forum.gif
Foto izdrukas Liepājā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Foto izdrukas Liepājā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.09 16:58
 citēt
Vai kāds var ieteikt kur Liepājā var normāli izdrukāt liela izmēra fotogrāfijas? - konkrētāk mani interesē 21x30; 30x40 un 30x45 cm bildes? - tanī fotosalonā kas ir XL Salā (neatceros kā viņu sauc) ir problēma tāda ka melnbaltas bildes viņi pataisa zaļganas un mēdz arī viņas apgraizīt (t.i. nogriezt 5% no vienas malas - kāpēc viņi tā dara nezinu....) - šodien aizstiepu vienu bildi izmēģināšanai uz Zivju ielu izdrukāšanai (Konica - Minolta salons) bet tur kvalitāte ir vēl briesmīgāka! - melnbaltajai bildei visas detaļas pazudušas (baltais kļuvis izteikti dzeltenīgs un pazaudētas gaišās detaļas vispār ....(tur kur jābūt kam gaiši pelēkam ir dzeltenīgs baltums vispār bez detaļām!))
varbūt kāds var ieteikt kādu normālu kantori Liepājā kur var izdrukāt bildes sakarīgā kvalitātē ? (un protams par normālu cenu un nevis astronomisku summu....)
Publicēts: 11.11.09 17:01
 citēt
ja nevar izdrukāt Liepājā, tad ietiktu sūtīt uz Rīgas kantoriem un prasīt pasta pakalpojumus.
Publicēts: 11.11.09 17:27 labots
 citēt
Traktorz:Vai kāds var ieteikt kur Liepājā var normāli izdrukāt liela izmēra fotogrāfijas? - konkrētāk mani interesē 21x30; 30x40 un 30x45 cm bildes? - tanī fotosalonā kas ir XL Salā (neatceros kā viņu sauc) ir problēma tāda ka melnbaltas bildes viņi pataisa zaļganas un mēdz arī viņas apgraizīt (t.i. nogriezt 5% no vienas malas - kāpēc viņi tā dara nezinu....) - šodien aizstiepu vienu bildi izmēģināšanai uz Zivju ielu izdrukāšanai (Konica - Minolta salons) bet tur kvalitāte ir vēl briesmīgāka! - melnbaltajai bildei visas detaļas pazudušas (baltais kļuvis izteikti dzeltenīgs un pazaudētas gaišās detaļas vispār ....(tur kur jābūt kam gaiši pelēkam ir dzeltenīgs baltums vispār bez detaļām!))
varbūt kāds var ieteikt kādu normālu kantori Liepājā kur var izdrukāt bildes sakarīgā kvalitātē ? (un protams par normālu cenu un nevis astronomisku summu....)

Aizčāpo uz gajēju ielu pretī AROMĀTAM, stāsta ka tas vecis neslikti drukā , vēl var aiziet uz Kūrmājas prospekta pie Daiņa un Ainas, bet runāt labāk ar DAini, jo Aina iecērtās un kruķī pa savam , vēl vari sazinaties ar Robertu Tenasu no BFS Rīgā, 29131413, saki , ka es iedvu No, es pats būšu Rīgā līdz trešdienai, varu iebraukt savākt , jo man pašam tur bildes jāuztaisa.
Publicēts: 11.11.09 17:42
 citēt
Man patīk kūrmājas prospektā, ja strādā tas vīrs, tad vēl var ieiet iekšā un paskatīties kā uz moņa izskatās pirms drukāt. Nu vošem tur ir pieejams cilvēciskais faktors...tur viņš arī reāli pateica - ko jūs cepjaties par to izšķirtspēju:D Kad uztaisa bildi līdz a4, tad cilvēka acs nemaz nevar atšķirt būtisku atšķirību virs 70 dpi...nu moš 90...:D
Publicēts: 11.11.09 17:45
 citēt
Karlis70:Man patīk kūrmājas prospektā, ja strādā tas vīrs, tad vēl var ieiet iekšā un paskatīties kā uz moņa izskatās pirms drukāt. Nu vošem tur ir pieejams cilvēciskais faktors...tur viņš arī reāli pateica - ko jūs cepjaties par to izšķirtspēju:D Kad uztaisa bildi līdz a4, tad cilvēka acs nemaz nevar atšķirt būtisku atšķirību virs 70 dpi...nu moš 90...:D

Es jau arī par to pašu saku , viņu sauc Dainis , vari pteikt pat kā tev vajag , tumšāk , gaišāk, matētu , glancētu , ar to sievu Ainu grūtāk sarunāt , viņa negrib ķēpaties :):):):):)
Publicēts: 11.11.09 17:50
 citēt
Aina nemāk, es vienreiz dabūju pārstartēt viņai drukmašīnu vadoties no vīra instrukcijām man pa mobilo:D:D:D

P.S. Bet pateicoties Ainai, Liepājā būs vēl viena foto studija, jo kad es gribēju studijā pabildēt viņa mani atšuva:D
Publicēts: 11.11.09 18:06
 citēt
paldies par ieteikumiem! - rīt būs jāizmēģina :) - un sākšu ar Gājēju ielu jo tā man sanāk gandrīz blakus darbam :)
Publicēts: 09.12.09 22:24
 citēt
Paldies par informāciju, ari es meklēju visu laiku kur liepāja ko tādu var uztaisit. Tagad zināšu, tik jaaiziet pašam pārliecināties! ;)
Publicēts: 09.12.09 22:28
 citēt
...un ,vēl...
Publicēts: 09.12.09 22:53
 citēt
AGNOS:...un ,vēl...

..... izskatās , ka ir cerība tikt pie Z-svētku pateicības pustopa :):):):):):):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):