forum.gif
JUMC3 dalībnieki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / JUMC3 dalībnieki
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.09 12:49
 citēt
Personāži un jumts - tas ir visai tipiski.
Publicēts: 14.11.09 14:30
 citēt
www.fotoblog.lv... mans jumts ir labāks par jūsējo JUMC
Publicēts: 14.11.09 16:32
 citēt
Lunis:Da būs šitais pasāciens vai nabūs ? Es jau galīgi esmu sajucis sjitajos penteros?:)

nu tak būs būs, sešpatsmitajā :) skati pirmajā lapā :)

Ja Tu būtu, tad tas vapšē būtu ZDORAVA :)
Publicēts: 14.11.09 16:42
 citēt
piesakos uz sadali
Publicēts: 14.11.09 16:47
 citēt
negatIvs:piesakos uz sadali

A ko tu taisies dalīt?
Publicēts: 14.11.09 16:51
 citēt
sadale ir daudzu pasākumu neatņemama sastāvdaļa. labākais variants ir piedalīties sadalē neapmeklējot pašu pasākumu
Publicēts: 14.11.09 17:02
 citēt
Sadale nav tas labākais, labākais ir iekasēt nodevas tirgojot biļetes....
Publicēts: 14.11.09 20:03
 citēt
SL:
Lunis:Da būs šitais pasāciens vai nabūs ? Es jau galīgi esmu sajucis sjitajos penteros?:)

nu tak būs būs, sešpatsmitajā :) skati pirmajā lapā :)

Ja Tu būtu, tad tas vapšē būtu ZDORAVA :)

Es jau centisjos tik baidos ka man tai datuma Cesis kautkas raztne kalendaram pedejie kadrs jataisa , vai cautkada faakin studija kautkads purns jatrenka , ja ar visam maxsliniecu grimmetaju baru tixsim Riga laicigi tad MEGINASJU:)
Publicēts: 14.11.09 21:27
 citēt
blac:www.fotoblog.lv... mans jumts ir labāks par jūsējo JUMC

Jābrauc uz blaca jumcu skatīties "staro čuhņa"?
Publicēts: 14.11.09 22:12
 citēt
Vaveru pieraksti :)
Publicēts: 14.11.09 22:46
 citēt
es ar bushu, ja nekas neatgadisies, tad noteikti busu klat ka likts :)
Publicēts: 14.11.09 23:33
 citēt
16. varētu, bet mazliet pēc 18.00 , jāstrādā :( kā varēs tikt uz jumta tie, kas kavē mazliet ?
Publicēts: 14.11.09 23:35
 citēt
bet mani svītro.....:)
Publicēts: 14.11.09 23:54
 citēt
man radošā krīze un arī emocionālā...negribas lielu baru....piedodiet:)
Publicēts: 15.11.09 00:26
 citēt
Ar īpašu sarunāšanu:)

kā izpaužas īpaša sarunāšana? :D
pateicības nedodu :) audzināšana neatļauj
Publicēts: 15.11.09 00:39 labots
 citēt
stings: kā izpaužas īpaša sarunāšana? :D

Kā Tu nesaproti - ja Tu kavējies, tad kurš kāps lejā pēc Tevis, lai uzlaistu Tevi uz jumta ...;)
Man škiet Schnircks jumc1 pasākumā vismaz piecas reizes skraidīja turp šurp, lai uzlaistu kavētājus ...;)
Publicēts: 15.11.09 00:45 labots
 citēt
Linkman:
stings: kā izpaužas īpaša sarunāšana? :D

Kā Tu nesaproti - ja Tu kavējies, tad kurš kāps lejā pēc Tevis, lai uzlaistu Tevi uz jumta ...;)
Man škiet Schnircks jumc1 pasākumā vismaz piecas reizes skraidīja turp šurp, lai uzlaistu kavētājus ...;)

kavētājus??? nu negribas tā sevi dēvēt, ja darbs beidzas 18.00... 17.30 jau tāds skolēnu laiks

un, varbūt Tu varētupaskaidrīt pēc tiem kavētājiem??? nāks tikai par labu veselībai :D
Publicēts: 15.11.09 00:51
 citēt
Anita_:man radošā krīze un arī emocionālā...negribas lielu baru....piedodiet:)

