Jau zem bildes izteicos. R14 ir lielisks dabas bildētājs un ar līmēšanu, manuprāt, nenodarbojas. Blackcode... nu mēs jau viņu pazīstam... Turies, meiten!
1) Akmeņiem malas ir baigā blūrā, bet gulbim pat kakls redzams? 2) Manāms mazs oreols gulbim visapkārt? 3) Kaut kas nav ar horizonta līniju tieši virs tā putna - tā kā migliņa, tā kā uzpūties kas?
No otras puses, bilde ir pārāk maza un arī kamera var izstrādāt dažādus trikus Piemēram, matrica netīra vai objektīvs ieskrāpēts..
Un vēl man kā jauniņam šai blogā nav īsti skaidrs jautājums par pēcapstrādes (šopošanas) % pieļaujamību bildē (es piemēram praktiski vienmēr kaut ko pielaboju, bet citreiz pat ļoti ).
Un kurā kategorijā to bildi var pēc tam likt.. tikai datorgrafikā?
Man nav problēmu ar bildes aprakstu, vienmēr pierakstu klāt lietotos "instrumentus" Starp citu, kāpēc galerijā pie bildes autoram nav tāda lauciņa - "Apraksts"?
Escaper:Nu dažā labā forumā kliegtu, lai parāda raw
Papētīju to bildi šopā... radās trīs jautājumi:
1) Akmeņiem malas ir baigā blūrā, bet gulbim pat kakls redzams? 2) Manāms mazs oreols gulbim visapkārt? 3) Kaut kas nav ar horizonta līniju tieši virs tā putna - tā kā migliņa, tā kā uzpūties kas?
No otras puses, bilde ir pārāk maza un arī kamera var izstrādāt dažādus trikus Piemēram, matrica netīra vai objektīvs ieskrāpēts..
Un vēl man kā jauniņam šai blogā nav īsti skaidrs jautājums par pēcapstrādes (šopošanas) % pieļaujamību bildē (es piemēram praktiski vienmēr kaut ko pielaboju, bet citreiz pat ļoti ).
Un kurā kategorijā to bildi var pēc tam likt.. tikai datorgrafikā?
Man nav problēmu ar bildes aprakstu, vienmēr pierakstu klāt lietotos "instrumentus" Starp citu, kāpēc galerijā pie bildes autoram nav tāda lauciņa - "Apraksts"?
Vanderfons:Meitiņ, tev vienkārši trūkst uzšāvēja, kas pa nakts darbiem nodancinātu, lai pa dienu dupsis sviltu tā, ka sēdēt pie jpg failiem negribētos.
Beidzot kāda tēma labam garastāvoklim ... Vanderfons izšāva jautru komentu ... Klau, rkraw, kā tur beidzās tas story ar to vienādo ip adresi? ... Ko tad Tava kaimiņiene inuscha neko neraksta? ...
river4, kadrs vecs kā Zeme. Tādu jaunu nav. Citiem arī tāda, digitāla, ar kaut ko filmiņas perforācijai līdzigu gar malu, nav. Tā ka ir gana labi. Blac reāli norauj jumtu administrācijas namiņam.
Kas tur ko piedot? Tad jau man ķīniešu delegācija te stāvētu, ar dzīvo rindu līdz Pekinai, ja par piedošanu būtu runa. Akcents uz manu personību/darbiem man ir pieņemams, par to Tev paldies.
Iespējams, tik pareizi jānotrāpa uz to teikšanas objektu - ja nu tas neko daudz nenozīmē, vai gribas, lai tas neko daudz nenozīmētu? Tad velti esi ar mutīti strādājusi, tad baudas nav. Īsāk sakot - jāprot ne tikai skatīties, bet arī saskatīt. Grūti man saprast ieciklēšanos uz ko vienu; tas būtu kā vārīt visu - zupu, tējas ūdeni, gaļu, griķus, debesmanna utt., vienlaikus vienā katliņā (līdzībās runājot).