завсегдатай - Частый или постоянный посетитель. To es par VDF - kaut kā nevar rimties - izskatās, ka sirsniņa sāp par to, ka mamma nepalaida uz ballīti. Paldies par pasākumu! h
Ēē, nu ja reiz reportāžas tik paknapas, tad pastāstat - kā gāja? Ko darījāt uz jumta? Ko darījāt zem jumta? Cik ilgi notusējāt? Kurš iesniedza labāko "ieejas biļeti"? Kas pienācās tiem, kam nebija ieejas biļete? C`mon ļautiņi - neesat tik skopi
Kāpēc? Tam visam ir kāds/jebkāds sakars ar tādu foto, kas interesētu mani? Pēc kā to var spriest? Tusēšanai man jau ir sava armija, katrā pilsētā sava - arī Tavā Liepājā.
Kāpēc? Tam visam ir kāds/jebkāds sakars ar tādu foto, kas interesētu mani? Pēc kā to var spriest? Tusēšanai man jau ir sava armija, katrā pilsētā sava - arī Tavā Liepājā.
Tu nekādīgi nevari beigt, visu laiku centies, kā nevari tā nevari beigt. Pamaini partnerus vai aizej pie daktera. Jelgavā arī Tev ir sava tusēšanas armija?
Vavers slinko - neko nav atsūtījis ......Nākošreiz vajadzēs ar manu kameru mani fočēt ...
smartins:Man 30 bildes jau ir, bet līdz Linkmanam vēl netiku.
Es jau tik daudz visādos reportos parādos, ka vari mani mierīgi izlaist ...... To vienu bildi - Vavers, ERA un es - ja kaut kas sanāca, tad to man var kādreiz atsūtīt ...
SL:Ēē, nu ja reiz reportāžas tik paknapas, tad pastāstat - kā gāja? Ko darījāt uz jumta? Ko darījāt zem jumta? Cik ilgi notusējāt? Kurš iesniedza labāko "ieejas biļeti"? Kas pienācās tiem, kam nebija ieejas biļete? C`mon ļautiņi - neesat tik skopi
- gājām ar kājām, lifts pavilka ātrāk jumta un arī pretejā virzienā, bet vakarā braucām mājās ar auto ... - uz jumta izvērsu statīva kājas ļoti plaši, lai stabils atbalsts, taču vējā kamera tomēr nedaudz vibrēja - it seviški pie garas ekspozīcijas (10-15) sek. Dažiem kājas (statīva) ne parāk plaši vērās un tāpēc brīnījās par manu statīvu. Uz jumta dažbrīd lija lietus un ar vēju aizsita objektīvu. Bet nekas - daži kadri pat asi sanāca. - Zem jumta - dzērām, ēdām, runājām, skatījām bildes, modelējamies, novērtējam bildes - man vajadzēja skaitt melnos punktiņus. Kā jau paredzēju - krāniņš ar lukturīti vinnēja. Šeit var skatīt atnestās bildes: - www.fotoblog.lv... - Labāko iesniedza Alvils (skatīt šeit: www.fotoblog.lv... ...), otrā vietā: Lutums, trešā vieta: anonims_. Augstāk minētā reportāžā pirmās trīs bildes. - Tiem, kas vinnēja (kā Schnirks teica) iespēja fočēt studijā. Par laiku gan nekas netika teikts - stunda, divas vai trīs, bet tomēr patīkami. - Es pat zinu, kam nebija ieejas biļete, bet neteikšu - citādi dabūšu ar statīvu pa galvu ... - ko lai vēl saka - uztaisīju vienu crazy profila bildi (es ļāvu sevi fočēt studijā superīgā izskatā), bet Vavers vēl nav atsūtījis oriģinālu ... Laikam dabū pūst un trenēties rītdienas pasākumam ... Nu tā īsumā. SL - tagad Tu man vienu fotosesiju parādā par šo aprakstu ...
Paskatīju, atcerējos Vanderfonu (bet ne sliktā nozīmē), ko viņš man rakstīja: <Vanderfons@76.73.38.18 | 10:42 17.11.2009 Kadrs amizants, bet ... par ko domā, to redz, par ko domā, to (bildē) rāda >