Kaada kriize!!! Tev man liekas, tagad rokas pilnas darba ;)
Publicēts: 15.11.09 00:53
 citēt
stings: varbūt Tu varētupaskaidrīt pēc tiem kavētājiem??? nāks tikai par labu veselībai :D

Ar veselību man ir viss kārtībā un es nemainītu jumta kadrus pēc Tevis skraidīšanas ...;)
Nāksies vien sarunāt ar Schnircku. Es Tev tikai izskaidroju situāciju, lai Tu saprastu, ko nozīmē īpaša sarunāšana. Ar mani šoreiz neizdosies sarunāt ...;)
Publicēts: 15.11.09 00:56
 citēt
Vavers:Kaada kriize!!! Tev man liekas, tagad rokas pilnas darba ;)

Varbūt tieši tāpēc, ka pilnas roka darba un jumtam vairs neatliek laika ...;)
Anita - bet apdomā labi - varbūt ir vērts savienot staro riga ar jumta skatiem ...;)
Publicēts: 15.11.09 01:03
 citēt
Linkman:
stings: varbūt Tu varētupaskaidrīt pēc tiem kavētājiem??? nāks tikai par labu veselībai :D

Ar veselību man ir viss kārtībā un es nemainītu jumta kadrus pēc Tevis skraidīšanas ...;)
Nāksies vien sarunāt ar Schnircku. Es Tev tikai izskaidroju situāciju, lai Tu saprastu, ko nozīmē īpaša sarunāšana. Ar mani šoreiz neizdosies sarunāt ...;)

katra fiziska aktivitāte nāk par labu katram, it sevišķi, ja nav vairs 30mit, arī tiem, kam šķiet, ka ar veselību ir OK :D
un neraudāšu, ja netikšu uz tā jumta... neskriešu jau tāpēc no sava darba ātrāk...
Publicēts: 15.11.09 01:10
 citēt
Schnircks:Stings: tad kā ar Tevi?;) Linkman diezgan saprotami jau paskaidroja:)
Nekas sāpīgs- nekādas pateicības:)

Linkman neko nepaskaidroja, bet tikai paķircinājās, laikam garlaicības mākts...:D

Vai ir iespēja apmeklēt jūsu jauko pasākumu, ja ierodos mazliet vēlāk?
Publicēts: 15.11.09 01:14 labots
 citēt
stings:katra fiziska aktivitāte nāk par labu katram, it sevišķi, ja nav vairs 30mit, arī tiem, kam šķiet, ka ar veselību ir OK :D un neraudāšu, ja netikšu uz tā jumta... neskriešu jau tāpēc no sava darba ātrāk...

Mīļais kaķīti:
- ja visu dienu sēdi pie datora un nekusties, tad slodze arī noderētu. Man nevis škiet, bet ir ok ar fizisko slodzi un veselību ...;)
- raudāt gan nevajag, bet vajag sarunāt un nākt. Aizej uz darbu ātrāk vai kādu dienu paliec ilgāk, bet nu labi - nav jau tik svarīgi, ko es te rakstu - Tev tāpat pašai jāizdomā, kā labāk darīt. Bet izlemjot padomā par Schnircku ...;)
Publicēts: 15.11.09 01:23
 citēt
Linkman:
stings:katra fiziska aktivitāte nāk par labu katram, it sevišķi, ja nav vairs 30mit, arī tiem, kam šķiet, ka ar veselību ir OK :D un neraudāšu, ja netikšu uz tā jumta... neskriešu jau tāpēc no sava darba ātrāk...

Mīļais kaķīti:
- ja visu dienu sēdi pie datora un nekusties, tad slodze arī noderētu. Man nevis škiet, bet ir ok ar fizisko slodzi un veselību ...;)
- raudāt gan nevajag, bet vajag sarunāt un nākt. Aizej uz darbu ātrāk vai kādu dienu paliec ilgāk, bet nu labi - nav jau tik svarīgi, ko es te rakstu - Tev tāpat pašai jāizdomā, kā labāk darīt ...;)

Mīļais zaķīt, nesatraucies, esmu pietiekami fiziski aktīva....
... un paldies par ieteikumiem mana darba grafika nobīdei, bet diemžēl tā man nederēs, jo ne jau stundas ir galvenais manā darbā.. nu nevaru es pateikt šefam, ka 16.ajā atceļas sarunas, jo man jāskrien uz jumtu :D
Publicēts: 15.11.09 11:18
 citēt
Atsaucu savu dalību -esmu galīgi slims!
Publicēts: 15.11.09 14:51
 citēt
nav tam sakara ar darba pilnām rokām, bet ar manu noskaņojumu pašreizējo....negribu ne starus, ne jumtu....un visvairāk - baru:(
Publicēts: 15.11.09 15:29
 citēt
Anita_:nav tam sakara ar darba pilnām rokām, bet ar manu noskaņojumu pašreizējo....negribu ne starus, ne jumtu....un visvairāk - baru:(

Nu beidz , vaig jaukaku skatu uz dzivi :) Man ar darpss darbu dzen viens par otru intresantaki un exstremaki nju vienaa reksjanaa , vaig vaig izklaides kas nav saistitas ar darbiem un izpriecam :) Piemeram pirms paris dienam atcelam sjomku jo mums krampji vedera iemetas no reksjanas , Bij jauztasa oficials portreis kadam cjalim kurs sance loti oficiala amata pie reizes vinss ar aktieriis :) Aizbraucam viss bars ka viss oficiali sarunat IZNAK dzeks ~25-30 sagrimmets sirms peleka uzvalcinja MES MEMI , nu taka jataisa sjim tas oficialais portreis ko visados EU oficiozos basts a grimetaja kas sjo labi pazist saka TAS NEESI TU sjis saka SKAIDRS ka nesmu tas ir "Chekists izvarotajs kas biegas nosaujas" saka man reku pistjiks kabata mozj taisam ar to pistjiku jau mute ?:) Mes ar maklinieci bija stivi no smiekliem :):) Saki vel ka oficiozi darbi garlaiko:):)
Publicēts: 15.11.09 20:44
 citēt
Piesakos uz 1.daļu
Publicēts: 15.11.09 22:53
 citēt
Izkataas, ka buusim La4i abi + KARO (patlaban izdzeestais)
Publicēts: 16.11.09 06:21
 citēt
taaks. tiem, kas nav bijushi un visu shito spama juuru neveelas paarrakt - kur notiek pulceeshanaas lai tiktu "aizliegtajaa" zonaa?
Publicēts: 16.11.09 12:45
 citēt
Būtu labi zināt cikos tieši notiks "uzkāpšana debesīs", jo pirmajā reizē kustība notika vismaz 30 min. pēc noliktā tikšanās laika. Neesmu mākslinieks, tāpēc, ja iespējams, lūdzu precīzāku laiku +- 5 min.
Publicēts: 16.11.09 13:51
 citēt
Schnircks:Uzkaapshana plaanota 18:00
Cik nu pashi buusim disciplineeti, tik buus. Ieejas biljete ir tik un taa.

beidzot ir prātīgi vārdi :)... "Jumc aizbrauc" tomēr jāņem.
Publicēts: 16.11.09 14:25
 citēt
Sorry, šoreiz netieku, jābildē viens pasākums...
Publicēts: 16.11.09 14:58
 citēt
Schnircks:Ak jā, neaizmirstiet groziņu saviesīgajai daļai:))

ehh...groziņš palika mājās, darbā nav neviena groziņa....
Publicēts: 16.11.09 15:08
 citēt
Man tomēr Force Majeure iestājies... netieku...
Piedodiet, kollēgas!
Bildi publicēšu.
Publicēts: 16.11.09 15:29
 citēt
Jā bāleliņi un seltenes MAN AR vēl joprojām nekur no Wendens navaid izbraukts , taka atvainojiet piedodied nedavilks lidz galvaspilsetai lidz velai naktei drosji:(
Publicēts: 16.11.09 15:33
 citēt
Schnircks:Ak jā, neaizmirstiet groziņu saviesīgajai daļai:))

40% un gurkjiishi derees? :D
Publicēts: 16.11.09 16:01
 citēt
Luni, un es jau nožēloju, ka būtu palaidusi garam izdevibu Tevi satikt:)
Publicēts: 16.11.09 16:04
 citēt
Kāds vispār būs?
Publicēts: 16.11.09 16:04
 citēt
Namatēvs ir, ko vēl vairāk vajag :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3