Tad nu man ir piedāvājums. Atsaucas tie, kas māk labi darboties ar fotoshop. Respektīvi man vajag no dažādiem attēliem salikt kopā vienu veselu. Japiebilst, kad katrs attēls ir jagraiza, jo man vajag katra attēla attiecīgo detaļu dabūt uz balta fona!
Zinu FB vismaz astoņus lietotājus kuri kuda krutāk par Eltonu ir apguvuši PS, Eltons salīdzinājuma ar viņiem ir iesācejs. Šopot vajag tā lai apstrāde un līmēšana būtu nemanāma, nevis izceltos (lektu ārā). Līmēt mākoņus ir elementārākais paņiemiens... ar ēnām pagaidām "mestars" strādāt neprot, pār krāsām vispār labāk paklusēšu. Neiesaku Eltonu (sabojās vai uztaisīs pavirši - apskati viņa bildes)... jā kādam būs gribēšana pieteiksies paši.
...sasmīdināji!!! Tas tiek pateikts, kad redzi pasūtījuma būtību!!! Pasaki cik tas ilgi ies, un ja der, pa rokām. Bet tāda ir mana stundas cena visos darbos (un neskaitiet dienas algu, es vairāk par vienu, divām stundām dienā nestrādāju )
Bet tāda ir mana stundas cena visos darbos (un neskaitiet dienas algu, es vairāk par vienu, divām stundām dienā nestrādāju )
Haiduks, laimīgais , es strādāju 14h dienā, stundas likme līdz 1 ls un bez papīriem un nodokļiem....vo , īstā dzīves garša!
Tāpēc jaf te man skauģu un aprējēju netrūkst... ka varu atļauties 1-2 st strādāt, un parejo laiku jaukā sabiedrībā pafotografēt ... bet tāds status nenokrīt no gaisa (kā Lunis saka ...)... manā vietā strādā mani papīri(sertifikāti) kādu naf te sevi slavējošajiem uberkrutajiem fotoGURU