reaktors - nu ja gribētu jaunu pirktu neta veikalā armands-z der arī bez R nav jau tik kruts man tas fočiks SM - man piedāvāja viens kaut kādu Yongnuo YN460 pa 35Ls. tik kaut kā riiskēt negribās ja nu sūds tapāt es nezinu neko par tadu metz river4 - nu diktam daudz es ar nevar samaksāt kā jau teicu ja pa 100ls tad jau cik tur vairs atlicis tie lati līdz jaunam netā vienu redēju tik pa vēlu atapos, man jau ar tik dikti nedeg varu gaidīt ja jau 2gadus bez viņas dzīvoju
river4:negativs, man nav akumulatoru tajai..... iedvesmas ar nav un netaisos sevi kā presingot..... un jo lielāka aktrise jo ilgāka pauze, kas to bij teicis, neatminu.
k.f. " Teātris ", izskanēja no V. Artmanes mutes. akumulatoriem sagrabini naudu, un sāc, ja ilgi nomētājās neizmantoa, tas nozīmē, ka varētu būt interesanti.........
nejan - nee tapat pa 100 negribas ja oly var dabut pa 50,60ls river4 - Jūsu manta Jūsu cena es jau var gribēt pa 5ls tik kurš muļķis pārdotu pa tādu cenu, bet laikam jau sapratu labāk gaidīt kad kāds jauns sludinājums parādās un cerēt trāpīt pirmajam
rive4 - nu ko lai saka lai ķirmjiem labi garšo tad jau labāk piekrāju klāt un nopērku jaunu ar visu garantiju vai arī gaidīšu kad kāds lētāk tirgos tik ļoti jau man pakaļu nededzina