forum.gif
Kas jums te patīk ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas jums te patīk ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.09 21:30
 citēt
kam tur japatiik, galvenais nobalsot
Publicēts: 06.11.09 21:31 labots
 citēt
Kāpēc snapija niks nav sarakstā???????!?!?!?!?!?!?!?!?
Publicēts: 06.11.09 21:34
 citēt
briedis:Kāpēc snapija niks nav sarakstā???????!?!?!?!?!?!?!?!?

tāpēc ka viņam nepatīk , nu kā tu nesaproti :)
Publicēts: 06.11.09 22:11
 citēt
pa sevi nevaru balsot :(

Lai izpatiktu šejienes publikai tev jābildē:
1. meitenes - plikas, pusplikas, graustos, jūrmalā utt.
2. saulrieti, saullēkti it īpaši ūdeņu tuvumā
3. elpu aizraujoši dabaskati - pēdējā rudens lapa, pirmais sniegs, pirmā puķe utt.
4. dzīvnieciņi, putniņi, puķītes, kukainīši utt.
5. visādi plūstoši ūdeņi ar akmeņiem
6. pilsētu skati tumsā un jo augstāk jo labāk.

Es bildēju to ko es gribu un nevis tas kas patīk publikai, 97% no manis bildētām bildēm ir uguņošanas, tas man patīk un sagādā baudu :)
Šo bildi ieliku speciāli lai redzētu publikas reakciju, un brīnos ka tikai a god. netjan ir ielicis "dzēst"

Bet tā kā es daru nedari ;)
Publicēts: 06.11.09 22:19
 citēt
Par tevi Zazi viss skaidrs, tev pat nav ne NIKON, ne CANON, un tātad tavas bildes jau pēc uzstādījuma ir nevērtīgas un esi nespējīgs sasniegt idejiski pliku pakaļu ar krellēm bildēšanas garšu.
Publicēts: 06.11.09 22:22
 citēt
sinliv:Par tevi Zazi viss skaidrs, tev pat nav ne NIKON, ne CANON, un tātad tavas bildes jau pēc uzstādījuma ir nevērtīgas un esi nespējīgs sasniegt idejiski pliku pakaļu ar krellēm bildēšanas garšu.

Tā jau nu gan nav smuki, :( kas cilvēkam ir, tas ir un nav jau tā sliktākā texnika.
Publicēts: 06.11.09 22:28
 citēt
Pilnmēnesis jau beidzies!
Publicēts: 06.11.09 22:33
 citēt
Man patīk balsojumi...ir cilvēki,kuriem var pārdot jebko...
Publicēts: 06.11.09 22:36
 citēt
bergaupuris1, neko tu nesaproti no mākslas! ;)
Publicēts: 06.11.09 22:39
 citēt
zazis:pa sevi nevaru balsot :(

Lai izpatiktu šejienes publikai tev jābildē:
1. meitenes - plikas, pusplikas, graustos, jūrmalā utt.
2. saulrieti, saullēkti it īpaši ūdeņu tuvumā
3. elpu aizraujoši dabaskati - pēdējā rudens lapa, pirmais sniegs, pirmā puķe utt.
4. dzīvnieciņi, putniņi, puķītes, kukainīši utt.
5. visādi plūstoši ūdeņi ar akmeņiem
6. pilsētu skati tumsā un jo augstāk jo labāk.

Es bildēju to ko es gribu un nevis tas kas patīk publikai, 97% no manis bildētām bildēm ir uguņošanas, tas man patīk un sagādā baudu :)
Šo bildi ieliku speciāli lai redzētu publikas reakciju, un brīnos ka tikai a god. netjan ir ielicis "dzēst"

Bet tā kā es daru nedari ;)

Ja tev "noiet" bildējot ugunspuķes tad cits TO dara saulrietā jūras krastā. :D
Publicēts: 06.11.09 22:41
 citēt
Pilnmēnesis jau beidzies!
Publicēts: 06.11.09 22:43
 citēt
msmarii.wordpress.com... Kas jums te patīk?
Publicēts: 06.11.09 22:48
 citēt
www.museum-reproductions.com... un kas jums šeit patīk?
Publicēts: 06.11.09 22:54
 citēt
sinliv:Par tevi Zazi viss skaidrs, tev pat nav ne NIKON, ne CANON, un tātad tavas bildes jau pēc uzstādījuma ir nevērtīgas un esi nespējīgs sasniegt idejiski pliku pakaļu ar krellēm bildēšanas garšu.

