forum.gif
Sakritiba vai fakts?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sakritiba vai fakts?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.11.09 17:14 labots
 citēt
Lasu par tām fotogrāfu algām un brīnos. Viela pārdomām:

ASV vidējā komercfotogrāfu alga ir ~30k USD gadā, kas latos ir nedaudz virs 1k Ls mēnesī pirms nodokļiem. Ja ieskaita nodokļus tad vidējā neto samaksa ASV (!!!) fotogrāfam ir < 1k Ls/mēn. Ja ASV nacionālais kopprodukts uz iedzīvotāju ir 47k USD, bet Latvijā - 17k USD gadā, tad sanāk ka normāla fotogrāfa alga šeit ir ap 300-350 Ls mēnesī pēc nodokļiem, ja nemaksā socnodokli. Ja to maksā, tad drīzāk 200-250. Vēl gan jāpieskaita tehnikas nolietojums (ja bildē ar savu tehniku), bet tādam tipiskam LV tusiņu fotogrāfam tas nav lielāks par 40 Ls mēnesī.

Protams, ir zvaigznes, kas saņem vairāk un iesācēji, kas mazāk, bet lielais vairums visticamāk ir 250-350 Ls robežās. Tas gan ir kā bija jābūt pirms krīzes. Tagad GDP ir mazāks par kādiem 20% un algas būtu jākoriģē attiecīgi - 200-300 Ls neto. Ja tā nav vidēji industrijā, tad visticamāk par darbu tiek pārmaksāts
Publicēts: 08.11.09 17:31
 citēt
vai nu muldēts par tās lielumu
Publicēts: 08.11.09 18:50
 citēt
river4:ja es saku, ka te objektivitātes nav, tad tā arī ir...:) Vai tev tas patīk vai nepatīk..protams, arī citur var objektivitāte izpalikt..jo nezinošs cilvēks novērtēs savas sapratnes līmenī un ne augstāk...:) un nezinošie jau ir visur..bet šeit tas ir pārlieku izteikti un koncentrēti! Turklāt līdz riebumam uzskatāmi....

Labi rūkts, lauva! Piekrītu par visiem simts arī iepriekš teiktajam. Vienīgais, ko man fotoblog devis daži cilvēki - dažas atbildes uz jautājumiem. Arī tas ir daudz, bet tās negācijas, kas te staro pateicoties dažiem, tās nosit vēlmi likt dajebkādu bildi fotoblogā.
Publicēts: 08.11.09 18:52
 citēt
ak34: Lasu par tām fotogrāfu algām un brīnos ...

Es arī brīnos ... :)
Publicēts: 08.11.09 19:32 labots
 citēt
atbildot uz pirmo jautājumu - manuprāt šeit kāds vēl vismaz ko dara atšķirībā no pāris citiem saitiem uz kuriem norādes jau tika dotas ... - šeit reti bet tomēr vēl gadās arī kāds sakarīgs komentārs nevis tikai 555, super un tamlīdzīgas čomu būšanas... - citos saitos normālu komentāru nav bijis jau sen ...(vairāki mēneši vismaz)... idiotisku bilžu bildētāji var priecāties ... - viņi ir uzvarējuši paņemot vienkārši uz massu ... - t.i. pārpludinot visas malas ar vienveidīgām neko neizsakošām pretīgām bildēm... un šinī mēslu jūrā noslīkst tie daži labie darbi kuri tomēr vēl šad tad kur patrāpās ...
P.S. jau paredzu kas man tūlīt metīsies virsū un ar kādiem vārdiem ... bet ja godīgi tad man ir vienalga - jūtos pietiekami garā spēcīgs lai ne tādus vien mēslus (kas tūlīt man tiks gāzti pāri) izturētu ...
Publicēts: 08.11.09 19:46
 citēt
Lunis:
ekoists:Nu jā,bet tas nemaz nav Latvijas tirgus.Un sadalot to summu uz visiem fotogrāfiem un stilistiem un visiem pārējiem,tas cipars vairs tik iespaidīgs nav.

