forum.gif
konkurss zelta rudens
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / konkurss zelta rudens
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.09 11:57
 citēt
kultura.delfi.lv...

Apsveicu uzvarētāju!!
Publicēts: 09.11.09 12:24
 citēt
Ooo , vispar darbelji smuki:) No tam retajam reizem kad sjite foto.delfi.lv... nekada klaja draza nav noverojama:)
Publicēts: 09.11.09 12:26
 citēt
Lunis:Ooo , vispar darbelji smuki:) No tam retajam reizem kad sjite foto.delfi.lv... nekada klaja draza nav noverojama:)

Tu esi apslimis?
Publicēts: 09.11.09 12:29
 citēt
Publicēts: 09.11.09 13:14
 citēt
Billy:
Lunis:Ooo , vispar darbelji smuki:) No tam retajam reizem kad sjite foto.delfi.lv... nekada klaja draza nav noverojama:)

Tu esi apslimis?

īsetnībā nasapratu komentu?- Billy
Publicēts: 09.11.09 13:15
 citēt
ai neņem pierē... es cepos par zemo bilžu kvalitāti atlasē.
Publicēts: 09.11.09 13:20
 citēt
Zema tak ir, bet ko darīt ja neviens nav spējīgs neko labāku piedāvāt. es paskatījos un man liekas ka datorgrafika ņem virsroku pār fotomākslu. Tik un tā apsveicam uzvarētāju :D
Publicēts: 09.11.09 13:25
 citēt
esi paskatījies tās bildes kas vēl tika piedāvātas starp 4000? vot es izskatīju un bija vēl ļoti daudzas bildes labas...
Publicēts: 09.11.09 13:25
 citēt
28 bildes laba - bet sho nesaprotu foto.delfi.lv..., manuprat nestimee - tur bij arii labaakas bildes..
Publicēts: 09.11.09 13:31
 citēt
rkraw:28 bildes laba - bet sho nesaprotu foto.delfi.lv..., manuprat nestimee - tur bij arii labaakas bildes..

Tas ir tieši tas par ko es runāju.

foto.delfi.lv...
foto.delfi.lv...
foto.delfi.lv...
Publicēts: 09.11.09 13:36
 citēt
Billy:
rkraw:28 bildes laba - bet sho nesaprotu foto.delfi.lv..., manuprat nestimee - tur bij arii labaakas bildes..

foto.delfi.lv...
foto.delfi.lv...
http://foto.delfi.lv/picture/981722/

saderam kka shitie dabus galvenaas balvas - jo ir "sponsoru berni" vai kas tamlidzigs
Publicēts: 09.11.09 13:47
 citēt
Billy:

foto.delfi.lv...
foto.delfi.lv...
[url=http://foto.delfi.lv/picture/981722/
]http://foto.delfi.lv/picture/981722/[/url]

Pašas labākās bildes :D noteikti kaut kādi vecmeistaru darbi ar dziņu sapratnes un izpratnes jēgu. It sevišķi 1 links.
Autor piedodiet par sarkasmu.:D
Publicēts: 09.11.09 13:48
 citēt
otrā bilde ir dabujusi Foto kvartāla simpātiju balvu! :)

šī bij pirmā vieta. Vienīgā bilde kas tiešām laba.
foto.delfi.lv...

cik atceros šī bija otrā vieta
foto.delfi.lv...

un šī
foto.delfi.lv...
DELFI balva labākajam dokumentālajam darbam ar autora attieksmi - ceļojums divām personām uz Barselonu.

Dokumentāla laikam tapēc, ka melnbalta! ;)
Publicēts: 09.11.09 13:52 labots
 citēt
foto.delfi.lv...
Ko sakāt par šito?
Man liekas ka feiks no kaut kāda žurnāla. Pie datiem 58 mm ja pareizi saprotu, un pie šāda attāluma ir vai nu tas kaķis sapīpējies kaut ko vai arī fotogrāfs pilnīgi neredzams sēdējis slēpnī divas nedēļas. :D
Publicēts: 09.11.09 13:55
 citēt
foto.delfi.lv...

