forum.gif
Kāds lieto wifi uztvereju priekšs laptopa ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kāds lieto wifi uztvereju priekšs laptopa ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.11.09 13:53
 citēt
iebāz datoru satelīta šķīvī!
Publicēts: 07.11.09 14:16
 citēt
Vajag karti ar iespēju pieslēgt ārēju antenu. Antenas var pasūtīt internetā. Kartes gan var rīgā. Vēlams "pelēko" importu, kas ir jaudīgāks kā legāli atļauts. Bet nu šādas uzpariktes pat ar parastu karti nav legālas. Teorētiski elektronisko sakaru direkcija var uzlikt sodu
Publicēts: 07.11.09 14:25
 citēt
Pci/pcmcia/express/pcie wifi kartes - kadu, tas no tava hlama atkariigs.
Publicēts: 07.11.09 15:25
 citēt
vienkāršāk būs usb. šiem ir labs piedāvājums parasti: bis.lv Un ja runā par antenām, tad neiesaku virzītās. Ļoti grūti pareizi trāpīt un vajag domāt par stiprināšanas risinājumiem, piemēram statīvu. Kārtīgai virzītai antenai arī būtu bail ceļā stāties, jo jauda nav maza.

Labi strādās arī parastas antenas, kas ir ir ar drāti uz debesīm. Tik jāpērk jaudīga un jaudīga karte
Publicēts: 07.11.09 16:10
 citēt
Man ir viena Pci/pcmcia/express/pcie wifi karte kuru iemaujot portativaja un pieliekot parasti virzitu anteni no Prinngles bundzjas kjer WI-FI tiklus ~1km radiusa :):)
Publicēts: 07.11.09 16:14
 citēt
Isteniba PATREIZ sezju viena vidzemes auxstiens mazpilseta un esmu piekonektejoies pi viena no daudziem pilnigi neaizsargatiem WI-FI tikliem ar lot zimigu nosaukumu "default" un 11.00 Mbps , iet rukdams , pat filmu nokacaju 20min jo man te vel 3h janikst:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):