Nu kas ir "Iespaidigs" , ļot laba alga EU ir ~6 t Eur , kas ir ~ 4000Ls menesi jeb 1000Ls nedelja , tas ir normal stradajot . Butiba stradajot 2 ndeeljas menesi ir pilnig pietiekami lai sanaktu ~1500-2000 t Ls

Un cik tu nomaksā LV nodokļus?
Publicēts: 08.11.09 19:52
 citēt
Ko tur mesties virsū - esmu dažādās listēs no deviņdesmitajiem gadiem tusējis. Stulbeņi ir visur. Un dedovščina ir visur. Dažus gadus biju atmetis vēlmi tusēt pa listēm/blogiem. Tad viens stikla pārdevējs ieteica paskatīties poga.lv, tas bija pirms pāris gadiem un uz īsu brīdi - nu jau kādu laiku tur neiegriežos. No tās aizgāju uz fotoblog.lv. Izskatās, ka arī šeit viss nav kārtībā. Nav policijas, nav medicīnas, nav izglītības - viss kā Latvijā. Kaut kāds tusis jau ir - var kādam sejā iespļaut, var par kādu paņirgāties, bet nav iecietības, vēlmes būt noderīgam. Izskatās, ka arī mana iekāre kontaktēkties šai portālā iet uz galu.
Publicēts: 08.11.09 19:56
 citēt
welns:
Lunis:ote]

Nu kas ir "Iespaidigs" , ļot laba alga EU ir ~6 t Eur , kas ir ~ 4000Ls menesi jeb 1000Ls nedelja , tas ir normal stradajot . Butiba stradajot 2 ndeeljas menesi ir pilnig pietiekami lai sanaktu ~1500-2000 t Ls

Un cik tu nomaksā LV nodokļus?

APALJA "0" :) Es jau pietiekami ilgu laiku neesmu LV nodoklū maksātājs , tieši tāpēc šeit nestrādāju un uzturos tieš tik ilgi lai nebūtu jreģistrējas :):) Viss pilnīgi oficiāli jau ~5 gadus. Vienkarši LV ir ļoti nezidevīga biznesam kas nav sastīts ar "Pirkašanu pārdošanu" un lieliem blakus izdevumiem , piemēram Transports , Dzīvošana , Attaisnotie izdevumi . Esmu bijis parelēli kādu laiku LV PAŠNODARBINĀTAIS tas lai var teixsim honorārus saņemt BET LV VID attikesme bija tik nelabvēlīga ka arī to nācās cancelēt . Taga man ir ērtāk "Strādā citur" saņemt par to vissu pienķošos CITUR:)
Publicēts: 08.11.09 19:59
 citēt
tur jau ir tā problēma lielā ar mums latviešiem ... - vienmēr kad tiek darīts kas interesants un labs tad uzrodas kāds no malas un visu nobeidz un pārtaisa pa savai modei ... esam itkā inteliģneta tauta - bet tā neinteleģence (es pat teiktu klaja stulbība) kura ir pārņēmusi daļu foruma spamotāju vienkārši izēd smadzenes ... - un lielākā daļa no šiem cilvēkiem (kuri paši pat nesaprot par ko es te vispār tagat runāju) par rakstīt un domāt latviski nemāk! - kaut arī gatavs derēt esmu ka viņiem pasēs stāv lepns ieraksts ka viņi ir latvieši ...
ko lai saka ...
QUO VADIS? kas atbildēs?
Publicēts: 08.11.09 20:03
 citēt
Pterodaktils:zskatās, ka arī šeit viss nav kārtībā. Nav policijas, nav medicīnas, nav izglītības - viss kā Latvijā.