Tur jau tā lieta ka man nav ne nikons ne canons :) un līdz ar to es nebildēju ne zaķīšus ne kaķīšus, na saulrietus ;)
Un visos laikos ir bijis tā ka tos kas izlec no kopējā fona vai nu ceļ gaisā vai nomētā ar dubļiem.......
Publicēts: 06.11.09 23:05
 citēt
Zazi-Tu tā tagad gaidi,kas notiks,cels gaisā vai ar dubļiem nomētās?
Pie kājas kāds aparātam nosaukums,tas tiešām bildei vērtību nepiedod.
kas par aparātu,ar kuru kaķīšus nevar nobildēt?
Publicēts: 06.11.09 23:13
 citēt
ekoists:Zazi-Tu tā tagad gaidi,kas notiks,cels gaisā vai ar dubļiem nomētās?
Pie kājas kāds aparātam nosaukums,tas tiešām bildei vērtību nepiedod.
kas par aparātu,ar kuru kaķīšus nevar nobildēt?

Var nobildēt gan kaķus gan saulrietus, bet nez kāpēc mūsu sabiedrībā ir tā ja tev nav canons vai nikons tad tevi neuzskata par cilvēku.....
Publicēts: 06.11.09 23:21 labots
 citēt
bet ja ir Hasselis,tad jau pārcilvēks...par Leica nerunāsim.
Sadalījums-canon,nikon=cilvēks
citi brendi=necilvēks
Publicēts: 06.11.09 23:26
 citēt
Schnircks-es par sevi vēl neesmu ticis skaidrībā,man ir gan canon,gan smena,gan zenit,gan moskva,gan zorkij,gan kaut kāds lielformāts 18x24cm
Jauns sadlījums-Cinon un Nakin.
Publicēts: 06.11.09 23:31
 citēt
bergaupuris1:zazis - Tavs aparāts ir 100galvas tehnoloģiski krutāks par smena, bet pēc bildēm izskatās, ka ir gluži pretēji :)

Jā piekrītu, visas manas bildes ir bildētas pilnīgi citam mērķim, nevis ielikšanai šeit. Pēdējā ir izņēmums :)
Publicēts: 06.11.09 23:35
 citēt
zazis, neklausi tu to pokemonu bergaupuris1(dari kas tev patīk) - viš grib izcelties uz tava fonā, tas jau k/k nozīmē! ;)
Publicēts: 06.11.09 23:36
 citēt
Gan jau drīz kāds nodos atkritumos savu čaiku,bet man ir Agfa,Billy Compurs un leningrad 4 eksponometrs...
Publicēts: 07.11.09 00:06 labots
 citēt
bergaupuris1:

Rādās, ka no brīža, kad tev piešķīra zilo zvaigznīti pats esi zils palicis :P Vēlviena pārvērtība svētajā :D

A no kurines tu zini kāds bij Alloxa līdz šim... kā tik iepriekšējā savā iemiesojumā nebiji Alloxas любовница!?

Ek, naivā jaumība - brīnišķīgs laiks, kad nav nedz profesijas, nedz pieredzes, nedz naudas. Tikai seksuāla orientācija. ;)
Publicēts: 07.11.09 00:16
 citēt
Es nupat iedomājos.tādu variantu.
Ja nu tagad sāk šķirot pēc brendien,ka canon un nikon ir OK
tad kas notiktu ja bildes vērtētu tikai tiem kam ir kāds no šiem modeļiem,nevis cits?
Es ta pie sevis iesmējos par šito sadalījumu. :D
Publicēts: 07.11.09 00:22
 citēt
janis19:Es nupat iedomājos.tādu variantu.
tad kas notiktu ja bildes vērtētu tikai tiem kam ir kāds no šiem modeļiem,nevis cits?
Es ta pie sevis iesmējos par šito sadalījumu. :D

Tad Gudris izdzēstos no bloga vai arī nomainītu brendu :D
Lūdzu neuztveriet to kā uzbraucienu Olympus, es arī ar Oly bildēju :)
Publicēts: 07.11.09 00:27
 citēt
Man kādreiz nebija konkrētas markas fočiku.bieži mainijās.visu laiku no kāda aizņēmos,lai biku pafotogrāfētu :D
a tagad miers,viens fočiks ir,ar to man pietiek.
Publicēts: 07.11.09 01:15 labots
 citēt
ekoists: ... gan kaut kāds lielformāts 18x24cm ...

