forum.gif
Uzmeta par 2%
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Uzmeta par 2%
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.09 20:34
 citēt
Tikko dzirdēju,ka mani ienākumi atkal samazināsies par 2%,paceļot IIN no 23%-25%.Jāpagaida kāds brīdis un neapliekamais minimums arī būs 1ls.Prozīt patrioti!
Publicēts: 09.11.09 20:38
 citēt
A kas pašnodarbinātajiem arī piecēla?
Publicēts: 09.11.09 20:42
 citēt
visiem pacēla...
prozit :) es jau janvārī tēlošu žurku uz siltākām zemēm ;)
Publicēts: 09.11.09 20:44
 citēt
Pdc...
Publicēts: 09.11.09 20:47
 citēt
a ko juus citu gaidijaat.. :D
Publicēts: 09.11.09 20:50
 citēt
Jūs smiesies , bet es laikam būtu tagad uz mieru ar 25%, ja tik būtu alga no kā , nu jau 2 mēnešus tēloju dzeguzi un kūkoju :(, bet vispār , kas notiek , tiešām lielais PISEC :(:(:(................... bļin šitā izzagt valsti pa nepilniem 20 gadiem :(:(:(:(:(:(
Publicēts: 09.11.09 20:52
 citēt
Es gan, ar visu savu patriotismu.. sapratu ka te neko vairs neatstaashu..
Paskataties kaa valsts izriikojas ar iedziivotaajiem, iipashi jau tiem kas bez darba palikushi.. nu bez vaardiem..
Publicēts: 09.11.09 20:52
 citēt
Es neraudu,es par citiem domāju....Ja Tev būs mazāk naudas,Tu mazāk varēsi citiem to atdot,bet kāds bariņš turpinās dzīvot tāpat kā līdz šim,skaļi bļaujot,ja nebūs nodokļi-nebūs skolas,nebūs medicīnas...(tādi skaļi lozungi,uz kuriem daudzi uzķeras)
Publicēts: 09.11.09 21:02
 citēt
vēl nekas nav pieņemts.Pēc mēneša 2% liksies smieklīgi maz.
Publicēts: 09.11.09 21:08
 citēt
Nu ja,tikai dažās valstīs pamata IIN ir 25%,citur tāds jau ir progresīvais un apliekas no kādiem 700eur.Mēs latvieši stipri esam un kakla kungiem pretī nerunājam,viss ir labiņi un skaistiņi...Savādāk viss beigsies kā vienmēr.
Publicēts: 09.11.09 21:15
 citēt
driz 13. bus ko pafocet
Publicēts: 09.11.09 21:55
 citēt
bergaupuris1:Nu ja. Pidari. Katrs sevi cienošs cilvēks līdz 13. janvārim jau būs salasijis kabatās akmeņus.

nevis janvārim bet novembrim......

13. janvārīs varēsi kaukt uz mēnesi :D
Publicēts: 09.11.09 21:59
 citēt
šādā aukstumā dzert alu nafig.... un neviens jau nemāk molotovu iejaukt....
Publicēts: 09.11.09 22:02
 citēt
bergaupuris1:Nu ja. Pidari. Katrs sevi cienošs cilvēks līdz 13. janvārim jau būs salasijis kabatās akmeņus.

te nedaudz piekrītu!
Bet kas bija tie, kuri skrēja iesniegt savas fotogrāfijas un videorullīšus pēc protestiem pie saeimas nama, vai kāds viniem pateica fui :(:(:(
ļeņins mācīja... pirmais ir paņemt masu info līdzekļus (tolaik saucās savādāk)... te vajadzēja papriekšu sasist visus objektīvus un tikai tad uz to namu iet. Citi ilgi sēdēs par jums (mums) protestējot :(
Bet baznīca jūs (jūs) māca- paciešieties , tur augšā būsiet pārpilnībā.

Es pašreizējo nejūtu, bet ja uzliks jauno auto izmantošanas nodokli, tad gan jutīšu... brrr :(:(:(...
Publicēts: 09.11.09 22:02
 citēt
kas ta nu,internetā receptes aptrūkušās?
Publicēts: 09.11.09 22:11
 citēt
un kur tu dabūsi metilspirtu?
Publicēts: 09.11.09 22:15
 citēt
Recepte-pvn18%- 21%,IIN no 23%-25%,Neapliekamais min.no 90-35ls,Darbinieka izmaksas darbadevējam koef.1,7.plus vēl visādi mazie nodoklīši,akcīze,NĪ,transports un izmirst nācija ar visiem fotogrāfiem stukačiem,paliek izredzētie kādu brīdi,līdz sāk ēst viens otru,jo nav vairs nodokļu maksātāju.
Zinat cik 10 gados ir samazinājusies dzimstība un pieaugusi mirstība?
Publicēts: 09.11.09 22:18 labots
 citēt
bergaupuris1:Met spirtu. Tādai lietai nav žēl :D:D:D

p.s. tie fotogrāfi stukači tiešām pidari reālākie.

