kārdinoša cena, bet nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag. Redzēju kādi šedevri Linkman nāk no 5D MarkII, tad domāju, nez vai no šī nāks tādi paši ārā? Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII? Laikam tomēr nav tik izcils tas 5D. Ilgi šādi domāju līdz pieņēmu lēmumu, ka ir jāņem "Piecītis" no Canona un iepirku Canon Eos 5. Tuvākajās dienās ceru ka piegādās. Tad jau manīsis vai tas "Piecītis" ir tik labs
bet mk II jauns tagad jau tikai 1200 LVL, gan jau ir vērts piekrāt... jā, ņemot vērā to, ka piecīti lētāk par 900 LVL jaunu nav gadījies manīt... starp viņiem cena vairs nav tik baisa kā pixeļu daudzuma atšķirība.
Andreass:kārdinoša cena, bet nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag. Redzēju kādi šedevri Linkman nāk no 5D MarkII, tad domāju, nez vai no šī nāks tādi paši ārā? Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII? Laikam tomēr nav tik izcils tas 5D. Ilgi šādi domāju līdz pieņēmu lēmumu, ka ir jāņem "Piecītis" no Canona un iepirku Canon Eos 5. Tuvākajās dienās ceru ka piegādās. Tad jau manīsis vai tas "Piecītis" ir tik labs
Linkmans jaf savu galvu nepārdod gan 5D MII , gan 5D naf "Š" pogas, kas ir baigais minus salīdzinot ar firmām, kurām ir "Š" poga
Andreass:kārdinoša cena, bet nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag. Redzēju kādi šedevri Linkman nāk no 5D MarkII, tad domāju, nez vai no šī nāks tādi paši ārā? Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII? Laikam tomēr nav tik izcils tas 5D. Ilgi šādi domāju līdz pieņēmu lēmumu, ka ir jāņem "Piecītis" no Canona un iepirku Canon Eos 5. Tuvākajās dienās ceru ka piegādās. Tad jau manīsis vai tas "Piecītis" ir tik labs
Linkmans jaf savu galvu nepārdod gan 5D MII , gan 5D naf "Š" pogas, kas ir baigais minus salīdzinot ar firmām, kurām ir "Š" poga
ak ta tapeec tev tie shedevri nesanaak. vaig kaadu ziepiiti iekjert kuram ir šedevru poga.
Alvil,redz man ir 1Dmk3,tomēr tas nav pilna kadra aparāts un vairāk domāts darbam,protams es arī labāk ņemtu 1Ds,jo ērtāks,ātrāks un precīzāks,bet tas vairs nav tik aktuāli dabas fotogrāfēšanai.Un visi tā slavē 5dmk2,varbūt arī nopirkšu sev dāvanai uz ziemas saulgriežiem.
viss jau atkarajas ko fochee, man tadu 1Ds nevajag piemeram, man gribas atraku 1Dmk3, kautka nekur nemanu, bet pirmit biju uzmetusi aci klaatienee un zinu ka te kolegji stradaa ar 1Dmk2, kas ir ideals darbam
Andreass:... nebeidzu uzdod sev jautājumu vai man to vajag. Redzēju kādi šedevri Linkman nāk no 5D MarkII, tad domāju, nez vai no šī nāks tādi paši ārā? Un kāpēc daudzi 5D lietoāji pārgāja uz 5DMarkII? Laikam tomēr nav tik izcils tas 5D ...
Mani iepriecina Tavs domu gājiens. Bet tas redz ir finansu jautājums, ko var atļauties. Jebkurā gadījumā kārtīgs fotomatieris nokļūs līdz FF ...
Linkman: Mani iepriecina Tavs domu gājiens. Bet tas redz ir finansu jautājums, ko var atļauties. Jebkurā gadījumā kārtīgs fotomatieris nokļūs līdz FF ...
redz es laikam tad sanāk ka esmu kārtīgs amatieris (vismaz pats sevi tā saucu )
Traktorz:redz es laikam tad sanāk ka esmu kārtīgs amatieris (vismaz pats sevi tā saucu )
Tad nu mēs esam kārtīgi amatieri - par ko man arī prieks, ka sevi tā saucam ...... vienīgu fotosesiju pieredzē es gan vēl Tev netieku līdzi, bet man ir tāds jājamzirdziņš kā ainavas ...
Traktorz:redz es laikam tad sanāk ka esmu kārtīgs amatieris (vismaz pats sevi tā saucu )
Tad nu mēs esam kārtīgi amatieri - par ko man arī prieks, ka sevi tā saucam ...... vienīgu fotosesiju pieredzē es gan vēl Tev netieku līdzi, bet man ir tāds jājamzirdziņš kā ainavas ...
Linkman, tu taču esi slinks kā piepe, vai arī baidies k... , mums toreiz bija sarunēts, ka braucam... mana bilde ir šeit www.photodom.com... bet tu pat nepiezvanīji Vai arī domā, ka tevi lūgs pamosties , bet Agris ja sola, tad iziet uz sesiju un viņam ir bildes
Haiduks:Linkman, tu taču esi slinks kā piepe, vai arī baidies k... , mums toreiz bija sarunēts, ka braucam... bet tu pat nepiezvanīji ... Vai arī domā, ka tevi lūgs pamosties ...
- tas tiesa slinks, jo gaidu iedvesmu un tā ne vienmēr atnāk, kad vajag ... - baidīties - mhmm ..., jā - vispār baidos (vai pareizāk - man nepatīk) fotogrāfēt lietainā laikā un todien lija ... - sarunāts bija tā, ja es brauktu, tad zvanītu, Ja nezvanu, tātad nebraucu. Bez tam manai iecerei vēl nav visu nepieciešamo un iecerēto aksesuāru ... - mani noteikti nevajag modināt ar telefona zvanu, labāk es pats pamostos ... - katram mums ir sava veida bildes ... - ak tā, fotosesiju pieredze Tev, haiduk, arī ir daudz lielāka nekā man - par to arī nav nekādu šaubu, - bet gan jau palēnām, man nepatīk sasteigt, katram savs laiks ...