Lunis:Da būs šitais pasāciens vai nabūs ? Es jau galīgi esmu sajucis sjitajos penteros?
nu tak būs būs, sešpatsmitajā skati pirmajā lapā
Ja Tu būtu, tad tas vapšē būtu ZDORAVA
Es jau centisjos tik baidos ka man tai datuma Cesis kautkas raztne kalendaram pedejie kadrs jataisa , vai cautkada faakin studija kautkads purns jatrenka , ja ar visam maxsliniecu grimmetaju baru tixsim Riga laicigi tad MEGINASJU
Kā Tu nesaproti - ja Tu kavējies, tad kurš kāps lejā pēc Tevis, lai uzlaistu Tevi uz jumta ... Man škiet Schnircks jumc1 pasākumā vismaz piecas reizes skraidīja turp šurp, lai uzlaistu kavētājus ...
Kā Tu nesaproti - ja Tu kavējies, tad kurš kāps lejā pēc Tevis, lai uzlaistu Tevi uz jumta ... Man škiet Schnircks jumc1 pasākumā vismaz piecas reizes skraidīja turp šurp, lai uzlaistu kavētājus ...
kavētājus??? nu negribas tā sevi dēvēt, ja darbs beidzas 18.00... 17.30 jau tāds skolēnu laiks
un, varbūt Tu varētupaskaidrīt pēc tiem kavētājiem??? nāks tikai par labu veselībai
stings: varbūt Tu varētupaskaidrīt pēc tiem kavētājiem??? nāks tikai par labu veselībai
Ar veselību man ir viss kārtībā un es nemainītu jumta kadrus pēc Tevis skraidīšanas ... Nāksies vien sarunāt ar Schnircku. Es Tev tikai izskaidroju situāciju, lai Tu saprastu, ko nozīmē īpaša sarunāšana. Ar mani šoreiz neizdosies sarunāt ...
Vavers:Kaada kriize!!! Tev man liekas, tagad rokas pilnas darba
Varbūt tieši tāpēc, ka pilnas roka darba un jumtam vairs neatliek laika ... Anita - bet apdomā labi - varbūt ir vērts savienot staro riga ar jumta skatiem ...
stings: varbūt Tu varētupaskaidrīt pēc tiem kavētājiem??? nāks tikai par labu veselībai
Ar veselību man ir viss kārtībā un es nemainītu jumta kadrus pēc Tevis skraidīšanas ... Nāksies vien sarunāt ar Schnircku. Es Tev tikai izskaidroju situāciju, lai Tu saprastu, ko nozīmē īpaša sarunāšana. Ar mani šoreiz neizdosies sarunāt ...
katra fiziska aktivitāte nāk par labu katram, it sevišķi, ja nav vairs 30mit, arī tiem, kam šķiet, ka ar veselību ir OK un neraudāšu, ja netikšu uz tā jumta... neskriešu jau tāpēc no sava darba ātrāk...
stings:katra fiziska aktivitāte nāk par labu katram, it sevišķi, ja nav vairs 30mit, arī tiem, kam šķiet, ka ar veselību ir OK un neraudāšu, ja netikšu uz tā jumta... neskriešu jau tāpēc no sava darba ātrāk...
Mīļais kaķīti: - ja visu dienu sēdi pie datora un nekusties, tad slodze arī noderētu. Man nevis škiet, bet ir ok ar fizisko slodzi un veselību ... - raudāt gan nevajag, bet vajag sarunāt un nākt. Aizej uz darbu ātrāk vai kādu dienu paliec ilgāk, bet nu labi - nav jau tik svarīgi, ko es te rakstu - Tev tāpat pašai jāizdomā, kā labāk darīt. Bet izlemjot padomā par Schnircku ...
stings:katra fiziska aktivitāte nāk par labu katram, it sevišķi, ja nav vairs 30mit, arī tiem, kam šķiet, ka ar veselību ir OK un neraudāšu, ja netikšu uz tā jumta... neskriešu jau tāpēc no sava darba ātrāk...
Mīļais kaķīti: - ja visu dienu sēdi pie datora un nekusties, tad slodze arī noderētu. Man nevis škiet, bet ir ok ar fizisko slodzi un veselību ... - raudāt gan nevajag, bet vajag sarunāt un nākt. Aizej uz darbu ātrāk vai kādu dienu paliec ilgāk, bet nu labi - nav jau tik svarīgi, ko es te rakstu - Tev tāpat pašai jāizdomā, kā labāk darīt ...
Mīļais zaķīt, nesatraucies, esmu pietiekami fiziski aktīva.... ... un paldies par ieteikumiem mana darba grafika nobīdei, bet diemžēl tā man nederēs, jo ne jau stundas ir galvenais manā darbā.. nu nevaru es pateikt šefam, ka 16.ajā atceļas sarunas, jo man jāskrien uz jumtu
Anita_:nav tam sakara ar darba pilnām rokām, bet ar manu noskaņojumu pašreizējo....negribu ne starus, ne jumtu....un visvairāk - baru
Nu beidz , vaig jaukaku skatu uz dzivi Man ar darpss darbu dzen viens par otru intresantaki un exstremaki nju vienaa reksjanaa , vaig vaig izklaides kas nav saistitas ar darbiem un izpriecam Piemeram pirms paris dienam atcelam sjomku jo mums krampji vedera iemetas no reksjanas , Bij jauztasa oficials portreis kadam cjalim kurs sance loti oficiala amata pie reizes vinss ar aktieriis Aizbraucam viss bars ka viss oficiali sarunat IZNAK dzeks ~25-30 sagrimmets sirms peleka uzvalcinja MES MEMI , nu taka jataisa sjim tas oficialais portreis ko visados EU oficiozos basts a grimetaja kas sjo labi pazist saka TAS NEESI TU sjis saka SKAIDRS ka nesmu tas ir "Chekists izvarotajs kas biegas nosaujas" saka man reku pistjiks kabata mozj taisam ar to pistjiku jau mute ? Mes ar maklinieci bija stivi no smiekliem Saki vel ka oficiozi darbi garlaiko
Būtu labi zināt cikos tieši notiks "uzkāpšana debesīs", jo pirmajā reizē kustība notika vismaz 30 min. pēc noliktā tikšanās laika. Neesmu mākslinieks, tāpēc, ja iespējams, lūdzu precīzāku laiku +- 5 min.
Jā bāleliņi un seltenes MAN AR vēl joprojām nekur no Wendens navaid izbraukts , taka atvainojiet piedodied nedavilks lidz galvaspilsetai lidz velai naktei drosji