forum.gif
Tiem kam interesē digitālo fotogrāfiju pēcapstrāde un montāža, kā arī apgūt ko jaunu un noderīgu !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Tiem kam interesē digitālo fotogrāfiju pēcapstrāde un montāža, kā arī apgūt ko jaunu un noderīgu !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.09 14:26 labots
 citēt
Piedāvāju apgūt ADOBE PHOTOSHOP !
No A - Z kļūsti par īstu profesionāli, īpašs videokurss divos DVD (var arī citā formāta), kurš sastāv no teorētiskās un praktiskās daļas, kuru izejot jūs kļūsiet par īstiem Photoshop meistariem !
Viegli uztverama un pieejama apmācību programma ikvienam palīdzēs jebkurā jums izdevīgā laikā to noskatīties un apgūt, līdzi nāk pēdējā ADOBE PHOTOSHOP CS4 instalācijas versija.
Plus dāvanā jūs saņemsiet arī citas modernas fotogrāfiju apstrādes un specefektu programmas, kā arī tūkstošiem attēlu, kas jums noteikti noderēs !
Cena atbilstoši krīzei Ls 35,-.
Pirmajiem 10 pasūtitājiem atlaide 25%
Kuriem tas interesē sūtiet vēstuli !
Publicēts: 09.11.09 14:27
 citēt
un taalaak?
Publicēts: 09.11.09 14:29
 citēt
Cik maksa? Jabut saliti, ja jau ps licence iekshaa... :(
Publicēts: 09.11.09 14:35
 citēt
Manuprāt Tavs piedāvātais preču klāsts, ja vien nav līkas rokas, ir iegūstams par baltu velti, ja tik nav slinkums nedaudz savu laiku patērēt!! :)
Publicēts: 09.11.09 14:40
 citēt
PAR VELTI PIEEJAMS IR TIKAI SIERS PEĻU SLAZDĀ !
Publicēts: 09.11.09 14:41
 citēt
35Ls un komplektā PS? Smird pēc torentiem :D
Publicēts: 09.11.09 14:45
 citēt
kas pie velna ir DWD?
Publicēts: 09.11.09 14:49
 citēt
Vot tas man interesee! Shopu es maacos jau kuro gadu, bet ja to var apguut no A liidz Z, turklaat pa 35Ls, un vel CS4 ir oficiaalais klaat.. WOW!!!
Vel solijums ka kljuushu par profinju - iziet sho kursu un uzreiz pelniit ar to naudu, tas tak ir megahubabubasuperduperkruta!!!
Publicēts: 09.11.09 14:49
 citēt
Leiši šos diskus tirgo par 4-5$(abus), opts uz pusi lētāks. ;)
Publicēts: 09.11.09 14:51 labots
 citēt
PS instalu var dabūt Adobe mājaslapā uz mēnesi par velti. Ja tu tur esi iebīdījis kkādus crackus, tad smagi riskē, saķerties ar autortiesību aizstāvjiem, cik dzirdētas viņu aktivitātes mūsu valstī, tad šamie darboņi ir diezgan tupi - grib iznīcināt mūsu torrent lapas, nejēdzot, ka te pat Krievijā var dabūt da jeb ko, nerunājot par Rapidshare u.t.t... Ja kas iegrābos no līdzīga krievu dizainera paņemdams (no torrenta, protams) 2 DVD ar CS4 tutoriāļiem, cik papētīju viss ļoti vienveidīgs un neinteresants. :( Vispār šitas izklausās pēc tā paša!
Publicēts: 09.11.09 15:09
 citēt
Es baigi par. Jau meklēju verķi, kas saprot DWD. Manējais CD/DVD/RW diemžēl nesaprot, nezinu vai Blue-Ray saprot. Nu bet nekas, gan jau tikšu skaidrībā un tad man viss būs... :)
Publicēts: 09.11.09 15:11
 citēt
kam vajag pa velti, pa skype varu izsūtīt.................
Publicēts: 09.11.09 15:16 labots
 citēt
NIGHT7777 , taadus DVD var torentos PAR VELTI var dabuut cik uziet, un no a liidz z iemaaciities tik var gadiem regulaari ar to straadaajot, jo iespeejas ir LJOTI daudz.

luudzu ... atradu 5 minuutees. Lynda.com - Adobe Photoshop CS4 Full Collections | 36.5 GB
www.heroturko.us...
kachaa un maacies kameer liiks paliec. :)
Publicēts: 09.11.09 15:20
 citēt
un tamdēļ speciāli reģistrēties, autoram neliekas ka tiek veiktas sodāmas darbības, pie tam atklātā tekstā.Pieļauju ka businesmans pat licences cenu nezin :DD
Publicēts: 09.11.09 15:21
 citēt
Mācu kā pāriet ielu LĒTI! Par simbolisku samaksu 5Ls varu peidāvāt uzlīmes GĀJĒJS-BOJĀ GĀJĒJS un piemiņas atstarotāju kurā var ierakstīt vārdu uzvārdu lai nav kēpa ar identifikāciju.
Publicēts: 09.11.09 15:21
 citēt
Šeit nav nekādu šķībo variantu, kas var dabūt par velti, vai par 4$ lai meklē un nesūta stulbus komentārus !
Publicēts: 09.11.09 15:22
 citēt
Admin, silti ieteiktu šo topiku dzēst, jo ātrāk , jo labāk
Publicēts: 09.11.09 15:26
 citēt
NIGHT7777:Piedāvāju apgūt ADOBE PHOTOSHOP !
... pēdējā ADOBE PHOTOSHOP CS4 instalācijas versija.

vai tiešām pēdējā, vairāk nekur nevarēs dabūt ???
Publicēts: 09.11.09 15:27
 citēt
Izskatās pēc Nigerijas uzmetiena - jūs esat vinnējis 5000 000 $ , vajag jūsu datus , lai var izdabūt no bankas ārā un vēt tik un tik $$$$$$$$ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 09.11.09 15:35
 citēt
Es visu paketi par 20Ls un mozilla firefox par brīvu pirmajiem 100pircējiem.:D
Pasteidzties lai kāds nenopērk tieši jums domāto kpmlektu.
Tieši mans piedāvātaias komplekts ir jaukā papīra iepakojumā tā kā jūs nepiesārņosiet dabu :D
Publicēts: 09.11.09 15:36
 citēt
Un naudu tev caur Western Union? :)
Publicēts: 09.11.09 16:44
 citēt
ja jau esi taisjis tad jau latviski diskos informacija bus ja :D
Publicēts: 09.11.09 16:50
 citēt
+ Grosha!
Bija kkur teikts, nekādas kreisās reklāmas... it sevišķi vēl no nezināma naita-seven...
Publicēts: 09.11.09 19:43
 citēt
nelauzies night777, atsuuti man dvd caur pastu, 1ls par matricaam un pasta izdevumus nosegshu, ko saki?
Publicēts: 09.11.09 20:02
 citēt
>>>fandango, nez gan kāds tracis būtu ja tavu bildi kāds sāktu tirgot pa labi un pakreisi ar piebildi, tak netā dabonama pa velti. Adobe diskus dod līdz kā bonusu godīgam pircējam un tie nav paredzēti tirdzniecībai un tt.
p.s. nebrīnīšos ja tuvākajā laikā kāds orgāns palūgs i.p. dažiem personāžiem :D
Publicēts: 09.11.09 20:06
 citēt
Grosha:>>>fandango, nez gan kāds tracis būtu ja tavu bildi kāds sāktu tirgot pa labi un pakreisi ar piebildi, tak netā dabonama pa velti. Adobe diskus dod līdz kā bonusu godīgam pircējam un tie nav paredzēti tirdzniecībai un tt.
p.s. nebrīnīšos ja tuvākajā laikā kāds orgāns palūgs i.p. dažiem personāžiem :D

Orgaans var tik paprasiit kautkur aiziet atviegloties..
Publicēts: 09.11.09 20:09 labots
 citēt
Atcerējos Turku tirgus "Firmu" pārdevējus kuri ir Krievu tūristu texstiem , Это точно GUCI ? Atbildēja , Guci Guci Даже лучше чем Guci !!
Publicēts: 11.11.09 20:29
 citēt
Lynda.com Video pamacības ?
Publicēts: 11.11.09 21:06
 citēt
Lunis:Atcerējos Turku tirgus "Firmu" pārdevējus kuri ir Krievu tūristu texstiem , Это точно GUCI ? Atbildēja , Guci Guci Даже лучше чем Guci !!

LUNI Tu ir fooorsh!!! :p
Publicēts: 11.11.09 21:40
 citēt
Vispābā adobes majaslapā videopamācības online ir pieejamas par velti. Un diezgan dziļas. Vairums fotoblogeristu tik dziļi šopu nekad nelietos.
Publicēts: 12.11.09 00:23
 citēt
fandango:Tā ka šis piedāvājums- pirkt to, kas pieejams tāpat, nešķiet korekts.

Shis man atgaadina ieprieksheejo shefu - ''Es te metu aaraa ledusskapi, varbuut veelies nopirkt?'' Prasija 300kr, ap 25Ls, nu pajauns, 2-3 gadi maximums, es teicu nee, jo ja met aaraa vari atdot, un vinsh vinju izmeta
Publicēts: 12.11.09 08:32
 citēt
Bergapauris1 = ???
Publicēts: 12.11.09 08:54 labots
 citēt
šis ir labs: www.kelbytraining.com... un tikai par 39,99 $ (tikai un vienīgi fotogrāfiju uzlabošana un apstrāde), dabuju krieviski PDF formātā pattreiz urbjos caur.
Publicēts: 14.11.09 22:26
 citēt
ev, es ar gribu kljuut par profesionaalu bilzju taisiitaaju!!! Man gan pasham novilkti kaadi 40 Gb ar PS Dvd utt pamaaciibaan, bet ar to, izraadaas, nepietiek.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol