forum.gif
Sakritiba vai fakts?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sakritiba vai fakts?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.09 00:09
 citēt
atkal!
Haiduk tu sāc jau palikt vienkārši smieklīgs :) man skriet tagat uz draugu domubiedru grupām un celt augšā tos topikus kur tu man brauc virsū par visu šo? un atkārtojos vēlreiz - beidz vienreiz līst pie manis - jau pusgadu tev to prasu lai tu no manis atšujies bet kā tu to nespēj saprast tā nespēj ... - lai kur es ko kādā forumā ierakstītu paies īss brītiņš un haiduks būs klāt lai sāktu kārtējo dubļu liešanas kampaņu ...
un atkārtojos vēlreiz - ES VIENMĒR UN VISUR ESMU UZSVĒRIS UN TURPINU TO DARĪT KA ES NEESMU FOTOGRĀFS! - JA TĀDI KĀ TU IR FOTOGRĀFI TAD ES NEVĒLOS LAI MANI TĀ SAUKTU! ES NEVĒLOS NEKĀ KOPĪGA AR TĀDIEM KĀ TU. UN ES JEBKURAM CILVĒKAM KO BILDĒJU (IEVĒRO KA ES LIETOJU VĀRDU BILDĒJU UN NEVIS VĀRDU FOTOGRAFĒJU!!!) SAKU TO KA ES ESMU TIKAI UN VIENĪGI CILVĒKS KAM FOTOGRAFĒŠANA IR HOBIJS UN AIZRAUŠANĀS UN KA ES NEESMU FOTOGRĀFS. (atvainojos par lielajiem burtiem bet rodas sajūta ka H savādāk tekstu vispār nespēj uztvert...)
un vēl - es zinu tikai vienu meiteni kurai tu esi mani rekomendējis (tas bija vēl pirms tu man biji sācis braukt virsū) - pēc tam speciāli lai tev nebūtu iemeslu man ko teikt es pat pārtraucu traukos draudzību ar vienu meiteni un atcēlu divas sarunātas fotosesijas tikai tāpēc vien lai šie visi marazmi vienreiz beigtos ... - bet izskatās ka netaisās beigties ...
Publicēts: 09.11.09 00:10
 citēt
river4:Ievish, ja godīgi, tevī labi, ja fotoreportiera talants jaušas....uz mākslinieku pusi vari pat neskatīties....;) taisi savus reportus un tas ir tavs maximums...:) Haiduks tad ir 250 reizes mākslinieciskāks!!!!:)

Nu, katram jau tā izpratne par mākslu ir savādāka un diemžēl (vai par laimi) nav tādas enciklopēdijas, kurā ir ierakstīta precīza mākslas definīcija, tāpēc, varbūt citreiz atturies no cilvēku ielikšanas vienā vai otrā plauktiņā. Ar to gan es nevēlos teikt, ka es tā kā par baigo Mākslinieci sataisījos, bet par citiem gan tā uzreiz nevajag tādus spriedumus izdarīt... Tas tā - draudzīgs ieteikums ;)
Publicēts: 09.11.09 00:17
 citēt
river4:Ievish....atkal jau,vai tevi kāds no augšas aicinājis izpildīt kādu pravietes un advokātes misiju?:) viss, kas runā ir bildes..un šī murmināšana te forumā ir bla, bla...:) manas bildes te nebūs, jo nekotējas, tāpēc runāju, tavām, tev tak aizmugurē.....stipra siena....:D

Nezinu, vai no augšas vai apakšas (Haiduks droši vien liktu uzsvaru uz pēdējo), bet vīrus vai sievas talāros neredzēju, ar pirkstu neviens nebakstīja un neteica - celies un nes gaismu river4 aka IvetaK aka Belladonna, bet pieņemu, ka tā misijas pildīšana man nesanāk sliktāk kā Tev, tikai mazliet loģiskāk, jo Tu regulāri sapinies savos vārdos un loģikas (vai precīzāk jāsaka neloģikas) līkločos.

Nu, protams, ka bla, bla, bla, bet tam jau forumi domāti. Vai arī es kaut ko esmu sajaukuse un tagad forumi domāti bilžu likšanai?