Klau - Tu man kādai fotosesijai šo 18x24 aizdosi ... ;) ...
Par bildi - kā eksperiments ar publiku ok, bet nav nekas tāds, lai man ļoti patiktu piedāvātais foto ... ;)
Publicēts: 07.11.09 01:50
 citēt
man sheit patiik dazhaadie virtuaalie "fotomeistari" kurus pabakstot, katrs saak "smirdeet/smaržot" piniigi savaadaak! :) super! un ja rodas aizdoma, ka kaads shito portaalu uztver kaa savu otro (vituaalo gan) dziivi, uz aizsvilstas pa riktiigam - veel jo labaak! :D aaa ... un bildes ar te kaads shat tad no vinjiem ieliek, tas ar nav slikti.
Publicēts: 07.11.09 02:09
 citēt
janis19:Es nupat iedomājos.tādu variantu.
tad kas notiktu ja bildes vērtētu tikai tiem kam ir kāds no šiem modeļiem,nevis cits? :D

Man ta kas, bildeeju gan ar Canon, gan ar Nikon (viens studijai, otrs aarpus studijas..) taa ka nekaadu probleemu!
Bet veerteejot bildes, neskatos ne uz autoru, ne uz bremdu.. taadeelj ar gadaas parasti taa uzbraukt tiem, kuriem lielaakaa dalja shejienieshu neko sliktu neteiktu nekad.. :D
Publicēts: 07.11.09 08:33
 citēt
bergaupuris1
p.s. atbildes ņemšu vērā, lai radot nākamos darbus izpatiktu pēc iespējas plašākai publikai. neesiet skopi tie saprotošie, dodiet arī citiem saprast.

Paldies !

tur jau taa lieta, ka tu radi nevis sev bet citiem.. iistu orgasmu var sasniegt tikai tad kad tu rdi bildi sev un pats esi iemilejies taja.. nevis tad kad taa patik visiem iznemot pasu sevi
Publicēts: 07.11.09 09:51
 citēt
nu baigais tirgus :(
Publicēts: 07.11.09 10:26
 citēt
īsta māksla ir tā , kuru var pārdod par brangu naudu. Tā lūk ir patērētāju sabiedrībai. Piekrītu tam, ko rakstīja "rkraw". Bet šādi darbi nav patīkami lielākai daļai publikas.
Ja nopietni - balsoju par tām bildēm, kuru tehniskais izpildījums, doma un citas vērtības man šķiet intersantas. Ja bilde, kādu iemeslu dēļ man nepatīk, es parasti to ignorēju, lai naizvainotu autoru. Citreiz mazohistiskie bergaupuri (šķiet vai šis nav tas tipiņš, kuru berga bazārā uzmeta) to vien gaida lai viņus verbāli apčurā, apkakā. Šādiem tipiņiem protams šat tad uzmetu pa fekālijas čupai. Pēdējā pieredze liecinā, ja šadu zmazohistiski noskaņotos tipiņus nenomēslo kārtīgi, šie pazūd paņurdēt kādā kanalizācijā un iestājas pamiera laiks līdz nākošai pilnmēness naktij. Izturību draugi pret šādiem fekāliju mīļiem. Ignorējam šos, kā smirdīgus bomžus. Pāriesim otrā ielas pusē lai nesasmaktu ar viņu smakām.
Publicēts: 07.11.09 10:30
 citēt
Nu un kāds bij topika mērķis? Gribēji pielabināties zazim, lai viņš arī tavu portretu nobildē?:D
Publicēts: 07.11.09 10:39
 citēt
ekoists: ... gan kaut kāds lielformāts 18x24cm ...

man ir 18x24 fotofilma :)
Publicēts: 07.11.09 10:41
 citēt
kā saka viens mans paziņa - galvenais, nevajag būt P......m..............tas der daudzās situācijās. nedaudz pārfrāzējot, nevavajag imitēt to, kas tu neesi... tas tā vispārīgi, neko nekonkretizējot, jo konkretizējot te būtu jāsēž līdz vakaram, nebūs laika
Publicēts: 07.11.09 13:33
 citēt
shautra-varam samesties un pamuļķoties kādu dienu.
Publicēts: 07.11.09 13:38
 citēt
ekoists:shautra-varam samesties un pamuļķoties kādu dienu.

varam! kasetes ar tam aparatam ir? citād būs kā man ar pinholēm - 2 kadri stundā-aizej, nobildē, nāc apakaļ attīsti, tad akal ej bildē utt :)
Publicēts: 07.11.09 13:41
 citēt
ir ir,var pat varbūt griezt uz pusēm 9x12.objektīvs gan vienā sānā ar plaisu.
Publicēts: 07.11.09 13:43
 citēt
hm, plaisa kur, objektivam pašam vai plēšai?
Publicēts: 07.11.09 13:51
 citēt
plēšas veselas,objektīvu solīja samainīt pie iespējas,pašam slinkums meklēt,bet domāju,ka viens stūris bildi neietekmēs un pastāv arī kadrēšanas varianti.Varēsim novērtēt,kad tiksimies.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):