es parasti ar to, kas man ir vājš nelielos, bet matemātika tev ir vājā puse. Es sāku pat funktierēt, ka dabūt vaļā šādu pasākumu... iestāstīt, ka ir ietaupīts 52%, bet faktiski ir ieņemts 1617,40(gandrīz 400%)!!! Tas ir ļoti labs biznes.
es parasti ar to, kas man ir vājš nelielos, bet matemātika tev ir vājā puse. Es sāku pat funktierēt, ka dabūt vaļā šādu pasākumu... iestāstīt, ka ir ietaupīts 52%, bet faktiski ir ieņemts 1617,40(gandrīz 400%)!!! Tas ir ļoti labs biznes.
Par matemaatiku veel var striideeties. Ja tas ir tas, ko es domaaju (resp., izsole par mazaako unikaalo cenu ar sms paliidziibu), jo taados draugiem.lv neesu un nebuushu regjistreets, tad ir diezgan krietni (kaadreiz bija ap 80%) jaaatskaita mobilajiem telefoniem par sms servisu.. Un nekaadi 400% tur nesanaak. Tiesa, neizdeviigs ar tas pasaakums nav.
Man gan sanāca, par 60 sant mazāka summa, bet nu principu tas nemaina gan, ka šāda veida izsoles īpašniekiem principā ir zelta bedre. Protams, tas kurš beigās vinnē izsolē arī ir ieguvējs (pat ja pieskaita tos latus cik ir iztērējies par likmju likšanu)... pārējie mīnusos.. Bet nu tādi jau tie cilvēki ir - alkatīgi, ka tik kko pa brīvu vai lētāk dabūt, un līdz ar to akli gāž savu nadu iekšā. Kādam jau paveicas.
CerambyX, liekās mēs abi pašu sākumu skatām dažādi... es pieņēmu, ka pie izsoles naf sakumcena 0-le, bet ir 5 santīmi, jo neviena manta nebija, kad skatīju ar 0-les vērtību.
Bzh:Par matemaatiku veel var striideeties. Un nekaadi 400% tur nesanaak. Tiesa, neizdeviigs ar tas pasaakums nav.
Neviens, kas piedalās izsolē nemaksā 50 saņus ar SMS, bet ar karti- 15 Ls par 50, vai 30Ls par 100 balsīm izsolē (1 balss 30 saņi). Ja sūta SMS, tad fotoaparāts tiek pārdots par vēl lielāku naudu, jo pelna arī pakalpojumu sniedzējs
+ Haiduks. Ja cena precei ir tieshi 100ls tad, lai liidz tai cenai tiktu videeji draugiem.lv ienjem ~ 800ls, taka cena ir 231ls, tad sanaak 800+800+240 un + 231ls par pashu kameru, tas sanaak ~2000ls, ar jau papiipaaju kaa taa lieta straadaa. ideaals bizness.
231,10 Ls : 0,05 Ls (soļa cena)= 4622 solījumi 4622 x 0,30 Ls = 1386,60 Ls ieņemtā summa, jo no SMS aiziet operatoram daļa 1386,60 Ls - 410Ls (~vair. cena) = 976.60 Ls 976.60 Ls + 231,10 Ls (ko jāparskaita klientam par nosolīto) = 1207.70 Ls 1207.70 Ls un no šitās summas tālāk aiziet nodokļi, nodevās , izdevumi ............... , bet grozi kā gribi , peļņa paliek. Ne jau pa velti DRAUGIEM.LV toreiz pat mēdijos izbazūnēja ka palīdz attīstīties jaunam biznesam , zināms , ka arī savu interesi tur redzot ....................... Nu ko lai saka , malači , žēl ka kāds no mums neesam tie , kas attīstījām to biznesu