Nu ja ka labākā Latvijā tak cels tabakas akcīzi, atbalstam valsts politiku:)
Publicēts: 09.11.09 13:55
 citēt
Ja iet runa par vērtēšanu, tad vienmēr ir jāsaprot, ka vērtējums ir konkrētās žurijas subjektivs lēmums!!! Būtu cita žūrija, būtu citi darbi izvēlēti. BET ja šī žūrija ir izvēlejusies šos darbus, tad apsveiksim ŠOS autorus, un nievājošos vārdus paturēsim pie sevis. Kāpēc vienmēr uzmesties par praviešiem, ja domas ir atšķirīgas, kapēc uzvarētāju traukos ir jālej darva... :)
Publicēts: 09.11.09 13:57
 citēt
varbūt dieskutējam vienā tēmā? Marš visi uz Diskusiju sadaļu! Te apsveicam uzvarētājus diskutējam tur!
Publicēts: 09.11.09 14:01
 citēt
ES jau apsveicu uzvarētājus un tagad izsaku savu subjektīvo viedokli par bildēm kuras man liekas apspriešanas vērtas.
Protams ka katrai žūrijai vai komisijai ir savs viedoklis un viss pārējais. Arī tiesības ielikt šo vai citu darbu godalgoto kārtā. Es piemēram liktu šo foto.delfi.lv... kā pirmo vietu. Kāpēc nezinu, laikam koša.
Haiduk- latvieši ir tāda interesanta tauta, ja neesi pamanījis, aši neko nedara un ja kāds kaut ko mēģina tad to noceļ no trases viens divi, nav ko izlekt!!! Ar Kurzemniekiem ir vēl trakāk, šie vēl nazi mugurā pamanās ietriekt un paši pēc tam laimīgi bez gala. Es no kurzemes tāpēc zinu.:)
Publicēts: 09.11.09 14:02
 citēt
Delfi ir domāts parastajam lietotājam. Kādas te vēl žūrijas vai kritēriji?
Publicēts: 09.11.09 14:03
 citēt
Vanderfons:Delfi ir domāts parastajam lietotājam. Kādas te vēl žūrijas vai kritēriji?

Kāds tak vērtē kurš labāks .Man jau ar liekas ka vērtēšanu vajadzēja atstāt tautas ziņā:)
Publicēts: 09.11.09 14:31
 citēt
armands_z:foto.delfi.lv...
Ko sakāt par šito?
Man liekas ka feiks no kaut kāda žurnāla. Pie datiem 58 mm ja pareizi saprotu, un pie šāda attāluma ir vai nu tas kaķis sapīpējies kaut ko vai arī fotogrāfs pilnīgi neredzams sēdējis slēpnī divas nedēļas. :D
Tā ir Līgatne. ;) Vai kas tamlīdzīgs,vienvārdsakot ZOO.
Publicēts: 09.11.09 14:34
 citēt
T
forelljjanka:
armands_z:foto.delfi.lv...
Ko sakāt par šito?
Tā ir Līgatne. ;) Vai kas tamlīdzīgs,vienvārdsakot ZOO.

Tātad nenopietni:(
Publicēts: 09.11.09 14:52
 citēt
Taa vien izskataas ka Billijam kautkas tai visaa smagi ieduuris ir..
Nu tak nepaardziivo tik ljoti ka Tavi supermegadarbi tai debilikju konkursaa nedabuuja visas 3 pirmaas vietas! :D
Publicēts: 09.11.09 15:02
 citēt
Billy - kuri ir tavi darbi?
Publicēts: 09.11.09 15:03
 citēt
Vanderfons:Delfi ir domāts parastajam lietotājam.

piekrītu!
IMHO darbi tiek atlasīti tādi, lai katrs kas ir turējis rokās fotoaparātu padomātu - re, es taču ar` tā varu un nākamajā gadā piedalītos konkursā tādā veidā palielinot portāla apmeklējumu, ieņēmumus no reklāmas u.t.t īsāk sakot viņiem (konkursa rīkotājiem) pof** par bildēm - ņem uz masu :D
Publicēts: 09.11.09 15:06
 citēt
cepums Niania
Publicēts: 09.11.09 15:09
 citēt
armands_z:Billy - kuri ir tavi darbi?

otrā topikā ir apskatāmi.
Publicēts: 09.11.09 15:16
 citēt
tā ar suni ierullē :D
Publicēts: 09.11.09 15:29 labots
 citēt
Kāds tak vērtē kurš labāks

Kāds tak zina, kas gaidāms ... cer, ka vieni vienīgi Anseli Adamsi, bet izrādās, piedalās māj/namsaimnieces.

Bet ja nu šādas?

Te nu nekādi nevar teikt Foresta Gampa balsī: "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Publicēts: 09.11.09 15:54
 citēt
Niania:
Vanderfons:Delfi ir domāts parastajam lietotājam.

piekrītu!
IMHO darbi tiek atlasīti tādi, lai katrs kas ir turējis rokās fotoaparātu padomātu - re, es taču ar` tā varu un nākamajā gadā piedalītos konkursā tādā veidā palielinot portāla apmeklējumu, ieņēmumus no reklāmas u.t.t īsāk sakot viņiem (konkursa rīkotājiem) pof** par bildēm - ņem uz masu :D

+1 tieši šādu secinājumi izdarīju, kad izbrīnījos, kā mani slavenie gulbīši pat netika labāko bilžu skaitā... no tiem laikiem, delfi "lohatronos" vairs nepiedalos ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):