+1 FB = Latvijas mini atspulgs... ;)
Publicēts: 08.11.09 20:04 labots
 citēt
ak34:Lasu par tām fotogrāfu algām un brīnos. Viela pārdomām:

Nezinu nevieno no kolēģiem kuriem ALGA būtu zemāka par 500-600Ls oficiāli + vēl vismaz tikpat daudz "Haltūriņas" :) Katrā ziņā arī Latvijas apstākļos 1000Ls mēnesī tā ir normāla fotogrāfa alga ar vai bez krīzes:) Istenībā tas viss elementāri VIZUĀLI aprēķināms , jauni iesācēji ar tehniku kuras ~cena or 5000-8000Ls ir IKDIENA pēc tava texsta sanāk ka tai viņš "Krājis" 3 gadus atliekot vissu algu :):) ELEMENTĀRS reportiera komplekts KAMERA 800-2500Ls , Stikli 10-22 , 24-70 , 70-200 / ~2300Ls minimāli maksājot. Blice 350Ls somas tur arī sanāk SĀKUMA PRO KOMPLEKTS ~4000-5000Ls elementārs aprēķins:):)
Publicēts: 08.11.09 20:18
 citēt
Zini - man po - latvietis, krievs vai pat francūzis - kretīnu gana starp visiem un starp visiem ir forši cilvēki. Ja viņam deguns līkāks, vai akcents valodā, par žīdu nesaukšu, savādāk, ja acis zilas, kaut vai blondi mati un dvēsele žīdiska… Nesaprotu ieceri ļaut startēt fotoblogā anonīmi. Lai lielajiem latvijas masteriem nebūtu bonusu? Visi tāpat labi zin, kas ir viens vai otrs. Tā anonimitāte ļauj tikai apdirst kādu. Ja par saviem vārdiem jāatbild - reakcija ir savādāka. Ir daudz krievu, kuri ir galvas tiesu pārāki par latviešiem pat fotoblogā un otrādi. Man patīk, ka šeit krievi raksta latviski - tas nozīmē, ka viņi integrējās, tāpat, kā daudzi latvieši krievu un angļu fotosaitos. Atsist vēlmi viņiem to darīt būtu maziskākais, ko var izdarīt. Man ir problēmas rakstīt krievu valodā - sarunāties varētu uz nebēdu. Un nekad nav bijusi problēma pieskaņoties kādam sarunbiedram, ja mani viņš interesē.
Publicēts: 08.11.09 20:25
 citēt
Ak nabaga idejisko un c. krīžu skartie! :D Tumšais un nomācies laiks -vienīgais iemesls ka nekas sakarīgs nav nobildēts! ;) Bet štrunts,nevar bildēt, var taisīt iestrādes jaunu modeļu meklējumos!Un kad beidzot būs saulainas brīvdienas...Nebūs iestrādātie modeļi?Nu i štrunts,pāries uz rezerves variantiem! :D Arī Latvijas vēlā rudens mežos,laukos un ūdeņos putnu netrūkst! ;)
Publicēts: 08.11.09 20:29
 citēt
river4:šis ir kāds latvijas foto profu portāls vai? tas tā, palasot penterus....bildes dot, bildes, kurām gribētos ielikt kādu balli....ne par to, ka runāts gudri forumā un viss par fototehniku zināms, un komerciju, un tā, bet par to, ka bilde teicama un saistoša......................;)

Kur tavas bildes?
Publicēts: 08.11.09 20:30
 citēt
Tagad GDP ir mazāks par kādiem 20% un algas būtu jākoriģē attiecīgi - 200-300 Ls neto.

Visiem automātiski un no rītdienas plkst. 9:01, vai kā?

Kāpēc būtu jākoriģē, ja, VIENAM piemēram, konkrētās jomās redzams, ka pakalpojuma ņēmējs pats sev zobus nesalabos un kurpes neizgatavos?

