forum.gif
Sakritiba vai fakts?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sakritiba vai fakts?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.11.09 22:10
 citēt
river4:... tad bij jāsaka, ka tā ir anekdote, citādi es padomāju, ka tas ir Tavs viedoklis!:)

Klausos, priekšniek, - tā arī turpmāk darīšu ...;):D
Publicēts: 08.11.09 22:13
 citēt
Traktorz:

Alloxa sorr bet es netaisos nolaisties līdz dažu šeit (un arī citur) labi zināmu personāliju līmenim - netaisos ne kādus nikus saukt ne ko citēt ne arī kā savādāk to darīt. - tiem kam vajadzēja mani ļoti labi saprata - ja nesaprata tad tā ir viņu problēma. - neesmu kalns lai ietu pie muhameda.

Sapratu tevi - uz keriem atiecas tavi mājieni). Bet pilnīģi piekrist tiem nevaru - vienam no mums ir pārāk šaurs informācijas avots. Kalns neies pie Muhameda, jo Muhameds nesapratīs, ko kalns gribēja šim pateikt.

Traktorz

P.S. paldies par mana kultūras līmeņa augsto novērtējumu. un vēl - izlasi ierakstu manā profilā ko es par sevi saku. - vai komentāri vēl ir vajadzīgi?

1. Lūdzu...
2. "neesmu kalns lai ietu pie muhameda"
3. nē, tādi komentari nav vajadzīgi! ;)
Publicēts: 08.11.09 22:14
 citēt
Būs jau labi..
Māksla pieder tautai.
Bet nu man jāiedzer..:)
Publicēts: 08.11.09 22:23
 citēt
kaarais:Būs jau labi..
Māksla pieder tautai.
Bet nu man jāiedzer..:)

Nu ap dūšu man ir skābi
Iedzeršu es tagad šņābi

Priekā!
Publicēts: 08.11.09 22:23
 citēt
Traktorz: ... esmu bildējis ļoti daudz meiteņu un esmu no viņām dzirdējis stāstus par ļoti daudziem fotogrāfiem (un nē es viņas neizprašņāju ...)

Es gan būtu pajautājis ...;).. Kaut kā taču tā citu fotogrāfu pieredze ir jāuzzin ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:26
 citēt
river4:... Nu nevajag mani jau tā uzreiz atbruņot, es pieradusi (un nevis pieradis) pie bruņojuma kā nekā...:)...

Profilā taču varēji atradīt savu bruņojumu ...;)... Es tik redzu neattīstītu filmu kasetē un no tā nevar saprast - priekšnieks vai priekšniece ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:27
 citēt
to filmu vairs nav vērts attīstīt...
Publicēts: 08.11.09 22:30
 citēt
ekoists:to filmu vairs nav vērts attīstīt...

Tu fočēji vai kāds cits ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:31
 citēt
tā filma jau laikam ir izgaismota :D
Publicēts: 08.11.09 22:32
 citēt
būtu prasījis,kurš sagaismoja,nav vairs nozīmes,kurš fotogrāfēja....
Publicēts: 08.11.09 22:37
 citēt
ekoists:būtu prasījis,kurš sagaismoja,nav vairs nozīmes,kurš fotogrāfēja....

