forum.gif
NU tad paziņoju!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / NU tad paziņoju!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.11.09 21:45
 citēt
ja nemaldos tad es pati ari vienu no tiem esmu prezentejusi :)
sheitan
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 08.11.09 21:50
 citēt
ironia: ... es pati ari vienu no tiem esmu prezentejusi :)

Lielisks pašportrets - bet redzi - tā ir tikai Tava interpretācija par vaigiem... ;)...
Tu nemaz nezini, ka citi iekadrētu vaigus ...;)...
Man ir ideja kādam variantam, bet es neteikšu, jo citādi Tu vai lkz to realizēs ...;)
Publicēts: 08.11.09 21:58
 citēt
didams (c)
Interesatnti ka pirmā fblogā ir reģistrējusies iespējamā klonīte inuscha :D

Hmm, tad jaf viss nu ir otrādi:D:D:D inuškas klons ir rkraw, bet atdot klonam labākās bildes un slavu- neticu , latvijā tā nenotiek :D:D:D
... tāpat, kā www.fotoblog.lv... ... tas ir cita cilvēka redzējums un pogas spiediens.
Publicēts: 08.11.09 22:04
 citēt
Haiduks - Tu gan esi vērīgs. Bet vēl arvien ir neatbildēts jautājums ne no inuschas, ne arī no rkraw - iespējamais skaidrojums par vienādām ip adresēm ...;)... Vai tad nu ies atzīties, ka kaimiņienes ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:13
 citēt
viņas visas zog netu no viena kaimiņa :D
Publicēts: 08.11.09 22:14
 citēt
juulis:viņas visas zog netu no viena kaimiņa :D

Labi ka kaimiņš vēl naf nozagts .......
Publicēts: 08.11.09 22:50 labots
 citēt
juulis:viņas visas zog netu no viena kaimiņa :D

Vēl labāk, ka kaimiņš to nezina, citādi sāktu balsot izcili par savām kaimiņienēm ...;D
Publicēts: 09.11.09 00:07
 citēt
:D iespējams viņi sen jau sapazinušies un bariņā pie datora uzjautrinās..
Publicēts: 09.11.09 00:43
 citēt
Juulis - uz jumc3 nāksi? Toreiz Tevi Octavian atveda, bet kurā tur foruma tēmā Tu gan viņu sāki mācīt, kā večiem vajag izkauties ...;) ... Nez vai viņš Tevi tagad vēl fočēs, ka Tu viņu māci, ko un kā darīt ...;)
Publicēts: 09.11.09 00:45
 citēt
Ar to Linkman vēlas teikt, ka viņš gan gribētu Jūli fočēt ;) Vai ne, Linkman? :)
Publicēts: 09.11.09 00:48
 citēt
ERA:Ar to Linkman vēlas teikt, ka viņš gan gribētu Jūli fočēt ;) Vai ne, Linkman? :)

Tieši tā. Tu jau pēdējā reizē teici, ka nefočēsies. Kas man cits atlika - kā iet mājās. Bet vēlāk, redz, izrādījās, ka tomēr Tu fočējies ar trim draiskiem zēniem ...;)
Publicēts: 09.11.09 07:03 labots
 citēt
loģiski, ka es būšu uz Jumc III :) bet šoreiz gan palikšu kadra otrā pusē, Linkman ;)
Publicēts: 09.11.09 09:12
 citēt
juulis, kāpēc... vai tāpēc, ka pagājušo reizi tie tevi slikti sabildēja???
Vienmēr vajag abās pusēs, nekad nevar zināt, kad saņemsi šedervu (bet iepriekš parbaudi bildētāja aparātu, vai ir tā poga "Š"
Publicēts: 09.11.09 09:15
 citēt
Haiduk, nu ko Tu :) man pat ļoti patika. "š"..hmm.. nu diez vai tur var kkas tāds sanākt :)
un vispār, viss ir atkarīgs no noskaņojuma :)
Publicēts: 09.11.09 12:27
 citēt
Linkman:Tieši tā. Tu jau pēdējā reizē teici, ka nefočēsies. Kas man cits atlika - kā iet mājās. Bet vēlāk, redz, izrādījās, ka tomēr Tu fočējies ar trim draiskiem zēniem ...;)

Hmm, nu noskaņojums nebija īstais, lai bildētos... bet beigās kādam tomēr izdevās mani pierunāt :) Bet bildes vēl arvien neesmu redzējusi... :(
Publicēts: 09.11.09 12:32
 citēt
ERA:Hmm, nu noskaņojums nebija īstais, lai bildētos... bet beigās kādam tomēr izdevās mani pierunāt :) Bet bildes vēl arvien neesmu redzējusi... :(

