Pēc saraksta sanāk ka būs 26 gab. fotogrāfi + pieteiksies max vēl 10 gab fotogrāfi = 36 gab Vidējais svars ~ 80kg kautsvarā = 2880 kg +apģērbs 108kg (3kg katram) + fototehnika 72kg (2kg katram) = 3060kg Un ja vēl sniegs ir???? tā kā modeles var ņemt tikai pavieglās lai jumc nesasniektu kritisko masu
zazis:Nu tad pasaki cik ir piļaujamā massa, lai uz to jumtu nesaskrien puse no fotobloga fotomīļiem....
Pēc dažu speciālistu vērtējuma- atļautā masa- 7000kg )
Tā ir slodze,kas koncentrēta vienā vietā , fotogrāfi izklīdīs Sniega slodze vien tad tika rēķināta 80kg/m2, un lai būtu drošs, x2 . 200 kg uz m2 nesmaidot , tas ir uz katru m2 fotogrāfs, aprīkojums un modele 120.100.140 droši!!!
Tas labi. Jo man jau tas jumc tā aizbraucis, ka mazā A4 vairs neietilpst (skat. skices manā galērijā... normāli tas nevar būt nu nekādi). Nepacietībā redzēt kolēģu jumtus.
Protams, jāapdomā, ko darīsim pagrabā un studijā ... Vai tad pagrabā ir tik šauri, lai tur justos neērti - tāds plašums, vietas pietiek un neviens nekož ...
Linkman:Protams, jāapdomā, ko darīsim pagrabā un studijā ... Vai tad pagrabā ir tik šauri, lai tur justos neērti - tāds plašums, vietas pietiek un neviens nekož ...
Linkman, tas, ka Tu nekod, nenozīmē, ka citi nekož Nav tak pārbaudīts, kurš kož un kurš ne Daži varbūt skrāpējas :P
ERA: ... Linkman, tas, ka Tu nekod, nenozīmē, ka citi nekož
Tātad ir pārbaudīts, ka es nekožu ... Paldies par uzticību un atsauksmi ... Juulis - redzi ir atsauksme - es nekožu ... Šoreiz (jumc3) varēji manai kamerai uzsmaidīt, citādi pagājušo reizi Octavian Tevi turēja ciet, ka pat parunāties nevarēja ...
Octavian nemaz nav sarakstā. Nevajadzēs neko kalt ...... rezultātā juulis r brīvs kā putniņš gaisā ...
Eltons: Āha... plānus kaļam... nu, nu...
Redzi pie ERAs uzticību esmu ieguvis, bet ar bildēm studijā ...mhmmm... kaut kā man čiks vien sanāk ... nevar dabūt ERU zem sofboksiem un manā kamerā... Tev vajadzēs nākt man palīgā ...