ironia: ... es pati ari vienu no tiem esmu prezentejusi
Lielisks pašportrets - bet redzi - tā ir tikai Tava interpretācija par vaigiem... ... Tu nemaz nezini, ka citi iekadrētu vaigus ...... Man ir ideja kādam variantam, bet es neteikšu, jo citādi Tu vai lkz to realizēs ...
didams (c) Interesatnti ka pirmā fblogā ir reģistrējusies iespējamā klonīte inuscha
Hmm, tad jaf viss nu ir otrādi inuškas klons ir rkraw, bet atdot klonam labākās bildes un slavu- neticu , latvijā tā nenotiek ... tāpat, kā www.fotoblog.lv... ... tas ir cita cilvēka redzējums un pogas spiediens.
Haiduks - Tu gan esi vērīgs. Bet vēl arvien ir neatbildēts jautājums ne no inuschas, ne arī no rkraw - iespējamais skaidrojums par vienādām ip adresēm ...... Vai tad nu ies atzīties, ka kaimiņienes ...
Juulis - uz jumc3 nāksi? Toreiz Tevi Octavian atveda, bet kurā tur foruma tēmā Tu gan viņu sāki mācīt, kā večiem vajag izkauties ... ... Nez vai viņš Tevi tagad vēl fočēs, ka Tu viņu māci, ko un kā darīt ...
ERA:Ar to Linkman vēlas teikt, ka viņš gan gribētu Jūli fočēt Vai ne, Linkman?
Tieši tā. Tu jau pēdējā reizē teici, ka nefočēsies. Kas man cits atlika - kā iet mājās. Bet vēlāk, redz, izrādījās, ka tomēr Tu fočējies ar trim draiskiem zēniem ...
juulis, kāpēc... vai tāpēc, ka pagājušo reizi tie tevi slikti sabildēja??? Vienmēr vajag abās pusēs, nekad nevar zināt, kad saņemsi šedervu (bet iepriekš parbaudi bildētāja aparātu, vai ir tā poga "Š"
Linkman:Tieši tā. Tu jau pēdējā reizē teici, ka nefočēsies. Kas man cits atlika - kā iet mājās. Bet vēlāk, redz, izrādījās, ka tomēr Tu fočējies ar trim draiskiem zēniem ...
Hmm, nu noskaņojums nebija īstais, lai bildētos... bet beigās kādam tomēr izdevās mani pierunāt Bet bildes vēl arvien neesmu redzējusi...
ERA:Hmm, nu noskaņojums nebija īstais, lai bildētos... bet beigās kādam tomēr izdevās mani pierunāt Bet bildes vēl arvien neesmu redzējusi...
Tas pareizi - noskaņojumu vajag ...... Arī bilžu apstrādē...... Bet tie vīri varētu pamācīties no manis - pat arī pēc 1-2 atgādinājumiem (piedod manai sirmajai galvai) - Tu tomēr esi no manis saņēmusi vismaz dažas bildes (kopumā desmitiem bilžu) ...... Ja Tu gribi bildes, tad Tev nekas cits neatliks, kā fočēties manai kamerai ...
Linkman:Tas pareizi - noskaņojumu vajag ...... Arī bilžu apstrādē...... Bet tie vīri varētu pamācīties no manis - pat arī pēc 1-2 atgādinājumiem (piedod manai sirmajai galvai) - Tu tomēr esi no manis saņēmusi vismaz dažas bildes (kopumā desmitiem bilžu) ...... Ja Tu gribi bildes, tad Tev nekas cits neatliks, kā fočēties manai kamerai ...
Linkman, Tev ir piedots, jo no Tevis bildes tiešām agrāk vai vēlāk, bet vienmēr saņemu Tev vēl tiešām nav apnicis mani fočēt? Tu mani tik daudz esi bildējis, ka draugos pēdējā albumā (bilžu autoru nebiju norādījusi), kāds jau paguva pavaicāt, vai bilžu autors esi Tu Būs vainīgais jāpabiksta, vēlākais Jumtā 3, ja viņš ieradīsies
Bet nē, šoreiz es foldoju tur būs citas potenciālas modeles (es ceru)
Tu par ko... šaubies, ka namatēvs ir labs fotogrāfs, vai, ka es uz tevi skatoties, slēdzi neatradīšu? Vai arī iepriekšējo sesiju pieredze tev liek iedomāties, ka veiksim ar tevi ko perversu , vai arī esi saklausījusies par mums preteklības
Bet nē, šoreiz es foldoju tur būs citas potenciālas modeles (es ceru)
Tu par ko... šaubies, ka namatēvs ir labs fotogrāfs, vai, ka es uz tevi skatoties, slēdzi neatradīšu? Vai arī iepriekšējo sesiju pieredze tev liek iedomāties, ka veiksim ar tevi ko perversu , vai arī esi saklausījusies par mums preteklības
neglaimo sev, Haiduk ar mani nav tik vienkārši, kā varētu domāt.
