forum.gif
JUMC3 dalībnieki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / JUMC3 dalībnieki
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.11.09 01:01
 citēt
SL:Nē, portreti ir garlaicīgi vai nu arī vajag riktīgi mākslinieciski interesanti :)

Tjā, laikam neko nevajadzēja rakstīt par jumc3 pasākumu, izskatās, ka nespīd man sesija ...:(
Teikšu Tev atklāti - mākslinieciski interesē peldkostīms sniegā vai spoguļos ...;)
Publicēts: 19.11.09 09:07
 citēt
Ko neiesūtām savas biļetes publicēšanai?!
Pagaidām tikai Haiduks savu exponējis.
Savu eventuālo Jumc3 bildi tad publicēšu pirmdien.
Publicēts: 19.11.09 09:09
 citēt
Eltons:Ko neiesūtām savas biļetes publicēšanai?!
Pagaidām tikai Haiduks savu exponējis.

Es savu arī jau nākošā dienā pēc pasākuma ieliku bloga galerijā. ;)
Publicēts: 19.11.09 09:13
 citēt
Gudris:
SL:Nē, portreti ir garlaicīgi
kush....Laciz apvainosies :(:D
ak paliadi gan iespeeju garaam pakluseet? :D
Publicēts: 19.11.09 09:26
 citēt
Laciz:
Gudris:] kush....Laciz apvainosies :(:D
ak paliadi gan iespeeju garaam pakluseet? :D

Garlaicīgi? :D Drīzāk ,nav viegli.Ar standartsejas izteiksmi-Nu,kā es izskatos!? ,cauri netikt. ;) Tur vajag arī plikumu klāt! :D Vai vismaz pozu seksīgu.Nav viegli arī bildētājam,jo ja nav,tad viņam jāmēģina dabūt ārā iecerētās emocijas.
Publicēts: 19.11.09 09:30
 citēt
nu ja... un vairumu "pilnpozas" bilzhu jau izvilks te blogaa kaads aaraa paizgraabstiits pups. veiksmi jums!
Publicēts: 19.11.09 09:41
 citēt
Laciz:nu ja... un vairumu "pilnpozas" bilzhu jau izvilks te blogaa kaads aaraa paizgraabstiits pups. veiksmi jums!

Mums?Es vispār tikai putnus prezentēju! :D Un blogā topā ir datorgrafika(par to liecina visu laiku labāko bilžu tops)žanrs kas mani galīgi nesaista(vismaz blogeru līmenī un izpildījumā). ;)
Labāk ieliec kādu foršu ,asu raksturportretiņu,Tev sanāk! ;)
Publicēts: 19.11.09 11:38 labots
 citēt

For Šņurks.
Publicēts: 19.11.09 11:41
 citēt
"vismaz blogeru līmenī un izpildījumā"

He, he!
Namjok pōņal!
Publicēts: 19.11.09 11:48
 citēt
Publicēts: 19.11.09 15:44
 citēt
Eltons:"vismaz blogeru līmenī un izpildījumā"

He, he!
Namjok pōņal!

Ja arī bija kāds namjoks,ne Tev Valdi ! ;) Un ja Tevi patiešām interesē ,neko tā tapšānā nejēdzoša cilvēka viedoklis,tad kādreiz tusā,pie grādīgā glāzes! :D Skats no malas! :D
Publicēts: 20.11.09 02:04
 citēt
forelljjanka:
Eltons:"vismaz blogeru līmenī un izpildījumā"

He, he!
Namjok pōņal!

Ja arī bija kāds namjoks,ne Tev Valdi ! ;) Un ja Tevi patiešām interesē ,neko tā tapšānā nejēdzoša cilvēka viedoklis,tad kādreiz tusā,pie grādīgā glāzes! :D Skats no malas! :D

Labi , netaisnojies, vai bez Valda tur ir vēl kāds darbs datorgrafikā masveidā. Iemācieties par vārdiem atbildēt !
Tikko acs pret aci, tā ragi dūņās :D
Bet tas pajolitis atkal tēlo vareno :D (anirčiks izdomājis liels būt- Laciz, bet tikai visu pielāčo :( :( :(
Publicēts: 20.11.09 02:31
 citēt
Vanderfons:

For Šņurks.

Ooooo!!! Vanderfons atradis savu sapņu sievietes. Nu c es saprotu tagad,kāpēc tādu laiku mums miers no viņa :D:D:D
Publicēts: 20.11.09 03:07
 citēt
vipsar, shadus tipazhus bildet varetu but krietni interesantak neka kartejo nenobriedusho 19gadiigo skukji - tas no pers. pieredzes.
Publicēts: 20.11.09 03:34
 citēt
versatile:vipsar, shadus tipazhus bildet varetu but krietni interesantak neka kartejo nenobriedusho 19gadiigo skukji - tas no pers. pieredzes.

Katram savas vājības :D
Publicēts: 20.11.09 08:40
 citēt
Haiduks:
forelljjanka:uote]

Labi , netaisnojies, vai bez Valda tur ir vēl kāds darbs datorgrafikā masveidā. Iemācieties par vārdiem atbildēt !
Tikko acs pret aci, tā ragi dūņās :D
Bet tas pajolitis atkal tēlo vareno :D (anirčiks izdomājis liels būt- Laciz, bet tikai visu pielāčo :( :( :(

Ja nu Tu gadijienā nesaproti,koments nav domāts Tev!Tā ir atbilde Eltonam.Turpini bildēt to kas Tev patīk un kašķēties ar tiem kam tas patīk(no malas ir baigi smieklīgi).To es Tev kā Tevis nīstais putniņbildētājs saku(tēma no kuras Tu un Tavs favorīts Alloxa saprot kā cūka no aviācijas).Tagad vari lekt kaut uz ezi(neatradīsi ,viņi čuč)ar Tevi diskutēt netaisos!
Publicēts: 20.11.09 11:54
 citēt
uh, forelljjanka!!!
Publicēts: 20.11.09 20:03
 citēt
žēl, netiku, tāda h...pagāja garām
Publicēts: 20.11.09 20:24
 citēt
Haiduks:
kas i smerdeli - atkal nenotureejies? Tu jau zini, Taarp - zemee Tevi.
Publicēts: 23.11.09 10:59
 citēt
Sen jau varēji tā izdarīt :) Tev tur viss nepieciešamais ir lai pārfotografētu :)
Publicēts: 23.11.09 12:02
 citēt
Schnircks:Tā, nu jau 15 bildes ir:)

Nu re, tad jau pirmo pusi var reportāžās apkopot.
Tad es arī savu trako bildi atrādīšu...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8