Fočēja vai sagaismoja - kāda starpība - zobiņi jebkurā gadījumā paliek ...;)...
A kurš sagaismoja? A nu ka atzīstās, citādi būs darīšana ar zobiem ...;)
Publicēts: 08.11.09 22:41
 citēt
bet varbūt tie ir dipiņu filma izgaismota.....
Publicēts: 08.11.09 22:41
 citēt
Traktorz:mja ... lūk arī pirmais dubļu nesējs :) tieši to no H. kunga arī biju gaidījis :) - kā parasti atnākam kaut ko pamuldam, nolejam visus ar dubļiem un savā izkropļotajā valodiņā kurai ir attāla līdzība ar latviešu (vai kā jāsaka šī cilvēka stilā latfiešu?) valodu izrāda savu pārākumu pār visiem :)
P.S. varbūt beidz vienreiz staigāt pa visiem topikiem un saitiem meklējot kādus manis atstātus ierakstus forumos lai atkal ko pamuldētu, bet atbildi godīgi tikai uz pāris jautājumiem kurus esmu tev uzdevis vairākas reizes ... - atbildi pats sev! - man tavu atbildi nevajag... - bet ļoti šaubos ka tu pat pret sevi spēsi būt godīgs ... (vai kā tu saki "spfesi but godfigs")
P.S.2. kur ir mans dzeramais?
P.S.3. ilgi domāju vai ir jēga šeit ierakstīt šo tekstu bet tomēr izlēmu ierakstīt: zini Haiduk es esmu bildējis ļoti daudz meiteņu un esmu no viņām dzirdējis stāstus par ļoti daudziem fotogrāfiem (un nē es viņas neizprašņāju kā to dari tu... (un jā es zinu ko tu par mani stāsti)) - esmu dzirdējis par daudziem un dažādiem fotogrāfiem gan labus gan sliktus vārdus (kas ir tikai normāli) bet ir tikai viens fotogrāfs par kuru es neesmu dzirdējis pilnīgi un absolūti neko labu ... - vari 3 reizes minēt par kuru ...

Mans rakstītais te- Publicēts: 08.11.09 21:44 :), ko es teicu... apvainoja mūs visus, tagad taisnojās, kā zutis lokās.
Kur precīzi- Slīpēts zellis :) , kurš tevi nolēja ar dubļiem?, kurā vietā?, bet tu gan mūs visus noliki par kājslauķiem sev...
Lasi vēlreiz - Alloxa : <Tikai liecina par primitīvu kultūras līmeni un visai zemu pašapziņu.> 100% -precīzi. (padomā- to neteicu es :D )
Jā, ir viens fotogrāfs, par kuru neesmu dzirdējis neviena laba vārda, bet es par viņu daudz laba esmu teicis un ieteicis viņu!!! pretīm saņemot jautājumu- viņš tā tevi nolika, un tu tik labi par viņu izsakies- viņa niks ir Traktorz :D:D:D
Publicēts: 08.11.09 22:46 labots
 citēt
Haiduks par mani labi izsakās - to man teica ...;)...
Un Haiduks nesēž uz savām modelēm kā suns uz siena kaudzes ...;)...
Publicēts: 08.11.09 22:50
 citēt
ak34:Luni,
Tas ka pasākumos iespējams bildē ar krutu tehniku (tādus neapmeklēju :) ) neko nenozīmē.

Nu nozīmē gan , es nupatās burtiski parunāju ar savu bijušo asistentu jaunu dzeku kurš taga bildē visādām sīkām aģentūriņam un tenku portaleļiem , šis vēstija ka AĢENTŪRA šim masājot ALGU ~250Ls un tehnika viņam sava 1D MARK IIn ko vinš no mums atpirka vēl pirms 2 gadiem BET bet KOPĀ šim sanākot ~800-1200Ls kā kuru mēnesi , dzivokļa kredīts , mašinas kredīts līzingi par šādu tādu foto tehniku dzivošanai paliekot ~400Ls :)
Publicēts: 08.11.09 22:57
 citēt
Nevienas bildes galerijā, ne profilā kas saredzams, bet dikten čakla forumā - meitene ar zobiņiem ... bet varbūt tas tikai krasta māns, reģistrēts 29.09.2009 ...;)
Publicēts: 08.11.09 23:04
 citēt
Linkman:Haiduks par mani labi izsakās - to man teica ...;)...

