laba (manā gaumē) mūzika .. iepriecināt citus (no sirds) .. mājas .. sekss .. auksta pelde pēc karstas pirts paaugstināt savas attīstības līmeni tikt novērtētam būt kopā ar īstiem cilvēkiem
Apmierināts - kad izdodas jebkurš paša iecerēts, vadīts un realizēts process/pasākums. Laime - kad ģimenē (visplašākajā nozīmē) visiem ir veselība, ienākumi, utt., un arī draugiem klājas labi.
juulis:laba (manā gaumē) mūzika .. iepriecināt citus (no sirds) .. mājas .. sekss .. auksta pelde pēc karstas pirts paaugstināt savas attīstības līmeni tikt novērtētam būt kopā ar īstiem cilvēkiem
Parfekta atbilde!
Esi sieviete? Reti izdodas sastapt analītiski domāt spējīgas sievietes!
juulis:laba (manā gaumē) mūzika .. iepriecināt citus (no sirds) .. mājas .. sekss .. auksta pelde pēc karstas pirts paaugstināt savas attīstības līmeni tikt novērtētam būt kopā ar īstiem cilvēkiem
Parfekta atbilde!
Esi sieviete? Reti izdodas sastapt analītiski domāt spējīgas sievietes!
jā, es esmu sieviete. es kārtoju savu dzīvi pēc savām prioritātēm. mantiskām lietām es īpašu vērtību nepiešķiru. man svarīgāka ir ģimene, pašrealizācija un tas, kāds es esmu cilvēks, ko es ietekmeju, kam es ko dodu, ko spēju dot.
Brīžji vai irkļi, kad sajūti, ka esi vecis ko nebūt vajadzīgu noderīgu, sev, cilvēkam kas blakām, arī ne tik blakām, kad esi saprasts, kad novērtē Tavus pūliņus un veikumu, kad jūti atbalstu un izpratni. Zināmā mērā laikam Noderīguma sajūta.
Cik % tu fočē (bez maksas) sava dzimuma pārstāvjus, un cik % pretējā dzimuma? Kāpēc?
Sava prieka pēc es ļoti labprāt bildēju dzīvniekus, dabu, notikumus... Studijā kkāds prieks (un bildēšana sava prieka pēc) bija tikai kkad ļoti sen. Un, kad bija, es bildēju arī džekus, bet meičas vairāk tikai tāpēc, ka viņas vnk lērumiem piesakās, a džeki nē. Ar sexu (vismaz manā gadījumā) te nav NEKĀDA sakara.
Tas, ko un kā tu fotogrāfē, nav tā paša sex sublimācija kaut kādā veidā? Zemapziņā parakājies?
nav. vismaz man nav.
Iešu aplūkot tavu portfolio, un pēc tam izdarīšu savu secinājumu par tavu domātspēju, kā arī salīdzināšu ar juuļa domātspēju. Meitene, starp citu, cik noprotu...
Jaa, redzams kas te ir kaa.. Dzjeki tomeer ir gudraaki - zin, ka ja buus nauda, buus arii sex.. Kautgan, sievietes jau ar gudras - zin, ka buus sex, tad buus arii nauda..
Bet par mani.. Laimiigu dara tas, ka no riita pamostoties, redzu gaismu - taatad esmu dziivs.. Laimiiigu no riita dara tas, kad juutu ka neesmu gultaa viens - taatad vel lietojams.. Laimiigu dara tas, kad saap - taatad dziivoju! Laimiigu dara tas, kad paskatoties savaa pastkastiitee, redzu ka taa ir tuksha.. (zb jau taas tiesu paveestes) Laimiigu dara tas, ka redzu, ka laimiigi ir tie, kas ir ar mani! Laimiigu dara tas, ka esmu laimiigs, neko nelietojot.. utt utt
Ja kas mēs visi varam būt laimīgi, jo: 1. pie mums nav karš-kara darbība 2. pie mums nav zemestrīces, cunami, vulkāni 3. pie mums nemirst badā tik daudz cilvēku kā Āfrikā
Pārējo laimi mēs varam paši sev sagādāt un ne vienmēr tam ir vajadzīga nauda
Jonatans:Jaa, redzams kas te ir kaa.. Dzjeki tomeer ir gudraaki - zin, ka ja buus nauda, buus arii sex.. Kautgan, sievietes jau ar gudras - zin, ka buus sex, tad buus arii nauda..
Bet par mani.. Laimiigu dara tas, ka no riita pamostoties, redzu gaismu - taatad esmu dziivs.. Laimiiigu no riita dara tas, kad juutu ka neesmu gultaa viens - taatad vel lietojams.. Laimiigu dara tas, kad saap - taatad dziivoju! Laimiigu dara tas, kad paskatoties savaa pastkastiitee, redzu ka taa ir tuksha.. (zb jau taas tiesu paveestes) Laimiigu dara tas, ka redzu, ka laimiigi ir tie, kas ir ar mani! Laimiigu dara tas, ka esmu laimiigs, neko nelietojot.. utt utt
Baigi vispārīgas frāzes, izskatās, ka tu tās no kaut kurienes vienkārši iekopēji, jo bija slinkums...nē, jo kautrējies runāt PAR SEVI! (?)
es neesmu veca. es daudz domāju, daudz klausos un interesējos par daudzām lietām. kad cilvēks cenšas atrast sevi un nostāties uz savām kajām, savā pelnītā pleķītī uz šīs Zemes, bez tā nekur. Ja Tu esi pelēks, neproti klausīties un sadzirdēt, mācīties un spriest, tad tu esi pelekās masas mazākā daļa.
zazis:Ja kas mēs visi varam būt laimīgi, jo: 1. pie mums nav karš-kara darbība 2. pie mums nav zemestrīces, cunami, vulkāni 3. pie mums nemirst badā tik daudz cilvēku kā Āfrikā
Pārējo laimi mēs varam paši sev sagādāt un ne vienmēr tam ir vajadzīga nauda
Izklausās diez gan amerikāniski*.
*Jau sen ir pierādījies tas, ka vienīgā lieta, kas ir patiesi amerikāniska un jebkuru amerkikāni raksturojoša, ir - mastrubēšana.
juulis:es neesmu veca. es daudz domāju, daudz klausos un interesējos par daudzām lietām. kad cilvēks cenšas atrast sevi un nostāties uz savām kajām, savā pelnītā pleķītī uz šīs Zemes, bez tā nekur. Ja Tu esi pelēks, neproti klausīties un sadzirdēt, mācīties un spriest, tad tu esi pelekās masas mazākā daļa.
Kaut ko raksti? Dzeju, prozu un tā? Kur var palasīt?