Beigsim rakstīt nepaplašinātos teikumos, bez paskaidrojuma.
Publicēts: 08.11.09 20:37
 citēt
ok - reģistrējies 29.09 un izsaki pārdomas - patusē kādu gadiņu, ieliec kādu bildi, vai pasaki savu yahoo publicējoties ar īsto niku vismaz!
Publicēts: 08.11.09 20:37
 citēt
Traktorz,

Divdomīgie mājieni neved pie konstruktīvas diskusijas... Tikai liecina par primitīvu kultūras līmeni un visai zemu pašapziņu. Izsakot kritiku vajag konkretizēt uz ko tā atiecas. (linkus, citāts, nikus un t.l. studijā) ;)
Publicēts: 08.11.09 20:44 labots
 citēt
+ Pterodaktils,par cittautiešiem,kuri integrējas un ir lojāli pret vietu,kurā mīt...
Mani gan uzjautrina,kas cits šai sakarā-tautieši,kuri raksta pusi latviski un pusi angliski,tad vēl ieliek kādu dzejolīti svešvalodā paužot savas zinības svešā mēlē.Kādreiz skolā mācīja par kārklu vāciešiem,padomju laikos nebija tik daudz rusicisma valodā,kā tas tagad novērojams ar angļu valodu.
P.S.Es nevaru būt balts un pūkains,jo tas nav iespējams....mani trūkumi ir bezgalīgi.
Publicēts: 08.11.09 20:44
 citēt
Bet par teemu - sakritiiba vai fakts?
Kad rkraw bij labi noveerteeta, bij mieriiga meitene, nespreegaaja, bij faktiski nemanaama!
Bet, kad saaka veerteejumi samazinaaties, kad saakaas paniikums, tad kautkas notika.. palika aktiiva, kashkjiiga.. un neliekas ka vienkaarshi nedabuujusi butu.. tur kas cits noteikti ka ir!
°Taatad, sakritiiba vai fakts? :D
Publicēts: 08.11.09 20:50
 citēt
Luni, nepazīstu nevienu fotogrāfu tik labi, lai zinātu cik pelna. Turklāt alga, kas vienāda ar haltūrām neizklausās loģiski. Mani cipari ir ņemti no statistikas. Varbūt Latvijā ir savādāk un fotogrāfa profesesija ir relatīvi labāk apmaksāta kā citās valstīs. Dažādi brīnumi redzēti. Lai gan tā vai tā neticu, ka profesija kuru cilvēks apgūst profenē, ir tik pat labi apmaksāta kā augstskolā iegūta profesija. Noteikti ir Latvijā ļoti labi apmaksāti fotogrāfi, tomēr ilgtermiņā nav loģiski, ka vidējā fotogrāfu mēnešalga būtu lielāka par summu kas šodienas algās ir ekvivalenta ~300 ls. Noteikti ir vieta arī tādiem, kas var nopelnīt arī 5000 mēnesī un vairāk, bet tas nebūs masveidā. Galu galā pie vidējās svērtās ASV fotogrāfa gada algas 30k, tur ir tādi, kas par vienu fotosesiju saņem 30k.

Un nevajag jaukt algu ar pamatlīdzekļu atpelnīšanu un citiem izdevumiem
Publicēts: 08.11.09 20:51 labots
 citēt
Alloxa:Traktorz,

Divdomīgie mājieni neved pie konstruktīvas diskusijas... Tikai liecina par primitīvu kultūras līmeni un visai zemu pašapziņu. Izsakot kritiku vajag konkretizēt uz ko tā atiecas. (linkus, citāts, nikus un t.l. studijā) ;)

Alloxa sorr bet es netaisos nolaisties līdz dažu šeit (un arī citur) labi zināmu personāliju līmenim - netaisos ne kādus nikus saukt ne ko citēt ne arī kā savādāk to darīt. - tiem kam vajadzēja mani ļoti labi saprata - ja nesaprata tad tā ir viņu problēma. - neesmu kalns lai ietu pie muhameda.
P.S. paldies par mana kultūras līmeņa augsto novērtējumu. un vēl - izlasi ierakstu manā profilā ko es par sevi saku. - vai komentāri vēl ir vajadzīgi?
P.S.2. tiem kas tagat skries lasīt kas manā profilā ir rakstīts - kad izlasīsiet padomājiet pirmkārt par to ko nozīmē vārds sarkasms un otrkārt ir tāds ļoti smuks teiciens "tikai muļķis nekad neteiks ka ir muļķis"
Publicēts: 08.11.09 20:58
 citēt
Luni - iespējams tu esi izņēmums likusakrtībām, bet pārsvarā tie biznesmeņi, kas pelna štuku nedēļā ir tik aizņemti, ka viņiem nav laika ne pa dienu, ne pa nakti tusēt visātos portālos, saitos, profesionālos, izklaides.....
Publicēts: 08.11.09 21:11
 citēt
zazis:Luni - iespējams tu esi izņēmums likusakrtībām, bet pārsvarā tie biznesmeņi, kas pelna štuku nedēļā ir tik aizņemti, ka viņiem nav laika ne pa dienu, ne pa nakti tusēt visātos portālos, saitos, profesionālos, izklaides.....

