Piedāvāju apgūt ADOBE PHOTOSHOP ! No A - Z kļūsti par īstu profesionāli, īpašs videokurss divos DVD (var arī citā formāta), kurš sastāv no teorētiskās un praktiskās daļas, kuru izejot jūs kļūsiet par īstiem Photoshop meistariem ! Viegli uztverama un pieejama apmācību programma ikvienam palīdzēs jebkurā jums izdevīgā laikā to noskatīties un apgūt, līdzi nāk pēdējā ADOBE PHOTOSHOP CS4 instalācijas versija. Plus dāvanā jūs saņemsiet arī citas modernas fotogrāfiju apstrādes un specefektu programmas, kā arī tūkstošiem attēlu, kas jums noteikti noderēs ! Cena atbilstoši krīzei Ls 35,-. Pirmajiem 10 pasūtitājiem atlaide 25% Kuriem tas interesē sūtiet vēstuli !
Vot tas man interesee! Shopu es maacos jau kuro gadu, bet ja to var apguut no A liidz Z, turklaat pa 35Ls, un vel CS4 ir oficiaalais klaat.. WOW!!! Vel solijums ka kljuushu par profinju - iziet sho kursu un uzreiz pelniit ar to naudu, tas tak ir megahubabubasuperduperkruta!!!
PS instalu var dabūt Adobe mājaslapā uz mēnesi par velti. Ja tu tur esi iebīdījis kkādus crackus, tad smagi riskē, saķerties ar autortiesību aizstāvjiem, cik dzirdētas viņu aktivitātes mūsu valstī, tad šamie darboņi ir diezgan tupi - grib iznīcināt mūsu torrent lapas, nejēdzot, ka te pat Krievijā var dabūt da jeb ko, nerunājot par Rapidshare u.t.t... Ja kas iegrābos no līdzīga krievu dizainera paņemdams (no torrenta, protams) 2 DVD ar CS4 tutoriāļiem, cik papētīju viss ļoti vienveidīgs un neinteresants. Vispār šitas izklausās pēc tā paša!
Es baigi par. Jau meklēju verķi, kas saprot DWD. Manējais CD/DVD/RW diemžēl nesaprot, nezinu vai Blue-Ray saprot. Nu bet nekas, gan jau tikšu skaidrībā un tad man viss būs...
NIGHT7777 , taadus DVD var torentos PAR VELTI var dabuut cik uziet, un no a liidz z iemaaciities tik var gadiem regulaari ar to straadaajot, jo iespeejas ir LJOTI daudz.
un tamdēļ speciāli reģistrēties, autoram neliekas ka tiek veiktas sodāmas darbības, pie tam atklātā tekstā.Pieļauju ka businesmans pat licences cenu nezin D
Mācu kā pāriet ielu LĒTI! Par simbolisku samaksu 5Ls varu peidāvāt uzlīmes GĀJĒJS-BOJĀ GĀJĒJS un piemiņas atstarotāju kurā var ierakstīt vārdu uzvārdu lai nav kēpa ar identifikāciju.
Es visu paketi par 20Ls un mozilla firefox par brīvu pirmajiem 100pircējiem. Pasteidzties lai kāds nenopērk tieši jums domāto kpmlektu. Tieši mans piedāvātaias komplekts ir jaukā papīra iepakojumā tā kā jūs nepiesārņosiet dabu
>>>fandango, nez gan kāds tracis būtu ja tavu bildi kāds sāktu tirgot pa labi un pakreisi ar piebildi, tak netā dabonama pa velti. Adobe diskus dod līdz kā bonusu godīgam pircējam un tie nav paredzēti tirdzniecībai un tt. p.s. nebrīnīšos ja tuvākajā laikā kāds orgāns palūgs i.p. dažiem personāžiem
Grosha:>>>fandango, nez gan kāds tracis būtu ja tavu bildi kāds sāktu tirgot pa labi un pakreisi ar piebildi, tak netā dabonama pa velti. Adobe diskus dod līdz kā bonusu godīgam pircējam un tie nav paredzēti tirdzniecībai un tt. p.s. nebrīnīšos ja tuvākajā laikā kāds orgāns palūgs i.p. dažiem personāžiem
Orgaans var tik paprasiit kautkur aiziet atviegloties..
fandango:Tā ka šis piedāvājums- pirkt to, kas pieejams tāpat, nešķiet korekts.
Shis man atgaadina ieprieksheejo shefu - ''Es te metu aaraa ledusskapi, varbuut veelies nopirkt?'' Prasija 300kr, ap 25Ls, nu pajauns, 2-3 gadi maximums, es teicu nee, jo ja met aaraa vari atdot, un vinsh vinju izmeta
šis ir labs: www.kelbytraining.com... un tikai par 39,99 $ (tikai un vienīgi fotogrāfiju uzlabošana un apstrāde), dabuju krieviski PDF formātā pattreiz urbjos caur.
ev, es ar gribu kljuut par profesionaalu bilzju taisiitaaju!!! Man gan pasham novilkti kaadi 40 Gb ar PS Dvd utt pamaaciibaan, bet ar to, izraadaas, nepietiek.