vispār jau es varētu izteikties diezgan pamatīgi par šo tēmu :) - t.i. par Haiduku un par modelēm ... - vienk tā kā visā tanī pasākumā ko sauc par manis tapšanu par Haiduka ienaidnieku nr 1 (pēc viņa paša izteikumiem :) - kaut arī 3 cilvēki ir ar mani par šo tēmu strīdējušies un apgalvojuši ka tieši viņus Haiduks uzskatot par ienaidnieku nr 1 un nevis mani) ir iesaistīta arī trešā puse - t.i. modeles tikai tāpēc vien es par to negribu runāt ... - es nenolaidīšos līdz Haiduka līmenim ...
un kā jau es teicu - precīzi tieši tas ko biju gaidījis... - atnāca Haiduks - parādīja savu pārākumu, neatbildēja uz neko, nosauca visus par muļķiem un aizgāja :)
un es redz esot slīpēts zellis :) - redz izrādās pat nezināju ... - un tagat Haiduk sāc varbūt domāt? - jēga man tādam būt? - man ar tevi nekas nav jādala (jā es zinu ka tu uzskati savādāk :) ) un es arī netaisos to darīt - es vispār par tevi neko negribētu ne dzirdēt ne arī tevi manīt kur (diemžēl no tā visa ko es esmu lasījis un dzirdējis par un ap tevi un no tava paša tekstiem izlobījis tu esi man kā cilvēks dziļi nesimpātisks) ... diemžēl tu jau apmēram pusgadu centies nepārtraukti mani noliet ar dubļiem un nepārtraukti izrādīt savu pārākumu (es zinu kāpēc. -bet vai tu to zini?)
un Haiduk - mani kā Traktorz pazīst tikai un vienīgi fotoblogā :) - un es esmu bildējis tikai vienu sievieti kas zin kas ir Traktorz un kas zin arī kā mani citur sauc :) (bet tu viņu nepazīsti un es domāju ka nekad arī neiepazīsi :) ) - tiko tu pats savās muļķībās sapinies :) - es atšķirībā no tevis nesēžu visur ar vienu un to pašu niku :). tā ka man rodas jautājums no kā un par ko tu neesot dzirdējis neviena laba vārda? :) - gadījumā ne pats no sevis skatoties spogulī? -jau kuro reizi atkārtoju - es zinu ko tu par mani stāsti - bet kā jau es esmu to teicis nevienu vien reizi - man tas ir dziļi vienaldzīgi jo man ar tevi nav un es ceru ka nekad arī nebūs nekā kopīga.
un vēl varu atkārtot skaļi tā lai dzird visi un ikviens: "ES NEKO NEMĀKU UN NEPROTU. ES VISPĀR FOTOGRAFĒT NEMĀKU (UN ES SEVI PAR FOTOGRĀFU NESAUCU. BILDES MAN IR TOTĀLI MĒSLI. ES ESMU NULLE" - vai ar šo pietiks lai tu beidzot mani liktu mierā un man nebūtu vairs smadzenes jāmežģa cenšoties izlasīt tavus tefthus? un vari šo tekstu citēt kur un kā vien vēlies - mani tas absolūti neuztrauc jo man nav jātēlo labo papucīti lai savos tīkos ievilktu kārtējo upuri...
Publicēts: 08.11.09 23:15
 citēt
Palasījos par river4 sāpi un nodomāju, ka cilvēkam garīgais un domas par fotoblogu jāuzlabo, iešu, ka, nu, novērtēt subjektīvi objektīvi viņas talanta augļus. Ziniet, aplauzos. A bilžu ta nav! :(

P.S. Lai veicas superobjektīvajā superfotoportālā!

P.P.S. Tikai atceries, ka ķīseļa upes ar mannas krastiem reāli neeksistē. Tie ir tikai nostāsti. Ģedovšķina ir gandrīz katrā vietā, tikai jautājums, cik rūpīgi noslēpta...
Publicēts: 08.11.09 23:16
 citēt
Luni, es rakstīju par vidējo algu nevis par atsevišķu fotogrāfu algām ;) Turklāt mums algu sistēmu sačakarēja NĪ bums, kad visiem cēla algas un darbinieki par pamatojumu savai algai stāstīja, ka šiem vajag īrēt dzīvokli centrā un vēl visādas ekstras, tāpēc vajag lielu algu. Jāpagaida kāds laiciņš līdz viss nostabilizējas daudz maz.

