forum.gif
Palīdziet!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Palīdziet!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.09 21:29
 citēt
Labāk pastāsti pa cik - jaunu vai lietotu un citus intīmus sīkumus - ko dabūji līdzi?
Publicēts: 10.11.09 21:29
 citēt
aigarsa:santi, wdf tev tie par jautājumiem?

Kas vainas jautaajumiem? :)
Publicēts: 10.11.09 21:30
 citēt
esu dzirdeejis laudis meelojam, ja met 5d paari kreisajam plecam un traapa kaiminjam muguraa, tad buus silta vasara.
Publicēts: 10.11.09 21:31
 citēt
Laurelz:esu dzirdeejis laudis meelojam, ja met 5d paari kreisajam plecam un traapa kaiminjam muguraa, tad buus silta vasara.

Jeezinj! Taa nosmeejos :D
Publicēts: 10.11.09 21:38
 citēt
Ja nav zibspuldzes, tad ir brāķis, nes atpakaļ uz veikalu! Vai arī pameklē iesaiņojumā, man vienreiz tā bija - atlīmējās un nokrita, pēcāk atradu - bija pie objektīva vāciņa pielipusi no otras puses. Pikseļi gan jau bija drusku izbiruši... Tā ar tiem kanoniem ir, agrāk normālus aparātus taisīja, tagad velnszinkas...
Publicēts: 10.11.09 22:25
 citēt
Laurelz:esu dzirdeejis laudis meelojam, ja met 5d paari kreisajam plecam un traapa kaiminjam muguraa, tad buus silta vasara.

šitā nedrīkst, tikko biju nikns :D uz iedomīgo, tagad kā ar roku noņēma... kā tu cilvēks smejoties viņu izlamāsi :D
Nekas rīt arī ir diena :D
Publicēts: 10.11.09 22:31
 citēt
Haiduks:

šitā nedrīkst, tikko biju nikns :D uz iedomīgo, tagad kā ar roku noņēma... kā tu cilvēks smejoties viņu izlamāsi :D

Kurš tad tevi sadusmoja,Haiduk?
Publicēts: 10.11.09 23:53
 citēt
A tu kārtīgi paskaties , varbūt ir iebūvēts mobīlais ar zibspuldzi tavā 5D :) ?
Publicēts: 10.11.09 23:59 labots
 citēt
fotki.lv ir trimda? Man gan atver šo pašu fotoblog lapas sākumu…
Publicēts: 11.11.09 00:02
 citēt
Santis:
Haiduks:

Kurš tad tevi sadusmoja,Haiduk?

FB ir tikai viens iedomīgais fotogurUuuuuuuuu, kurš spēj mani sadusmot.
Bergupuri1 , nepriecājies, tu tas neesi :)
Publicēts: 11.11.09 00:07
 citēt
bergaupuris1:Par šādiem jautājumiem nahrenizēt no fotobloga un dāvināt ceļazīmi uz [url=www.fotki.lv

Par]www.fotki.lv

Par[/url] tavu muldeeshanu un citu nod...u, tevi pashu vajadzeetu te nobanot :D

Peace!

Nedomaaju,ka ar shiem jautaajumiem iipashi izlektu no FB bara :D Peedeejaa laikaa tuksha muldeeshana te aktuaala un rada nevaldaamu knjadu :D
Publicēts: 11.11.09 00:18
 citēt
bija te viens topiks, kur džeks muļķi laizdams taisījās no Canon uz Olympus pāriet, prasīja padomus, bija domu apmaiņa.....laikam 3 - šajā lapā kādam[ Annīram ] pieleca, ka tiek izjokoti.................tā kā viss mierīgi, atslodzej der
Publicēts: 11.11.09 00:21
 citēt
negatIvs:bija te viens topiks, kur džeks muļķi laizdams taisījās no Canon uz Olympus pāriet, prasīja padomus, bija domu apmaiņa.....laikam 3 - šajā lapā kādam[ Annīram ] pieleca, ka tiek izjokoti.................tā kā viss mierīgi, atslodzej der

+ :D
Publicēts: 11.11.09 00:25
 citēt
bergaupuris1:Vai visus iespējamos režīmus izmēģinājies ? Ja jā tad Tev slikta kamera. Pēc idejas vismaz vienā no pieejamajiem režīmiem vajadzētu sanākt LABĀM BILDĒM :P

Uz to zaļo kvadrātiņu?
Publicēts: 11.11.09 00:26
 citēt
režīmā OFF :D
Publicēts: 11.11.09 08:41
 citēt
sveiciens shauttram un visiem, kuri kādreiz kādu lācīti saplēsuši!!!!!!!!!!
Publicēts: 11.11.09 08:56
 citēt
Nezinu, Santis te vellu dzen vai ko citu, bet mūsu fotoguru izlase un štata asprāši gan spoži nostartējuši.
Publicēts: 11.11.09 09:23
 citēt
bergaupuris1:

Lai es preicātos par tavu laimi, nelaimi ? Neesi iedomājies no sevi kaut kādu Velsas karali ? Ha !

Bez karaļa, vienkārši pieminēju, lai tev nakti murgi nerādītos un trieka neķertu :D, par dzīvu tevi 5 santīmi vairāk varētu dot
Publicēts: 11.11.09 12:56
 citēt
vaitad 5d neiet tikai pirts režīmā?

nu vismaz pirtī mierīgi var iebūvēt zibspuldzi
Publicēts: 11.11.09 13:07 labots
 citēt
Tajā 5D ir diezgan daudz tā D elementa:

www.photodom.com...

www.photodom.com...
Publicēts: 11.11.09 17:02
 citēt
5d sucks d700 rullz..:D
Publicēts: 11.11.09 17:40
 citēt
bergaupuris1:
Haiduks:

FB ir tikai viens iedomīgais fotogurUuuuuuuuu, kurš spēj mani sadusmot.
Bergupuri1 , nepriecājies, tu tas neesi :)

Lai es preicātos par tavu laimi, nelaimi ? Neesi iedomājies no sevi kaut kādu Velsas karali ? Ha !

gribētos jau... bet tālāk par pirc vējtveri nelaiž.... pat ar plikbildēm... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):