forum.gif
Laimīgs/ nelaimīgs/ iedzīvotājs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Laimīgs/ nelaimīgs/ iedzīvotājs.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.09 22:46
 citēt
Juri,šeit Tu īstās atbildes neiegūsi,jo cilvēki neuzdod sev jautājumu -kāpēc es jūtos laimīgs?Jautājumus uzdod,kad kaut kas nepatīk....Te ir un būs tikai apziņas veidotas atbildes kāpēc-tāpēc.Kad Tu esi laimīgs un priecīgs,Tu sevi neapgrūtini ar jautājumiem,jo tas ir dabisks stāvoklis.
Publicēts: 10.11.09 22:48
 citēt
bro-tip:hmmm jociigi. vismaz man biezi vien iekaare pazuud kad gribeetaajas kluup virsuu. vajag tach piestraadaat citaadi liekas ka tas aiz zjeeliibas

Tiesji tā :):) Bet godīg sakot es par to nedomāju , vienkarši nekad neesmu domājis ka kautkas būtu "Jāiekaro" , cilvēki ātri palaižās slinkumā un attēdās saldumus . Tieši tā man ir zaķiem , nu vienkarši DARBS TĀDS ko domājies kāpēc tad "Lameri" visādi Datoristi , Celtnieki , Automehāniķi pēkšņi piemēršās kautkādi FOČENEI un bliež tehniskas bet totalāi vienveidīgas bildes , VIŅIEM VAIG ZAĶUS kuri citādi acīm redzit nav "Iegustami" , par cik esmu Fotogrāfs jau no bērnības un visu mēžu ar esmu par to mācijies un šancējis man kautkā "Bonusā" nācā līdz lielas piedāvājums ar "Zaķiem" ko lidz ar to nekad neesmu uzsskatijis par kautko pēc KĀ TIEKTIES:):)
Publicēts: 10.11.09 22:49
 citēt
esmu pietiekami padzīvojis tur kur ir tautas tradīcija izteikt atzin`bas sievietēm par viņas isskatu pilnīg bez kādām citām diemām vienakrši SMUKI ISSTĀS i vhiss:) Lunis

tāpēc man patīk vecā Eiropa, kur krogā vīri no bāra pretējās puses uzsauc kokteiļus, pamāj ar roku, uzsmaida, bet promejot izmet kādu komplimentu un piemiedz ar aci... bez jebkādām divdomībām,,,
Publicēts: 10.11.09 22:50
 citēt
ekoists:Juri,šeit Tu īstās atbildes neiegūsi,jo cilvēki neuzdod sev jautājumu -kāpēc es jūtos laimīgs?Jautājumus uzdod,kad kaut kas nepatīk....Te ir un būs tikai apziņas veidotas atbildes kāpēc-tāpēc.Kad Tu esi laimīgs un priecīgs,Tu sevi neapgrūtini ar jautājumiem,jo tas ir dabisks stāvoklis.

Nu domāju ka Juris nemaz nezin ko grib saņemt , es saku ESMU LAIMĪGS tāpēc ka DARU KO GRIBU un NADARU KO NEGRIBU , kas var būt labāks par nodarbošanos ar to ka ssagādā baudu gandārījumu un NEDARĪT to kas to nesagādā:):)
Publicēts: 10.11.09 23:02 labots
 citēt
Lunis: ... es saku: ESMU LAIMĪGS tāpēc, ka DARU KO GRIBU un NEDARU KO NEGRIBU; kas var būt labāks par nodarbošanos ar to, kas sagādā baudu, gandarījumu un NEDARĪT to, kas to nesagādā ...

+1 ... labi pateikts ...:)
Publicēts: 10.11.09 23:32
 citēt
Lunis:
bro-tip:hmmm jociigi. vismaz man biezi vien iekaare pazuud kad gribeetaajas kluup virsuu. vajag tach piestraadaat citaadi liekas ka tas aiz zjeeliibas

Tiesji tā :):) Bet godīg sakot es par to nedomāju , vienkarši nekad neesmu domājis ka kautkas būtu "Jāiekaro" , cilvēki ātri palaižās slinkumā un attēdās saldumus . Tieši tā man ir zaķiem , nu vienkarši DARBS TĀDS ko domājies kāpēc tad "Lameri" visādi Datoristi , Celtnieki , Automehāniķi pēkšņi piemēršās kautkādi FOČENEI un bliež tehniskas bet totalāi vienveidīgas bildes , VIŅIEM VAIG ZAĶUS kuri citādi acīm redzit nav "Iegustami" , par cik esmu Fotogrāfs jau no bērnības un visu mēžu ar esmu par to mācijies un šancējis man kautkā "Bonusā" nācā līdz lielas piedāvājums ar "Zaķiem" ko lidz ar to nekad neesmu uzsskatijis par kautko pēc KĀ TIEKTIES:):)

vai taa nav taada ''skaidas nonemshana'' respektiivi, ja visu laiku eed saldumus, kaa tie veel joprojaam var garsot?
Publicēts: 11.11.09 09:44
 citēt
bro-tip:
Lunis:

vai taa nav taada ''skaidas nonemshana'' respektiivi, ja visu laiku eed saldumus, kaa tie veel joprojaam var garsot?

Da tie taču Luņa pekstiņi! Patiesībā viņam neiedod pat trešdaļa no tām, kuras viņš gribētu!:) Lunis taču sacerējumu rakstītājs!:)
Publicēts: 11.11.09 10:26 labots
 citēt
Luni, zini, ja tā ir, kā Tu saki, tad nekur neredz vārdu NOGURUMS. Jebkurā lietā, ko tiešām praktizē daudz, šī sajūta ātri vai vēlu iestājas. To citkārt var saukt arī par mēra sajūtu.

Zināju, ka Tev diez ko nepatīk vietējie celtnieki un datoriķi, bet, ka vietējās sievietes arī būs atraidīto skaitā, gan nevarēju iedomāties. :) Kamdēļ tad Tu viņas fotografē? Aiz žēluma? :) Tu esi labs stāstnieks, bet vietējie šo noti - Made in/from Latvia sucks - pamana un diez vai novērtē.
Publicēts: 11.11.09 10:41 labots
 citēt
Labi padarīts darbs.
Labi pasportots.
Laba sabiedrība.
Laba grāmata.
Laba mūzika.
Laba filma.
Labi pavadīta darbadienadiena - noteikti 1. un vēl pāris punkti. Labi pavadīta brīvdiena - vismaz 2 no pārējiem. Visiem klāt laba apkārtēja vide (telpa, vieta).

www.youtube.com...
Publicēts: 11.11.09 12:20
 citēt
a man kaut kaa liekas, ka daudzas no mineetajaam atbildeem manii rada apmierinaajumu, nevis laimi. to laimi jau nevar nodefineet....
nu varbuut kaukaa taa - apmeeram 9:30 vakaraa, vakarinjas paeestas, abi puikas ir nolikti guleet, nogurushi, bet dziivesprieciigi un veseli. ar konjaka glaazi rokaa apseezhos diivaanaa blakus sievai, un pirms iesleegt vakara filmu, dazhas sekundes par to visu padomaaju un klusiibaa pasakos tam tur, kas man to visu ir devis...
Publicēts: 11.11.09 12:55
 citēt
rixweber:laimi jau nevar nodefineet....

bingo! apmēram arī mans viedokils.
Publicēts: 12.11.09 00:27 labots
 citēt
Vanderfons:vietējās sievietes arī būs atraidīto skaitā, gan nevarēju iedomāties. :) Kamdēļ tad Tu viņas fotografē? Aiz žēluma? :) Tu esi labs stāstnieks, bet vietējie šo noti - Made in/from Latvia sucks - pamana un diez vai novērtē.

Nju kā lai tev precīzāk pasaka , VIZUĀLI man sievietes patīk jebkuras kā eupatnējas un intresantas būtnes BET , ja man jāizvēlās ar ko kopā pavadīt kādu laiku no "piedāvājuma" dodu priekšroju franciski runājošām tumšādainām tantēm . Latvu dāmām ir divas būtiskas fīcās kas man krīt uz nerviem gluzī nevar teikt bet "Atri apnīk" tas ir MERKANTĪLIMS @ Mūžigā cietēja , nospiedoš vairums pie ilgākas komunicēšanas nespēj ne par ko citu "Domāt" kā tikai par "Piķis karjēra ESMU PELNIJUSI un ak es nabadzīte " Šausmīg atri apnīk gan tādas "Triecienvecenes" gan "Mužīgās cietējas" kuras neviens nesaprot neviens nenovērtē stulbie veči nemitīgi krāpj un izmanto BET VIŅA LŪK IR PELNIJUSI !! Tieši tāpēc tam ko Juris teica "Iegūt ko baig gribi" a es negribu , es varu ar pakomunicēt patusēt pabildēt paceļot BET visam pārējam es izvēlos cilvēku kurš man uz jautājumu Ko daram atbildēs EJAM UZ KĪNO a pēc kīno? SEX , nu a mož neejam uz kīno un SEX ? Ne davai SEX un tad uz kīno Ok tad SEX , KĪNO un SEX ? Mož KINO tad izlaizām un SEX , sex ? Nu labi SEX , GALERIJA , SEX , KONCIS :) Tad seko SEX tad GALERIJA tad KONCIS tad KĪNO tad SEX tad kautkāds plezīrs tad atkal kautkāds koncis tad Sesijas tad Galreijas tad vazāšanās pa parku tad saurlrieta saulēkta vērōsana tad atkal Sex un atkal Koncis un atkal visa dažādās kartībās , un NEKĀDU "Pienākās " , "Ak es nabadzīte" :) Man neviens no maniem turienes sieviškiem NEKO SLIKTU nekad nav teicis par saviem iepriekšējiem čaļiem , nu niknākais "Ai bijā muļķis" , MŪSĒJĀS neko LABU nekad nav teikušas ne par vienu no saviem ieriekšējiem čaliem tik MAITAS KRETĪNI "Neovērtēja AK ES CIETĒJA" , esmu šad tad domājis KĀPĒC man kautkā viņas negribās un ne pārāk sen man viens Krievu čalis ATKLĀJA to ko es nevrēju sev isskaidrot "Sex dēl žēluma tās ir nožēlojami" nu tu iedomājies viena vislaik tēlo "Nabadzīti" nu blin nu žel paliek "Jaieperiecina" , un kā iepriecini tā sākāsss :):) Taka TRULAS SKAISTULES man garlaiko , luzeres garlaiko , "Pelnijušās priņčus" garlaiko nu un kas man jādara "Jāiekāro / jāgrib " tādas naafix , es labāk izklaidējos ar tadām kam teperamnensts ne par ko neliek springts ka "Dzīve svētki" , bet ja patuseet pačomoties pabildēt paspēlēt teātri KATRĀ LAIKĀ , bet mazohistiski maukties iekšā "Glābēja lomā" man kautkā neškiet vairs intrresanti , varu es tur noņemt stressus un laukt uz placa papinķšķet tas man vienmēr ir tīri labi sanācis BET lai es pēc kautkā tāda alktu iekārotu un "Gribētu" nu piedodiet man tomēr vienmēr ir bijusi pietiekama izvel lai IZVĒLĒTOS to kas man patīk nevis "Baig gribās" grābšu ka ciet:):) Es dzīvoju viegli , ne par ko nespringstot , varu PIELALIZDĒT bet uznemtiems mužīgā "Varoņa" lomu kurš taga glābs vai "Sacentīsies" man neškiet intresanti:) Zinat cik daudz LATVIJĀ ir vientuļas ledainas karjēristes , domāju ka kā nekur citur Eiropā . Bus grīti atrast vietu kur "Dāmas" ar ļoti viduvējiem visādās ziņa dotumiem būtu tik auxstās domās par sevi un tik ZEMĀS par vsiiem parējiem:) Ar dotumiem es domāju "Temperaments @ redzesloks @ komunikabilitātē" :):)
Publicēts: 12.11.09 00:35
 citēt
Lunis, franchu viireshi arii ir savadaaki nekaa muuseejie;-ppppp
Publicēts: 12.11.09 00:41
 citēt
dansiga:Lunis, franchu viireshi arii ir savadaaki nekaa muuseejie;-ppppp

Es nerunāju par FRAŅČU sievitēm , stāst par vinām izgudroja tas pats mudaks kas grasijās "Mirt Parīzē" es runāju par FRANCISKI runājošām Afrikānietēm :):) Tas ir pavisma cits funktiers un tepmeraments neka "Eiropiešie" bet ar noteiktas kultūras iezīmēm:):):):)
Publicēts: 12.11.09 00:42
 citēt
jaa jaapiekriit vien lunim, aiz zjeeluma:)
Publicēts: 12.11.09 00:49
 citēt
aaaa - ak par neegjerieteem!!!!!;-ppppp;-)
Publicēts: 12.11.09 00:54
 citēt
nu nezinu, laime nav taustāma, tās ir sajūtas un tur citas smadzenes, vismaz man... teiktu drīzāk, tad kad Pasaule pretim smaida...
Saprotiet kā gribiet...
Publicēts: 12.11.09 01:31
 citēt
dansiga:aaaa - ak par neegjerieteem!!!!!;-ppppp;-)

NEGERIETES ir pavisam kautkas citss:):) Tas kas man patik ir jokaini atraktīvi radijumi ar labu izglitibu bet dauzonigu raksturu :):)
Publicēts: 12.11.09 01:36
 citēt
Lunis, es tachu dauzos;-))))
Publicēts: 12.11.09 13:10
 citēt
luni, es tikai neesmu paarliecinaats, ka taam izgliitotajaam, atraktiivajaam francuuzieteem tu pats neliktos garlaiciigs... zini, te taa nav pienjemts plaatiities ar saviem (safantazeetajiem) panaakumiem ;)

tu kaut franciski runaa? vai arii komunikaacija notiek telepaatijas liimenii? :P
Publicēts: 12.11.09 13:16 labots
 citēt
Lunis:Zinat cik daudz LATVIJĀ ir vientuļas ledainas karjēristes , domāju ka kā nekur citur Eiropā . Bus grīti atrast vietu kur "Dāmas" ar ļoti viduvējiem visādās ziņa dotumiem būtu tik auxstās domās par sevi un tik ZEMĀS par vsiiem parējiem:) Ar dotumiem es domāju "Temperaments @ redzesloks @ komunikabilitātē"

Te kaut kam ir jābūt. (c) Cik esmu lasījis presē, pie komentāriem, NENOVĒRTĒŠANAS aspekts tiešām bieži tiek pieminēts no to dāmīšu puses. Pazīstu paciņu neeenormāli ērmīgu būtņu. Taustās, bet pat tāds rentgena aparāts kā es nevar saprast, gar ko vai pēc kā.
Publicēts: 13.11.09 00:30 labots
 citēt
rixweber:luni, es tikai neesmu paarliecinaats, ka taam izgliitotajaam, atraktiivajaam francuuzieteem tu pats neliktos garlaiciigs... zini, te taa nav pienjemts plaatiities ar saviem (safantazeetajiem) panaakumiem ;)

tu kaut franciski runaa? vai arii komunikaacija notiek telepaatijas liimenii? :P

Oi vecit tici man es vienlīdz labi komunicēju ar visās valodās runājošām būtnēm, piekopju "Slāvu" taktiku "Ja gribēs sarunās" pats es i necensjos izrādīt ka saprotos jelkādā valodā , Fraņču nav stār tām :) kautgan esmu sabiedrībā kas viņā vien komunicē notusejis ~6 gadi:):) Seviški labi man tas padevās Luxsemburgā kad kādus mēnēšu braukājām pa N4 uz Munshausen tāda neliela pislētele netālju no BE robežas, uzmini kādā valodā es tur kumunicēju ?:) Starp citu man kopš tā laika Skype ar ļot zīmīgs nixs , bet tad man kautkā tā valstele pieriebās un uzratradās "Sponsori" lētākā kāpostzemē:):) :):) Kautkā hroniski nespejat izlasīt texstu , nevis FRANCUZIETEM bet Franciski runajosjām tumsadainam butnem , looti atsķirīgas lietas , acim redzot tāpat kā Fraņči uztve "Ja runā franciski tātad francūzis" man gan tā neliekās:):) Tik daudz cik vaig lai saprastos es gan saprotu ari Franciski :) Tiesji tur ir fiška ka konkrētā tipa cilvēki ir loti jutekliski sensuāli ar viniem var komunicēt ar skatieniem pieskārieniem tiko manāmiem žestiem:):) BŪTĪBĀ var saprasties bez liekiem vārdiem bet izpausties SAVĀDĀK un man tas ĻOTI patīk :):)Es nerunāju par baltajām FRANCUZIETEM vai melām negerietem bet Franciski runajosjām tumsadainam butnem tas nav viens un tas pats , to gan butu varets piefikset:) Tev laikam tur Luxsemburga lot ciparigs darbss ja izlasi VELAEMO nevis esosjo vaig biezjak braukt galvu vedinat uz kaiminju zemēm :):) Kautgan ja sance EUmidzeni tad jau bez francenes nekur grozies ka gribi tur pat man polji so to franciski iemacijas:):):):) Ja doma kaa es ar sam satuseju bet tev nesanak , tad pavisam vienkarsji , ar vinam netuseju vinas satuseja , taisiju kalendarus un plakatus dazjam deju un airobikas studijam ta teikt pazistamas treneres un ipasnieces , reizem pasakumi medz ieilgt , taa nu es noteicu KAS tiesji man vislabak patik :):)
Publicēts: 13.11.09 11:01
 citēt
Vairāku valodu prasme, sevišķi pastāvīgi uzturoties ārzemēs, ir pašsaprotama lieta. Piekrītu Lunim par to universālo ķermeņa saziņas valodu. Kas tādās situācijās nonāk, tas zinās.
Publicēts: 13.11.09 11:24
 citēt
aiii, Luni, nu baigais dir**js tu esi :)
nu taa, labaa noziimee...
Publicēts: 13.11.09 11:27
 citēt
sazinoties ķermeņa un žestu valodā, noteikti var labi noteikt personas izglītotības līmeni, īpaši vienojoties par secību sekojošām darbībām - sex, kino, izstāde... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas