SL:Nē, portreti ir garlaicīgi vai nu arī vajag riktīgi mākslinieciski interesanti
Tjā, laikam neko nevajadzēja rakstīt par jumc3 pasākumu, izskatās, ka nespīd man sesija ... Teikšu Tev atklāti - mākslinieciski interesē peldkostīms sniegā vai spoguļos ...
Garlaicīgi? Drīzāk ,nav viegli.Ar standartsejas izteiksmi-Nu,kā es izskatos!? ,cauri netikt. Tur vajag arī plikumu klāt! Vai vismaz pozu seksīgu.Nav viegli arī bildētājam,jo ja nav,tad viņam jāmēģina dabūt ārā iecerētās emocijas.
Laciz:nu ja... un vairumu "pilnpozas" bilzhu jau izvilks te blogaa kaads aaraa paizgraabstiits pups. veiksmi jums!
Mums?Es vispār tikai putnus prezentēju! Un blogā topā ir datorgrafika(par to liecina visu laiku labāko bilžu tops)žanrs kas mani galīgi nesaista(vismaz blogeru līmenī un izpildījumā). Labāk ieliec kādu foršu ,asu raksturportretiņu,Tev sanāk!
Ja arī bija kāds namjoks,ne Tev Valdi ! Un ja Tevi patiešām interesē ,neko tā tapšānā nejēdzoša cilvēka viedoklis,tad kādreiz tusā,pie grādīgā glāzes! Skats no malas!
Ja arī bija kāds namjoks,ne Tev Valdi ! Un ja Tevi patiešām interesē ,neko tā tapšānā nejēdzoša cilvēka viedoklis,tad kādreiz tusā,pie grādīgā glāzes! Skats no malas!
Labi , netaisnojies, vai bez Valda tur ir vēl kāds darbs datorgrafikā masveidā. Iemācieties par vārdiem atbildēt ! Tikko acs pret aci, tā ragi dūņās Bet tas pajolitis atkal tēlo vareno (anirčiks izdomājis liels būt- Laciz, bet tikai visu pielāčo
Labi , netaisnojies, vai bez Valda tur ir vēl kāds darbs datorgrafikā masveidā. Iemācieties par vārdiem atbildēt ! Tikko acs pret aci, tā ragi dūņās Bet tas pajolitis atkal tēlo vareno (anirčiks izdomājis liels būt- Laciz, bet tikai visu pielāčo
Ja nu Tu gadijienā nesaproti,koments nav domāts Tev!Tā ir atbilde Eltonam.Turpini bildēt to kas Tev patīk un kašķēties ar tiem kam tas patīk(no malas ir baigi smieklīgi).To es Tev kā Tevis nīstais putniņbildētājs saku(tēma no kuras Tu un Tavs favorīts Alloxa saprot kā cūka no aviācijas).Tagad vari lekt kaut uz ezi(neatradīsi ,viņi čuč)ar Tevi diskutēt netaisos!