forum.gif
NU tad paziņoju!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / NU tad paziņoju!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.09 15:32
 citēt
Nu tad paziņoju, man nav otrs profils - un nav ko tur nemties - ja ko vajag - saku tieši acis! un vienreiz ar to būtu jābūt skaidrām tām baumām! OTRS PROFILS MAN NAV UN PUNTS!
Publicēts: 06.11.09 15:35
 citēt
Ko, ko Tu saki? Es šodien ar labo aci vājāk dzirdu. ;)
Publicēts: 06.11.09 15:42
 citēt
A kāda šķirba? :)
Publicēts: 06.11.09 15:43
 citēt
Vanderfons - 40 dienas kaa registrejies un katru jau pazist kaa no trusenem - laikam bus tavs 10x profis, ne?
Publicēts: 06.11.09 15:45
 citēt
rkraw, ja Tevi interesētu fakti, Tu izsecinātu, kāpēc cilvēks no Rīgas kopš zināmas reizes te nokļūst caur ASV proxy serveri. :) Tāpēc uzsvars būs liekams kur citur.
Publicēts: 06.11.09 15:46
 citēt
Tik pat labi varēji uztaisīt tēmu ar paskaidrojumu "Nu tad paziņoju, man garšo kafija ar DIVĀM karotītēm cukura - un nav ko tur nemties - ja ko vajag - saku tieši acis!".

Taču pofig visiem par to, cik Tev karotes cukura tīk vai cik Tev te profilu!
Publicēts: 06.11.09 15:49
 citēt
alvils - ja butu pofig - tad nebaumotu, bet taads nu te ir kontingents (ne visi)
Publicēts: 06.11.09 15:52
 citēt
rkraw, par ko cepiens te vispaar cepiens?
Publicēts: 06.11.09 15:53 labots
 citēt
Klau, es te laikam arī lasīju, ka Tev, rkraw, pieder trīs privātmājas Krāslavas lauku teritorijā un ka Tev ir alternatīva vīzija projektam - Ķīlis viens pats 2030. gada Latvijā. Ar šo paziņoju, ka turpmākās 6 minūtes neko nepaziņošu.
Publicēts: 06.11.09 15:56
 citēt
Mmh, rkraw'ai ir kursabiedrs, kas no kopējas datorklases(zem viena IP) liek izcili(95% vērtējumi) tikai rkraw bildēm, visām pēc kārtas :) Nu tā, gadās...
Publicēts: 06.11.09 16:01
 citēt
ū, ziepene! vai rkrawas vīrs zina, ka kursabiedrs šitā kantē?
Publicēts: 06.11.09 16:03
 citēt
manaa kursaa ir tikai meitenes - graamatvedes ;) tas ka eltonam lieku izcili par bildem - un vel daziem kaa bildes patik - tad bushu vinju klons?>?
Publicēts: 06.11.09 16:06
 citēt
tu varētu darīt vienkāršāk - pasaki, kuri ir tie cilvēki, kas tev šitā garīgo bojā un mēs pārējie, intrigu alkstošie īpatņi pakratīsim šiem ļaunuļiem ar pirkstu... citādāk tāda plika uzmanības pievēršana vien sanāk...
Publicēts: 06.11.09 16:07
 citēt
Es esmu tas cilvēks, kas šitās intrigas ceļ, bojās garīgos, varat pakratīt man ar pirkstu tagad :)
Publicēts: 06.11.09 16:08
 citēt
paziņoju ka man ari nav divu profilu!
Publicēts: 06.11.09 16:09 labots
 citēt
rkraw - ja Eltonam esi ielikusi izcili, vai tad kādai manai bildei ir gadījies Tavs izcili vērtējums? ...;)
Publicēts: 06.11.09 16:10 labots
 citēt
briedi, neviens Tevis dēļ neko nekratīs. Būtu Tavā vietā SL ... :D

Publicēts: 06.11.09 16:10
 citēt
briedis:Es esmu tas cilvēks, kas šitās intrigas ceļ, bojās garīgos, varat pakratīt man ar pirkstu tagad :)

fui, kaunies :D
Publicēts: 06.11.09 16:12
 citēt
kuram tas kratīja?
Publicēts: 06.11.09 16:16
 citēt
Sievietes krata sirdi, vīrieši ar to neaizraujas, bet šad tad arī pakrata kaut ko ...;)
 citēt
aigarsa:kuram tas kratīja?

Ai nu tur bija cits bazrs. Tjipa tas /viltus/ profils inuscha izveidoja topiku, kur nosauca blackcode par maitu un slikto vērtējumu licēju bla bla bla. Papētot inuscha vērtējumus, atklājās, ka visi (praktiski) atdoti tikai rkraw bildēm, un arī rkraw IP sakrita ar Inuschas ip.. nu tad bija pamats aizdomām...
 citēt
anyway, pofig :)
Un Tev arī rkraw vajadzētu būtu pofig :) Kāda kuram daļa cik Tev to profilu :)

Sorry briedi :P
Publicēts: 06.11.09 16:23
 citēt
man jau vienkarsi ar pofig..bet kad vertee manas bildes un sak bakstit ar pirkstu - pietam nepatiesibu - nu nav korekti
Publicēts: 06.11.09 16:31
 citēt
Cepiens ir par sho www.fotoblog.lv...
Publicēts: 06.11.09 16:33 labots
 citēt
Daži krata sirdi, daži krata un baksta pirkstus, bet var pakratīt dūres tiem, kuri saka nepatiesību ...;)... pareizi rkraw - sadod tiem meļiem ... ;)
Publicēts: 06.11.09 16:36 labots
 citēt
nav kā?, ģenitīvs. 2. profīlA. :( nu, sorry, nu.
Publicēts: 06.11.09 16:37
 citēt
Kam ētika smird un nav sirdsapziņas pārmetumu, lai to turpina darīt, pārējiem vajadzētu būt dziļi pie vienas vietas, kurš kā savu sasodīto fantāzijas augli (reitingu) masķerit.
Publicēts: 06.11.09 17:03
 citēt
rkraw- ko Tu ņem galvā visādas muļķības , bildējās - bildē, atpūšās - atpūties , necepies par štruntiem , no tā Tavu bilžu kvalitāte labāka nepaliks :):):):):):):)
Publicēts: 06.11.09 17:28
 citēt
rkraw@85.9.252.17
inuscha@85.9.252.17

Khe he.. nu jaa, taisniiba jau ir par tiem izcilajiem veerteejumiem.. :D
Publicēts: 06.11.09 17:37 labots
 citēt
Tešām - vai nu rkraw vai inusha izskaidrojiet, kāpēc jums ir vienādas ip - kopīgs rūteris vai kā? ...;)
Man te viens paziņa stāstīja, šis dzīvojot Imantā. Sīkais sēž mājās bieži vien pie datora un interneta, un tā nu paziņa (sīkajam sencis) netiek klāt. Kaut kad sencis sēž virtuvē ar laptopu un šim pēkšni aiziet internets. Izrādās, ka kaimiņš blakus dzīvoklī lieto bezvadu, nav konfigurējis un tā nu sencis tiek netā iekšā. Kaut kad nets neiet. Izŗādās kaimiņš aizbraucis un nets atslēgts. Tad nu paziņa smējās - vajadzētu aiziet pie kaimiņa un piekodināt, lai atstāj ieslēgtu netu un lai var sērfot jebkurā laikā ...
Varbūt rkraw dzīvo Imantā ar bezvadu netu un inuscha ir kaimiņiene? ... ;)
Publicēts: 06.11.09 18:12
 citēt
Šitas ir laabs! :D Čaļi ziņkārības pēc pabraukāja pa vienu Saldus ielu ar portatīvo...Un bija uz pakaļas,no cik daudzām točkām reāli ar to varēja darboties.Ideāls tāds kaimiņš,caur viņu kačā filmas(vai ko nu tur vajag),pats savā darbojies bez bēdu.Kaimiņš lamā lēnu internetu! :D
Publicēts: 06.11.09 18:15
 citēt
Nu jā, man arī nav otrā profila, moš vajag...
Publicēts: 06.11.09 18:37
 citēt
forelljjanka:Šitas ir laabs! :D Čaļi ziņkārības pēc pabraukāja pa vienu Saldus ielu ar portatīvo...Un bija uz pakaļas,no cik daudzām točkām reāli ar to varēja darboties.Ideāls tāds kaimiņš,caur viņu kačā filmas(vai ko nu tur vajag),pats savā darbojies bez bēdu.Kaimiņš lamā lēnu internetu! :D

Kad man ir jāgaida, ar ieslēgtu datoru braucu pa ieiņām, kur lielas mājas... ilgāk par 5 min nekad naf bijis jāmeklē tīkls :),
bet aiz switch var būt pat 250 datori ar vienu un to pašu IP (viss iekšējais tīkls)
... bet vai tas tik būtiski? cik te to apmaļ, nu ir klons, lai... vai no tā ka rkraw ir klons, vai naf, es labāk bildēt nesākšu :)
Publicēts: 06.11.09 18:42
 citēt
Lai takš paroles saliek rūteriem, ko slinko?!
(Es joka pēc paskatījos laptopā... 4 Wireless Network Connection kaimiņos darbojas ar Very Strong signālu... a neviens nav pieejams).
Publicēts: 06.11.09 22:06 labots
 citēt
nuun kas tur liels, ka par internetu dazreiz es ar nemaksaaju..
Publicēts: 06.11.09 22:15
 citēt
rkraw, nu un ka nemaksaa? Atrunaajies tik..
Labu laiku atpakalj, par shidaadu pat joku, Billiju tak nobanoja uz uj cik tur daudz minuuteem.. :D
Vel bij barinjsh nobanoto.. a vot rkraw, gan neaizskarama laikam ir!
Publicēts: 06.11.09 23:37
 citēt
Jonatans - nu tad bano ar, ja jau tev taadas tiesibas dotas - ja tik buutu par ko!
Publicēts: 06.11.09 23:45
 citēt
nuu, par ko jau var atrast vienmeer.. :)
Publicēts: 07.11.09 00:03
 citēt
Eltons:Lai takš paroles saliek rūteriem, ko slinko?!
(Es joka pēc paskatījos laptopā... 4 Wireless Network Connection kaimiņos darbojas ar Very Strong signālu... a neviens nav pieejams).

Skilotus džekus ar linuxu azotē tās paroles neattures piekonektēties pie neta tavēja/kaimiņa.
Publicēts: 07.11.09 00:26
 citēt
Hehe - tieši tāpēc man nav radioneta, bet gan savilkti vadi ar sešām pieslēguma vietām un vairākām ip adresēm. Mhmm - kāpēc gan manējie nevarētu par mani vismaz trīs reizes izcili sabalsot no pilnīgi citām ip adresēm? ... ;) ...
Varbūt mans klons ir Vanderfons ...;)
Bet tas tikai joks, jo viņš ir spoks ...;)
rkraw - kāda Tava versija, kāpēc ar inusha jums ir vienādas ip? ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas