Sveiki gribētu uzzināt no lietpratējiem par samsung Pro 815 Cik viņš labs Kādi plusi Kādi mīnusi tā liekas ka īpaši izplatīts modelis nav bet papētot aprakstu un tā škiet ka daudzfunkcināls tā ka gaidu jūsu viedokļus
hot shoe, tjipa vieta kur piekabinat ārējo bliceni lai nav ar iebūvēto jabildē. Reiz bik pabildēju ar sony ziepīti, v-1, tam ar varēja piekabinat ārājo, citas bildes uzreiz tak sanak
Esmu palietojis, absolūti nekā tāda. 28-420mm jau runā pietiekami daiļrunīgi. Ja pirksi kā ziepi, kas tas arī ir, tad ir ok. Mārketinga aprakstā iekļaujot skaistus terminus, vidējais latvietis nāks ar tiem forumā pikoties. Labāk nopērc Nikon D90 par 500 Ls.
nu principā es nepirkšu bet gan man taisās atdot māsa jo nu nopirkuši ģimenei lai fočētu labas bildes bet sapratuši ka nu nav ērti ar tādu tanku kadu balliti fočēt un tā un ka nelieto gandrīz nemaz viņu
Welns, kad lādē te iekšā uzņemtu kadru, vismaz tad to vajadzētu pamanīt, kas ir tas EV. Alvils reiz prasīja, kāda velna (ar v) pēc m/b filmiņu vajadzētu lietot kopā ar sarkano filtru. Nepārspēj viņa vēsturisko sasniegumu. Pārgaismot = pārdedzināt = izvest dažas kadra daļas ārpus saskatāmo detaļu spektra.