Juuli, nu re, būs auzas, ar zirgiem, ko iejāj, tās asociējas. Bet ir savs labums - kad labais papiņš vairs neturēs spriedzi, varēsi tam spēcinošu tumi uzvārīt. Neaizmirsti palūgt, lai Photodom'ā būtu publicētas arī skaistākās. Skatītāji jau gaida.
Nav jātiek gan, ERA, es esmu no knipsētājiem. Tiesa, to, ko es taisu ekspromtā un garāmejot, daži iegūst ar nopietnu seju un lielu piepūli. Bet ir vēl trakāk - kur es izskatos sasprindzis pie kadra, to vēl citi taisa it kā garāmejot. Un ar viņiem varbūt ir tāpat - vēl kāds cits, it kā rotaļājoties, mūs visus kā ezīšus apsteidz.
Linkman uztraukums ir saprotams. Viņš redzēja starp maniem knipsējumiem vienu kadru, kas viņam puslīdz patika, bet nav vēl sastapis nevienu, kas konsekventi atteiktos runāt ar viņu par foto. Ko tur runāt, jāknipsē!
Vanderfons:Unte, Tavam izprotamajam satraukumam par iekļūšanu manā kadrā nav nekāda pamata. Es jau kādu laiku fotografēju tikai ģimenes albumam, vai šādi:
tev labi sanāk celulīta bildēšana bet priekš erfoto superīgi!!!
Mazais zaglēn Vanderfoniņ, atšķirībā no tevis, kurš visu ir pieradis, kā krievs 40 gadā, ka visu var ņemt(zagt), es visas bildes lieku saskaņojot, un ja meitene grib sevi tikai photodom, tad to nelieku tur kur viņa negrib, lai viņas bildi vandefoniņi neapķēzītu. Bet man patīk, ka tu savā stulbajā naivumā man bemaksas reklāmu sniedz Tev vispār vajadzētu Lāčplēša krustu , par veiksmīgu tautas šķelšanu, kas pašlaik ir ļoti izdevīga valdībai
Vanderfon - Tev arī piemīt tas mūžīgais latviešu pieticīgums no sērijas ''Nu ko tad es? Es jau neko...'' ? Es jau arī tāda knipsētāja vien esmu, uz augsto mākslu nepretendēju... Reizēm kaut kas sanāk, reizēm īsti nesanāk. Nez, vai īsta māksla ir radīt izcilu kadru tā, lai citi neredz, cik daudz darba tajā patiesībā ieguldīts? Vai tomēr jāļauj skatītājam nojaust, cik ļoti esi mocījies, lai pie tāda kadra tiktu?
Bet fakts gan, ka man daudz kas no esošā vairs pagalam nepatīk. Tāpēc akcents ir uz jauniem kadriem. Vecie ir otršķirīgāki. Cilvēks ar laiku mainās, mani gan šis vaļasprieks ir drīzāk iztukšojis nekā papildinājis. Tajā aspektā gan neko nedz uzspēlēju, nedz mazinu - tiešām knipsēju. Un Tu pat nevari iedomāties, kā tāds fakts tracina un acumirklīgi noskaņo pret tevi tos, kas visam pieiet, viņuprāt, nopietni. Te jau viens kašķis ar personāžu "Slušai, s ģeņgami probļema, jesķ mafon, nahožus v rasstojaņii 30 km ot Rigi" bija. Nu labi, ir man tagad atkal foto palielinātājs.
Tāpēc Tev iesaku vienmēr un visur teikt, ka Tu foto uztver nopietni. Visi nevar, kā viens vecmeistars, ļaut citiem (!) reklamēt viņu, sakot, ka meistars arī bez saviem darbarīkiem ir meistars.
Šobrīd man liekas, ka māksla ir izveidot homogēnu, bet sižetiski dziļu sēriju. Atsevišķi kadri nāk vieglāk.