Kas nekotējas? Bildes vai portāls? Un vai tad kāds kādreiz ir mēģinājis pateikt, ka kotējas? Būšu palaidusi garām...

Par kādu sienu Tu runā? Tavos loģikas līkločos pazaudēju Tavu domu pavedienu, diemžēl. Bilžu siena? Es jau tue augstāk teicu, ka tādas man nav, ir tikai kaķīši, sunīši, puķītes un bērni. Tie jau nekotējas.
Publicēts: 09.11.09 00:21
 citēt
river4:devilam vai nelabajam ir daudz sejas, viena no tām, bez šaubām ir blondā nevainība....:) nu tas izteikums ne tā kā tikai uz Ievish attiecās, bet uz visiem....labajiem, jaukajiem, gaišajiem pēdiņās cilvēciņiem, arī CerambyX, kuri izsalkumā, labprāt bez sirdsapziņas pārmetumiem pārvērtīsies pelēkajā vilkā un pievērsīsies kanibālismam....:)

Ak, Tu, vellos! Pat nebija Haiduks jāgaida, IvetaK aka river4 mani pati iecēla nelabā kārtā! Un vienmēr miermīlīgo un pacietīgo CerambyXu paķēra līdzi.

Tas tik bija pavērsiens seriālā "IvetaK aka river4 atklāj patiesību par Fotblog.lv būtības tumšajām pusē"!
Publicēts: 09.11.09 00:23 labots
 citēt
ievish:Ak, IvetaK, Tu jau tā kā sena paziņa ...

Ak tad river4 ir bijusī IvetaK ...;)... Vai ta kaķis atradās? ...;)... Nu tad sāku saprast, ko ekoists ir domājis ...;)
Publicēts: 09.11.09 00:28
 citēt
river4:Ievish...labi aizmirsti, tu kā no akmens tēsta nesieviete, ko ar tevi runāt.....:( tas nepatika toreiz, tas nepatīk šoreiz, sievietes pasaulē nevalda loģika...:)

Muļķības! Loģika nevalda Tavā pasaulē, manā, ne mazāk sievišķīgajā - valda, bet zinu, ka nav vērts ar Tevi diskutēt, vienreiz bez īpašiem panākumiem mēģināju, pietika.

river4:
ievish...tu nezini sākumu storijam...saprotu, ka turpinājums tavam loģiskajam domu ritumam neizsekojams..:)

Nu, apgaismo manu nesievisķīgo būtību, varbūt atkal ko jaunu iemācos un beidzot palikšu sievisķīgāka pa Tavai modei. Bet, nē - labāk tomēr - nē. Bail palikās, kad iztēlojos rezultātu...
Publicēts: 09.11.09 00:34
 citēt
Tiešām... Ivetiņa tāda nervoza liekas.
Kas vainas sirsniņai?
Vai var kā palīdzēt?
Publicēts: 09.11.09 00:34 labots
 citēt
river4: ... nē, kaķis nav ....

Re cik bēdīgi ...:(... Bet tajā tēmā par kaķi kāds rakstīja, ka tā esot zīme ... Tagad zīme ir skaidra - IvetaK arī aizgāja no bloga ar visām foto ...;)
Publicēts: 09.11.09 00:39
 citēt
Eltons: ... Kas vainas sirsniņai? Vai var kā palīdzēt?

Varbūt vajadzētu uzdāvināt kādu kaķenīti Ivetai ...;)
Publicēts: 09.11.09 00:46
 citēt
Linkman:
Eltons: ... Kas vainas sirsniņai? Vai var kā palīdzēt?

Varbūt vajadzētu uzdāvināt kādu kaķenīti Ivetai ...;)

Paga... tad tomēr tā iepriekšējā vēsture nebeidzās ar atrašanos...
Jā, tad šī ideja ir ļoti laba.
Pērkam kaķēnu un laižam uz Jelgavu.
Publicēts: 09.11.09 00:52
 citēt
Eltons: Jā, tad šī ideja ir ļoti laba. Pērkam kaķēnu un laižam uz Jelgavu.

Pirkt? Kaķēnus noteikti atdod kāds par velti, ka tik nav jūrskolā jāsūta ...:) ...
Tad river4 būs jauns pavadonis ikdienā pie tastatūras ...;)
Publicēts: 09.11.09 00:54
 citēt
river4:nevajag....nevajag.....nevajag....

Viss nāk un aiziet tālumā un sākas viss no gala ...;) ...
Man jau būs kāds piektais kaķis mājās un nekādu problēmu ...;)
Publicēts: 09.11.09 01:07 labots
 citēt
Nav dzīvē taisnības Ivetin
Publicēts: 09.11.09 01:14
 citēt
Saņemies Ivetiņ , reku SAPŅO pa šito , SVEŽAKAS ir uz ko tiekties:):)
Publicēts: 09.11.09 07:31
 citēt
river4::) Ievish....zini, ir super dziesma, no izrādes Tobago, žēl, ka tu neesi tāda Ieva....žēl, ka tev tā patīk karot un kaisīt vārdus... žēl, ka tev liekas, ka esi gudrāka par kādu, tas reizēm progresu pamatīgi nostopē......žēl, ka tavā albumā ir bijušas labas bildes bet nu vairs nav ne miņas no tām...

Kādā Ieva ir tajā Tobago? Pastāsti, varbūt jāsāk vairāk līdzināties. Tā Tobago Ieva pat varētu būt man sirdij tuvāka nekā IvetasK izauklētā vīzija par sievietes būtību, jo tai laikā sievietes bija stipras un gudras, tad savādāk nevarēja, lai izdzīvotu. Tā tik tagad pietiek paraudāt kādam(-iem) uz pleca, pažēloties, ka visa pasaule ir sazvērējusies pret Tevi un, skat, kāds arī galviņu paglauda... Tomēr ar galviņas glaudīšanu vēderu nepiepildīsi, bērnus nepabarosi un dzīvē izaugsmi nesasniegsi. Tieši pretēji - galviņas glaudīšana visas šīs lietas kavē vai vismaz krietni palēnina.

Kas slikts karošanā un vārdu kaisīšana?

Un kāpēc Tu domā, ka kaut kas kavē manu progresu? Man it kā līdz šim šķita, ka ar manu progresu viss ir kārtībā. Varbūt maldos? Vai Tev ir kāda info, ko nezinu un kas liecina par pretējo?
Publicēts: 09.11.09 07:34
 citēt
P.S. Es zinu, kur var dabūt jaukus kaķēnus. Par velti. Varu 5dien, uz Rīgu braucot, caur Jelgavu izlaist un aizvest vienu mazu, jauku pūkainīti. Gribi mazu saulīti savā dzīvē, Iveta?
Publicēts: 09.11.09 10:56
 citēt
Jonatans:[/citeBet par teemu - sakritiiba vai fakts?
Kad rkraw bij labi noveerteeta, bij mieriiga meitene, nespreegaaja, bij faktiski nemanaama!
Bet, kad saaka veerteejumi samazinaaties, kad saakaas paniikums, tad kautkas notika.. palika aktiiva, kashkjiiga.. un neliekas ka vienkaarshi nedabuujusi butu.. tur kas cits noteikti ka ir!.

nu kapec biju mieriga meitene - nekad nesmu bijusi mieriga!
Un kaapec domaa ka vertejumi sakaa samazinaties - vienkarshi tagad maz laika veltu bildem - praktiski nelieku... Joprojam iestregusi pie maajaslapas izveides ar savaam puuleem - interesanta tomer nodarbae izraadijaas...
Publicēts: 09.11.09 11:07
 citēt
Klau - kāpēc inuscha neko neraksta? rkraw - Tu nevarētu aiziet pie savas kaimiņienes un pateikt, ka viņu blogā aprunā ...;)
Publicēts: 09.11.09 11:13
 citēt
river4:

Tobago izrādi var atrast DC++ un noskatīties...:) Dziesmas ar var tur pat rast...:) Noklausīties vari : Un tūkstoškārt...:)