un cik man zināms, paliela rinda bijusi. Bet puikas par mums visiem iestājās.
Bauskas tilts arī nesaņēma atbalstu no citām pilsētām ar tiltiem... bet pa vienam sadalītu tautu ir viegli jāt, un valsti izlaupīt .
Steiko viena nozare, pērejās tai vietā lai solaridētos, cītīgi nosodīja streikotājus.
Iedomājaties, kas notiktu, ja Bausas tilta blokādes vietā specvienība simboliski nostātos uz minūtēm desmit soladarizējoties ar tautu... valdībai dikti būtu jādomā. Tagad vis vienalga viņiem- Alfa izpestīs :(
Publicēts: 09.11.09 22:28
 citēt
A kas mūsu izglītības sistēma tik sūdīga, ka jaunā paaudze bez neta nemācētu molotova kokčiņu uzjaukt?:D:D:D
Publicēts: 09.11.09 22:31
 citēt
Karlis70:A kas mūsu izglītības sistēma tik sūdīga, ka jaunā paaudze bez neta nemācētu molotova kokčiņu uzjaukt?:D:D:D

protams ka nemāk ir jau bijuši gadījumi, ka apdedzinājušies pa krupnomu :D
Publicēts: 09.11.09 22:37
 citēt
bēdīgi...
Publicēts: 09.11.09 22:47
 citēt
Uzskatu, ka uzmesti esam nevis par 2%, bet n reizes... tūlīt jau vairs nebūs ko uzmest..
Publicēts: 09.11.09 23:38
 citēt
nekas drīz būs saimas vēlēšana tad atkal sasolīs zelta kalnus un aizies atkal kādu pus gadu aidā no kalna lejā.
Mums vēl tam sviestam naud jāiekrāj-zīmogiem, biļeteniem, aploksnēm un citai drakai. nu kād 5milj.:)
Tā kā nesūdzaties viss būs nākamgad krīze kā ar nazi, pēc vēlēšanām nakamajā dienā uz reiz viss būs bumbās.
:)))
Publicēts: 09.11.09 23:55
 citēt
Bēdīgi šajā valstī notiek.visu apcērp,kādreiz man bija liela stipendija,nu tikai palikuši 10 Ls no kuriem 5,30 Ls kojas.nezinu žēl ka vēl jāmācās 1,5 gads ,bet kaut kā pabeigšu to vidējo profesionālo,un laidīšos uz ārzemēm,labākos medību laukos uz kautkādiem gadiem.
Publicēts: 09.11.09 23:56
 citēt
kautrīgs jautājums - cik no jums ir iestājušies kādā partijā un gatavojas startēt nākošajās Saeimas vēlēšanās?
Publicēts: 10.11.09 00:02
 citēt
Labākais tas,ka ir cilvēki no malas,kas zin kā vajag darīt,nu tie paši politologi,bet tad kāpēc tad viņi nenomaina valdibu ja gudrī māk runāt.
Publicēts: 10.11.09 00:08 labots
 citēt
zazis:šādā aukstumā dzert alu nafig.... un neviens jau nemāk molotovu iejaukt....

ru.wikipedia.org...
Publicēts: 10.11.09 00:19
 citēt
Izglītību,ja pareizi atceros,nevajag gan.
Publicēts: 10.11.09 00:25
 citēt
man tomēr šķiet, ka turpinot izvairīties no nodokļu maksāšanas, nav iespējams sagaidīt piepildītāku valsts budžetu - un, likumsakarīgi, nav cerību sagaidīt normālu izglītībui, medicīnu, policijas darbu utt.
turpinot vaimanāt par tautas kalpu bezkaunīgo zagšanu, un nedarot NEKO, lai tā simtnieka personālsastāvs radikāli mainītos - nekas arī nemainīsies
starp citu, iegūstot šeit izglītību par MŪSU visu naudu (nevens, cerams, nedomā, ka kojas tiešām MAKSĀ 5,60 mēnesī) un tad aizlaižoties uz ārzemēm, netiek veicināts dzimtās zemes uzplaukums:)
Publicēts: 10.11.09 00:36
 citēt
Nu tā tas ir Cēsu profenē,ka kojas tā maksā. Taja summa ietilpst gultas vieta,kur aiziet nomazgāties,kur pagatavot est(tas ir 5 Ls),kā ari,ja ir istabā līdz paņemtā elektroprece piemēram tējkana.ja istabā vairāki cilvēki,tad vieojās kurs ko ņem.
Publicēts: 10.11.09 00:42
 citēt
Droperidol:man tomēr šķiet, ka turpinot izvairīties no nodokļu maksāšanas, nav iespējams sagaidīt piepildītāku valsts budžetu - un, likumsakarīgi, nav cerību sagaidīt normālu izglītībui, medicīnu, policijas darbu utt.
turpinot vaimanāt par tautas kalpu bezkaunīgo zagšanu, un nedarot NEKO, lai tā simtnieka personālsastāvs radikāli mainītos - nekas arī nemainīsies
starp citu, iegūstot šeit izglītību par MŪSU visu naudu (nevens, cerams, nedomā, ka kojas tiešām MAKSĀ 5,60 mēnesī) un tad aizlaižoties uz ārzemēm, netiek veicināts dzimtās zemes uzplaukums:)

Lai lattelekom un latvenergo maksā nodokļus, kas visus šos gadus ņēma fantastiskās sumas no nod. maksātāju naudas, it kā gulldot "zalta" kabeļus zemē , ................ Kā J.Calītis teica" pietrūkst taisnības koificients šai zemei "
...........
Publicēts: 10.11.09 00:45
 citēt
Es piemēram neredzu kādu iespēju radikāli nomainīt simtnieka sastāvu.Paskatoties esošos partiju sarakstus,man domāt ka vismaz 75% būs tādu,kas politikā darbojas vairāk par 15 gadiem.Cik starp tiem ir tādu,kurus varētu vēlēt un kas spēs domās godprātīgi,tas lūk ir atbildīgs un liels darbs.Kurš te ar pētījumiem nodarbojās?
Publicēts: 10.11.09 00:51
 citēt
Jā, shvaboc, man arī ir skumji no apziņas, ka mēs nezinām tādus cilvēkus, kurus būtu vērts ievēlēt, kuri tiešām gan gribētu, gan spētu kaut ko radikāli mainīt šajā zemē.
Un līdz šim zinoši cilvēki, kuriem bija vēlme strādāt VALSTS (ne jau aparāta, bet tautas) labā, sistēmai bija vajadzīgi tikai sisēmas uzturēšanai, nevis valsts attīstībai.
Publicēts: 10.11.09 00:51 labots
 citēt
Ko tu man piečakarējies es stāstu kā tas ir.un lidz šim laikam ir bijis,ka pa vidējo izglītību nav jāmaksā.tas jau tas labākais ir.Tā kā es ļoti labi saprotu.
Vel jau tas ,mēs tiekam atbilstoši apmācīti,kā nu kurš ir izvēlējies savu specilitāti,lai nākotnē mēs vārētu strādāt un maksāt nodokļus,lai jaunie varētu mācities.(bet uz doto brīdi ļoti švaki viss tas izvēršās)
Publicēts: 10.11.09 00:55
 citēt
Jāni - nesatraucies, ne jau Tev personīgi kāds piesienās. Runa nav par konkrēto Tevi, bet par sistēmu - mūsu naudiņa tiek iztērēta par labu kaut kādām svešām tautām, jo mūsu izglītotie jaunieši brauc un strādā citur, šeit no viņiem atdeves nav. Viņi jau it kā nav vainīgi, ka citur darbs ir pievilcīgāks, bet ko lai dara tie, kas te paliek?
Publicēts: 10.11.09 01:00
 citēt
Ko tad es,es jau neko.Tas rezultāts ko redzam ,ka visiem algas sudīgas,tāpēc jau tas notiek.
Publicēts: 10.11.09 01:09 labots
 citēt
Drusku par tēmu:
[qoute]delfi.lv:Ēlerte "Delfi" nevēlējās atklāt cilvēku vārdus, kas patlaban pieslējušies šai idejai. Tomēr vēl nesen Rīgas Jaunā teātra režisors Alvis Hermanis kādā intervijā atklāja, ka "prasās pēc jaunas Atmodas". "Līdz Saeimas vēlēšanām ir palicis gads, vajadzētu nodibināt jauniešu partiju, kurā biedri nedrīkst būt vecāki par 30 gadiem. Tāpat kā 60.gados – netici nevienam, kas vecāks par 30! Jaunie nav sasmērēti ar shēmošanu. Tā ir vienīgā cerība. Jo visi, kam ir vairāk, ir bijuši spiesti tajā piedalīties," intervijā, kas tapusi jūlija vidū un sākotnēji nebija paredzēta publicēšanai, bet jaunās teātra sezonas sākumā ar režisora piekrišanu tomēr publicēta laikraksta "Diena" kultūras pielikumā, atklāja Hermanis.[/qoute]

Faktiski tas ko gribējās pateikt,bet kādam ir sanācis labāk.Tikai vot Elerte gan tajā kompānijā par vadītāju ne visai der...
Publicēts: 10.11.09 01:20
 citēt
Ja alsts politiskā mašnērija ir pār lielu, tad mazos taisnīgos puikiņus un metiņas sašķaidīs, kā tas ir bijis līdz šim
Publicēts: 10.11.09 01:30
 citēt
mestrs:Ja alsts politiskā mašnērija ir pār lielu, tad mazos taisnīgos puikiņus un metiņas sašķaidīs, kā tas ir bijis līdz šim

Pirmkārt jau, līdz šim neviens nav ticis sašķaidīts. Otrkārt - ja valsts politiskā mašinērija ir par lielu, tā parasti sašķīst pati, ko mēs pašlaik arī varam praksē novērot.

Pārmaiņām būt!
Publicēts: 10.11.09 01:45
 citēt
Pirmkārt, vai tad netika aizbāztas mutes lieliem taisnības teicējiem (ja dārga dzīvība) ?
otrkārt -taisnība ir, ir tam burbulim japlīst, bet vai plīstot tas neveido otru burbuli ?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >