juulis:for god sake, Portreti, vai tiešām Tevi tas viss bullshits interesē..
...... a viņu interesē tikai viens - lai biežāk šeit majačī šilte ''izīrejufotostudiju''. ja par tēmu - laimīga tā diena kad Portreti šeit nav atvēris jaunu tēmu. kura jau rīt tiks labota, un sauksies ''neko'' vai ''----'' ...
...... a viņu interesē tikai viens - lai biežāk šeit majačī šilte ''izīrejufotostudiju''. ja par tēmu - laimīga tā diena kad Portreti šeit nav atvēris jaunu tēmu. kura jau rīt tiks labota, un sauksies ''neko'' vai ''----'' ...
+1 bet zini, ir tomēr interesanti palasīt cilvēku domas, ja tās nav feikās un ironija pilnas
Ierakos zemapziņā,ar grūtībām tiku atpakaļ-apziņa nespēj nodefinēt laimi....Tā lai citi saprastu,kuri to nav piedzīvojuši. Portreti veido jaunu reklāmas kampaņu?Gribi izzināt cilvēku dziļos mērķus?Vai vienkārši NLP trenējies?
etwas:e] ...... a viņu interesē tikai viens - lai biežāk šeit majačī šilte ''izīrejufotostudiju''. ja par tēmu - laimīga tā diena kad Portreti šeit nav atvēris jaunu tēmu. kura jau rīt tiks labota, un sauksies ''neko'' vai ''----'' ...
+1 bet zini, ir tomēr interesanti palasīt cilvēku domas, ja tās nav feikās un ironija pilnas
ar ironijas niku te uzmanīgāk ........ tēma čoinīga, ja visi runātu pa tēmu būtu ok..........
blac: Laimības sajūta ir tad ja iecerētais izdodas.
Tātad tevi laimīgu dara mērķa izvirzīšana un tā sasniegšana.
Vēl kas? Portreti
Ar to pietiek. Laimes sajūta vai laimība ir īpašs noskaņojums, kā zinātnieku (nosapņoju) secinājuši, tā ir ķīmija, jeb īpašas ķimiskās vielas iedarbība uz smadzenēm.
Ja ļoti gribas čurāt, nu tā ka nav to kur izdarīt, nu tā ka pat zobus spiež no mutes laukā un beidzot tas ir paveikts tur kur to var iozdarīt, iestājas īpaša laimības sajūta, bet ja izdodas piečurāt bikses darbība it kā veikta, bet mērķis nav sasniegts, kā cerēts, laimības sajūtas vietā iestājas kauns. Piedod par vulgaritāti
Kā tu domā- vai viņi tāpēc ir nelaimīgi? Nu, cilvēki, kuri IZVĒLAS dzīvot zem tilta?
Domaaju, ka laimiigi. Ja reiz IZVEELAS. Tikai kaads tam visam sakars ar sho topicu? Ir cilveeki, kuri ir laimiigi nogalinot kaadu. Tad ko, visiem vajadzeetu sekot shaadu cilveeku laimiibas sajuutai un ar taa dariit?
a par nogalinaashanu ir interesanti. vakar uzgaaju vienu raidiijumu kur par karaviiriem bija runa. bazars par to ka paaraak maz nosauto parasti karaa. vot paaris dzeki neema to nopietni un saaka skatiities zemapzinaa. atklaajaas vairaakas lietas. pirmkaart, ka visi karaviiri arii tie, kas uz savu galvu iestaajusies 98% no tiem nav gatavi nogalinaat aciis skatiidamies, tad ir viens % frīku kam pohuj un 1% gudro kas var apslaapeet veelmi ne-nogalinaat. tipa cilveeks peec buutiibas uzbuuveets lai nenogalinaatu savu sugu. vieniigais variants kaa nozmiegt pretinieku ir bliezt pa gabalu, vai aizsiet acis. tie divi procenti dalaas kaa psihopaati kuriem neiespeejami atskirt sejas izteiksmes un viens procents kas dara kaa vajag. tie ir arii tie kas pieruna paareejos 98 bliezt.viiri paarbaudiija uz acu mirkskinaasanu, tiem kam pohuj tie redzot piem piku meicu tik pat daudz satraucaas kaa redzot meicu bez pusgalvas, otrs procents turpretii ne, tiem nepatika pusgavainaa
bro-tip-par kariņu vispār interesanti.Kāpēc vispār brauc šaut uz cilvēkiem?Neticu,ka patriotisku jūtu vadīts,drīzāk jau savus kompleksus apslāpēt ar apziņu,cik es varens ar AK-74,vai M-16 un ja vēl par to naudu maksā....
nezinu vai kompleksus bet pierādīt sevi. tipa vīri minēja ka lielākoties visi nomīžot no trokšņa un bildes un karš beidzas nemaz nesākoties, bet ja ir kas iedvesmo tad var arī pakauties. fiška tāda ka kādreiz karotājiem bijis pēc iespējas spilgtāks prikids un pēc iespējas lielākas cepures utjp kas atbaida pretinieku pa gabalu plus troksnis. vēl labs bija ka treniņos džeki šauj ar ~70% precizitāti, bet vienā ''testa'' šāvienā kad vienu bandu dzina pret otru no 500 vīriem tika nokniebti trīs. daudzi džeki tikai tēlojuši ka šauj. tipa pieliek pie acs, tad noņem un pielādē, tipa stobrā un atkal ''šauj''. pēc tās ballītes tika atrasti šaunamie kuri bijuši pielādēti arī 25 reizes neizšaujot
No šī portāla man nav vairāk kā 1-2% klientu. Īsumā- šis nav fotostudijas īrētāju portāls.
Es ir laimīgs, ka šodien dzīvoju, padzēru kafiju un paēdu, manējie arī tāpat ... Ko gan vēl vairāk vajag - paēdis, padzēris, nomazgājies un izgulējies savās mājās ... Pats pie sava prāta un uz savām kājām ...
Hmmm...nu, neskatoties uz to, ka esmu dzēris šņabi...laimību sagādā:
Vecākās meitas skrējiens pa apģērbu veikalu, pēdām zibot... Kiteloop ar backroll, lielā ampiltūdā, nosēdināts... Divas meičas, gludas, labi smaržo, bučojas, daru orgasmu... Pieci no rīta, braucu 318i uz Zaķumuižu pēc Underground... Nopirkt fočuku, dažādā veidā padrāzt pikseļus... Atzinība... Jūlijs. Pusēee divi naktī pēc kāzām, braucu mājās, viss nofočēts... Atkal Bērzciems. Tikko uzgrilēta vista, plus tomātu salātiņi ar krējumu, pēc labas sesijas... Kārtējā fotokursu grupa absolvējusi... Nākošā fotokursu grupa atnākusi uz pirmo nodarbību... Kādam kaut kas sanāk, pēc maniem ieteikumiem, redzu rezultātu... +2 grādi. Ragaciems. Uz acīm! Aukstais ūdens ar nagliņām dursta seju...faaaaaak!!! Baltie Rossignol zābaki, ērti aiztaisās... Chablis... Ņirdzīga sieva, nekretinē... Nokost viņķelī trīs braucējus, tīri aiz tehnikas, nevis uz spēku, uzmest slīpo...
Portreti: Lunisaru ko gribu un kad gribu , negribu neko nedaru Kas var būt labāks par to
Skaidrs, tā ir Minhauzena teorija. Bet praksē kā ir? Tač neteiksi, ka visas čikses dabūn paņemt priekšā, kuras GRIBI?
Davai, uz godīgo, bez minhauzenisma! Vari?
Vecīt tev tas liksies neticami , bet man kopš kādiem 16 gadiem "Gribētājas" vienmēr vaairakkārtīgi parsniegušas manas laika un vēlmju rezerves , lidz ar to man ir šādi tādi "Gribētāju" dzīves apgrūtinoši "Principi" nu piemēram VĒLMES IR JĀUZPRASA , bez prasīšanas var darit DA JEBKO pilnīgi nekas nesekos , tas man no XXX un privātu sesiju biznessa kad var ar mani droši spēlēta da jebkādu teātri un justies 100% droši "Parpratumu" nebūs Man darbnīca bija labā vietā liels dzīvoklis tur regulāri kāda-kādas nakšņoja un par cik daža mēbele tur bij vienā exsemplārā bet iespaidīgu izmēru tad manā izvēlē bij "Piedāvājumu izsskatīšana" ja tādi bij aktuāli nevis "Iekarošana" Par cik patsmit gadus esmu nošancējis kantorī kas līdzdarbojās skaistumkonkursu biznessā es izvelos GUDRAS sievietes nevis "Ļot smukas" un Latviešu sievietes nav manā gaumē lidz ar to vēsu pārātu varu STRDĀT un SPĒLĒT TEĀTRI bez jebkādām problēmām stressiem un vēlmēm , pietam man pietiekami foršas un intresantas laulenes vienmēr bijušas , esmu slinks nafig man citas bez tām kas pašas piesakās Regulāri saku sievietēm cik viņas forši issktatās reģulāri saucu dzērienus un maksāju reķinus VIENKAŖŠI tāpēc ka man viņas vizuāli patīk nevis tāpēc ka es viņas vēlātos izkniebt vai "Iebarot" , esmu pietiekami padzīvojis tur kur ir tautas tradīcija izteikt atzin`bas sievietēm par viņas isskatu pilnīg bez kādām citām diemām vienakrši SMUKI ISSTĀS i vhiss