forum.gif
Canon 5D-izsolē..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canon 5D-izsolē..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.09 23:49
 citēt
Canon 5D
slēdža nolietojums- 65471
2gab akum.
sākuma cena 500ls.
izsoles beigu termiņš 13.novembris 2009.vai 600ls
tālr.29373760
Publicēts: 07.11.09 00:29
 citēt
Būtu man nauda, nopirktu uzreiz pa 500 Ls kā rezerves variantu (kameru) kāzām ... :) ... Bet kontā man tikai 97 santīmi ... ;)
Publicēts: 08.11.09 22:18
 citēt
jā,zini kādas bildes Tev sanāktu ar šo aparātu...
Iespējama maiņa pret labiem objektīviem.(canon)
Publicēts: 08.11.09 22:27
 citēt
Starpsumma 55o LVL - tagad un tūlīt !!
(labam cilvēkam)
Publicēts: 08.11.09 22:29
 citēt
Mjā - vispār man ir daži objektīvi uz M42, der arī canonam ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:29 labots
 citēt
Tev būs atlaide kā pirmajam pretendentam(nebrauksi taču uz Tukumu tūlīt pakaļ)
Linkman-ar dažiem nepietiks....
Publicēts: 08.11.09 22:34
 citēt
Ekoist - mhmm - daži? Kopā desmit saskaitījās, bet visus es tāpat nedošu ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:36
 citēt
Linkman:Mjā - vispār man ir daži objektīvi uz M42, der arī canonam ...;)

pats rakstīji...
Publicēts: 08.11.09 22:42
 citēt
Ekoist - daži (manā izpratnē) nav desmit ...;)... Un Carl Zeiss objektīvus tāpat nedošu ...;)
Publicēts: 08.11.09 23:36
 citēt
a utilizācijai kāds 5D nav nodots? ;)
Publicēts: 09.11.09 00:00
 citēt
šito jau nodeva,tagad tirgoju:)
Publicēts: 09.11.09 00:08
 citēt
Te traktorz mekleēa 5d !
Publicēts: 09.11.09 00:17
 citēt
traktorz jau piektdien nopirka laikam.
Publicēts: 09.11.09 00:37
 citēt
netjan:Te traktorz mekleēa 5d !

Te pat Rīgā zina, ka Agrim ir 5D. Ko tad Liepājā - tā ziņa vēl nav apskrējusi pilsētu? ....;)
Publicēts: 10.11.09 14:17
 citēt
Linkman:
netjan:Te traktorz mekleēa 5d !

Te pat Rīgā zina, ka Agrim ir 5D. Ko tad Liepājā - tā ziņa vēl nav apskrējusi pilsētu? ....;)

redz visi manu d-grāmatu traugos nav lasījuši laikam :P kaut arī netjan man traukos ir draugu saraxtā ... :)
Publicēts: 10.11.09 14:25
 citēt
Octavian:Mjā, gribētos man šito, bet kur tad Canon D40 Bāzīšu?:(
atdod man :)
Publicēts: 10.11.09 14:48
 citēt
man ir viens, otrs nedeg, bet ja nezini kur likt...
Publicēts: 10.11.09 16:12
 citēt
slēdzis ir mainīts vai izturējis tos 65t?
Publicēts: 10.11.09 16:22
 citēt
kārdinoša cena, bet nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag.
Redzēju kādi šedevri Linkman nāk no 5D MarkII, tad domāju, nez vai no šī nāks tādi paši ārā? Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII? Laikam tomēr nav tik izcils tas 5D. Ilgi šādi domāju līdz pieņēmu lēmumu, ka ir jāņem "Piecītis" no Canona un iepirku Canon Eos 5. Tuvākajās dienās ceru ka piegādās. Tad jau manīsis vai tas "Piecītis" ir tik labs :D
Publicēts: 10.11.09 16:25
 citēt
www.ss.lv...

