Schnirks:Nav gan, viņu uzbudinās no publicitātes, citādi nesanāk.
Nu bet loģiski. Ir man vienā diskā dažas Augstceltnes studijā bildētas meitu bildes, par kuru autoru var teikt, ka viņš spēj uzbudināties no nekā. Pat tekstus nevajag.
Tāpēc lasu šos tekstus ar sapratni. Draugos aizkadrā jau apspriedām tomēr, ar viņām personīgi, ka process ir tas tīkamākais, kādas vēl tur bildes, pie velna. Tāpēc - Schnirk, cepuri nost tavā priekšā, par spēju izklaidēties, kur īsti izklaides nav.
P.S. River4, divus vienas sparīgas zīmes (mūsu) cilvēkus eleganti trīties vienam gar otru nav jāmāca.
Hahha, pat attiecības rkrawam ar blackcode gluži tādas pašas kā inuschai (kaut gan, tak inuscha tikai sēž vienā datorklasē ar rkraw) (es šito garo penteri neizlasīju un nelasīju)
briedis:Hahha, pat attiecības rkrawam ar blackcode gluži tādas pašas kā inuschai (kaut gan, tak inuscha tikai sēž vienā datorklasē ar rkraw) (es šito garo penteri neizlasīju un nelasīju)
ai nu sviests ar jums..
neadaudz maldies - briedis attiecibas bij normalas lidz shoritam (tas ir lidz tam kaa man uz astes riktigi uzkaapa) bet tas ka vinja un vel dazu komentus ignoreju - jau sen zinaams.. es taadas lietas kaa pie bildes komentus - neņemu galvaa.. pati zinu kuraam bildemm kas butu japiestraada un kura komentos ir verts ieklausities..
neadaudz maldies - briedis attiecibas bij normalas lidz shoritam (tas ir lidz tam kaa man uz astes riktigi uzkaapa) bet tas ka vinja un vel dazu komentus ignoreju - jau sen zinaams.. es taadas lietas kaa pie bildes komentus - neņemu galvaa.. pati zinu kuraam bildemm kas butu japiestraada un kura komentos ir verts ieklausities..
Nu tad h*ļi tu lapseņu pūznī pirkstus bāz ? P*zdui uz -kā viņu tur - Luvru kā mēsli tā muša klāt
SL:Ja neņemtu galvā, tad diezvai tiktu atvērta šī tēma...
Un jā, ja pašai gribas kādu cieņu pret sevi, tad izrādi to arī pret citiem.
Es saprotu, ka dažas bildes Tev tīri skaistas, bet tas Tev nedod iespēju ieņemt zvaigžņu torni Ja nu vienīgi Tev pašai tas liek justies labāk...
SL - nu kaapec tu domaa ka es ienemu zvaignu torni - vnk. tieshi dazs labs koments - pie manaam pirmajaam bildes (kas nu jau ir iznemtas) ir palidzejis tik man kaa iesacejam uz priekshu..
Nu tad h*ļi tu lapseņu pūznī pirkstus bāz ? P*zdui uz -kā viņu tur - Luvru
ieliec vismaz paris bildes savas (nevis no yandex) un tad bus runa - citaadi tu tik plaaties un plaaties..
ieliec vismaz paris bildes savas (nevis no yandex) un tad bus runa - citaadi tu tik plaaties un plaaties..
Vēlviens cilvēciņš, kas cilvēku mēra pēc fotoblogā ievietoto bilžu skaita/kvalitātes.... Skumji.
nu a kaa tas spriest par cilveka attistibu fotojjomaa..visu spriez pec darbiem - tev tac neviens nepateiks ka kukainjus tu bildee briesmigi jo ar darbiem esi preteejo pieraadijis
Linkman:Kas vainas Luvrai? Apmeklētais muzejs pasaulē - pagājušo gadu to apmeklēja 8,5 miljoni cilvēku ...
Normāli. 8,5mljn. x 8 eiri plus garbuļi suvenīros. Re kā vajag pelnīt, ne tikai muldēt un nogulēt 1. Ziemassvētku eglītes reklamēšanas ideju... dīķu racēji, bļin!
rkraw: nu a kaa tas spriest par cilveka attistibu fotojjomaa..visu spriez pec darbiem - tev tac neviens nepateiks ka kukainjus tu bildee briesmigi jo ar darbiem esi preteejo pieraadijis
Jā, protams - pēc darbiem parasti spriež par cilvēka foto prasmēm utt. Līdz ar to autora bildes der apskatīt tikai tad, kad notiek diskusija zem bildēm par konkrētām foto lietām. Taču neredzu nekādu iemeslu apskaīt cilvēka veikumu fofojomā, lai diskutējot par kko forumā - t.i. cilvēkam par lietām var būt viedoklis neatkarīgi no tā vai viņš ir kaimiņu Janka vai Binde. Tas var nesakrist ar kāda personīgo viedokli, taču tikai tāpēc, ka kādam nav bilžu vai tās ir sliktas, nenozīmē, ka šis viedoklis uzreiz ir nepareizs..
Starp vidējo un labo čellistu tālumā tas gulbis, ko pievilku klāt un izkropēju. Par ko mums ar Rkraw bija polemika, ka tur tikai punktiņš esot.
Heh, es ar būtu teicis, ka tikai punktiņš Bet protams, ka 900 pikseļos laikam būtu naivi cerēt saskatīt tādas detaļas - cerams, ka izdrukātā versijā var redzēt, ka tas gulbis
rkraw> zb tu j-kdz ar centieniem pievērst sev uzmanību. caca afigenna esi vai kājas no ausīm aug? nafig tēmas par sevi? vai tā precamā vieta tik liela, ka visam FB pietiks?