Ļoti kļūdies. Lielākajai daļai brīvais laiks nav problēma. Tik ne visi ņemās pa interneta forumiem. Katram ir savi hobiji - golfs, foto, medības, makšķerēšana utt.
Publicēts: 08.11.09 21:11
 citēt
Tas tiesa- tā nav sakritība, bet fakts, ka ka blogā ievietotās bides un komenti neglābjami devalvē portālu, par ko liecina arī tas, ka veterāni vai nu izstājušies, vai iesaldējuši savu dalību portālā.
Organizatoriem der aizdomāties..
Publicēts: 08.11.09 21:13
 citēt
Traktorz: ... ir tāds ļoti smuks teiciens "tikai muļķis nekad neteiks ka ir muļķis"

Mhmmm - ja muļķis nekad neteikts, ka ir muļķis, tad - vai gudris teikts, ka ir gudrs ...;)
Publicēts: 08.11.09 21:16
 citēt
kaarais:Tas tiesa- tā nav sakritība, bet fakts, ka ka blogā ievietotās bides un komenti neglābjami devalvē portālu, par ko liecina arī tas, ka veterāni vai nu izstājušies, vai iesaldējuši savu dalību portālā.
Organizatoriem der aizdomāties..

Janka, nemuldies!
Liec savas bides iekšā (ir gana labas) un piedalies kopīgajā līksmībā!
Publicēts: 08.11.09 21:22
 citēt
Linkman:
vai gudris teikts, ka ir gudrs ...;)

ja godīgi tad man viņš liekas cītīgi gudrāks par bariņu citu šeit esošu spamotāju :) - vismaz man ir sajūta ka viņa uzvedība un tas ko viņš saka ir labi pārdomāts PR solis un ka patiesībā viņš ir daudz gudrāks nekā izliekas ... - protams ka es varu arī kļūdīties ...
Publicēts: 08.11.09 21:41
 citēt
Eltons:Janka, nemuldies! Liec savas bides iekšā (ir gana labas) un piedalies kopīgajā līksmībā!

+1 ... vispirms 10 bildes un tad var arī pamuldēt, lai redzam, cik bieza spoguļa un kadra grauzējs ir ...;)
Publicēts: 08.11.09 21:42
 citēt
ak34:Luni, nepazīstu nevienu fotogrāfu tik labi, lai zinātu cik pelna.