bet mk II jauns tagad jau tikai 1200 LVL, gan jau ir vērts piekrāt... jā, ņemot vērā to, ka piecīti lētāk par 900 LVL jaunu nav gadījies manīt... starp viņiem cena vairs nav tik baisa kā pixeļu daudzuma atšķirība. :)
Publicēts: 10.11.09 16:26
 citēt
Andri,a kur EOS 30 liki? :D
Publicēts: 10.11.09 16:35
 citēt
Traktorz:
Linkman:

redz visi manu d-grāmatu traugos nav lasījuši laikam :P kaut arī netjan man traukos ir draugu saraxtā ... :)

Agri, ja tā ir taisnība- APSVEICU!!!
Publicēts: 10.11.09 16:39
 citēt
Andreass:kārdinoša cena, bet nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag.
Redzēju kādi šedevri Linkman nāk no 5D MarkII, tad domāju, nez vai no šī nāks tādi paši ārā? Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII? Laikam tomēr nav tik izcils tas 5D. Ilgi šādi domāju līdz pieņēmu lēmumu, ka ir jāņem "Piecītis" no Canona un iepirku Canon Eos 5. Tuvākajās dienās ceru ka piegādās. Tad jau manīsis vai tas "Piecītis" ir tik labs :D

Linkmans jaf savu galvu nepārdod :)
gan 5D MII , gan 5D naf "Š" pogas, kas ir baigais minus salīdzinot ar firmām, kurām ir "Š" poga
Publicēts: 10.11.09 16:44
 citēt
Haiduks:
Andreass:kārdinoša cena, bet nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag.

Linkmans jaf savu galvu nepārdod :)
gan 5D MII , gan 5D naf "Š" pogas, kas ir baigais minus salīdzinot ar firmām, kurām ir "Š" poga

ak ta tapeec tev tie shedevri nesanaak. vaig kaadu ziepiiti iekjert kuram ir šedevru poga.
Publicēts: 10.11.09 16:52
 citēt
Alvil,redz man ir 1Dmk3,tomēr tas nav pilna kadra aparāts un vairāk domāts darbam,protams es arī labāk ņemtu 1Ds,jo ērtāks,ātrāks un precīzāks,bet tas vairs nav tik aktuāli dabas fotogrāfēšanai.Un visi tā slavē 5dmk2,varbūt arī nopirkšu sev dāvanai uz ziemas saulgriežiem.
Publicēts: 10.11.09 17:04
 citēt
ekoists:Alvil,redz man ir 1Dmk3.

zinu.

ekoists:es arī labāk ņemtu 1Ds

tad darī tā! :)
Publicēts: 10.11.09 17:30
 citēt
Dārgi,krīze,nodokļi palielinājās...A ja nu uzliek nodokli,ka fotoaparātu privātām vajadzībām izmantošu?
Publicēts: 10.11.09 17:34
 citēt
viss jau atkarajas ko fochee, man tadu 1Ds nevajag piemeram, man gribas atraku 1Dmk3, kautka nekur nemanu, bet pirmit biju uzmetusi aci klaatienee un zinu ka te kolegji stradaa ar 1Dmk2, kas ir ideals darbam
Publicēts: 10.11.09 17:38
 citēt
Es fotogrāfēju visu ko redzu,izņemot bēres....1Dmk2 arī labs,daudz neatpaliek no mk3,man bija pirms šī.
Publicēts: 10.11.09 19:16 labots
 citēt
mainu pret d200 un 2 objektīviem
Publicēts: 10.11.09 20:04
 citēt
Andreass:... nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag. Redzēju kādi šedevri Linkman nāk no 5D MarkII, tad domāju, nez vai no šī nāks tādi paši ārā? Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII? Laikam tomēr nav tik izcils tas 5D ...

