Pirmkārt, apsveicu tos kuri ieguvuši godalgotās vietas Delfi rudens konkursā. Bet no otras puses apskatot parējos darbus kurus kā profesionālā žūrija atzinusi par labu esot man paliek diezgan skumji. Vai tiešām no ~4000 darbiem nebija iespējams atlasīt labākus darbus?
Vai arī tiešām jūtams pirksts no sponsoru puses mērķēt to visu vairāk uz pilnīgu amatieru auditoriju?
apskatījos visus uzvarētāju darbus un godīgi jāsaka, ka ap pusi darbu ir tiešām rudenīgi un baudāmi. nedomāju, ka delfi fotokonkurss būtu kas tik elitārs, kur fotogrāfijas iesūta mūsu "lielie" dabas fotogrāfi - konkurss, īpaši neiedziļinājos, bet šķiet, ka paredzēts visiem delfu apmeklētājiem, no kuriem nu ļoooti liela daļa ir tīri amatieri, līdz ar to - galarezultātā baudāmo bilžu skaits ir adekvāts iesūtītāju saprašanai par rudens atspoguļošanu fotogrāfijā. un zini - nav slikti! īsāk sakot - tavs cepiens manuprāt nav īsti vietā
Par ko te vispaar cepiens? Itkaa nezinaatu kaa shajaa konkursaa tiek darbi izvewerteeti, un kaada ir zjuurija. Vieniigi nesmuki, ka tie, kas reiz jau ir uzvareejushi, atkal piedalaas ar taam pashaam bildeem. Nesmuki arii tas, ka kaut noteikumos rakstiits ka bildes nevar shopot, Reno redz topaa dziivojaas ar sashopotu briinumu.. nu nesmuki taa citus necieniit. Shitas konkurss ir fignja, un nav par to ko cepties.
Jonatans:Par ko te vispaar cepiens? Itkaa nezinaatu kaa shajaa konkursaa tiek darbi izvewerteeti, un kaada ir zjuurija. Vieniigi nesmuki, ka tie, kas reiz jau ir uzvareejushi, atkal piedalaas ar taam pashaam bildeem. Nesmuki arii tas, ka kaut noteikumos rakstiits ka bildes nevar shopot, Reno redz topaa dziivojaas ar sashopotu briinumu.. nu nesmuki taa citus necieniit. Shitas konkurss ir fignja, un nav par to ko cepties.
tad jau sanak ka dazi liek godigi un sanem pretii 0 , bet citi liek sashopoti un tiek plusaa. TAd jau sanak ka zurrija ir nulles verta?
redzēju to bildi šodien pilnā izmērā izdrukātu jau. nu es nezinu kādam ir jabūt idiotam lai nepamanītu ka bokeh nejauši sablurojies tieši pie horizonta!
ekoists:nu nē Agri,ja cilvēks respektē noteikumus,bet galu galā uzvar tas,kurš tos ir pārkāpis,tad jau smeldze rodas...
Šis jau tāds parasts konkurss apmeklētības uzdzīšanai. Tā ka pārāk satraukties nav jēgas. Bet nu tā kā konkursos nepiedalos, tad man šādi satraukumi iet secen
Es vel kad tikai saaku, nepaziistams biju, ieliku i novinneeju, kopsh taa laika bildes nelieku, taa iemesla deelj, ka cienu citus, un uzskatu ka citiem ar vajag vinneet ljaut.