Ir tak absurds, ka ārzemju lielās aģentūras bildes tirgoja 2-3x lētāk kā vietējās. Tur jau arī slēpjas lielu algu noslēpums, jo visur darbieniki prasīja lielu naudu un darba devēji bija spiesti celt cenas. Līdz nonāca līdz absurdam - programmētājus lētāk pasūtīt ASV, fotogrāfi pie mums ir dārgāki kā dažā labā daudz pārtikušakā valstī utt.
Publicēts: 08.11.09 23:19
 citēt
Haiduks:

Sakritiba vai fakts?... grūti atbildēt, bet rudens mani neietekmē :), bet ir riebīgi ...
arturso (C) <mhm un Avedons kapā otrādi apgrieztos :D>
Bergaupuris1 (C) :<Ej tūū'dīīīrst !!!!!!!!!!!!!! Esmu mēms :D:D:D>
... tas no www.fotoblog.lv... 06.11.09 14:27 līdz 06.11.09 14:39
... pretīgi vidē, kur šādi atbild par savu domu izteikšanu daži pajolīši!!!, likt vēl bildes... man nepatīk :(
bet te www.shutter.lv... septiņus lodziņus esmu aizņēmis.

Izlasīju, iepazinos ar norādīto linku, aš, elpa aizrāvās!

Tas onkulis tomēr IR izkūkojis prātu, vai arī saēdies kādas halocinogēnas sēnas, vai arī salietojies kaut ko, ko mazi vīriņi salietojas, lai dabūtu Napoleona kompleksu vai kā tamlīdzīgi...

Atvainojiet, bet manam blondīnes prātam šis šķita šausminoši un netverami.
Publicēts: 08.11.09 23:21
 citēt
P.S. Rudens radošā krīze un depresija nav iestājusies. Ir tikai hronisks laika trūkums organismā. Viss pārējais - lieliski! :)
Publicēts: 08.11.09 23:22
 citēt
Ups man laikam probleema man izskataas ka Traktorzam labas bildes :D
Publicēts: 08.11.09 23:33
 citēt
Traktorz:
Linkman:Haiduks par mani labi izsakās - to man teica ...;)...

vispār jau es varētu izteikties diezgan pamatīgi par šo tēmu :) - t.i. par Haiduku un par modelēm ... ...man nav jātēlo labo papucīti lai savos tīkos ievilktu kārtējo upuri...

To garo murgojumu naf ko citēt... mēs te esam pie līdzīga pieraduši... gandrīz vieni un tie paši vārdi:)
Bet (Godmaņa lielais bet :D )- (C)"ES NEKO NEMĀKU UN NEPROTU. ES VISPĀR FOTOGRAFĒT NEMĀKU (UN ES SEVI PAR FOTOGRĀFU NESAUCU. BILDES MAN IR TOTĀLI MĒSLI. ES ESMU NULLE", + vēl bija piebilde- mācos...
...un es vecais MUĻĶIS domāju izdarīt labu darbu, un aizsūtīju uz Traktorz PM (tur viņam cits niks, jo viņš katrā saitā ar citu niku ir :) par bildi www.photodom.com... , ka tā nedrīkst meiteni bildēt, vai nu jāmaina apģērbs, vai ar PS jānoņem sānu pārkares, bet tad sākās pa visiem saitiem manis vajāšana un parmetumu plūsma (es saprastu, ja to būtu veicis publiski)... nu es arī nekad parādā nepalieku... un vienmēr reaģēšu, kad šitādi zeļļi sāks visu un visus zākāt :)
Nolaidies uz zemes Traktorz :), un labi būtu, ja atvainotos, bet ne vārdos, ne publiski, bet pāris aliņus iedzersim :)
Publicēts: 08.11.09 23:35
 citēt
Iesaku visiem kašķotājiem iedzert kādu nomierinošu tējiņu un pagrauzt kādu vitamīnu :)
Ja kas nervu šūnas neatjaunojās ;)
Publicēts: 08.11.09 23:40
 citēt
+zazis,neatjaunojas un nevajag,citādi pārlieku nervozi paliek....
Publicēts: 08.11.09 23:45 labots
 citēt
zazis:Iesaku visiem kašķotājiem iedzert kādu nomierinošu tējiņu un pagrauzt kādu vitamīnu :)
Ja kas nervu šūnas neatjaunojās ;)

Tad mēs arī paliksim par pelēko masu :)

river4:ievish, tu kā tāda īsta latviešu IEVA...bet pagājušogad izdzēsos tieši dēļ tavas mutes palaišanas ...:) a tavas bildes pavēroju, nu ne šis, ne tas, vismaz pedējā gada laikā...man sāpes nav, ja kas...:) ja ir, tad ne šajā sakarā!:) šajā sakarā man ir apsvērumi un faktu konstatēšana....paturi savas žēlsirdības dāvanas sev pašai un sev līdzīgajiem....:)

Pilnībā piekrītu :D , bet ar kādu centību viņa citiem uzbrūk. Žēl palika, ka mani darbi shutterī kotējās :D , bet palabo blondīnīt- <es kā blondīne tomēr ESMU izkūkojusi prātu, vai arī saēdusis kādas halocinogēnas sēnas, jo no foto bez tā neko nesaprotu>
Publicēts: 08.11.09 23:47
 citēt
river4:ievish, tu kā tāda īsta latviešu IEVA...bet pagājušogad izdzēsos tieši dēļ tavas mutes palaišanas ...:) a tavas bildes pavēroju, nu ne šis, ne tas, vismaz pedējā gada laikā...man sāpes nav, ja kas...:) ja ir, tad ne šajā sakarā!:) šajā sakarā man ir apsvērumi un faktu konstatēšana....paturi savas žēlsirdības dāvanas sev pašai un sev līdzīgajiem....:)

Nopietni?! Vo, komentārs laikam bijis! :D Ko tad es TĀDU pateicu?

Es par bildēm saku, ko domāju, un nemēdzu būt nepamatoti rupja, tā kā iemesls visticamāk bija Tavs psiholoģiski nestabilais stāvoklis, kas nepanes kritiku nekādā veidā, tādēļ šaubos, vai jaunais superportāls būs īstā vieta, kur Tev apgrozīties.

Nu, ja, ka ne šis, ne tas, bet es jau sevi nepozicionēju, kā baigo Mākslinieci - bildēju kaķīšu, sunīšu, puķītes un jūtos ar dzīvi apmierināta. Smuki taču, citiem, kas ar foto nenodarbojas, arī patīk! :)

Āāā, šitās vēl nebija sāpes? Kā, tad ir, kad sāpes? Tad puņķi un asaras pa gaisiem un jāgriež vēnas?
Kādas te žēlsirdības dāvanas? Es vienkārši labs cilvēks, gribējās kādam ko labu izdarīt.... A Tu uzreiz šitā...

Un ievish tiešām ir kārtīga latviešu Ieva, tikai ne tajā nozīmē, kā Tu mēģini pastiept...
Publicēts: 08.11.09 23:47
 citēt
atkal! - super! - es to bildi tikai tāpēc vien jau pusgadu turu fotodomā un nedzēšu ārā lai haiduks kārtējo reizi man viņu iebāztu acīs :P
bet šoreiz gan es viņu izdzēsu - haiduk vai tu esi padomājis par to kāpēc tā bilde bija fotodomā un nevis šeit? - tev nav ienācis prātā ka meitene nevēlējās lai viņas bilde parādītos kādā Latvijas lapā? es jau saprotu tu jau ar galvu nedraudzējies ... un vēl par maniem nikiem - tikai šai saitā esmu ar citu niku nekā visur citur :) - bet protams ka H. kungs jau kā parasti parāda to ka nemāk ne lasīt ne arī domāt :)
un vēl - vai tiešām tu vēlies lai es izstāstu patiesos iemeslus kāpēc tu mani tik ļoti ienīsti visiem un ikvienam??? - ja godīgi tad ja man tā viena modele kas visā tanī ir iesaistīta nepatiktu tad es visticamākais jau sen to būtu izdarījis ... - bet man viņa pat ļoti patīk (kā modele un nevis kā savādāk... -bet tu jau laikam nesaproti to starpību un robežu kur beidzas tas ko sauc par modeli un sākas kas cits?) un tieši šī iemesla dēļ es diemžēl paklusēšu un neteikšu neko ... man pašam pagāja vairāki mēneši kamēr es sapratu patieso iemeslu kāpēc tev ir tik liels naids pret mani ... - - un kā jau es tev to esmu teicis - tādas lietas tavā vecumā ir varbūt saprotamas bet ne piedodamas - saproti kā gribi
Publicēts: 08.11.09 23:49
 citēt
Un tagad jūs esat pelēkā kvaukšķētāju/kašķotāju masa, šajā lapā ar kašķēšanos neizcelsies, pārāk daudz jūsu... da nu to visu... mir, družba un viss pārējais...
Publicēts: 08.11.09 23:52
 citēt
ak34:Luni, es rakstīju par vidējo algu nevis par atsevišķu fotogrāfu algām ;)

Nekad nevaig reķināt VIDĒJI , es piemēram nekad neorentējos pēc VIDĒJI es orentējos pēc KONKRĒTU konkrētas kvalifikācijas un iespeju speciālistu PIEEJAMIBAS TIRGŪ :) Tas ir PAR CIK tadu šobrīd var dabūt KONKRETAM DARBAM , man pašam cenas nav mainijušās ~15 gadus man vienkarši nav vajazdības tās maiņit man ir STUNDU LIKME + APJOMS un saņemu 1:1 tieši tāpat kā pirms gadiem 15 atbilstoši TĪRI nostrādātam laikam :):) Fotogrāfs ir speciālists kuram maksā par REZULTĀTU / PRESTĪŽU neatkarīgi ne no kā cita :) Rezultātu nodrošinu PRESTĪŽU man nevaig jo līgumus sledz čalī kas braukā ar krutiem autiņiem un staigā dārgos uzvalkos pārstāv skaļus brendus :) Man nupatās nācās sakomplektēt KOMANDU ļoti specifiskam pasūtijumā , nelielam bet intresantam. Zinot VAJAZDĪBAS / PASTĀKLŪS sanāca to nokomplektēt no PAŠIEM krutākajie vecākās paaudzes speciem , JO viņiem bij tas ko man vajadzēja KVALIFIKĀCIJA / PIEREDZE / DARBAPRIEKS , iedomājies ja man "Modīgajām" blondīnēm grimmētrājām kā no FHM vāka būtu kautkas kādara KLAJĀ LAUKĀ sniegputenī jābrien pa dubļiem kilometrs pa arumiem zinu 100% viņas to NEKAD neizdarītu a tante ar 30 gadu pieredzi kura pusi sava darbalaika pavada komandejumos arpus LV un šancējusi ar daudziem krutiem kad Kino gan foto večiem arī arpus LV un BRD un Fr un Be man dereja IDELAI jo zināju ka viņa VAR VISSU JEBKUROS APSTAKLOS :):) Maklinieku izvelējos tādu kam pašam liels un veiksmīgs biznes Francijā un ar VAR VISU jo sance sava joma no 15 gadiem Poligrafija maketesjana dizaina nak no Latvijas Laukiem bet dzīvo Parīzē :):) Asistents ar pamatā dzivo Niderlandē , un vissiem varej elementāri saskaņot līgumus laikus un FUNKTIERI ka ļoti liels apjoms ļoti saspringts darba grafiks un MIERIGI nevienam nekadu problēmu CENAS visiem 1:1 kā es ar viņiem šancēju pirms 5-10 gadiem NEKAS NEMAINAS , Latvijā varbūt viss lēkā ir "No gaisa grābts" bet mes šancējām par tādām cenām KĀ VISLAIK un atdeve ar ir uz pilnu klapi VAR VISSU bez kādiem parsteigumiem un tā es šancēju VIENMĒR jau gadus 20 :):) Viņi tieši tāq pat un par cik vissi līgumi ir slēgti FRANCIJĀ kur likumi nodoklī izcenojumi tāmēs pozīcijas nav mainijušās gadus 30 man to nav problēma izdarīt sakanot ar pasutitaju uzraugiem ar izpildītājiem nu re 1 darbiņš tāds mēnesī un būtībā 2-3 meneši var neko nedarīt tikai MAKSLU TASIT :):) Es tā vietā varu piemēram tasit kautkādu muļķigus radošus projektus jo LV tāpatās ilgāk par 2 nedēlām meneesī "nevaru" dzīvot :):)
Publicēts: 08.11.09 23:52
 citēt
Koba:Ups man laikam probleema man izskataas ka Traktorzam labas bildes :D

