Nu tad paziņoju, man nav otrs profils - un nav ko tur nemties - ja ko vajag - saku tieši acis! un vienreiz ar to būtu jābūt skaidrām tām baumām! OTRS PROFILS MAN NAV UN PUNTS!
rkraw, ja Tevi interesētu fakti, Tu izsecinātu, kāpēc cilvēks no Rīgas kopš zināmas reizes te nokļūst caur ASV proxy serveri. Tāpēc uzsvars būs liekams kur citur.
Tik pat labi varēji uztaisīt tēmu ar paskaidrojumu "Nu tad paziņoju, man garšo kafija ar DIVĀM karotītēm cukura - un nav ko tur nemties - ja ko vajag - saku tieši acis!".
Taču pofig visiem par to, cik Tev karotes cukura tīk vai cik Tev te profilu!
Klau, es te laikam arī lasīju, ka Tev, rkraw, pieder trīs privātmājas Krāslavas lauku teritorijā un ka Tev ir alternatīva vīzija projektam - Ķīlis viens pats 2030. gada Latvijā. Ar šo paziņoju, ka turpmākās 6 minūtes neko nepaziņošu.
tu varētu darīt vienkāršāk - pasaki, kuri ir tie cilvēki, kas tev šitā garīgo bojā un mēs pārējie, intrigu alkstošie īpatņi pakratīsim šiem ļaunuļiem ar pirkstu... citādāk tāda plika uzmanības pievēršana vien sanāk...
Ai nu tur bija cits bazrs. Tjipa tas /viltus/ profils inuscha izveidoja topiku, kur nosauca blackcode par maitu un slikto vērtējumu licēju bla bla bla. Papētot inuscha vērtējumus, atklājās, ka visi (praktiski) atdoti tikai rkraw bildēm, un arī rkraw IP sakrita ar Inuschas ip.. nu tad bija pamats aizdomām...
Kam ētika smird un nav sirdsapziņas pārmetumu, lai to turpina darīt, pārējiem vajadzētu būt dziļi pie vienas vietas, kurš kā savu sasodīto fantāzijas augli (reitingu) masķerit.
Tešām - vai nu rkraw vai inusha izskaidrojiet, kāpēc jums ir vienādas ip - kopīgs rūteris vai kā? ... Man te viens paziņa stāstīja, šis dzīvojot Imantā. Sīkais sēž mājās bieži vien pie datora un interneta, un tā nu paziņa (sīkajam sencis) netiek klāt. Kaut kad sencis sēž virtuvē ar laptopu un šim pēkšni aiziet internets. Izrādās, ka kaimiņš blakus dzīvoklī lieto bezvadu, nav konfigurējis un tā nu sencis tiek netā iekšā. Kaut kad nets neiet. Izŗādās kaimiņš aizbraucis un nets atslēgts. Tad nu paziņa smējās - vajadzētu aiziet pie kaimiņa un piekodināt, lai atstāj ieslēgtu netu un lai var sērfot jebkurā laikā ... Varbūt rkraw dzīvo Imantā ar bezvadu netu un inuscha ir kaimiņiene? ...
Šitas ir laabs! Čaļi ziņkārības pēc pabraukāja pa vienu Saldus ielu ar portatīvo...Un bija uz pakaļas,no cik daudzām točkām reāli ar to varēja darboties.Ideāls tāds kaimiņš,caur viņu kačā filmas(vai ko nu tur vajag),pats savā darbojies bez bēdu.Kaimiņš lamā lēnu internetu!
forelljjanka:Šitas ir laabs! Čaļi ziņkārības pēc pabraukāja pa vienu Saldus ielu ar portatīvo...Un bija uz pakaļas,no cik daudzām točkām reāli ar to varēja darboties.Ideāls tāds kaimiņš,caur viņu kačā filmas(vai ko nu tur vajag),pats savā darbojies bez bēdu.Kaimiņš lamā lēnu internetu!
Kad man ir jāgaida, ar ieslēgtu datoru braucu pa ieiņām, kur lielas mājas... ilgāk par 5 min nekad naf bijis jāmeklē tīkls , bet aiz switch var būt pat 250 datori ar vienu un to pašu IP (viss iekšējais tīkls) ... bet vai tas tik būtiski? cik te to apmaļ, nu ir klons, lai... vai no tā ka rkraw ir klons, vai naf, es labāk bildēt nesākšu
Lai takš paroles saliek rūteriem, ko slinko?! (Es joka pēc paskatījos laptopā... 4 Wireless Network Connection kaimiņos darbojas ar Very Strong signālu... a neviens nav pieejams).
rkraw, nu un ka nemaksaa? Atrunaajies tik.. Labu laiku atpakalj, par shidaadu pat joku, Billiju tak nobanoja uz uj cik tur daudz minuuteem.. Vel bij barinjsh nobanoto.. a vot rkraw, gan neaizskarama laikam ir!
Eltons:Lai takš paroles saliek rūteriem, ko slinko?! (Es joka pēc paskatījos laptopā... 4 Wireless Network Connection kaimiņos darbojas ar Very Strong signālu... a neviens nav pieejams).
Skilotus džekus ar linuxu azotē tās paroles neattures piekonektēties pie neta tavēja/kaimiņa.
Hehe - tieši tāpēc man nav radioneta, bet gan savilkti vadi ar sešām pieslēguma vietām un vairākām ip adresēm. Mhmm - kāpēc gan manējie nevarētu par mani vismaz trīs reizes izcili sabalsot no pilnīgi citām ip adresēm? ... ... Varbūt mans klons ir Vanderfons ... Bet tas tikai joks, jo viņš ir spoks ... rkraw - kāda Tava versija, kāpēc ar inusha jums ir vienādas ip? ...