Tas pareizi - noskaņojumu vajag ...:)... Arī bilžu apstrādē...;)... Bet tie vīri varētu pamācīties no manis - pat arī pēc 1-2 atgādinājumiem (piedod manai sirmajai galvai) - Tu tomēr esi no manis saņēmusi vismaz dažas bildes (kopumā desmitiem bilžu) ...;)... Ja Tu gribi bildes, tad Tev nekas cits neatliks, kā fočēties manai kamerai ...;)
Publicēts: 09.11.09 12:39
 citēt
visi skatamies uz Linkman un smaidam smaidam smaidam :D
skat, ka nevajadzēs pēc tik skaļa paziņojuma pavadīt stundām
pie datora visām sūtot bildes :D
Publicēts: 09.11.09 12:42
 citēt
Linkman:Tas pareizi - noskaņojumu vajag ...:)... Arī bilžu apstrādē...;)... Bet tie vīri varētu pamācīties no manis - pat arī pēc 1-2 atgādinājumiem (piedod manai sirmajai galvai) - Tu tomēr esi no manis saņēmusi vismaz dažas bildes (kopumā desmitiem bilžu) ...;)... Ja Tu gribi bildes, tad Tev nekas cits neatliks, kā fočēties manai kamerai ...;)

Linkman, Tev ir piedots, jo no Tevis bildes tiešām agrāk vai vēlāk, bet vienmēr saņemu ;) Tev vēl tiešām nav apnicis mani fočēt? :) Tu mani tik daudz esi bildējis, ka draugos pēdējā albumā (bilžu autoru nebiju norādījusi), kāds jau paguva pavaicāt, vai bilžu autors esi Tu ;)
Būs vainīgais jāpabiksta, vēlākais Jumtā 3, ja viņš ieradīsies :)
Publicēts: 09.11.09 12:49
 citēt
juulis:Haiduk, nu ko Tu :) man pat ļoti patika. "š"..hmm.. nu diez vai tur var kkas tāds sanākt :)
un vispār, viss ir atkarīgs no noskaņojuma :)

var, var sanākt... tikai paņem namatēvu, lai ieliek tevi pareizajā pozītē (es arī palīdzēšu )
Publicēts: 09.11.09 13:53
 citēt
Publicēts: 10.11.09 01:21
 citēt
ERA: Tev vēl tiešām nav apnicis mani fočēt? :) ...

Tas viss tikai iesildīšanās ...;) ... Līdz Vanderfona paraugam mēs vēl neesam nokļuvuši ...;)
Publicēts: 10.11.09 09:13
 citēt
Haiduk,
Tas gan skanēja perversi :D

Bet nē, šoreiz es foldoju ;)
tur būs citas potenciālas modeles (es ceru)
Publicēts: 10.11.09 09:59
 citēt
juulis:Haiduk,

Tu par ko... šaubies, ka namatēvs ir labs fotogrāfs, vai, ka es uz tevi skatoties, slēdzi neatradīšu?
Vai arī iepriekšējo sesiju pieredze tev liek iedomāties, ka veiksim ar tevi ko perversu :D , vai arī esi saklausījusies par mums preteklības :D
Publicēts: 10.11.09 10:16 labots
 citēt
Tu nemaz nezini, kā citi iekadrētu vaigus ...

Neaizmirsīsim DATUS:

JPEG TrueColor (v1.2)
Name: 1036878.jpg
Size: 142.54 KB (145963 bytes)

Diemžēl bildes autors visus EXIF metadatus ir apzināti nodzēsis, iespējams, lieto zagtu fotokameru.
Publicēts: 10.11.09 10:24
 citēt
laikam gruuti tagad saprast - kam labaak nepatraapiities pa kameras sleedzim - vanderfonam vai haidukam.....
Publicēts: 10.11.09 10:27
 citēt
...labāk abiem, būs no kā izvēlēties:D
Publicēts: 10.11.09 10:29
 citēt
Karlis70:...labāk abiem, būs no kā izvēlēties:D
paldies par ieteikumu :D es spogulim vairaak uzticos :D
Publicēts: 10.11.09 10:30 labots
 citēt
Unte, Tavam izprotamajam satraukumam par iekļūšanu manā kadrā nav nekāda pamata. Es jau kādu laiku fotografēju tikai ģimenes albumam, vai šādi:

Publicēts: 10.11.09 10:31
 citēt
A no mugurs, no augšas, platleņķī utt... Tev gan foršiņš spogulis tad...:D
Publicēts: 10.11.09 10:32
 citēt
njeponjala... bet zdorovo...
Publicēts: 10.11.09 10:53
 citēt
Haiduks:
juulis:Haiduk,

Tu par ko... šaubies, ka namatēvs ir labs fotogrāfs, vai, ka es uz tevi skatoties, slēdzi neatradīšu?
Vai arī iepriekšējo sesiju pieredze tev liek iedomāties, ka veiksim ar tevi ko perversu :D , vai arī esi saklausījusies par mums preteklības :D

neglaimo sev, Haiduk ;)
ar mani nav tik vienkārši, kā varētu domāt.
Publicēts: 10.11.09 12:11
 citēt
;)
Kovboji saka- jo niķīgāks zirgs, jo lielāks azarts to iejāt D
(bet , lai atkal lasot neasoacējās ar perverso :D )
Publicēts: 10.11.09 12:14
 citēt
Karlis70:A no mugurs, no augšas, platleņķī utt... Tev gan foršiņš spogulis tad...:D

tas tiesa, spogulī pagrūti saskatīt visus rakursus...
Publicēts: 10.11.09 12:19
 citēt
daiga_a: ... tas tiesa, spogulī pagrūti saskatīt visus rakursus ...