jā tev ir lielas problēmas :) - steidzīgi ej pie ārsta kamēr vēl nav pārāk ielaista tā problēma! :D
Publicēts: 08.11.09 23:54 labots
 citēt
Urrā,visi var mierīgi atvilkt elpu...pārejam uz citu topiku,vai turpinam?
Publicēts: 08.11.09 23:55
 citēt
ekoists:Urrā,visi var mierīgi atvilkt elpu...pārejam uz citu topiku,vai turpinam?

domā citā topikā kas mainīsies? visticamākais ka nē :)
Publicēts: 08.11.09 23:57
 citēt
Haiduks:

Pilnībā piekrītu :D , bet ar kādu centību viņa citiem uzbrūk. Žēl palika, ka mani darbi shutterī kotējās :D , bet palabo blondīnīt- <es kā blondīne tomēr ESMU izkūkojusi prātu, vai arī saēdusis kādas halocinogēnas sēnas, jo no foto bez tā neko nesaprotu>

Haiduk, Tu kotējies shutterī? Un tajā linkā bija tā kotēšanās? Nepamanīju pirmajā reizē, laikam jāpaskatās vēl...

Bet jebkurā gadījumā - APSVEICU! Superīgs sasniegums! Drīz jau arī ārzemju (rietumu, ne Ruslandes) plikadīdu bildētāji drīz Tev ordeņus dos, ne? Forši, re - vietējais kadrs ar lielu darbu un pacietību sasniedzis tik daudz. Prieks par tautiešiem, zinies.

Bet es jau no foto arī neko nesaprotu - nevienu fotokursu, akadēmiju vai glaunu ārzemju augstskolu diplomu foto jomā man nav. Arhipova meistarklases arī neesmu apmeklējusi. Tikai Fotokvartālus palasos, uz kādu tikšanos ar māksliniekiem aizeju, pa vietējiem un ārzemju muzejiem pastaigāju, ārzemju fotoalbumus pašķirstu. Bet tas jau principā neskaitās, tā jau tikai tāda māžošanās. Tā kā kaut prāts vēl tā kā turās, bet foto jomā, zini, jātaisa dziļš reveranss Tavā priekšā...
Publicēts: 08.11.09 23:58 labots
 citēt
Beidz (lai nesajauktu- Traktorz) muldēt, un godīgi pasaki, ka pēc mana PM sāki uzbraukumu kampaņu. Es tevi ne reizi pirmais publiskajā vidē neesmu aizskāris!!!
Beidz muldēt par modelēm, bet stāsti, kā tu viņām borē, ka esi vienīgais orģinālais fotogrāfs, ka citi visi ir kopētāji (kaut kur jaf dzirdēti vārdi) , vēl neaizmirsti piebilst, ka es lovīju tavas modeles :D:D:D (publiski esi rakstījis)
Jocīgs tips esi un viss.
Pats beidzamais- es tevi neienīstu (ja ienīstu- nerekomendētu)- es biju tas, kas aicināju tevi uz mierīgu līdzās pastāvēšanu... bet saņēmu uzbraukumus draugu domu biedru grupās. Visu laiku pielien ar savu pseidotaisnību!!!
Pēdejo reizi publiski tevi aicinu (individuāli tu nesaproti :( )... aizmirsti Haiduku, un Haiduks aizmirsīs tevi, nelien pie Haiduka, un Haiduks nelīdīs pie tevis!!!
Ja saprati- SARUNĀTS :)
Publicēts: 09.11.09 00:02
 citēt
ievish:
Haiduks:

Haiduk, Tu kotējies shutterī? Un tajā linkā bija tā kotēšanās? Nepamanīju pirmajā reizē, laikam jāpaskatās vēl...

Bet jebkurā gadījumā - APSVEICU! Superīgs sasniegums! Drīz jau arī ārzemju (rietumu, ne Ruslandes) plikadīdu bildētāji drīz Tev ordeņus dos, ne? Forši, re - vietējais kadrs ar lielu darbu un pacietību sasniedzis tik daudz. Prieks par tautiešiem, zinies.

Bet es jau no foto arī neko nesaprotu - nevienu fotokursu, akadēmiju vai glaunu ārzemju augstskolu diplomu foto jomā man nav. Arhipova meistarklases arī neesmu apmeklējusi. Tikai Fotokvartālus palasos, uz kādu tikšanos ar māksliniekiem aizeju, pa vietējiem un ārzemju muzejiem pastaigāju, ārzemju fotoalbumus pašķirstu. Bet tas jau principā neskaitās, tā jau tikai tāda māžošanās. Tā kā kaut prāts vēl tā kā turās, bet foto jomā, zini, jātaisa dziļš reveranss Tavā priekšā...

Liec mieru Arhipovam, kā Arhipovs liek mieru tev!!! Blondais škandelmaker!!! Vai tu nejūti, kāda aura nāk no tevis?
Publicēts: 09.11.09 00:02
 citēt
ai es saputrojos tēmās...
Publicēts: 09.11.09 00:03
 citēt
river4:ievish, tur jau ta lieta, ka Tu neko jēdzīgu par bildēm neteici, Tev vienkārši es un mana darbošanās netikās...:) Ja kas, esmu Belladonna un Iveta K....

Ak, IvetaK, Tu jau tā kā sena paziņa. Atceros mūsu diskusijas pirms kāda laika - man patika, daudz ko jaunu uzzināju. Žēl, ka izdzēsies. Vēl nesen pavirši ielūkojos Tavā albumā un bildes labākas bija palikušas (tas bez ironijas), bet toreiz nebija laika neko uzrakstīt. Bet pārsteidzīga Tu gan esi vēl joprojām, un emocionāli nestabila arī vēl joprojām. Zini, ja ar mierīgāku skatu uz dzīvi palūkotos, daudz foršāka dzīvošana ir, tici man.
Un par bildēm neko jēdzīgu neteicu, jo toreiz nebija ko teikt. Garlaicīgi un man nesaistoši, bet toties par Tavām sieviešu glābšanas misijām man gan bija, ko piebilst ;)
Starp citu, ja pārmet Fotoblogam pļāpāšanu par citām tēmām, ne bildēm, tad vajag ievērot konsekvenci arī savā rīcībā un pašai tā nedarīt. Citādi sanāk, ka spļauj pati savā zupas šķīvī...
Publicēts: 09.11.09 00:07
 citēt
Haiduks:

Liec mieru Arhipovam, kā Arhipovs liek mieru tev!!! Blondais škandelmaker!!! Vai tu nejūti, kāda aura nāk no tevis?

Vai Tad es Arhipovu traucēju? Ar ko?
Nē, nejūtu gan to auru. Pastāsti, citādi palikšu nezinot... :(
Parasti jau cilvēkiem un arī dzīvniekiem patīk uzturēties manā klātbūtnē, bet vienmēr jau ir izņēmumi...
Publicēts: 09.11.09 00:09
 citēt
Rodas tāda sajūta, ka ja nebūtu Haiduka, tad taisnības uz šīs pasaules nebūtu. Prieks, ka mums ir tāds kā viņš, kas visu saliek pa plauktiņiem un nekad nepaliek atbildi (taisnību) parādā :D
Kgan brīžiem Haidukam noderētu tāda īpašība, kā reizēm tomēr paklusēt - i būtu mazāk kašķi, i visi dzīvotu mierīgāk :) Jo kā tur bija par to, ka gudrākais piekāpjas? Nepadari taču sevi par muļķi...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt