forum.gif
NU tad paziņoju!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / NU tad paziņoju!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.09 12:59
 citēt
ERA:Vanderfon - Tev arī piemīt tas mūžīgais latviešu pieticīgums no sērijas ''Nu ko tad es? Es jau neko...'' ?
Es jau arī tāda knipsētāja vien esmu, uz augsto mākslu nepretendēju... Reizēm kaut kas sanāk, reizēm īsti nesanāk.
Nez, vai īsta māksla ir radīt izcilu kadru tā, lai citi neredz, cik daudz darba tajā patiesībā ieguldīts? Vai tomēr jāļauj skatītājam nojaust, cik ļoti esi mocījies, lai pie tāda kadra tiktu?

Nav pareizi. Darbam jaabuut taadam, kursh liekas ir viegli naacis :) Kaads jauns censonis, redzeedams shaadus darbus, arii meegjinaas ko liidziigu, bet, kaa jau jauns censonis, tikai radiis fonu, kur vecmeistaram izcelties :)
Publicēts: 10.11.09 13:01 labots
 citēt
Mazais zaglēn atšķirībā no tevis, kurš visu ir pieradis, kā krievs 40 gadā, ka visu var ņemt(zagt), es visas bildes lieku saskaņojot, un ja meitene grib sevi tikai photodom, tad to nelieku tur kur viņa negrib, lai viņas bildi vandefoniņi neapķēzītu.

Apķēzīt, tas ir tad, kad neieliek aizgrābtu un dežurējošu 555!!!555 atzīmi? Paprasi jebkurai, tev pateiks, ka process ir svarīgāks. Tev tik tās atzīmes kā garantija paša baudai.

Slāvu dievs: Cловопонос
Sengrieķu: Σλοωοπονος
Lietuviešu: Slovoponosas

Latviešu:?
Publicēts: 10.11.09 13:21
 citēt
verbala caureja...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2