forum.gif
Olas pārāk lielas sauaugušas.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Olas pārāk lielas sauaugušas.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.09 14:38 labots
 citēt
Schnirks:Nav gan, viņu uzbudinās no publicitātes, citādi nesanāk.

Nu bet loģiski. Ir man vienā diskā dažas Augstceltnes studijā bildētas meitu bildes, par kuru autoru var teikt, ka viņš spēj uzbudināties no nekā. Pat tekstus nevajag.

Tāpēc lasu šos tekstus ar sapratni. Draugos aizkadrā jau apspriedām tomēr, ar viņām personīgi, ka process ir tas tīkamākais, kādas vēl tur bildes, pie velna. :D Tāpēc - Schnirk, cepuri nost tavā priekšā, par spēju izklaidēties, kur īsti izklaides nav.

P.S. River4, divus vienas sparīgas zīmes (mūsu) cilvēkus eleganti trīties vienam gar otru nav jāmāca. :D
Publicēts: 12.11.09 14:51 labots
 citēt
Kas tad cits atliek, kā ievilkt un ... :)
Tik žēl, ka es to nedaru studijā, Schnirks nekādi nevarētu palīdzēt vai pastāvēt malā ar svecīti.

Publicēts: 12.11.09 14:54 labots
 citēt
bergaupuris1:Privāti ziņojiet moderatoriem. Hah - lai visi citi idiotu lomās paliek un neko nesaprot. Šlesera skola ?
Tev tas nedraud. Līdzīgi lielajai mušai, kur lieli mēsli, tur Tu.
Publicēts: 12.11.09 15:02
 citēt
Hahha, pat attiecības rkrawam ar blackcode gluži tādas pašas kā inuschai (kaut gan, tak inuscha tikai sēž vienā datorklasē ar rkraw) :D (es šito garo penteri neizlasīju un nelasīju)

ai nu sviests ar jums..
Publicēts: 12.11.09 15:04
 citēt
bergaupuris1:
blac:te]Tev tas nedraud. Kur lieli mēsli, līdzīgi lielai mušai, tur Tu.

Norij tak beidzot to krupi. Citādi viņš tev zobus sabojās :D
Krupim gara mēle ar to var ķert mušas.
Publicēts: 12.11.09 15:05
 citēt
briedis::D (es šito garo penteri neizlasīju un nelasīju)

ai nu sviests ar jums..

briedi, nenorauj abiem orgasmu ar šādiem tekstiem :D:D
Publicēts: 12.11.09 15:10
 citēt
Publicēts: 12.11.09 16:02 labots
 citēt
briedis:Hahha, pat attiecības rkrawam ar blackcode gluži tādas pašas kā inuschai (kaut gan, tak inuscha tikai sēž vienā datorklasē ar rkraw) :D (es šito garo penteri neizlasīju un nelasīju)

ai nu sviests ar jums..

neadaudz maldies - briedis attiecibas bij normalas lidz shoritam (tas ir lidz tam kaa man uz astes riktigi uzkaapa)
bet tas ka vinja un vel dazu komentus ignoreju - jau sen zinaams.. es taadas lietas kaa pie bildes komentus - neņemu galvaa.. pati zinu kuraam bildemm kas butu japiestraada un kura komentos ir verts ieklausities..
Publicēts: 12.11.09 16:06
 citēt
Ja neņemtu galvā, tad diezvai tiktu atvērta šī tēma...

Un jā, ja pašai gribas kādu cieņu pret sevi, tad izrādi to arī pret citiem.

Es saprotu, ka dažas bildes Tev tīri skaistas, bet tas Tev nedod iespēju ieņemt zvaigžņu torni ;) Ja nu vienīgi Tev pašai tas liek justies labāk... :)
Publicēts: 12.11.09 17:06
 citēt
bergaupuris1:
rkraw:s..

neadaudz maldies - briedis attiecibas bij normalas lidz shoritam (tas ir lidz tam kaa man uz astes riktigi uzkaapa)
bet tas ka vinja un vel dazu komentus ignoreju - jau sen zinaams.. es taadas lietas kaa pie bildes komentus - neņemu galvaa.. pati zinu kuraam bildemm kas butu japiestraada un kura komentos ir verts ieklausities..

Nu tad h*ļi tu lapseņu pūznī pirkstus bāz ? P*zdui uz -kā viņu tur - Luvru :Dkā mēsli tā muša klāt
Publicēts: 12.11.09 17:08
 citēt
Divi piemēri:

Atrodi atšķirības.
Publicēts: 12.11.09 18:15
 citēt
"Atrodi atšķirības." - Neko - Dēzst (c)Eltons :D
Publicēts: 12.11.09 19:16
 citēt
kaarteejais s*** topiks, i parunaat vairs nav par ko, kaa tik citus raustiit.
Publicēts: 12.11.09 20:44 labots
 citēt
Zakaļebal vanderfons ar nevienādiem foto izmēriem - nevar atrast atšķirības ...;):D
Ja par olām, tad kura karājas zemāk - kreisā vai labā? ...;)
Publicēts: 12.11.09 21:17
 citēt
SL:Ja neņemtu galvā, tad diezvai tiktu atvērta šī tēma...

Un jā, ja pašai gribas kādu cieņu pret sevi, tad izrādi to arī pret citiem.

Es saprotu, ka dažas bildes Tev tīri skaistas, bet tas Tev nedod iespēju ieņemt zvaigžņu torni ;) Ja nu vienīgi Tev pašai tas liek justies labāk... :)

SL - nu kaapec tu domaa ka es ienemu zvaignu torni - vnk. tieshi dazs labs koments - pie manaam pirmajaam bildes (kas nu jau ir iznemtas) ir palidzejis tik man kaa iesacejam uz priekshu..
Publicēts: 12.11.09 21:21
 citēt
bergaupuris1:
rkraw:s..

Nu tad h*ļi tu lapseņu pūznī pirkstus bāz ? P*zdui uz -kā viņu tur - Luvru :D

ieliec vismaz paris bildes savas (nevis no yandex) un tad bus runa - citaadi tu tik plaaties un plaaties..
Publicēts: 12.11.09 21:39 labots
 citēt
rkraw:

ieliec vismaz paris bildes savas (nevis no yandex) un tad bus runa - citaadi tu tik plaaties un plaaties..

Vēlviens cilvēciņš, kas cilvēku mēra pēc fotoblogā ievietoto bilžu skaita/kvalitātes.... Skumji.
Publicēts: 12.11.09 21:40
 citēt
Kas vainas Luvrai? Apmeklētais muzejs pasaulē - pagājušo gadu to apmeklēja 8,5 miljoni cilvēku ...;)
Publicēts: 12.11.09 21:45
 citēt
CerambyX:
rkraw:

Vēlviens cilvēciņš, kas cilvēku mēra pēc fotoblogā ievietoto bilžu skaita/kvalitātes.... Skumji.

nu a kaa tas spriest par cilveka attistibu fotojjomaa..visu spriez pec darbiem - tev tac neviens nepateiks ka kukainjus tu bildee briesmigi jo ar darbiem esi preteejo pieraadijis
Publicēts: 12.11.09 21:46 labots
 citēt
Linkman:Kas vainas Luvrai? Apmeklētais muzejs pasaulē - pagājušo gadu to apmeklēja 8,5 miljoni cilvēku ...;)

Normāli.
8,5mljn. x 8 eiri plus garbuļi suvenīros.
Re kā vajag pelnīt, ne tikai muldēt un nogulēt 1. Ziemassvētku eglītes reklamēšanas ideju... dīķu racēji, bļin!
Publicēts: 12.11.09 21:57 labots
 citēt
rkraw:
nu a kaa tas spriest par cilveka attistibu fotojjomaa..visu spriez pec darbiem - tev tac neviens nepateiks ka kukainjus tu bildee briesmigi jo ar darbiem esi preteejo pieraadijis

Jā, protams - pēc darbiem parasti spriež par cilvēka foto prasmēm utt. Līdz ar to autora bildes der apskatīt tikai tad, kad notiek diskusija zem bildēm par konkrētām foto lietām.
Taču neredzu nekādu iemeslu apskaīt cilvēka veikumu fofojomā, lai diskutējot par kko forumā - t.i. cilvēkam par lietām var būt viedoklis neatkarīgi no tā vai viņš ir kaimiņu Janka vai Binde. Tas var nesakrist ar kāda personīgo viedokli, taču tikai tāpēc, ka kādam nav bilžu vai tās ir sliktas, nenozīmē, ka šis viedoklis uzreiz ir nepareizs..
Publicēts: 12.11.09 22:16 labots
 citēt

Atgriežoties pie tēmas.
Šis ir tas izkropētais gulbis no augšminētās bildes manā replikā, ka to gulbi varēja redzēt manā
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 12.11.09 22:22
 citēt
Elton - Tavā čellu bildē taču gulbja nav? Jeb man nav padevusies redze? :D
Publicēts: 12.11.09 22:32
 citēt
CerambyX:Elton - Tavā čellu bildē taču gulbja nav? Jeb man nav padevusies redze? :D

Starp vidējo un labo čellistu tālumā tas gulbis, ko pievilku klāt un izkropēju.
Par ko mums ar Rkraw bija polemika, ka tur tikai punktiņš esot.
Publicēts: 12.11.09 22:50
 citēt
Eltons:

Heh, es ar būtu teicis, ka tikai punktiņš :) Bet protams, ka 900 pikseļos laikam būtu naivi cerēt saskatīt tādas detaļas - cerams, ka izdrukātā versijā var redzēt, ka tas gulbis :)
Publicēts: 13.11.09 01:21
 citēt
rkraw> zb tu j-kdz ar centieniem pievērst sev uzmanību. caca afigenna esi vai kājas no ausīm aug? nafig tēmas par sevi? vai tā precamā vieta tik liela, ka visam FB pietiks?
Publicēts: 13.11.09 08:29
 citēt
Eltons:
CerambyX:Elton - Tavā čellu bildē taču gulbja nav? Jeb man nav padevusies redze? :D

nu ja. ka tik mazaa bildee pec punktinja izskataas.. :) bet taa normals gulbis ;)
Publicēts: 13.11.09 22:52
 citēt
www.fotoblog.lv...
tūlīt būs nākamais topiks
Publicēts: 13.11.09 22:57
 citēt
pa manam tas ir ārts - kristinecsh un blackcode kopdarbs

modīgs
Publicēts: 14.11.09 11:08
 citēt
Marim kļūdiņa iespiedās:
tas ir ātrs kristinecsh un blackcode kopdarbs