Zema tak ir, bet ko darīt ja neviens nav spējīgs neko labāku piedāvāt. es paskatījos un man liekas ka datorgrafika ņem virsroku pār fotomākslu. Tik un tā apsveicam uzvarētāju
foto.delfi.lv... Ko sakāt par šito? Man liekas ka feiks no kaut kāda žurnāla. Pie datiem 58 mm ja pareizi saprotu, un pie šāda attāluma ir vai nu tas kaķis sapīpējies kaut ko vai arī fotogrāfs pilnīgi neredzams sēdējis slēpnī divas nedēļas.
Ja iet runa par vērtēšanu, tad vienmēr ir jāsaprot, ka vērtējums ir konkrētās žurijas subjektivs lēmums!!! Būtu cita žūrija, būtu citi darbi izvēlēti. BET ja šī žūrija ir izvēlejusies šos darbus, tad apsveiksim ŠOS autorus, un nievājošos vārdus paturēsim pie sevis. Kāpēc vienmēr uzmesties par praviešiem, ja domas ir atšķirīgas, kapēc uzvarētāju traukos ir jālej darva...
ES jau apsveicu uzvarētājus un tagad izsaku savu subjektīvo viedokli par bildēm kuras man liekas apspriešanas vērtas. Protams ka katrai žūrijai vai komisijai ir savs viedoklis un viss pārējais. Arī tiesības ielikt šo vai citu darbu godalgoto kārtā. Es piemēram liktu šo foto.delfi.lv... kā pirmo vietu. Kāpēc nezinu, laikam koša. Haiduk- latvieši ir tāda interesanta tauta, ja neesi pamanījis, aši neko nedara un ja kāds kaut ko mēģina tad to noceļ no trases viens divi, nav ko izlekt!!! Ar Kurzemniekiem ir vēl trakāk, šie vēl nazi mugurā pamanās ietriekt un paši pēc tam laimīgi bez gala. Es no kurzemes tāpēc zinu.
armands_z:foto.delfi.lv... Ko sakāt par šito? Man liekas ka feiks no kaut kāda žurnāla. Pie datiem 58 mm ja pareizi saprotu, un pie šāda attāluma ir vai nu tas kaķis sapīpējies kaut ko vai arī fotogrāfs pilnīgi neredzams sēdējis slēpnī divas nedēļas.
Tā ir Līgatne. Vai kas tamlīdzīgs,vienvārdsakot ZOO.
armands_z:foto.delfi.lv... Ko sakāt par šito? Man liekas ka feiks no kaut kāda žurnāla. Pie datiem 58 mm ja pareizi saprotu, un pie šāda attāluma ir vai nu tas kaķis sapīpējies kaut ko vai arī fotogrāfs pilnīgi neredzams sēdējis slēpnī divas nedēļas.
Tā ir Līgatne. Vai kas tamlīdzīgs,vienvārdsakot ZOO.
Taa vien izskataas ka Billijam kautkas tai visaa smagi ieduuris ir.. Nu tak nepaardziivo tik ljoti ka Tavi supermegadarbi tai debilikju konkursaa nedabuuja visas 3 pirmaas vietas!
piekrītu! IMHO darbi tiek atlasīti tādi, lai katrs kas ir turējis rokās fotoaparātu padomātu - re, es taču ar` tā varu un nākamajā gadā piedalītos konkursā tādā veidā palielinot portāla apmeklējumu, ieņēmumus no reklāmas u.t.t īsāk sakot viņiem (konkursa rīkotājiem) pof** par bildēm - ņem uz masu
piekrītu! IMHO darbi tiek atlasīti tādi, lai katrs kas ir turējis rokās fotoaparātu padomātu - re, es taču ar` tā varu un nākamajā gadā piedalītos konkursā tādā veidā palielinot portāla apmeklējumu, ieņēmumus no reklāmas u.t.t īsāk sakot viņiem (konkursa rīkotājiem) pof** par bildēm - ņem uz masu
+1 tieši šādu secinājumi izdarīju, kad izbrīnījos, kā mani slavenie gulbīši pat netika labāko bilžu skaitā... no tiem laikiem, delfi "lohatronos" vairs nepiedalos