Poldīs , poldīs , šamie jau teica ka būs oktobra bildes , es šito tikai 4. novembrī aizsūtīju , sīkums bet patīkams
Ar poldīs nedaudz par maz... derētu uzstāties un aplaistīt... kā nekā 1000000 cilvēku redzēja... ... un Jumc3 kā radīta vieta tam Bet pirmā bilde kam piederēja, nesaklausīju Apsveicu visus desmit
netjan:
Poldīs , poldīs , šamie jau teica ka būs oktobra bildes , es šito tikai 4. novembrī aizsūtīju , sīkums bet patīkams
Ar poldīs nedaudz par maz... derētu uzstāties un aplaistīt... kā nekā 1000000 cilvēku redzēja... ... un Jumc3 kā radīta vieta tam Bet pirmā bilde kam piederēja, nesaklausīju Apsveicu visus desmit
Nav problēmu , ja būšu Rīgā, vai ir jau konkrēts laiks un datums !!!???
Nav problēmu , ja būšu Rīgā, vai ir jau konkrēts laiks un datums !!!???
jap apsveicu, ar LNT kreklinju un muzikas diskiem un veel kaut kaadu DVD disku, es Oktobrii arii dabuuju zheel tikai, ka pats neredzeeju un nedzirdeeju
1x bija LNT krūzīte un vēl visādi grabuļi 2x arī bija LNT krūzīte un vēl visādi grabuļi 3x bija 13 litrīga "AURUM" aukstumsoma , pieslēdzama gan mašīna , gan pie 220 4x nezinu , izskatās ka būs zivjeļļa , jo bija tāds sponsors