"Tāpēc jaf te man skauģu un aprējēju netrūkst... ka varu atļauties 1-2 st strādāt, un parejo laiku jaukā sabiedrībā pafotografēt ... bet tāds status nenokrīt no gaisa (kā Lunis saka ...)... manā vietā strādā mani papīri(sertifikāti) kādu naf te sevi slavējošajiem uberkrutajiem fotoGURU" Citāts ņemts šeit:www.fotoblog.lv... Izskatās, ka tu tos papīrus esi nopircis, ja uzbāzies ar tik banāliem jautājumiem un pats nevari elementāri apstāstīt kā jārīkojas ar prastāko spoguli. Plātīzer, paskaties šeit ir krieviski: www.shutter.lv...
welns:"Tāpēc jaf te man skauģu un aprējēju netrūkst... ka varu atļauties 1-2 st strādāt, un parejo laiku jaukā sabiedrībā pafotografēt ... bet tāds status nenokrīt no gaisa (kā Lunis saka ...)... manā vietā strādā mani papīri(sertifikāti) kādu naf te sevi slavējošajiem uberkrutajiem fotoGURU" Citāts ņemts šeit:www.fotoblog.lv... Izskatās, ka tu tos papīrus esi nopircis, ja uzbāzies ar tik banāliem jautājumiem un pats nevari elementāri apstāstīt kā jārīkojas ar prastāko spoguli. Plātīzer, paskaties šeit ir krieviski: http://www.shutter.lv/index.php?name=Manuals
Stulbs lauku vecis , ko vēl tev lai pasaku Man uzrakstīja no Īrijas, lai izlīdzu, nosūtot uz turieni norādi
Bet visu laiku nodarbina jautājums- kur šitādi stulbeņi rodās??? Ja nezini, turi muti!!! Ir cilvēki, kas zin. Nekas aiziešu uz IP Serviss Maskavas 40, tur ir normāli cilvēki, un dabūšu. WELNS, TAGAD VARI BRĒKT PILNĀ RĪKLĒ- Haiduks acīs tu esi tikai vepris!!!! Un par to citātu... tev idiņ atliek tikai apskaust... un visi, kas ar mani satiekās zin, cik brīvi es izmantoju savu laiku, un nekad naudā neiekaros... tikai tik, cik vajag normālai dzīvei (pēc manas uztveres, ne tavas). Bet tu vari pašīt visas 25 st sutkā , ja gribi Paldies, negatīv, bet vajag latviski.
ekoists:ja jau Īrijā,tad vajadzētu arī angļu mēlē derēt. Canon serviss tagad Mūkusalas ielā,pie Dienas.
angliski jaf māk, bet ir liels bet... man visu laiku rakstīs un jautās to angliski, bet es varu latviski un krieviski pastāstīt, bet namāku angliski... angliski jaf grāmatiņa nāk līdzi , bet viņa atkal nemāk krieviski Un lai pa gabalu varētu vienādi visu saprast, jābuut vienādiem izejmateriāliem, literatūrai (bet es te par garu rakstu- welns tāpat neko nesapratīs) Ekoist, neilgi atpakaļ biju Maskavas ielā... tur viss vēl darbojās paraleli Mukusalai... rīt paskatīšu vai pilnībā ir pārvākušies. Man tas tuvu un ceļš iet garām Bet galvenais , ka šādi mazi izpalīdzības darijumiņi parāda istos večus, un atlasa veprus!!! Man nupat pilnīgi svešs cilvēks no ebay sūta divvietīgu trigeri uz fotoaparāta liekamo zipeņu iedarbināšanai. Pat nekādas garantijas neprasīja... tikai pateica, par tevi Ekoists teica, un viņam ar to pietiek.
bergaupuris1:Un cik tupam jābūt, lai nepietiktu ar manuāli angliski ??!!??!!
Angliski lasot vēl uz šodienu daudzi bildē uz A... Ceru ka tu vismaz to zini un kas ir asuma dziļums īsti nesaprot lielā puse, un ja arī saprot, tad izmantot nemāk. bergaupuris1, tavu bilžu naf, un nekādi navaru spriest, vai tu esi no tupajiem, vai no tiem, kas var pamācīt tupos... ... pagaidām tu man asociējies pēc gailēna
Zubrijot savus manuāļus esi aizmirsis kas ir kompozīcija. Tās tavās bildēs nav ne grama.
Nu tu mums kompozicijā stiprs ļoti, pie vienas sava elka bildes jaf nodemonstrēji ...gailēns ir un paliek gailēns... novēlu lielu mēslu kaudzi atrast, no kuras kladzināt.
Haiduks: Angliski lasot vēl uz šodienu daudzi bildē uz A... bla, bla, bla
patiesība ir bēdīgāka - uz A bildē tādēļ, ka nav motivācijas/intereses - gribēt un interesēt ir 2 atšķirīgas lietas
katras markas vienādas klases ciparnīcām manuāļi ir līdzīgi - cilvēkam kam ir kaut nedaudz intereses pietiek ar viena/divu nummuru vecāka modeļa manuāli latviski un jauno manuāli angliski ko pāris atšķirības salīdzināt
Haiduks: Angliski lasot vēl uz šodienu daudzi bildē uz A... bla, bla, bla
patiesība ir bēdīgāka - uz A bildē tādēļ, ka nav motivācijas/intereses - gribēt un interesēt ir 2 atšķirīgas lietas
katras markas vienādas klases ciparnīcām manuāļi ir līdzīgi - cilvēkam kam ir kaut nedaudz intereses pietiek ar viena/divu nummuru vecāka modeļa manuāli latviski un jauno manuāli angliski ko pāris atšķirības salīdzināt
Ko tu ar to gribi pateikt... pieej pie spogula un pats sev pastāsti. Tā vietā , lai atbildētu, kur dabūt, sāc te kārtējo reizi dirsties. Tiem , kam ir interese un grib uzināt vairāk, šo interesi marīši mēģina nolikvidēt. Ak, nu jā, no viņas tu naudu nedabūsi
Cik tālu mūsu krīze vēl novedīs ļautiņus??? šitā degradēties Ieliku lūgumu izpalīdzēt ar 1000-ša manuāli, ne sev... man cita marka Trīs degradētie uzklupa kā maitu lijas... kur vēl tālāk mums iet, kur šitos ārstēsim, ja valdība piedevam ziņo, ka trakonamus ver ciet . Jeb tur izlaidums tikko noticis. Tad tā ari rakstiet- Haiduk, aicinam pulciņa. Pretīgi lasīt. Pašiem viņiem liekās, ka ir VAROŅI.
Vanderfon. O, 4-tais degradētais klāt, vēl viens trukst, tad visa izlase... Bet cik Vanderfon precīzi ir tavi vārdi, desmitniekā!!!: <Nu ja man tagad būs bruka, Māri! Līdz asarām ... >
Tas apstiprina manu teikto- par degradēto jociņiem tikai degradētie var dabūt bruku, bet tu neuztraucies, ar vienu roku turi bruku, ar otru raksti ... Ja turēsi ar abām, te būs garlaicīgi. Visos cirkos ir āksti, te veseli 4-ri.
Vanderfon, savējos māki aizstāvēt, es tāpat darītu... starp plātīzeru un vepri (rupjuma ziņa) neredzu atšķirību. Atceries, varderfon, es nekad neiesāku, atšķirībā no tevis (ieskaitot visus tavus bijušos nikus) Man ir pierādījumi, ka neatbilstu Welns teiktajam plātīzerim, bet welnam naf pierādījumu, ka neatbilst tam ko teicu es par viņu. www.fotoblog.lv... šādus darbus no izpētes, lidz novākšanai (no A-Z) par 1 Ls stundā nedara
Kāpēc tu tagad piemini Mari un Luni par A ??? Vai tu vienreiz vari saņemties savās domas (nu pamēģini), un atbildēt, uz topika sākuma tekstu??? Un ja tev naf , tad latviski pasaki- man naf, nevis te mozgas jāj. No savas uzpūtības un skopuma te daži tiešām liekas garu izlaidīs.
Sasar, beidz laist divkāršo morāli. Mani var apvainot, tu klusē, kad es atbildu, tu raksti. Kāpēc ar tevi nekad naf saraušanās... tu nekad neesi uzbraucis, un man naf bijis jāatbild. Labi, Sasar, es laiciņu būšu jēriņš, bet katru reizi, kad man uzbrauks būs atbildes teksts Sasar un Nr.... Nekad neesmu iesācis
Sasar, es vārdu- plātīzeris uztveru daudz apvainojošāk, nekā visus savus FB lietotos lamu vārdus kopā. Esmu dzimis laikā, kad divi vīri sagāja kopā, paspieda viens otram roku, un rokas spiedienam bija lielāks spēks, nekā tagad noslēgtam līgumam ... .. bet tagad dzēruši veči vairs nerunā par meitenēm, bet par to, ka citu apšmaukuši (uzvilkuši).