Tur nav JĀPAZĪST , tur ir elementāri jābūt acīm pierē un jāredz un jāzin cik kas maksā . Tu labi zini manu attiexsmi BILDĒ ar to kas ir vai to ko dod , BET tas ir man es neko citu savā mūžā navaid darijis kā tikai FOTO visos veidos un visju kas saistās ar to pardisjanu un sji biznesa " Bīdošanu" , bet piekrīti ka mazākā mērā jocīgi "Pjanākās , Pirtīs , Jumtos" vērot galīgu lameru publiku kura NEZ KĀPĒC nokārusies ar "grabuļiem" jauna autiņa cenā un vēlāk vērot to visai pieticīgo rezultātu kas ar to iegūts. Kās secinājums IENĀKUMI ir pilnīg pietiekami lai ar tiem segtu šādas tehnikas iegādi un kautkā nemirtu badā:):) To ka LV kardināli atškirās no "Citur" to es tev varu elementāru piemēru pastāstīt , dzīvojot pa Eiropu bieži vien gadās parunāt ar Lameriem un ne tikai Lameriem arī ar samērā krutiem zināmiem profiem kuri ļot ziņkārīg pētija manu Ds MARK III ar maisu stikliem VIENKARŠI vienīem tāda tehnika NEATMAKSĀJĀS LIETOT , kad par skaidro naudu ar lielām atlaidēm PAZIŅAI nopirku 1D MARK III uz manīm veikalā BRISELES CENTRĀ skatijās ar acīm kā apakštasēm jo iepriekšejā nedēlā tur biju pircis Bliču studiju un pāris baltos stiklus Laulenei . TUR krutā tehnika ir labi ja ikdienā krutās aģentūrās IKDIENĀ strādājošiem speciem pie mums aisstaigā uz jebkuru PASĀKUMU tur MARKI visu veidu L sttikli būs katram OTRAJAM nezināmu izdevumu portāleļu un XVZ kam strādājošiem lumpeņiem , tātad SECINAJUM ka pie mums FINASU IESLĒJAS visu to iegādāties un noamortizēt ir DAAAUDZ LIELĀKAS nekā vairumā citas EIROPAS :):) Vislabākais ir paskatities kā strādā kruti USA vecmeistrai , DARGA GALA digitālo tehniku tur NEVAR IERAUDZIT iznēmums ir visu veidu "Ppaarači" kam par vienu VEIKSMĪGU bildi ir iespēja nopelnīt lielku naudas žuksmi :):) A tā 20.D . 30.D . 40.D un NIKON 200-700 Pats izplatītākais 80% Eiropas profu ekeipējums:):) LATVIJĀ ar XX.D kamerām strādā labi ja 20% no PUBLISKAJIEM MĒDIJIEM:):)
Publicēts: 08.11.09 21:43
 citēt
river4:attīstot tēmu... un ko darīs mīlošais? Teiks vai neteiks, ka viņš mīl?

Vīrietis pateiks vienreiz, ka mīl ... Ja kaut kas mainīsies, tad arī pateiks ... ;):D
Publicēts: 08.11.09 21:44
 citēt
Dienas koments:< bet es netaisos nolaisties līdz dažu šeit (un arī citur) labi zināmu personāliju līmenim>
Cik vienkārši cilvēks izsaka savu pārākumu pār visiem mums:D:D:D (jo kā Alloxa saka, naf konkrētas norādes )
Tikai visi mēs smaidīdami lasām:<bet es netaisos pacelties līdz dažu šeit (un arī citur) labi zināmu personāliju līmenim>
Slīpēts zellis :)
Bet Alloxam par: <Tikai liecina par primitīvu kultūras līmeni un visai zemu pašapziņu.> +++ un vēl cepums :) 10-niekā!!!

Un tūlīt redzēsiet šo vārdu autora īsto seju :)
Deru uz lepnu dzeramo :)

Kaarais, tev daļēji tomēr naf taisnība... par bildēm... fotoblogs ir viena no pirmajām vietām, kur cilvēkam, kurš ir nopircis fotoaparātu, ielikt bildes... un vide ir ļoti aktīva. Degradē šo vidi uberkrutie pravieši un ģēniji vienā personā, kuri gudri muld, bet parasti bilžu pašiem naf... dzīvo ar dievvārdiem uz lūpām- klausi manus vārdus, neskati manus darbus :(
Labi bildes komentēja Vismats :)
.
Publicēts: 08.11.09 21:46
 citēt
Linkman:
Eltons:Janka, nemuldies! Liec savas bides iekšā (ir gana labas) un piedalies kopīgajā līksmībā!

+1 ... vispirms 10 bildes un tad var arī pamuldēt, lai redzam, cik bieza spoguļa un kadra grauzējs ir ...;)

Vai ne?
Janka bija pat uz Jumta uzkāpis... a bildes kur?
Pārfrāzējot kādas reklāmas tekstu... NAV BILŽU, NAV BAZĀRA!
Publicēts: 08.11.09 21:55
 citēt
Vēl labāk skan-NAV BILŽU NAV BAZĀRA,IR BILŽU IR TUKŠS BAZĀRS...
Publicēts: 08.11.09 21:58
 citēt
river4:Linkman, Tu nevari runāt visu vīriešu vārdā, tikai savā...:)...