Mani iepriecina Tavs domu gājiens. Bet tas redz ir finansu jautājums, ko var atļauties. Jebkurā gadījumā kārtīgs fotomatieris nokļūs līdz FF ...;)
Publicēts: 10.11.09 20:06
 citēt
Andreass: Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII?

Es- TIKAI dēļ video.
Publicēts: 10.11.09 20:24
 citēt
Octavian:Mjā, gribētos man šito, bet kur tad Canon D40 Bāzīšu?:(

mani interesē...bet es gaidu krīzes piedāvajumu, kas tevi drosi vien neinteresē!? ;)
Publicēts: 10.11.09 20:42
 citēt
Linkman:
Mani iepriecina Tavs domu gājiens. Bet tas redz ir finansu jautājums, ko var atļauties. Jebkurā gadījumā kārtīgs fotomatieris nokļūs līdz FF ...;)

redz es laikam tad sanāk ka esmu kārtīgs amatieris :) (vismaz pats sevi tā saucu :) )
Publicēts: 10.11.09 23:46
 citēt
Traktorz:redz es laikam tad sanāk ka esmu kārtīgs amatieris :) (vismaz pats sevi tā saucu :) )

Tad nu mēs esam kārtīgi amatieri - par ko man arī prieks, ka sevi tā saucam ...:)...
vienīgu fotosesiju pieredzē es gan vēl Tev netieku līdzi, bet man ir tāds jājamzirdziņš kā ainavas ...;)
Publicēts: 10.11.09 23:55
 citēt
Linkman:
Traktorz:redz es laikam tad sanāk ka esmu kārtīgs amatieris :) (vismaz pats sevi tā saucu :) )

Tad nu mēs esam kārtīgi amatieri - par ko man arī prieks, ka sevi tā saucam ...:)...
vienīgu fotosesiju pieredzē es gan vēl Tev netieku līdzi, bet man ir tāds jājamzirdziņš kā ainavas ...;)

Linkman, tu taču esi slinks kā piepe, vai arī baidies k... :), mums toreiz bija sarunēts, ka braucam... mana bilde ir šeit www.photodom.com... bet tu pat nepiezvanīji :(
Vai arī domā, ka tevi lūgs pamosties :D:D:D
, bet Agris ja sola, tad iziet uz sesiju :) un viņam ir bildes :)
Publicēts: 11.11.09 01:20
 citēt
Haiduks:Linkman, tu taču esi slinks kā piepe, vai arī baidies k... :), mums toreiz bija sarunēts, ka braucam... bet tu pat nepiezvanīji ... Vai arī domā, ka tevi lūgs pamosties ...

- tas tiesa slinks, jo gaidu iedvesmu un tā ne vienmēr atnāk, kad vajag ...;)
- baidīties - mhmm ..., jā - vispār baidos (vai pareizāk - man nepatīk) fotogrāfēt lietainā laikā un todien lija ...;)
- sarunāts bija tā, ja es brauktu, tad zvanītu, Ja nezvanu, tātad nebraucu. Bez tam manai iecerei vēl nav visu nepieciešamo un iecerēto aksesuāru ...;)
- mani noteikti nevajag modināt ar telefona zvanu, labāk es pats pamostos ...;)
- katram mums ir sava veida bildes ...;)
- ak tā, fotosesiju pieredze Tev, haiduk, arī ir daudz lielāka nekā man - par to arī nav nekādu šaubu,
- bet gan jau palēnām, man nepatīk sasteigt, katram savs laiks ...;)
Publicēts: 11.11.09 01:26
 citēt
es nesaprotu vienu - kaapeec tie sapopisti runaa ar taadiem nesaprotamiem kodiem!??!?!?!
Publicēts: 11.11.09 08:30
 citēt
Tāpēc,ka viņi ir radoši...katrā zīmē un ciparā saskata sižetu:)
Publicēts: 11.11.09 08:53
 citēt
nu burtiņa Š uz mana 5D nav :( - būs laikam ka brāķis patrāpījies ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):