forum.gif
Samsungs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Samsungs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.09 13:04
 citēt
Vakar ja pareizi sapratu Konkurences padome izrakstīja samsungam par monopola turēšanu diezgan paprāvu rēķinu.
Tad jau iespējams ka:
1) Latvijā būs jauns samsunga dīleris,
2) samsung paliks lētāks,

Kā jums šķiet?
Publicēts: 11.11.09 13:11
 citēt
Par karteļa veidošanu, ne monopolu.

Izrakstīja rēķinu arī Elkoram (500 000), Technoland un citiem, tai skaitā apsūdzības ir arī krimināla rakstura.
Publicēts: 11.11.09 13:21
 citēt
Publicēts: 11.11.09 13:24
 citēt
armands_z:Vakar ja pareizi sapratu Konkurences padome izrakstīja samsungam par monopola turēšanu diezgan paprāvu rēķinu.
Tad jau iespējams ka:
1) Latvijā būs jauns samsunga dīleris,
2) samsung paliks lētāks,

Kā jums šķiet?

Romantiķis! :D
Publicēts: 11.11.09 13:25
 citēt
Tas mob.tel.aparāts, ko šobrīd lietoju, ir jau mans trešais Samsung. Kkā šis brends ir iepaticies...
Publicēts: 11.11.09 13:30
 citēt
Vanderfons:Par karteļa veidošanu, ne monopolu.

Izrakstīja rēķinu arī Elkoram (500 000), Technoland un citiem, tai skaitā apsūdzības ir arī krimināla rakstura.

OK nekorekti izteicos, bet doma tak ir skaidra:)
Publicēts: 11.11.09 13:32
 citēt
Samsung rullē, ielies mūsu ekonomikas dzirnavās1.5 milj. Latu. Lai tik turās un vāra lielākas ziepes.
Publicēts: 11.11.09 13:45
 citēt
blac:Samsung rullē, ielies mūsu ekonomikas dzirnavās1.5 milj. Latu. Lai tik turās un vāra lielākas ziepes.

Nesapratu, kaa var ieliet kko ekonomikaa, ja izsuuc daudz daudz vairaak?
Ok, teiksi ka budzetaa nauda no soda ienaaca, bet, cik miljonus cilveeki reaali paarmaksaaja? ;)
Publicēts: 11.11.09 13:58
 citēt
Jonatans:
blac:Samsung rullē, ielies mūsu ekonomikas dzirnavās1.5 milj. Latu. Lai tik turās un vāra lielākas ziepes.

Nesapratu, kaa var ieliet kko ekonomikaa, ja izsuuc daudz daudz vairaak?
Ok, teiksi ka budzetaa nauda no soda ienaaca, bet, cik miljonus cilveeki reaali paarmaksaaja? ;)
Pagājušos gados cilvēki daudz pārmaksāja par saviem mitekļiem un vēl nezin ko. Bet te redzams, ka nu vairs biezais nebūs vienlīdzīgāks par citiem, bet darbosies uz līdzīgiem spēles noteikumiem, kā citi. Iespējams tā ir tikai ekonomisko ietekmju zonu pārdale.
Publicēts: 11.11.09 14:05
 citēt
Man gandrīz visi monitori un printeri ir samsung. Varu teikt tikai to labāko. Bet cūcīgi rīkoties nav labi. Lai gan man pirkti tie krāmi no citiem reģioniem, bez garantijas, par zemāku cenu - strādā un viss ok.
Publicēts: 11.11.09 14:05
 citēt
Man nekādu pretenziju.
Visi televīzori un monitori (viens gan sāk čakarēties (medžikbraits iesilstot raustās)) man ir Samsungi.
Lai tak(š) cilvēki pelna.
Valsts daudz vairāk nokāš.
Kā teiktu Haiduks (kurš pēdējā laikā uz baznīcām un Dievvārdiem vien kritis)... agrāk baznīca tikai desmito tiesu ņēma... a kāds ir parēķinājis, cik tagad valsts no mums plēš?
Publicēts: 11.11.09 14:06
 citēt
Dārgo klient:samaksāsi i tos i šitos izdevumus ! :D
Publicēts: 11.11.09 14:06 labots
 citēt
Man jau liekas ka šie te karteļu un monopolistu jociņi beidzas tikai tad kad kāds pasūta tiesas prāvu un izķidāšanu. Tā kā šis gan jau ir tāds pats gadījums.
Tak visur Latvijā un visās sfērās šitā notiek.

Piemēram ģipškartons, benzīns, piens.:)
Publicēts: 11.11.09 14:07
 citēt
Samsungam jau senir noriets parasto tehnoloģijas preču tirgū eiropā un asv, tad nu par visu varu cerēja atgūt līdzekļus uz 3 pasaules valstu sevišķi "gudro" iedzīvotāju rēķina.....
Publicēts: 11.11.09 14:11
 citēt
ja tic presei tad arī diezgan labi šim ir izdevies:)
Publicēts: 11.11.09 14:45 labots
 citēt
Kārtējā valsts iestāžu nekompetences demonstrācija. Tas par ko soda Samsung un vairumniekus ir normāla biznesa prakse un praktiski jebkurš lielais ražotājs šādi darbojas.
Publicēts: 11.11.09 14:46
 citēt
Par ko tad es saku ka šādi rīkojas visi. :D
Publicēts: 11.11.09 14:55 labots
 citēt
ec.europa.eu...

Cartels are illegal under EU competition law and the European Commission imposes heavy fines on companies involved in a cartel.

Paši sapratīsiet, vai iztulkot? Esat kaut ko dzirdējuši par tādu ES, likumdošanas aktu harmonizēšanu un citām mazsvarīgām juridiskām lietām. Varētu saprast, ka nezina/nesaprot citi, bet nu ka AK34 fleitē par mūsu ļauno valdību ...
Publicēts: 11.11.09 15:35
 citēt
Vanderfons:ec.europa.eu...

Cartels are illegal under EU competition law and the European Commission imposes heavy fines on companies involved in a cartel.

Paši sapratīsiet, vai iztulkot? Esat kaut ko dzirdējuši par tādu ES, likumdošanas aktu harmonizēšanu un citām mazsvarīgām juridiskām lietām. Varētu saprast, ka nezina/nesaprot citi, bet nu ka AK34 fleitē par mūsu ļauno valdību ...

laikam jau neesi saskāries ne ar vienu normālu lielo ražotāju vairāk kā Elkor veikalā pērkot televīzoru ;) Pameģini tirgo MS licences kas domātas Ķīnai Latvijā un uzzināsi visu par konkurences ierobežošanu. Tas pats attiecas uz jebkuru dzelzi - nedomāju ka varēsi uztaisīt legālu biznesu pērkot. piemēram fotoaparātus no vairumnieka Ķīnā un tirgojot tos Latvijā. Ātri vien tev piegriezīs skrūves, ja konkrētā zīmola ražotājs to nebūs akceptējis. kāpēc tad konkurences padome nesoda Microsoft, IBM, SUN, HP, Canon, Nikon un visus pārējos? Visiem ir vienošanās ar vairumniekiem un galatirgotājiem ar iepriekš sarunātām cenām un klientiem. Tāds IBM, SUN vai HP ātri atņems pārdevējam pārdošanas tiesības vai uzliks caur vairumnieku neizdevīgu cenu, ja tas mēģinās līst pie cita pārdevēja klienta ar labāku cenu.
Publicēts: 11.11.09 15:40 labots
 citēt
Regulāri pērku Elkor veikalos televizorus. Vienkārši regulāri - un katrai telpai Rīgā, laukos. Nezinu, kā būs tālāk - naktīs mostos un mēģinu tos izslēgt, bet pultis grūti atrast.

Mazs putniņš man pačukstēja (es pats neko nezinu), ka konkurences joma principu un likumdošanas ziņā ES tirgū tiek uztverta nopietni kā deklaratīvi, tā praktiski. Šitie te www.kp.gov.lv arī kaut ko cenšas pierādīt. Visādas tabulas tā ES Komisija publicē, ņemas, TTC arī drukā ... Neapskaužami.
Publicēts: 11.11.09 16:59
 citēt
Citāts - ja kādam jāatdod desmītā daļa ienākumu, viņš nekad nekļūs turīgs. Kurš autors?!
Publicēts: 11.11.09 17:00
 citēt
Nu normāli ņemot, šajos laikos elkoram nevajadzētu būt spējīgam normālu sodu momaxāt, nevēlot nevienam ļaunu, ceru uz normālu nikon dīleri Latvijā...:)
Publicēts: 11.11.09 18:41
 citēt
Canoniem un Olympistiem ir normaali diileri..
Nikonam sou sou..
Paareejiem - kaka, pat Fujistiem ir labaak!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):