aitinaa:Luni, un es jau nožēloju, ka būtu palaidusi garam izdevibu Tevi satikt
Ui , man man ar butu bijis intresanti par cik pagajusja gada BIJU uz spidinasjanu auxsja ZINU KA KRUTS SKATS bet neapzinīgie pasutitaji nepieredzejusjie vinju menedzeri neko nejedz laikus un kartigi sakordinet ta nu mes te dzeram edam laipni prieksja krautos labumus un lenam urbinamies ta vieta lai razjigi visju dienu stradatu un brauktu majas Vienigais labums STUNDU APMAKSA , kas nevar racionali saplanot tas nerecionali maksa par baxstisjanos
Luni- ai, nu tās gaismas es nekad neesmu sapratusi, tapat ka salutu- nesaprotu par ko tur var jusmot bet pasakums gan jau būs labs,kaut arī te dažs labs paziņo, ka netiek
ā, jau pāri pieciem, jāsteidzas! vēl tak pa ceļam fotobodē jāieskrien, jāpaņem kāda filmiņa, citādi bildēšana nesanāks, bet tieši šovakar ir garastāvoklis, ka derētu arī pabildēt.
aitinaa:Riebiga- nebusu gan, bet nebiju jau ari solijusi. saraksta tak neesmu
UI, es to paspeeju palaist garaam.. BEt sarakstaa iiapssi neiedziljinaajos... No otras puses, nu nekas, gan jau kaads atkal iemuuzzinas forssaakso briizzus... ))
Jumts kā vienmēr bija foršs, Schnircks kā vienmēr viesmīlīgs Nākamreiz tik jāsarunā ar to tur augšā, lai lietus nelīst No tiem, kas mani šovakar studijā sabildēja, gaidīšu bildes