welns:Piedod, Haiduk, acīmredzot, esmu tevi aizvainojis un uzplēsis kādas senas psiholoģiskas traumas.
Nevis senas traumas, bet burtiski no tava teksta staroja klaja neticība, kam pa virsu bija liela skaudība... ko varu darīt, ja man vēl pagaidām iet labi, un man par manu darbu maksā. Bet tu kā reizi iekriti uz :<Tāpēc jaf te man skauģu un aprējēju netrūkst..> ... tiki viņu skaitā
welns:Nu ja nelaikā dzimušais, kā tas uzreiz nepieleca. Patiesībā jūtos ļoti pagodināts gūt jebkādu ievērību (kaut vai skauģa un aprējēja) no ŠĀDA veča.
Un kā tu savu pirmo repliku nosauksi Par Mari nerunāsim, iedomība pa ausīm plūst aŗā
negatIvs:sarežģīts tas Canon EOS 1000D.........................................
FB Maris visu pataisīs sarežģitu. Ja nebūtu Haidukā, kā viņš izrādītos, ka ir tik kruts... bet es jaf viņām paskaidroju, ar ko viņš atškirās no cilvēka... nosaukums viņam ir lasāms Imanta Ziedoņa dzejā. Kad saprata, ko tas nozīme, kādu mēnesi bija miers no viņa, tagad atkal lomkas sākušas. Nevajadzēja sasolīt Sasaram, tagad varētu viņu pareizajā vārdā nosaukt , bet pelnījis ir !!!