Negribu skatīties Tobago, nav izrāde manai gaumei, bet storiju zinu tik un tā, apmēram. Dziesmu zinu, kaut kad sen pat ir dziedāta gičas pavadījumā. Bet neesmu vēl satikusi cilvēku, kam šādi sirdi izlikt un jebkuram garāmgājējam to negrasos darīt, tā kā pamācības par manas dzīves uzlabošanu vari paturēt pie sevis. Tu varbūt kuram katram šādus vārdus velti?
Publicēts: 09.11.09 11:36 labots
 citēt
Man te nupatas taisot jocigi darbeli izradijas ka esam "Meteorīta krāterī" es jau saku ņirgāt A IZRĀDĀS ka tiesjam , cilvji nemuldeja un nebija tur "Bedrīte" bet tads kapitals:)

Dobeles meteorīta krāteris ir liela meteorīta trieciena rezultātā izveidojies zemes virsmas padziļinājums aptuveni 4,5 km diametrā. Dobeles krāteris ir viens no lielākajiem meteorītu krāteriem Eiropā. Grandiozā kosmiskā katastrofa ir notikusi Permas perioda laikā pirms 290 ± 35 miljoniem gadu. Šobrīd krāteri sedz bieza nogulumiežu kārta, kas veidojusies vēlākajos ģeoloģiskajos laikmetos, īpaši pēdējā Ledus laikmeta posmā

Un izrādās tas Latvijā nav vienīgais IR VELVIENS un gluzji vai Rīgas centrā:):) Izrādās Ķīšezera dibenā tuvāk mežparkam esot ~300m diametra meteorīta krāteris ~ 1 miljinu gadu vecss:):)

Reku var palutet tos lielakos pasaule Meteoritu caurumus tai skaita 2 Latvija , Dobe eun Riga bbs.keyhole.com...
Publicēts: 09.11.09 11:40
 citēt
Meitenes (ievish un river4) - vai tad jums nevajadzētu satikties, iedzert kādu liķierīti un izkratīt sirsniņas ...;)
Publicēts: 09.11.09 13:26
 citēt
Linkman:Klau - kāpēc inuscha neko neraksta? rkraw - Tu nevarētu aiziet pie savas kaimiņienes un pateikt, ka viņu blogā aprunā ...;)

man to vajag?
Publicēts: 09.11.09 15:07 labots
 citēt
river4:jā, Ievish, derētu, ne?:)
Un te , feins songs un klipiņš ,ļoti talantīgas mākslinieces izpildījumā...varētu būt labs siržu kratīšanas temats....:)

Šaubos, vai varu savā kalendārā atrast brīvu brīdi kādam, kas dzīvo Jelgavā un saruna ar kuru visticamāk beigtos ar kašķi par fundementālām dzīves izpratnes lietām. Labāk tā vietā aizbraukšu ciemos pie labiem draugiem, kurus neesmu redzējusi vairākus mēnešus. Bet, ja esi V-pilī, padod ziņu, saskriesmies uz kafijas tasi.

Kas būs temats - Regina Spektor? Šaubos, vai ko jaunu par viņu man varēsi pateikt ;)
Publicēts: 09.11.09 15:39
 citēt
river4:nu re...man nemaz nebija šaubu!;) nē, temats nebūtu gan Regina Spektor. Un es negrasījos pateikt par viņu neko jaunu, ne ar vecu!:) Kur nu man līdz V-pilij, kā līdz Marsam...:)

Man arī nebija ne mazāko šaubu, ka Tev V-pils ir pārāk tālu...
Publicēts: 09.11.09 16:03
 citēt
river4:esmu atradusi jaunu vietni, kur man bildes likt ir daudz interesantāk...jo mani tur nepazīst personiski un es nevienu nepazīstu, vērtēt varu tur tā, kā man no tiesas liekas un bez žēlastības....idejas nav, tad par ideju ar 1 dabūn...izpildījums slikts, še, saņem....
beidzot atklājās jaunā vietne-youtube.:)
Publicēts: 09.11.09 18:05
 citēt
Ja jau zem katra komentāra norādi kādu saiti no youtube,tad saprotams,ka daudz laika pavadi tur un labi pārzini...
Publicēts: 10.11.09 11:32 labots
 citēt
bergaupuris1:Eu rkraw ! Uzzināji kas ir 1,6 ?????

sory, bet vai es tev mauka kaada esmu ka tu uz mani Eu !
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt