Linkman:Redzi pie ERAs uzticību esmu ieguvis, bet ar bildēm studijā ...mhmmm... kaut kā man čiks vien sanāk ... nevar dabūt ERU zem sofboksiem un manā kamerā... Tev vajadzēs nākt man palīgā ...
Gan jau, Linkman, gan jau Varbūt pirmdien izdosies
ERA - vispirms pārbaudi un tad tici ...... No savas pieredzes saku: neuzticies pirms neesi pārbaudījis ...... Varbūt pirmdien - tas labi, jo pagājušo reizi tas - negribu fočēties - izskanēja tik drūmi, ka pat atmetu cerības kādam knipsim un aizbraucu mājās ...
Aiznesu uztaisīt bildi lielāku iekš jvk a tur man pateica, ka parasti normāli cilvēki tādas bildes met ārā nevis nes palielināt Secinājums normāls es neesmu, bet nekožu, neskrāpējos un neuzbrūku
zazis:Aiznesu uztaisīt bildi lielāku iekš jvk a tur man pateica, ka parasti normāli cilvēki tādas bildes met ārā nevis nes palielināt Secinājums normāls es neesmu, bet nekožu, neskrāpējos un neuzbrūku
Uz pagājušo Jumcu tieši jvk man izķēzīja sagatavoto bildi... (laipni aicināts nenormālo pulciņā!)
zazis:Aiznesu uztaisīt bildi lielāku iekš jvk a tur man pateica, ka parasti normāli cilvēki tādas bildes met ārā nevis nes palielināt Secinājums normāls es neesmu, bet nekožu, neskrāpējos un neuzbrūku
neko teikt....labs pakalpojumu sniedzejs....izvelīgs
Eltons:Uz pagājušo Jumcu tieši jvk man izķēzīja sagatavoto bildi...
Savu panorāmu es nosūtīju uz jvk pa netu - jpg formātā un AdobeRGB profilā un viss čikiniekā ... Redzēji manu panorāmu no pēdējā jumc2 uz Pārdaugavas pusi? Izdrukāts tieši tā, ka redzu uz sava displeja ... Tā kā skaties savus profila uzstādījumus datorā ...
Jumta tēmai ir viens fons, Vārdā tas ir Vanderfons, Ieliek atkal kādu foto, Domā - nu būs dienas moto, Nez vai Fons ir arī klauns, Uzvedās kā dažbrīd ...
Viņi noteikti padomāja, ka tev ir aizbraucis jumts.
Viņi noteikti padomāja, ka tev ir aizbraucis jumts.
To ko viņi padomāja es varu nojaust noteikti vēl nedēļu runās par tādu dīvaini.....
Wow, kā šodien dažiem pojolīšiem manas bildes skauž. Vanderfon, vai tu izlasīji vakar Schnirch rakstīto tev, par tavu vecāku klūdu tevi taisot , un audzinot. Patieši esi super (bet ne varonis) idiots. Ja kādam interesē mani darbi, tad te tie ir redzami www.photodom.com... , nezogot var paskatīt, tu nožēlojamais, mazais zaglēn, bet tev līdz tādiem tālu...
Haiduk - kā es te nesen lasīju, vajag lāmāties pa rihtīgam - tā labāk var paciest sāpes un ķermenis labāk mobilizējas ...... Tāpēc vajag nosaukt indivīdus attiecīgos vārdos ...
Linkman:Haiduk - kā es te nesen lasīju, vajag lāmāties pa rihtīgam - tā labāk var paciest sāpes un ķermenis labāk mobilizējas ...... Tāpēc vajag nosaukt indivīdus attiecīgos vārdos ...
Ko darīt, ja esmu pēc dabas jautrs, un neesmu atriebīgs. Vai tu atceries no n_g bloga laikiem ko sakarīgu no viņa, tikai niku maiņa, kad aizlika viņam ciet muti, un vienmēr atkal atgriezās ar citu niku, jo blogs ir vienīgā demokratiskā lapa, kur viņam vēl atļauj riebīgi uzvesties. Citur viņam jāklusē Un līdz tai bildei, kuru viņš nozaga, un te bez atļaujas nopublicēja, viņam kā līdz komunismam. Tas, ka viņš ir caurbira fotogrāfs, tiek kompensēts ar (img] ar zagtiem darbiem un googlē novilktiem GUDRAJIEM tekstiem. Tukšklabis!!!!
Haiduks: ... un vienmēr atkal klāt, jo blogs ir vienīgā demokratiskā lapa, kur viņam vēl atļauj riebīgi uzvesties ...
Ja mēs šeit nebūtu, Fons arī nebūtu - viņam bez mums būtu garlaicīgi ......Ne bildes būtu, ko skatīt un kopēt, ne arī uz kādu komentāru atbildēt ...... Viņs taču tikai mūsu dēļ šeit uzrodās ...
Haiduks: ... un vienmēr atkal klāt, jo blogs ir vienīgā demokratiskā lapa, kur viņam vēl atļauj riebīgi uzvesties ...
Ja mēs šeit nebūtu, Fons arī nebūtu - viņam bez mums būtu garlaicīgi ......Ne bildes būtu, ko skatīt un kopēt, ne arī uz kādu komentāru atbildēt ...... Viņs taču tikai mūsu dēļ šeit uzrodās ...
Nē, viņš visur ir mēģinājis uzkundzēties ar savām pārgudrībām, bet visur aizbāzta mute, un saita noteikumi jāpilda! Pajautā par viņu, kas viņu pazīst 10 gadus atpakaļ. Kaut vai Schnirsh
Runājot par GOOGLE it kā novilktajiem tekstiem, tas skar vienu otru man par foto daudz svarīgāku aspektu, tāpēc jāatbild pietiekami publiski.
Tev, Haiduk, vīram cienījamā vecumā, ir visai maza nojausma par valodu un tās smalkumiem. Doma ir pakārtota valodas prasmei.
Nezinu iemeslu, bet ir briesmīgāk, nekā varētu šķist pat no malas. Tomēr ievēro, ka viscaur lietoju vārdu "ir"; tur visur varēja būt konstrukcija ar "nav".
daiga_a:... ja jau tik laipni lūdz, tad droši vien, ka "nebūs tik labs un neliks mazāka izmēra bildes"
Viņam var draudēt vai laipni lūgt, Visi mēs varam iet kokteili sūkt, Viņam kā pīlei ir ūdens un ledus, Ielikt grandfoto - tas dienas medus. ... Hehe - re kur jauns saīsinājums kādā no forumiem: Vanderfons - VDF - Vat De Feik ...
VDF - jā, dažiem reakcija tiešām ir What the Fuck. Pamatoti. Un būs vēl. Pamatoti. Linkmans, tagad skaidri redzu, nesaprot, kur un kāpēc viņš piedalās. Viņš nav redzējis procesa saknes. Piezīmes par reitingu ir saprotamas - viņš spriež pēc sevis. Ja nu kāds nav pamanījis portālā, cik skaista Linkmanam dvēsele un lirisks fotoaparāts. Piemēram, es neesmu pamanījis - neskatos.
Zazi ... bildes, kas netiek pārsaglabātas, tiek ielinkotas tādā izmērā, kādā to pieļauj portāla bioritmi, skripti un citi aizkadra mehānismi. Tas nav atkarīgs no citētāja. Tā ir portāla dzinēja uzbūves īpatnība, ko citētājs NEVAR atrisināt. Citētājs nenosaka, cik pa garāko malu pikseļu bildei te var vai nevar būt. Die's pas' taisīt visiem citējamajiem kadriem SAVE AS, lai tikai Zazim būtu ērti. Tas nenotiks.
Linkman, iztēle šeit būtu visai ejoša prece. Ja saņemu vēstuli, kurā rakstīts: "Vai tas biji tu? Haiduks man teica ....," tad, zinot godavīru (daudz mums tādu pēdējā laikā) vājās vietas, iztēli nākas likt malā. Un izvēlēties citus ieročus. Tāpēc atkārtoju viena personāža vārdus no k/f: Što za kaņiķeļ?
Linkman, esmu veiksmīgi atdevis vairākas filmiņas tīstīties, tākā tas ir roku darbs, tad aizņem vairākas dienas. Es biju domājis šonedeļ dabūt atpakaļ, bet neviens nav zvanījis. 1dien sākšu trobelēt. Ceru, ka neko viņi nav pārgaismojuši.
Bet bildi noteikti nenesīšu uz turieni. Tas ir pārāk privāti. Tev parādīšu obligāti.
P.S. pat ja nestu, tas neiederētos, jo jumts tur nekur neaizbrauca, viņa jau sen tur nebija
Andreass - atnes vienkāršu bildi, kas izskatās biku crazy un viss. Galvenais piedalīties, ne jau vinnēt ... Tu domā, ka kāds zinās, ka tā ir Tava bilde - neviens ... Nu varbūt izņemot mani - Tu taču man parādīsi, ko atnesi ...