, 555 un !!!???!!! pazuda kā nebijuši? Mēģini vēlreiz, ja nu tiešām pirmo reizi vārdu cīņās sanāk uzvarēt. Kam negadās. Latvieši saka - cūkas laime.
Tukšklabi, cik gadi tev vajadzīgi, lai tu rimtos tēlot pravieti un ģēniju vienā persona... trīs gadus jaf ņemies un bez rezultātiem (gadi kurus es zinu, bet citi saka, ka kā caurbiris fotogrāfs jaf daudz senāk esot sācis ņemties, tikai neviens neesot ņēmis tevi nopietni... pārliecinājies neesmu, vai tā ir taisnība) Vārdu cīņā gļumekļi vienmēr uzvarēs, man ir bezceris
Beidz - es un stāvēt - tas nav savienojams ... Tā meitenes - jums ir laiks līdz 30 novembrim tikt galā ar pumpām (ja ir) ... Es labprāt SL ieliktu spoguļstūrī ... Vai tad SL nebija MisFB? ...
Haiduk, ehh, nemācīja tevi partijas skolā pieturēties tikai pie vienas tēmas, un, kad tā izsmelta (ja ir, ar ko), tikai tad pāriet pie nākošās. Atkārtoju - diskusija no manas puses ir par to, kāpēc tavi 555, !!! un cita spamveida draza ir uzskatāmi par cilvēku rakstītiem un labiem komentāriem. Pieturies pie tās, un tev citi pateiks priekšā to, ko tu pats nespēj saredzēt. Katrā ziņā, es noteikti tev varu palīdzēt - un palīdzēšu.
Un tad, kad tā būs izsmelta, parunāsim par to vienaldzības pilno momentu, kas valda starp miljardiem cilvēku - ko šie domā viens par otru, kad un kā.
Tātad, Haiduks kā piemēru labam komentāram, gudram skatītājam un portāla dzīves etalonam min vietni, kurā absolūtais vairākums par kvalitatīvu līdzdalību uzskata komentārus SUPER, 555, !!!555!!!
Es saku, ka tie ir tikai frāžu rudimenti, kas dāsni birst ārā no "līdzvērtīgo" kabatām un neliecina ne par argumentiem, ne par intelekta klātbūtni. Tāpēc, ja vien vēl kāds nav gatavs uzņemties to kašķi par vērtībām vai to trūkumu, uzskatīsim, ka Haidukam vienkārši nav argumentu viņa mutes palaišanai par šejieniešu tikumiem un ņaudēšanu par melnā simtnieka varu aizkadrā.
Varu, protams, vēl iekopēt piemērus.
P.S. Kas attiecas uz čekistu tēmu, tad lieki nejoko. Tas ir nopietni. Ir sabojātas dzīves, sapņi un cerības, iznīcinātas dzīvības. Vēl jau komunisti un to aktīvākie piekritēji nav savu taisno tiesu sagaidījuši.