forum.gif
Stulbākie pasūtījumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Stulbākie pasūtījumi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.09 17:17
 citēt
Sēžu tagad un mokos ar vienu darbiņu.Jāsabildē bija kaut kāda brošūra,roku darbs ar ilustrācijām un dzeju. Tāds kā budistu vai sektantu garadarbs.Kaut ,kur ap simt lapām. Lai arī uzmanīgi bildēts,tāpat atvērumu vietās deformācijas un citas likstas,bet jāuztaisa smuki. Izskatās,ka darba vēl ilgam. Tāpēc radās jautājums-kāds ir bijis visidiotiskākais darbs,ko jums nācies veikt kā fotogrāfam???
Publicēts: 06.11.09 17:21
 citēt
bildēt govi draugiem.lv
Publicēts: 06.11.09 17:24 labots
 citēt
atbilde (radās uzreiz!). tāds tehniskā fotogrāfa darbs. kaut kādu utainu loguci man iedod, uzdrukāts uz varbūt kādreiz balta, tak pa tiem gadiem nodzeltējuša papīra ar dzeltenu krāsu. izskatās, ka visu laiku valkāts kabatā. vaigot pārbildēt un lielu. apstāstu populāri. nē, nu vaigot un nekā cita nav, vienīgais izejmateriāls. nu, kolaidara, bildēju uz mikrāta caur lillā filtru, kopēju uz kontrastaina papīra - kautko vārgi nojaust var. pārzīmēju ar tušu un pārbildēju vēlreiz. aiznesu - nevar saprast vai sajūsmu veikli slēpj, vai tā 1-kārši izpaliek. :D un tad man iedod neatceros vai 2 rubul vai 3 un izstāsta, ka diemžēl vairāk nevarot maksāt.

Stulbākie pasūtītāji būs jau nost no tēmu? :( galu galos, stulbākie pasūtītāji visdrīzāk arī stulbāko pasūtītjumu autori. :)
Publicēts: 06.11.09 18:44
 citēt
kā fotogrāfs darbu neesmu veicis. tikai izklaidējies. un izklaidēšanās nevar būt idiotiska. tā vienkārši vai nu ir izklaidēšanās, vai arī nav
Publicēts: 06.11.09 18:54
 citēt
Jo lielāka rutīna, jo stulbāks darbs. Piemēram- pāris stundu laikā nakts dežūrā bija jāsakopē izbēguša razbainieka trula ģīmja 500 "kloni". Vēmiens nāk....:(
Publicēts: 06.11.09 19:10
 citēt
Bars wannabe politikju ar palielinatam galvam uz oranzas govs fona. Bildeju uz filmas, bet kkas nogljukoja, un aparats filmu netina uz prieksu. Labi, ka biju ar ixusu visu parbildejis. Rezultata krasas dirsaa bet vismaz kkas bija.
Publicēts: 07.11.09 00:40 labots
 citēt
Kad biju jauns(Jelgavā), viens vecs ēbrejs palūdza nobildēt (par labu atmaksu) to, kā tas nodarbojas ar sexu ar savu jauniņu (smuķiņu) sieviņu... Kad atnācu uz sarunāto seansu (dienas laikā), uz plātās gulgas gulēja pusplika kundze, apgierbts ēbrejs sēdēja krēslā... pēc maniem vārdiem, kā varam sākt bildēties, vecais skaļi pasauca kadu vārdā Ivans... kad ieraudzīju no vannas iztabas, lēni soļojošo, gandrīz divmertīgu, (ar atbilstošu augumam "agregātu") pliku Ivānu - apsēdos, tur kur stāvēju... Pēc puslitra antišoka (koņjaka) ievadīšanas, manā un Ivāna kuņģos, tomēr biju gatavs izpildīt solīto... Kas bij tālāk - atsevšķs stāsts. ;)
Publicēts: 07.11.09 01:00 labots
 citēt
Bankas parskatu vienai nu jau izzudusjai krutai bankai , VISI ka viens bildejamiem bija SUPER histeriski narcis un visas bildejamas "Začuhanaja tjotkas" ar balinatm copem un puhovajas koftocjkas BANKA!! Kad kolegji man sjito "Halturu" ieraudzija viens prasija "Kas tie par saknubazes buhalteriju" otrs atkal nosauca par "Unjivermaga direkciju un zavhoziem" :):)

Alloxa:Kad biju jauns(Jelgavā), viens vecs ēbrejs palūdza nobildēt (par labu atmaksu) to, kā tas nodarbojas ar sexu ar savu jauniņu (smuķiņu) sieviņu.

Nuu man lidzigi ir bijis vairakas reizes vel padomijas laika , tik tur pasutitaji bija "Papiki" un jauninjas sodjerzjankas , divaini tas ka ne reiz nav bijis pasjam pat filmas jatista , tik uzbilde sanem naudu un atdod filmas:):) Vispar 80/90 moka padaudz bildeju vsadus letus XXX un mulkjibas , Cilvekiem BRIVIBA bij galva iesitusi , bet nekadu negativu emociju man sai sakara nebija , drizak jautri:):)
Publicēts: 07.11.09 01:39 labots
 citēt
Es nevaru teikt, ka tas ir stulbākais pasūtījums, bet drīzāk gan ektrēmākais pasūtījums, ko pats sev uzkrāvu uz pleciem. Kādreiz studentu laikā paņēmu divas fotolampas, palagus no kojām un aizgāju uz diskotēku, uz t.s. fašingu (no vācu Fasching - karnevāls). Sarunāju ar disko rīkotājiem, ka uztaisīšu tādus kā portretus ar tiem karnevāla tērpiem un dalībniekiem. Bija kaut kāds 1987. gada februāris. Domāju, ka nebūs daudz gribētāju, bet kļūdījos. Rinda stāvēja uz fočēšanos, ka uz tualeti nevarēju tikt ... ;) ... Pierakstīju filmas kadru, adresi uzrakstīja fočēties gribētāji, samaksāja par bildēšanos. Tas viss vēl būtu nieks, bet attīstīju filmas, kādas trīs dienas kopēju bildes, glancēju, liku aploksnēs, rakstīju adreses, līmēju pastmarkas un izsūtīju, apmēram, 500 vēstules ar fotogrāfijām ... Tas gan bija murgs, kamēr ar to visu tiku galā ... Mhmm, kur man tās filmas ir palikušas, varbūt atradīšu, varētu iemest kādus reportiņus par tā laika fašinga tērpiem un feisiem Austrumvācijā ...;)
Publicēts: 07.11.09 07:49
 citēt
Man stulbākais,kas nāk prātā,kāzas fotogrāfējot prasīja lai nofotogrāfēju it kā līgavainis stāv ar izstieptu roku,uz rokas līgava un saulriets fonā.Es nekādi to nevarēju saprast,kā viņš noturēs to līgavu un kam tas vajadzīgs,kaut gan daudz tādas bildes esmu redzējis,tomēr atteicu pasūtijumu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):