Schnircks:kaut kur dzirdēta definīcija: Priecāties par to, kas ir, nevis bēdāties par to,kas nav
aaaaaaaa - tas laikam taa ir... kaa dzirdeets - politiki priecaajas par to kas pashiem ir - par to kas nav valsts iedziivotaajiem - par to nav jaabeedaajas
Schnircks:kaut kur dzirdēta definīcija: Priecāties par to, kas ir, nevis bēdāties par to,kas nav
aaaaaaaa - tas laikam taa ir... kaa dzirdeets - politiki priecaajas par to kas pashiem ir - par to kas nav valsts iedziivotaajiem - par to nav jaabeedaajas
Kamõoon- ej, uzraksti Delfos kādu komentāru, viņiem aptrūkušies, idiņ!
guru - tikai savās ilūzijās. pērējais jā - uz to pusi.
Ok, ok- turpiniet privātajā, vai veidojiet jaunu topiku! ŠIS topiks nav par to!
ko tad tā? esi nopircis autortiesības uz šo topiku? un Tev aizmirsa piešķirt paroli, ar kuru tikai Tevis izredzētie lielisko atbilžu sniedzēji varētu piekļūt topikam? forums ir spamam. ko (un kurš) grib, to arī d***.
Atbilstoshi topicam arii nosaukumu vajag atbilstoshi izveeleeties. Shiibriizha nosaukums "Laimīgs/ nelaimīgs/ iedzīvotājs" liek izveeleeties vienu no triis grupaam kurai piedereet
Es jau sapratu, ka tas ir tas, uz ko tu esi spējīgs, foršs čalis un tā. Bet tas nav vairs pie katras izdevības jāpasvīro! Viedoklis par tevi ir izveidojies stabils. Tiešām! Goda vārds!
Bzh:Atbilstoshi topicam arii nosaukumu vajag atbilstoshi izveeleeties. Shiibriizha nosaukums "Laimīgs/ nelaimīgs/ iedzīvotājs" liek izveeleeties vienu no triis grupaam kurai piedereet
Bzh:Atbilstoshi topicam arii nosaukumu vajag atbilstoshi izveeleeties. Shiibriizha nosaukums "Laimīgs/ nelaimīgs/ iedzīvotājs" liek izveeleeties vienu no triis grupaam kurai piedereet
Unte:ote]aaaaaaaa - tas laikam taa ir... kaa dzirdeets - politiki priecaajas par to kas pashiem ir - par to kas nav valsts iedziivotaajiem - par to nav jaabeedaajas
ja neko oriģinālāku nespēj izdomāt Un kur ir Tavas idejas, lai būtu?
Laimiigs. Ir cilveeki, kurus varu saukt par miiljiem un daargiem un kuri ir veseli. Ir darbs. Ir ko eest. Ir kur guleet. Ir kam paprasiit paliidziibu, ja nu taada vajadziiga. Ir kam paliidzeet, ja nu gadaas. Ir ar ko padaliities priekaa. Ir pat valdiiba, kuru varu lamaat, ja man kaut kas neizdodas
Uui, laikam ne tajā topikā iegāju, ja nezin ,kas ir agni joga.Kaut gan šis tēmats vedina uz filozofēšanu ,, par tematu; nabags( uz doto momentu ) sapņo visu dzīvi, kad reiz būs miljonārs- nereāli,,,,,,, bet ja viņš atrod veidu, kā būt miljonārs, tas ir reāli .............
Laba atpūta priekš manis..... Ziemas apstākļos tā ir slēpošana vai nu viens vai ar sievu kopā, draugi man tādi neslēpotāji Vasarā kadreiz patika kalnos kāpt, tgad nevaru (traumas dēļ), tagad kaut kur pie neskartas dabas vai tas ir šeit vai citur, tam nav būtības Laba mūzika - vai tas ir koncerts vai mājās darbā klausīties un no visa atslēgties Laba filma - psiholoģiskas sarežģītas, pēdējos gados nekas nav skatīts ir daudzas kasetes, šad tad paskatos.
Bzh:Laimiigs. Ir cilveeki, kurus varu saukt par miiljiem un daargiem un kuri ir veseli. Ir darbs. Ir ko eest. Ir kur guleet. Ir kam paprasiit paliidziibu, ja nu taada vajadziiga. Ir kam paliidzeet, ja nu gadaas. Ir ar ko padaliities priekaa. Ir pat valdiiba, kuru varu lamaat, ja man kaut kas neizdodas
Tiešām, matrača esamība tevi dara laimīgu? Izskatās, ka centies paspīdēt ar vispārīgām frāzēm, zemapziņas analīzei neveltot nevienu sekundi...
Bzh:Laimiigs. Ir cilveeki, kurus varu saukt par miiljiem un daargiem un kuri ir veseli. Ir darbs. Ir ko eest. Ir kur guleet. Ir kam paprasiit paliidziibu, ja nu taada vajadziiga. Ir kam paliidzeet, ja nu gadaas. Ir ar ko padaliities priekaa. Ir pat valdiiba, kuru varu lamaat, ja man kaut kas neizdodas
Tiešām, matrača esamība tevi dara laimīgu? Izskatās, ka centies paspīdēt ar vispārīgām frāzēm, zemapziņas analīzei neveltot nevienu sekundi...
Jaa, tieshaam matracha esamiiba dara mani laimiigu. Un jumts, nevis tilts virs galvas.
zazis:Laba atpūta priekš manis..... Ziemas apstākļos tā ir slēpošana vai nu viens vai ar sievu kopā, draugi man tādi neslēpotāji Vasarā kadreiz patika kalnos kāpt, tgad nevaru (traumas dēļ), tagad kaut kur pie neskartas dabas vai tas ir šeit vai citur, tam nav būtības Laba mūzika - vai tas ir koncerts vai mājās darbā klausīties un no visa atslēgties Laba filma - psiholoģiskas sarežģītas, pēdējos gados nekas nav skatīts ir daudzas kasetes, šad tad paskatos.
Par slēpošanu sapratu!
Salīdzinājumam- kad tu nopisies ar smuku, tvirtu čiksi, tev ne silts ne auksts? Slēpošana labāk iedarbojas? Nu, laimības kontekstā? Jeb tev nav tādas pieredzes, pagaidām? Vai arī tev ir sieva un sekss ar sievu... nu ja...kas nu tā par laimību?
Kā tu domā- vai viņi tāpēc ir nelaimīgi? Nu, cilvēki, kuri IZVĒLAS dzīvot zem tilta?
Domaaju, ka laimiigi. Ja reiz IZVEELAS. Tikai kaads tam visam sakars ar sho topicu? Ir cilveeki, kuri ir laimiigi nogalinot kaadu. Tad ko, visiem vajadzeetu sekot shaadu cilveeku laimiibas sajuutai un ar taa dariit?