Lai izpatiktu šejienes publikai tev jābildē: 1. meitenes - plikas, pusplikas, graustos, jūrmalā utt. 2. saulrieti, saullēkti it īpaši ūdeņu tuvumā 3. elpu aizraujoši dabaskati - pēdējā rudens lapa, pirmais sniegs, pirmā puķe utt. 4. dzīvnieciņi, putniņi, puķītes, kukainīši utt. 5. visādi plūstoši ūdeņi ar akmeņiem 6. pilsētu skati tumsā un jo augstāk jo labāk.
Es bildēju to ko es gribu un nevis tas kas patīk publikai, 97% no manis bildētām bildēm ir uguņošanas, tas man patīk un sagādā baudu Šo bildi ieliku speciāli lai redzētu publikas reakciju, un brīnos ka tikai a god. netjan ir ielicis "dzēst"
Par tevi Zazi viss skaidrs, tev pat nav ne NIKON, ne CANON, un tātad tavas bildes jau pēc uzstādījuma ir nevērtīgas un esi nespējīgs sasniegt idejiski pliku pakaļu ar krellēm bildēšanas garšu.
sinliv:Par tevi Zazi viss skaidrs, tev pat nav ne NIKON, ne CANON, un tātad tavas bildes jau pēc uzstādījuma ir nevērtīgas un esi nespējīgs sasniegt idejiski pliku pakaļu ar krellēm bildēšanas garšu.
Tā jau nu gan nav smuki, kas cilvēkam ir, tas ir un nav jau tā sliktākā texnika.
Lai izpatiktu šejienes publikai tev jābildē: 1. meitenes - plikas, pusplikas, graustos, jūrmalā utt. 2. saulrieti, saullēkti it īpaši ūdeņu tuvumā 3. elpu aizraujoši dabaskati - pēdējā rudens lapa, pirmais sniegs, pirmā puķe utt. 4. dzīvnieciņi, putniņi, puķītes, kukainīši utt. 5. visādi plūstoši ūdeņi ar akmeņiem 6. pilsētu skati tumsā un jo augstāk jo labāk.
Es bildēju to ko es gribu un nevis tas kas patīk publikai, 97% no manis bildētām bildēm ir uguņošanas, tas man patīk un sagādā baudu Šo bildi ieliku speciāli lai redzētu publikas reakciju, un brīnos ka tikai a god. netjan ir ielicis "dzēst"
Bet tā kā es daru nedari
Ja tev "noiet" bildējot ugunspuķes tad cits TO dara saulrietā jūras krastā.
sinliv:Par tevi Zazi viss skaidrs, tev pat nav ne NIKON, ne CANON, un tātad tavas bildes jau pēc uzstādījuma ir nevērtīgas un esi nespējīgs sasniegt idejiski pliku pakaļu ar krellēm bildēšanas garšu.
Tur jau tā lieta ka man nav ne nikons ne canons un līdz ar to es nebildēju ne zaķīšus ne kaķīšus, na saulrietus Un visos laikos ir bijis tā ka tos kas izlec no kopējā fona vai nu ceļ gaisā vai nomētā ar dubļiem.......
Zazi-Tu tā tagad gaidi,kas notiks,cels gaisā vai ar dubļiem nomētās? Pie kājas kāds aparātam nosaukums,tas tiešām bildei vērtību nepiedod. kas par aparātu,ar kuru kaķīšus nevar nobildēt?
ekoists:Zazi-Tu tā tagad gaidi,kas notiks,cels gaisā vai ar dubļiem nomētās? Pie kājas kāds aparātam nosaukums,tas tiešām bildei vērtību nepiedod. kas par aparātu,ar kuru kaķīšus nevar nobildēt?
Var nobildēt gan kaķus gan saulrietus, bet nez kāpēc mūsu sabiedrībā ir tā ja tev nav canons vai nikons tad tevi neuzskata par cilvēku.....
Schnircks-es par sevi vēl neesmu ticis skaidrībā,man ir gan canon,gan smena,gan zenit,gan moskva,gan zorkij,gan kaut kāds lielformāts 18x24cm Jauns sadlījums-Cinon un Nakin.
Es nupat iedomājos.tādu variantu. Ja nu tagad sāk šķirot pēc brendien,ka canon un nikon ir OK tad kas notiktu ja bildes vērtētu tikai tiem kam ir kāds no šiem modeļiem,nevis cits? Es ta pie sevis iesmējos par šito sadalījumu.
janis19:Es nupat iedomājos.tādu variantu. Ja nu tagad sāk šķirot pēc brendien,ka canon un nikon ir OK tad kas notiktu ja bildes vērtētu tikai tiem kam ir kāds no šiem modeļiem,nevis cits? Es ta pie sevis iesmējos par šito sadalījumu.
Tad Gudris izdzēstos no bloga vai arī nomainītu brendu Lūdzu neuztveriet to kā uzbraucienu Olympus, es arī ar Oly bildēju
Man kādreiz nebija konkrētas markas fočiku.bieži mainijās.visu laiku no kāda aizņēmos,lai biku pafotogrāfētu a tagad miers,viens fočiks ir,ar to man pietiek.
ekoists: ... gan kaut kāds lielformāts 18x24cm ...
Klau - Tu man kādai fotosesijai šo 18x24 aizdosi ... ... Par bildi - kā eksperiments ar publiku ok, bet nav nekas tāds, lai man ļoti patiktu piedāvātais foto ...
man sheit patiik dazhaadie virtuaalie "fotomeistari" kurus pabakstot, katrs saak "smirdeet/smaržot" piniigi savaadaak! super! un ja rodas aizdoma, ka kaads shito portaalu uztver kaa savu otro (vituaalo gan) dziivi, uz aizsvilstas pa riktiigam - veel jo labaak! aaa ... un bildes ar te kaads shat tad no vinjiem ieliek, tas ar nav slikti.
janis19:Es nupat iedomājos.tādu variantu. Ja nu tagad sāk šķirot pēc brendien,ka canon un nikon ir OK tad kas notiktu ja bildes vērtētu tikai tiem kam ir kāds no šiem modeļiem,nevis cits?
Man ta kas, bildeeju gan ar Canon, gan ar Nikon (viens studijai, otrs aarpus studijas..) taa ka nekaadu probleemu! Bet veerteejot bildes, neskatos ne uz autoru, ne uz bremdu.. taadeelj ar gadaas parasti taa uzbraukt tiem, kuriem lielaakaa dalja shejienieshu neko sliktu neteiktu nekad..
bergaupuris1 p.s. atbildes ņemšu vērā, lai radot nākamos darbus izpatiktu pēc iespējas plašākai publikai. neesiet skopi tie saprotošie, dodiet arī citiem saprast.
Paldies !
tur jau taa lieta, ka tu radi nevis sev bet citiem.. iistu orgasmu var sasniegt tikai tad kad tu rdi bildi sev un pats esi iemilejies taja.. nevis tad kad taa patik visiem iznemot pasu sevi
īsta māksla ir tā , kuru var pārdod par brangu naudu. Tā lūk ir patērētāju sabiedrībai. Piekrītu tam, ko rakstīja "rkraw". Bet šādi darbi nav patīkami lielākai daļai publikas. Ja nopietni - balsoju par tām bildēm, kuru tehniskais izpildījums, doma un citas vērtības man šķiet intersantas. Ja bilde, kādu iemeslu dēļ man nepatīk, es parasti to ignorēju, lai naizvainotu autoru. Citreiz mazohistiskie bergaupuri (šķiet vai šis nav tas tipiņš, kuru berga bazārā uzmeta) to vien gaida lai viņus verbāli apčurā, apkakā. Šādiem tipiņiem protams šat tad uzmetu pa fekālijas čupai. Pēdējā pieredze liecinā, ja šadu zmazohistiski noskaņotos tipiņus nenomēslo kārtīgi, šie pazūd paņurdēt kādā kanalizācijā un iestājas pamiera laiks līdz nākošai pilnmēness naktij. Izturību draugi pret šādiem fekāliju mīļiem. Ignorējam šos, kā smirdīgus bomžus. Pāriesim otrā ielas pusē lai nesasmaktu ar viņu smakām.
kā saka viens mans paziņa - galvenais, nevajag būt P......m..............tas der daudzās situācijās. nedaudz pārfrāzējot, nevavajag imitēt to, kas tu neesi... tas tā vispārīgi, neko nekonkretizējot, jo konkretizējot te būtu jāsēž līdz vakaram, nebūs laika
plēšas veselas,objektīvu solīja samainīt pie iespējas,pašam slinkums meklēt,bet domāju,ka viens stūris bildi neietekmēs un pastāv arī kadrēšanas varianti.Varēsim novērtēt,kad tiksimies.