Kameras spogulī ļoti daudz un dažādus rakursus var ieraudzīt ...;)
Publicēts: 10.11.09 12:23 labots
 citēt
Juuli, nu re, būs auzas, ar zirgiem, ko iejāj, tās asociējas.
Bet ir savs labums - kad labais papiņš vairs neturēs spriedzi, varēsi tam spēcinošu tumi uzvārīt.
Neaizmirsti palūgt, lai Photodom'ā būtu publicētas arī skaistākās. Skatītāji jau gaida.
Publicēts: 10.11.09 12:26
 citēt
Linkman:Tas viss tikai iesildīšanās ...;) ... Līdz Vanderfona paraugam mēs vēl neesam nokļuvuši ...;)

Līdz Vanderfona paraugam varbūt nemaz arī nav jātiek ;) Vai ta viņš kāds guru? :)
Publicēts: 10.11.09 12:31 labots
 citēt
Nav jātiek gan, ERA, es esmu no knipsētājiem. Tiesa, to, ko es taisu ekspromtā un garāmejot, daži iegūst ar nopietnu seju un lielu piepūli.
Bet ir vēl trakāk - kur es izskatos sasprindzis pie kadra, to vēl citi taisa it kā garāmejot.
Un ar viņiem varbūt ir tāpat - vēl kāds cits, it kā rotaļājoties, mūs visus kā ezīšus apsteidz.
:)

Linkman uztraukums ir saprotams. Viņš redzēja starp maniem knipsējumiem vienu kadru, kas viņam puslīdz patika, bet nav vēl sastapis nevienu, kas konsekventi atteiktos runāt ar viņu par foto. Ko tur runāt, jāknipsē! :)
Publicēts: 10.11.09 12:33
 citēt
Vanderfons:Unte, Tavam izprotamajam satraukumam par iekļūšanu manā kadrā nav nekāda pamata. Es jau kādu laiku fotografēju tikai ģimenes albumam, vai šādi:

tev labi sanāk celulīta bildēšana :D
bet priekš erfoto superīgi!!!

Mazais zaglēn Vanderfoniņ, atšķirībā no tevis, kurš visu ir pieradis, kā krievs 40 gadā, ka visu var ņemt(zagt), es visas bildes lieku saskaņojot, un ja meitene grib sevi tikai photodom, tad to nelieku tur kur viņa negrib, lai viņas bildi vandefoniņi neapķēzītu.
Bet man patīk, ka tu savā stulbajā naivumā man bemaksas reklāmu sniedz :)
Tev vispār vajadzētu Lāčplēša krustu , par veiksmīgu tautas šķelšanu, kas pašlaik ir ļoti izdevīga valdībai :(
Publicēts: 10.11.09 12:46
 citēt
Vanderfon - Tev arī piemīt tas mūžīgais latviešu pieticīgums no sērijas ''Nu ko tad es? Es jau neko...'' ?
Es jau arī tāda knipsētāja vien esmu, uz augsto mākslu nepretendēju... Reizēm kaut kas sanāk, reizēm īsti nesanāk.
Nez, vai īsta māksla ir radīt izcilu kadru tā, lai citi neredz, cik daudz darba tajā patiesībā ieguldīts? Vai tomēr jāļauj skatītājam nojaust, cik ļoti esi mocījies, lai pie tāda kadra tiktu?
Publicēts: 10.11.09 12:54 labots
 citēt
Nepiemīt, ERA, tik lielā mērā. Es piedalos spēlē.

Bet fakts gan, ka man daudz kas no esošā vairs pagalam nepatīk. Tāpēc akcents ir uz jauniem kadriem. Vecie ir otršķirīgāki. Cilvēks ar laiku mainās, mani gan šis vaļasprieks ir drīzāk iztukšojis nekā papildinājis. Tajā aspektā gan neko nedz uzspēlēju, nedz mazinu - tiešām knipsēju. Un Tu pat nevari iedomāties, kā tāds fakts tracina un acumirklīgi noskaņo pret tevi tos, kas visam pieiet, viņuprāt, nopietni. Te jau viens kašķis ar personāžu "Slušai, s ģeņgami probļema, jesķ mafon, nahožus v rasstojaņii 30 km ot Rigi" bija. Nu labi, ir man tagad atkal foto palielinātājs.

Tāpēc Tev iesaku vienmēr un visur teikt, ka Tu foto uztver nopietni. Visi nevar, kā viens vecmeistars, ļaut citiem (!) reklamēt viņu, sakot, ka meistars arī bez saviem darbarīkiem ir meistars.

Šobrīd man liekas, ka māksla ir izveidot homogēnu, bet sižetiski dziļu sēriju. Atsevišķi kadri nāk vieglāk.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas