forum.gif
Canon 5D-izsolē..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canon 5D-izsolē..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.09 09:13
 citēt
Linkmans (C) :<- baidīties - mhmm ..., jā - vispār baidos (vai pareizāk - man nepatīk) fotogrāfēt lietainā laikā un todien lija ...;)>
bet bildē, ko rādu ir it kā saule, tas nekas, ka lija, man bija lietussargs :D
Publicēts: 11.11.09 09:19
 citēt
Traktorz atbrauc pie manis-apgreidošu...
Publicēts: 11.11.09 09:34
 citēt
ekoists:Traktorz atbrauc pie manis-apgreidošu...

jau skrienu! tik uz kurieni jābrauc? :D
Publicēts: 13.11.09 20:31
 citēt
nu sarosas PEEDEEJAA IZSOLES DIENA :)
Publicēts: 14.11.09 22:10
 citēt
Ir viena sasodiita lieta, kaadeelj pilnu raami vajag-ar to pashu MPE 65 vnk vairaak dabuu ieksh kadra, ko savaadaak vnk nevar realizeet, jo taalaak no objekta nefokuseejaas. Un starpiiba starp crop un FF ir sasodiiti milziiga tajos apmeeros skatoties, taaka tas nav vien izaugsmes, goda un olu lieluma raadiitaajs, bet reizeem vnk nepiecieshamiiba. Protams, cita lieta-cik tas maksaa utt utjp...
Publicēts: 14.11.09 23:29
 citēt
gatisgatis:Ir viena sasodiita lieta, kaadeelj pilnu raami vajag-ar to pashu MPE 65 vnk vairaak dabuu ieksh kadra, ko savaadaak vnk nevar realizeet, jo taalaak no objekta nefokuseejaas. Un starpiiba starp crop un FF ir sasodiiti milziiga tajos apmeeros skatoties, taaka tas nav vien izaugsmes, goda un olu lieluma raadiitaajs, bet reizeem vnk nepiecieshamiiba. Protams, cita lieta-cik tas maksaa utt utjp...

BTW ne tik viennozīmīgi - jo mazāka matrica, jo lielāks DOFs, kas ūberpalielinājuma gadījumā var izrādīties visai vitāli. Ne velti ar ziepīšiem, kam niecīga matriciņa sanāk labu labie super-makro ;)
Publicēts: 14.11.09 23:41
 citēt
Paarbaudiits, apmierinoshi. Atkariigs no sizjeta, piemeeroshanaas, apstaakljiem utt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):