Es nemaz nedomāju citu vārdā runāt. Tā tik bija kāda anekdote - sieva esot pārmetusi vīram, ka viņs nekad nesakot, ka mīl. Vīrs esot atbildējis - vienreiz esot to pateicis un ar to pietiek, Ja kaut kas mainīsies, tad arī pateiks ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:00
 citēt
ekoists: ... IR BILŽU IR TUKŠS BAZĀRS...

Mhmm - par ko Tu, ekoist, tik tukši bazarē ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:02
 citēt
Piekrītu pārmetumiem par bilžu neesamību- bildes ir visur, tikai ne šeit..
Varbūt tam kāds iemesls. Pie pirmās izdevības ievietošu.
Neesiet tik agresīvi:)
Publicēts: 08.11.09 22:04
 citēt
Luni,
Tas ka pasākumos iespējams bildē ar krutu tehniku (tādus neapmeklēju :) ) neko nenozīmē. Ikdienā satieku tik sporta bildētājus - tur vienīgie, kam bija kaut kas kruts bija, Nikon apdāvinātie fotogrāfi un Diena. Pārējiem nemaz tik kruta tehnika nav. Arī savu tehniku pirku tīri hobijam un bez jebkādas domas par atmaksāšanos (kas nav pat iespējama), tā ka ja kāds redz mani kādā pasākumā tad ar var padomāt, ka bez 200 Ls uz bildēšanu nemaz nekustos :D Lai gan viss sports ir tik prieka pēc un treniņam.
Publicēts: 08.11.09 22:05
 citēt
kaarais:Piekrītu pārmetumiem par bilžu neesamību- bildes ir visur, tikai ne šeit..
Varbūt tam kāds iemesls. Pie pirmās izdevības ievietošu.
Neesiet tik agresīvi:)

Paldies, gaidīsim.
Saudzēsim.
Apmīļosim.
Auklēsim.
Publicēts: 08.11.09 22:06
 citēt
mja ... lūk arī pirmais dubļu nesējs :) tieši to no H. kunga arī biju gaidījis :) - kā parasti atnākam kaut ko pamuldam, nolejam visus ar dubļiem un savā izkropļotajā valodiņā kurai ir attāla līdzība ar latviešu (vai kā jāsaka šī cilvēka stilā latfiešu?) valodu izrāda savu pārākumu pār visiem :)
P.S. varbūt beidz vienreiz staigāt pa visiem topikiem un saitiem meklējot kādus manis atstātus ierakstus forumos lai atkal ko pamuldētu, bet atbildi godīgi tikai uz pāris jautājumiem kurus esmu tev uzdevis vairākas reizes ... - atbildi pats sev! - man tavu atbildi nevajag... - bet ļoti šaubos ka tu pat pret sevi spēsi būt godīgs ... (vai kā tu saki "spfesi but godfigs")
P.S.2. kur ir mans dzeramais?
P.S.3. ilgi domāju vai ir jēga šeit ierakstīt šo tekstu bet tomēr izlēmu ierakstīt: zini Haiduk es esmu bildējis ļoti daudz meiteņu un esmu no viņām dzirdējis stāstus par ļoti daudziem fotogrāfiem (un nē es viņas neizprašņāju kā to dari tu... (un jā es zinu ko tu par mani stāsti)) - esmu dzirdējis par daudziem un dažādiem fotogrāfiem gan labus gan sliktus vārdus (kas ir tikai normāli) bet ir tikai viens fotogrāfs par kuru es neesmu dzirdējis pilnīgi un absolūti neko labu ... - vari 3 reizes minēt par kuru ...
Publicēts: 08.11.09 22:06
 citēt
Kaarais - mēs agresīvi? Nu it nemaz, pati laipnība ...;)
Ja Eltons teica, ka bildes ir ok, tad nav ko turēt sveci zem pūra ...;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt